Marsa 20. julij 2008 Prijavi Deli 20. julij 2008 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2008/30/"][b]Napoved za 30. teden[/b][/url] - [b]21. - 27. julij 2008[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. julij 2008 Prijavi Deli 20. julij 2008 Oooo napoved je že...pridna Sem prav razumela?...hedonistično- levji teden?.... hedonizem imam v načrtu konec tedno(..za želodček in dušo)....leve imam pa itaq v malem prstu Hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 20. julij 2008 no fino. dobr zate. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. julij 2008 Prijavi Deli 20. julij 2008 [quote name='Marsa' post='988536' date='20. Jul 2008, 22:47']no fino. dobr zate. [/quote] In zate? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 20. julij 2008 sodim da morda ne bo hedonisticen. mislila pa sem itak, v bistvu, da dobr zate, k mas leve (in to obdobje) v malem prstu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. julij 2008 Prijavi Deli 20. julij 2008 [color="#000080"]Zdaj se bomo veliko družili, se zabavali, dobro jedli in pili in sploh skušali karseda uživati.[/color] fajn, imam v planu 3-dnevni odklop od sluzbe in mesta, pa it mal na drug konc Mehike pogledat in jasno da uzivaaaaaaaaaaaaaaat [color="#000080"]Zapravljivi bomo, včasih tudi pretirano, zato se izogibajmo nepremišljenim nakupom, pa čeprav gre samo za malenkosti, če gre za takšne, ki nam bodo kasneje trpale omare ali se bo na njih nabiral prah.[/color] Sem si postavila limit in vec itak ne bom vzela s seboj, je pa vseen fajn aspekt, me ne bo nic motilo, ce bodo bolj zapravljivi . [color="#000080"]v torek se namreč premakne v ognjenega, močnega in silovitega Leva[/color] Koncno bom na domacem terenu , v levjem obdobju tudi pripujsala sem . Fajn tedencek videt , dolocene zadeve sem modro spregledala . Thx Marsa za navodila za uporabo Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 Jap - ščip je deloval. Tašča s tole rahlo kapjo, gospodič čisto ves iz sebe - in jaz, ki zadnjič nepremišljeno stegnila jezik - se krepko tolčem po glavi..eh..upam, da bojo ostali -dotični bolj pametni.(tule ni pomoči -merkur pač tam kjer je...saj v osnovi sem ravnala in lapala preveč velikodušno...zdaj pa je zaskrbljena devica na vrsti) - ja - tudi kar deprisivno počutje je še danes. Tepli se pa ja naumo Drugače pa vredik napoved. Lev mi odgovarja. Pa še v soboto gremo na morje Hvala Marsa Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 Marsa, hvala za napoved. --- Danes dobila 3 lepe novičke, in vse v povezavi z uživanjem, druženjem in pohajanjem. Sicer ne vem če se bo vse to zgodilo v tem tednu (možno pa je), ampak do konec avgusta pa sigurno (pa še ene par ponudb čutim,da bodo prišle...). http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 Hm, jaz pa klinceve scipove poslovilne efekte pokasirala . Mogoce odpade dolgi vikend , no ni se ziher, je pa mozno. Ce bi bila tako kot se zagre, bi rekla, da ziher grem, ce pa ne, je pa tako bolje zame in bi to isto tudi cutila, no zdaj se silim s to mojo mislijo, je pa ne cutim . Pa en hecen sluzben klic sprejela, brez hvala in nasvidenje npr. . Sem pa en fajn mail od mami dobila . Vem, da si točno tam, kjer moraš biti, da se naučiš tistega, česar se moraš. Včasih razdalja v kilometrih ni najbolj pomembna; vesela sem, da je tista druga razdalja sedaj krajša! Ta dva stavka sta mi najbolj vsec , saj pocasi mi bo pa se vsec ratala , samo je dejansko res kar je napisala, se vedno sva kontinente narazen, samo na dolocen nacin sva si vsaj kak mm blizje kot kadarkoli prej v lajfu. Skratka, levji del cimprej Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 Kako že gre tisto? Posujte se s pepelom?? in tak..no tak. Ego je..ogromen še vedno pri meni in orng aktiven. In klinc..tisto neodvisnost mojo imam blazno rada in zdaj bi se človek pač...no..pač..po buči udaril. Kaj sem si zakuhala? Varuška bom..tašči. evo. eh..no saj hvala bogi sem kar v službi - tak, da bo gospodič varuška Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 Potem si kvalitetno zaposlila Sumnika Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 [quote name='Pujsita' post='988761' date='21. Jul 2008, 17:05']Hm, jaz pa klinceve scipove poslovilne efekte pokasirala . Mogoce odpade dolgi vikend , no ni se ziher, je pa mozno. Ce bi bila tako kot se zagre, bi rekla, da ziher grem, ce pa ne, je pa tako bolje zame in bi to isto tudi cutila, no zdaj se silim s to mojo mislijo, je pa ne cutim .[/quote] Ej Pujsita, prepusti se... Jst si pa rečem da če mi je namenjeno potem se bo zgodilo. In potem se niti ne obremenjujem in mučim s pričakovanjem... Zato sem se tudi navadila pakirat zadnji trenutek in na hitrco, prav zaradi tega prilagajanja... ker ko sem nekaj pričakovala se je dostikrat zgodilo, da je nekaj prišlo vmes in da se potem načrt ni izšel. Pa da je odpadlo zadnji trenutek... in imam vedno še en par rezervnih "načrtov", če bi se tisti glavni "slučajno" ne izšel. In sem potem manj razočarana... in če uspe, sem še bolj vesela in še bolj uživam v izletu, potovanju, druženju... [quote name='Pujsita' post='988761' date='21. Jul 2008, 17:05']Sem pa en fajn mail od mami dobila . [i] Vem, da si točno tam, kjer moraš biti, da se naučiš tistega, česar se moraš. Včasih razdalja v kilometrih ni najbolj pomembna; vesela sem, da je tista druga razdalja sedaj krajša![/i] Ta dva stavka sta mi najbolj vsec , saj pocasi mi bo pa se vsec ratala , samo je dejansko res kar je napisala, se vedno sva kontinente narazen, samo na dolocen nacin sva si vsaj kak mm blizje kot kadarkoli prej v lajfu.[/quote] Ful lepo. http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 [quote name='ale`74' post='988770' date='21. Jul 2008, 17:24']Ej Pujsita, prepusti se... Jst si pa rečem da če mi je namenjeno potem se bo zgodilo. In potem se niti ne obremenjujem in mučim s pričakovanjem...[/quote] Saj se zdim sama sebi smotana do amena , Luisa sem filala s tem, kako naj gleda na zadeve, zdaj pa on meni moje lastne stavke servira in pravi, tole si me ti naucila in prav imas . Enostavno se zdaj tako blesavo pocutim, da sem pozabila abecedo Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 [quote name='Pujsita' post='988772' date='21. Jul 2008, 17:33']Saj se zdim sama sebi smotana do amena , Luisa sem filala s tem, kako naj gleda na zadeve, zdaj pa on meni moje lastne stavke servira in pravi, tole si me ti naucila in prav imas . Enostavno se zdaj tako blesavo pocutim, da sem pozabila abecedo [/quote] Potem se pa daj v mir, odklopi vse skupaj za eno popoldne, izklopi MSN, LNF, telefon,... in bodi sama s sabo... pa ti bojo tvoje pozitivne misli zopet prišle nazaj... http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 Hvala za nasvet , samo popoldneve ucim, se ne morem odklopit, mislim pa, da bom Lojsko povabila na en kofi al pa Tequilo te dni , se moram sam spravit nazaj v red. No saj zdajle sem ze boljs, napetost v sluzbi je drugacne sorte, je zoprno, samo se ne tezi . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 [quote name='Pujsita' post='988800' date='21. Jul 2008, 18:31']...mislim pa, da bom Lojsko povabila na en kofi al pa Tequilo te dni [/quote] Tudi fajn. http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 kdo je pa Lojska firbčna do amena You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 [url="http://www.louisehay.com/"]http://www.louisehay.com/[/url] izvoli draga moja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 [quote name='Ksenia' post='988997' date='22. Jul 2008, 09:13'][url="http://www.louisehay.com/"]http://www.louisehay.com/[/url] izvoli draga moja [/quote] aja, ta lojska sm že slišala/brala zan/jo, sam se nism mogla takoj spomnt sm že mislila, da je lojska=muha siTnica, ta pa mene obletava/pika zadnje čase tnx, Ksenč You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2008 [quote name='nataly' post='988741' date='21. Jul 2008, 16:33']Jap - ščip je deloval. Tašča s tole rahlo kapjo, gospodič čisto ves iz sebe - in jaz, ki zadnjič nepremišljeno stegnila jezik - se krepko tolčem po glavi..eh..upam, da bojo ostali -dotični bolj pametni.(tule ni pomoči -merkur pač tam kjer je...saj v osnovi sem ravnala in lapala preveč velikodušno...zdaj pa je zaskrbljena devica na vrsti) - ja - tudi kar deprisivno počutje je še danes. Tepli se pa ja naumo Drugače pa vredik napoved. Lev mi odgovarja. Pa še v soboto gremo na morje [/quote] sm vidla v dnevniku al kje (za tasco)... saj clovek si lohk ornk al pa clo cist opomore od kapi. Dbest za morje! [quote name='ale`74' post='988753' date='21. Jul 2008, 16:48']--- Danes dobila 3 lepe novičke, in vse v povezavi z uživanjem, druženjem in pohajanjem. Sicer ne vem če se bo vse to zgodilo v tem tednu (možno pa je), ampak do konec avgusta pa sigurno (pa še ene par ponudb čutim,da bodo prišle...). [/quote] fajn! 'cutis da bodo prisle'. kul! jaz tud slutim sprmembe. [quote name='Pujsita' post='988761' date='21. Jul 2008, 17:05']Sem pa en fajn mail od mami dobila . Vem, da si točno tam, kjer moraš biti, da se naučiš tistega, česar se moraš. Včasih razdalja v kilometrih ni najbolj pomembna; vesela sem, da je tista druga razdalja sedaj krajša![/quote] lepo. no fino, ni dober obcutek bit (iz)locen (na tak cuden nacin, boljs met dobre odnose, prvic so 'tvoji ljudje' to, drugic so itak ravnal tko k so zmogl pa znal, tretjic pa itak nikol ne ves, kaj bo). [quote name='nataly' post='988762' date='21. Jul 2008, 17:05']Kako že gre tisto? Posujte se s pepelom?? in tak..no tak. Ego je..ogromen še vedno pri meni in orng aktiven. In klinc..tisto neodvisnost mojo imam blazno rada in zdaj bi se človek pač...no..pač..po buči udaril. Kaj sem si zakuhala? Varuška bom..tašči. evo. eh..no saj hvala bogi sem kar v službi - tak, da bo gospodič varuška [/quote] lepo. men se to zdi cist *logicno* oz. sem vedla se rpeden si napisala. en test bos resila pa za svojo karmo bos ful (lepega) nardila (al pa se *oddolzila*). Priloznost torej. (sej vem, da je men lohk lapat itd., sam pac.... tko to vidm)... [quote name='ale`74' post='988770' date='21. Jul 2008, 17:24']Ej Pujsita, prepusti se... Jst si pa rečem da če mi je namenjeno potem se bo zgodilo. In potem se niti ne obremenjujem in mučim s pričakovanjem... Zato sem se tudi navadila pakirat zadnji trenutek in na hitrco, prav zaradi tega prilagajanja... ker ko sem nekaj pričakovala se je dostikrat zgodilo, da je nekaj prišlo vmes in da se potem načrt ni izšel. Pa da je odpadlo zadnji trenutek... in imam vedno še en par rezervnih "načrtov", če bi se tisti glavni "slučajno" ne izšel. In sem potem manj razočarana... in če uspe, sem še bolj vesela in še bolj uživam v izletu, potovanju, druženju...[/quote] jaz sicer nimam planov B, C itd., a prav tko zadnji moment pokam in to (in ne sam zarad lenobe al kampanjstva)..... zato k pol itak se 10x vse vn pa not dam oz. pozabm, kwa sem ze zapakirala. a sej mam en 'osnovni plan' v glavi, ki je itak vedno podoben (pac klasika, kar se rabi, ce gres micken dlje pa za mal dlje kot le kak dan)... jaz si tud postrezem najrajs s tistim, kar JE. prvic tako ni razocaranj, drugic se pa naucis pozornosti in bit v trenutku in tam kjer si. [quote name='Pujsita' post='988772' date='21. Jul 2008, 17:33']Saj se zdim sama sebi smotana do amena , Luisa sem filala s tem, kako naj gleda na zadeve, zdaj pa on meni moje lastne stavke servira in pravi, tole si me ti naucila in prav imas . Enostavno se zdaj tako blesavo pocutim, da sem pozabila abecedo [/quote] uh, ves kolkrat se to men zgodi. pr seb se ne mormo oddaljit (tisti hip, ko necesa se nismo osvojili, zato nam tudi hodi na pot), pa je zato tko. saj kasnej vids (al pa ze vmes, magari sam na hipne prebliskce, sam si se premajhen v primerjavi z dogodki oz. celotnim procesom, da bi lohk celo sliko videl). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 tolk slabega tedna in zavrnitve od ljudi ki jih imam rada še nisem doživela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2008 skoda. brez veze ti rect, najbrz, da je najbrz ze kdaj bilo tudi slabse, ker zdaj je zdaj. in zdaj tko cutis. kakorkoli, upam da bo(s) cimprej boljs! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 [quote name='Ksenia' post='989023' date='22. Jul 2008, 11:18']tolk slabega tedna in zavrnitve od ljudi ki jih imam rada še nisem doživela [/quote] Ksenia, ocitno sem v isti klub vclanjena . V momentu sesuto vse, ze mora bit tko . Spala z glavobolom, se zbujala z obcutki, da mi je jasno kaj se dogaja, poskusala nazaj zaspat, jest mi ne pase nic, jebiga, ena hitra dieta za kopalke , spet mi boki ven strlijo , moram pazit da se kdo po nesreci ne nasloni name v metroju, pa da ga porezem s svojimi kostmi in me potem tozijo . He he he, fajn vikend na drugem koncu Mehike bil planiran , se je pa izvedlo popolnoma drugace, jeza, bolecina, razocaranje, ocitki, .... Faza tega pac, ne gre drugace, tule pa se manj. Samo bo pa pol tok boljs . Rezervirala vikend paket z Lojsko - konverzacijo . Mami me je pa presenetila, ja , za spremembo v plus. Itak sem po vsem sranju enkrat prisla do tega, da je cutila zadeve, pa jih ne bila zmozna pokazat, pac vsak imamo svoje. No zdaj je pa sama, brez da bi vrtala in drezala vanjo napisala kaj in kako. In da hodi na ene terapije , pa ocetov mail dobila, da tudi hodi na ene terapije . Zanimivo da delata na sebi, pa kakorkoli ze . Je res hecno, sem si z obema blizje, kot takrat ko smo vsi bili v isti drzavi . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 [quote name='Marsa' post='989017' date='22. Jul 2008, 11:01'] fajn! 'cutis da bodo prisle'. kul! [/quote] Ja nekako so se začele odpirat zadeve ki so bile do sedaj v nekakšni ovojnici (mogoče za primerjavo buba-metulj), čutim vetrček ki mi pihlja nasproti in se počutim vsaki dan lažja (ne samo telesno).... Odpirajo se mi nove dogodivščine, nov način lajfa, malo bolj sproščeno vse skupaj v primerjavi z zadnjimi nekaj let... imam ful pozitivne občutke glede prihodnosti... Tko, malo v prispodobah povedano... --- Sicer me nekaj stvari še žlajfa, predvsem še nisem čisto zadovoljna s svojo samopodobo, še vedno me je malo strah, da ne bom všeč ljudem ki mi veliko pomenijo, pa tudi to bom razčistila. [quote name='Marsa' post='989017' date='22. Jul 2008, 11:01']mam en 'osnovni plan' v glavi, ki je itak vedno podoben (pac klasika, kar se rabi, ce gres micken dlje pa za mal dlje kot le kak dan)...[/quote] Ko sem bila še turistična vodička, sem se navadila spakirat v pol ure, včasih še hitreje... ker je kdaj prišel telefonski klic zadnji trenutek da si moral vskočit in it nekam za 7/14 dni namesto nekoga drugega... pa sem se navadila. [quote name='Marsa' post='989017' date='22. Jul 2008, 11:01']jaz si tud postrezem najrajs s tistim, kar JE. prvic tako ni razocaranj, drugic se pa naucis pozornosti in bit v trenutku in tam kjer si. [/quote] Največji problem se je odločit, ko imaš preveč ponudb za isti dan... pa so ti vse zanimive oz. pomembne.... takrat se pa moram umirit pa upalit vizualizacijo, pa angelčke zaposlit... pa mi potem pride znamenje, preblisk, slikca... kako naj se odločim da bo za vseh najbolj prav. Včasih pa pride potem sms, tel. klic, da kdo odpove... pa se potem odločim med ostalim kar je ostalo. Kdaj pa ostanem tudi kar doma, ali pa grem po svoje uživat, sama s sabo, kolesarit, hodit, fotografirat... http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 [quote name='Pujsita' post='988769' date='21. Jul 2008, 16:24']Potem si kvalitetno zaposlila Sumnika [/quote] Še kako mu je prec odpadla ribičija . [quote name='Marsa' post='989017' date='22. Jul 2008, 10:01']sm vidla v dnevniku al kje (za tasco)... saj clovek si lohk ornk al pa clo cist opomore od kapi. TOLE JE UREJENO. Ženskica ga šiba že 200 na uro. Dbest za morje! HVALA lepo. men se to zdi cist *logicno* oz. sem vedla se rpeden si napisala. en test bos resila pa za svojo karmo bos ful (lepega) nardila (al pa se *oddolzila*). Priloznost torej. (sej vem, da je men lohk lapat itd., sam pac.... tko to vidm)...[/quote] Ja saj. Recimo, da v osnovi tudi jaz tako gledam - predvsem pa gledam na to tako, ker sta tudi moja starša že bolj tako -tako in vem, da bi jima ponudila pomoč..torej tudi tašči. Čeprav...sem dobila mlade v trgovini - ker nametala v voziček čudo stvari in se fino umaknila nah potem...a jaz škrt in špar program v nulo naštudiran... nič kaj nisem spala - ti hudirjevi cucki so se mlatili na dvorišču, maček mlatil sosedovega mačka..bilo renčanje, mijavkanje, tuljenje. Pol pa spi. Zakaj nimam peterd??? Ksenč - mogoče tudi to rabiš včasih? Da vidiš ljudi tudi še z druge plati..(sori..mislim pač...jaz ponavadi lepo mnenje o ljudeh, sploh tistih, ki jih imam rada..pol pa me vrag jemlje, ko kakšen nož v hrbet prileti) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.