silki 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 O, napoved,...thanks Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 [quote name='Marsa' post='988546' date='20. Jul 2008, 23:45']sodim da morda ne bo hedonisticen. mislila pa sem itak, v bistvu, da dobr zate, k mas leve (in to obdobje) v malem prstu. [/quote] No, tudi moji hedonistični načrti so padli v vodo..oz. so prestavljeni za pol leta ... namesto tega sem "po službeni dolžnosti" sprejela vabilo na pico... pogovarjali smo se v nemščini in moj desni sosed mi je pojedel pol pice(moja sirova je kao boljša od njegove tunine..) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 27. julij 2008 Prijavi Deli 27. julij 2008 Marsa sm se spomnila na najino debato o številkah - no v petek smo bili 25.7. - in jst sm šla končno na morje! Pa vabila se tudi vrstijo... ampak izberem samo najboljše. Jutri izvem če grem na jadrnico za 8 dni al ne... http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.