MojcaPokraculja 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 vau sem opazla da nisem več vajenček,supers čim sem si pa to zaslužla?a zdej bo že lohk šla z vam na pijačo?a me bo kdo povabu sploh a morm še zrast? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 Juj.Dva dni preh bi morala pogledat piknikkkkk, potem bi se pa izšlo brez ekstra povabila.Tud jest nisem oldtajmer, samo sem od prvega dne Lunatik. Škoda. Bilo je luštno. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 vau sem opazla da nisem več vajenček,supers čim sem si pa to zaslužla?a zdej bo že lohk šla z vam na pijačo?a me bo kdo povabu sploh a morm še zrast?Hja, da postaneš polnopravni član, moraš imeti vsaj dva faksa skoraj narejena. Z drugimi besedami, moraš biti pripadnik inteligents...inteligentsie (mami, upam, da sem tole prav napisal) kot vsi ostali. Drugače se pa vsak povabi kar sam. Škoda ker te ni bilo že včeraj. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 vau sem opazla da nisem več vajenček,supers čim sem si pa to zaslužla?a zdej bo že lohk šla z vam na pijačo?a me bo kdo povabu sploh a morm še zrast? Z nami greš lahko na pijačo ko boš pod ikono imela same plave kvadratke... Ko boš imela prste enake barve, od tipkanja in klikanja... Ko boš imela rdeče oči pa dioptrijo +10 od buljenja v monitor... Hecam se... Naziv napredujoči si dobila ker si dosegla 100 objav.Naslednja sprememba naziva je mislim da pri 200(300?) potem 500, 1000... Nazivov pa ne vem... Pri 3000 objavah pa postaneš lunatik.Če bi šla pa rada na pijačo z nami ne rabiš povabila.Samo zasleduj v temi Piknik ali pa Lunin party ko se dodgovarjamo in se enostavno javi da prideš zraven... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 19. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2008 ma ne mi rečt, sej nism nora...preber kva sem pisala pod piknik, me še nben šmirlov ni, se mi zdi da ste.....da ne rečem kva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 ma ne mi rečt, sej nism nora...preber kva sem pisala pod piknik, me še nben šmirlov ni, se mi zdi da ste.....da ne rečem kva Preveč kompliciraš... Ti je že Aliana odgovorila v temi Piknik - tu nobenega posebej ne vabimo.Ko nekdo predlaga da bi se dobili, tisti ki hoče priti samo napiše da pride. Drugič ko se bomo spet kaj dogovarjali, ti samo napiši da prideš.Nič čakat da te kdo posebej povabi. Kaj da smo... Naslednjič pridi zraven pa boš videla kaj smo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 ma ne mi rečt, sej nism nora...preber kva sem pisala pod piknik, me še nben šmirlov ni, se mi zdi da ste.....da ne rečem kva Nič pisat, prosit, načrtovat, .... ampak prebereš kje in kdaj pa uletiš Za petek v BTC so bili zmenjeni ob 19h, jaz sem to prebral že ob 20h in kar vpadel v pivnico že ob 21h (glih prav za pizzo ) Kadar je vabilo javno to pomeni, da so vabljeni vsi, ki to vabilo preberejo in so željni dobre družbe potem pa: PARTY ONhttp://www.comicguide.net/images/smilies/smilie_prost.gif Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 Nič pisat, prosit, načrtovat, .... ampak prebereš kje in kdaj pa uletiš Za petek v BTC so bili zmenjeni ob 19h, jaz sem to prebral že ob 20h in kar vpadel v pivnico že ob 21h (glih prav za pizzo )...tis jo itak sam gledal Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 Še kake tri leta,pa bom dosegla stopnjo zavesti Lunatika Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 najberž bo takrat velik dolgčas....ker a ne boš prišel do besede-čveka al pa boš srečal tiste ki jih vedno srečuješ ..tko ali drugače... aha ...sam mnenje ...a pol sam elita al kaj .... Ja menda, se razume... Le kakšnih 10.194 članov pride v poštev... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 Kdo mi bo pleničko zamenjov?Sem se majhna lunca in sem komaj shodila.Govolt se tud ne znam. Ko bom zlasla, bom velika. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.