Marsa 27. julij 2008 Prijavi Deli 27. julij 2008 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2008/31/"][b]Napoved za 31. teden[/b][/url] - [b]28. julij - 3. avgust 2008[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. julij 2008 Prijavi Deli 27. julij 2008 Dinamicen teden se obeta , eksploziven v odnosih, pa scmeran s tisto rakasto luno, ja bomo pa cmizdrili a ne, ce je ze treba , verjetno je prav, da se na momente spucamo malo take in drugacne navlake. Tole mi deluje v stilu, da bom visela ob sestavljenki, pa kaj sluzbenega bi tudi prav prislo. Pospravila ze danes, ampak na sreco se bo nasvinjalo cez teden, da bom sredi tedna lahko v koraku s casom in pospravljala svezo svinjarijo. Marsa hvala za navodila za uporabo Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 27. julij 2008 Prijavi Deli 27. julij 2008 k vragu mrk. ne je*em. k vragu napetost in teža in ... poln kufer mam tega. nasičenosti. teže. lahko si samo zamislim tisti filing ... ko bom spet tečna za nič in karkoli bom pojedla, se mi bo zdelo, da imam tono kamenja v želodcu ... ne maram več tega ... tako kot je opisano v tej napovedi ... da je teža in to, depresija in malodušje. mislim, da imamo tega za letos dovolj! no ja, dober teden za umsko delo in opravke. dbest. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2008 [quote name='VilaSonca' post='990108' date='27. Jul 2008, 22:13']k vragu napetost in teža in ... poln kufer mam tega. nasičenosti. teže.[/quote] ja sej, a ne! Mrlakenstein... ena knjiga je otroska zlo fajn (rada mam skandinavske avtorje), avtorice Tove jansen (ki jo je sama tudi ilustrirala) - Carodejev klobuk (fantasticna knjigca, men najljubsa zlo kmal za Piko N.).. No in je not mora... v bistvu Mora (k ji je prav tko ime )... in je narisana, taka hecna, sploh nekak ne tok grozna... skraka in se je je tamal ful bal, ko je bil mikrich... sva morala stran na hitrico obrnit, ker "bo zdaj Mora". No pa me je spomnilo zdaj s tem mrlakensteinom... scmeran. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 [color="#008000"]Ne začenjajmo zdaj z nikakršnimi razčiščevanji z drugimi, ki lahko vodijo v prepir ali vsaj nezadovoljstvo, razčiščujmo pa v in pri sebi, vendar bodimo iskreni in ne padajmo v filme žrtve, prav tako pa tudi ni potrebno pretirano pribijanje na križ. Preprosto skušajmo v vsaki situaciji negovati in ohraniti razumnost in srčnost.[/color] tole si moram vsak dan minimalno stokrat prebrat in midva naj bi šla na petek z motorjem na Pag... ah ja, to bo še pestrost hvala za napoved!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 hvala marsa...... ...se pravi:...pestro kot ponavadi..... ..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 iii, kok simpatičen teden evo, se držim in sem se v službi resno lotila vseh papirjev od prejšnjega tedna... bom probala danes vse zrihtat in se jutri posvetit še enemu problemčku, ko računovodja pride iz dopusta... pa je pospravljeno pol. ne bom nič razdelila si dela na cel teden, sam sprotne zadeve. o, fajn, pa zabubula se bom v stanovanje v drugem delu tedna in počas na izi dokončala seminarsko, da mam še eno oceno zaključeno pol. najboljša tolažba je pa itak, da bo minil teden, pa naslednji tud WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 Hvala za napoved, Marsa. Meni se vsa tale mrkasta scena pokrije še s konjunkcijo saturna na sonce in plutona. Jihaaa [i]* poročam o svojem (agregatnem) stanju enkrat septembra [/i] funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2008 [quote name='Ksenia' post='990129' date='28. Jul 2008, 07:06']tole si moram vsak dan minimalno stokrat prebrat in midva naj bi šla na petek z motorjem na Pag... ah ja, to bo še pestrost[/quote] nc ne pomaga sam prebrat. oz. brigal te bo in bos slabe, k ti bomo napisal: pejt si prebrat. nc hudga, se boljs! je boljs v naravi prezivljat mrke in te scene, se nas ne dotaknejo tolk, kot v mestu, stresu, doma, v sluzbi...... pag je pa tud blizu, par urc, pa si tam, pa rutinska pot je, ste bli ze 100x, tko da bo ziher vse dbest! [quote name='Amis' post='990158' date='28. Jul 2008, 09:57']...se pravi:...pestro kot ponavadi.....[/quote] jp, 'po nashki'. ( ) [quote name='Aliana' post='990163' date='28. Jul 2008, 10:12']evo, se držim in sem se v službi resno lotila vseh papirjev od prejšnjega tedna... bom probala danes vse zrihtat in se jutri posvetit še enemu problemčku, ko računovodja pride iz dopusta... pa je pospravljeno pol. ne bom nič razdelila si dela na cel teden, sam sprotne zadeve. o, fajn, pa zabubula se bom v stanovanje v drugem delu tedna in počas na izi dokončala seminarsko, da mam še eno oceno zaključeno pol. najboljša tolažba je pa itak, da bo minil teden, pa naslednji tud ..[/quote] hej aliancka! sm ze v dnevniku napisala, sm veckrat pomislila nate, kje zdaj to spite na raznih parkiriscih pa tak. vedla, da se mas super in dbest k si se mela res! jp, korak za korakom, nc v krcu, k pol bomo sam slabe. ce pa noumo, pa nc.... svet se bo vseen se dalje vrtel. ( ) [quote name='Mateja' post='990164' date='28. Jul 2008, 10:14']Meni se vsa tale mrkasta scena pokrije še s konjunkcijo saturna na sonce in plutona. Jihaaa [i]* poročam o svojem (agregatnem) stanju enkrat septembra [/i][/quote] O glej jo!! tebe je vedno tok lustn vidt, ne sam zato, k si tok malkrat! a tko, uh? ma bos vsaj mal *migala* (magar notranje samo), te mam na sumu, da se ti s tem rakom kar nekak *zabubis* kdaj tkole, vcas v +, a vcas pa v - mal.... taki ovojcki... pol jih je pa vec in vec, si vedno dlje v notranjost pogreznjen svojo, ljudje so dalec, pa ceprav so cm stran.... zato so pa *fajn* vcas rushade.... kul tolazba, a ne? agregatnem! ~ bi mela se ful na od prejsnje za pokomentirat pa tud odgovort, citirat.... morda se bom, morda pa clo kr sem.. (*a veste, ne, da se to da? citirat iz druge teme namrec - preprosto uporabis moznost citat + - kot bi citiral vec postov. In pol k das v poljubni temi, kamor si hotu fliknit citat in nanj komentirat, 'komentiraj', se preprosto vkljuci oznaceni citat. to pride prav, ce recimo se nekje zapricas, recimo v dnevniku, o kaksni kul zadevi... al je pa kak info... pa da ne isces po dobesedno stotih straneh in vec za kak tak podatek, se ga da tko recimo scitirat se v primerno, svojo itd. - temo... skratka, vcas pride prav ta nacin, pa nc narobe ce se vecX pove, eni pa se ne vejo). skratka, sem napisala da bomo se oblekl morda cist nenavadno zase (vcer sem sla zvecer prebrat, pa se mi je hecn zdel)... no sem mela v soboto oblecene svetlo sinje hlace in BELO () jakno. cist deset outfit zame, sploh ne nosim bele in pastelnih.... pa se kej je blo (kar sm hotla komentirat na napoved), sam sm ta hip pozabla. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 sem se vedno spraševala glede teh citatov no super! Glede lune...točno v času mrka grem na mini počitnice....mah, sploh se ne dam motit! Super se bom mela... bom pa spala pa se pustila presenetit glede ostalega Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2008 [quote name='tinka' post='990188' date='28. Jul 2008, 12:09']Glede lune...točno v času mrka grem na mini počitnice....mah, sploh se ne dam motit! Super se bom mela...[/quote] Seveda! (sej a nis vidla, k sem gor kseniji napisala - je boljs bit na pocitnicah, k si ipak manj v stresu, lazje prenasas....) *sej js bom tud na morju (ce bom uspela pac it) k bo mrk - pa pac ta drug - Lunin (naslednji, sta namrec vedno v paru, na mlaj - soncev, na scip - lunin) [quote]bom pa spala pa se pustila presenetit glede ostalega [/quote] pametna strategija. jaz bom tud kej brala al pa kej (in ne npr. plavala cez zaliv al kaj podobnega ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 [quote name='Ksenia' post='990129' date='28. Jul 2008, 07:06'][color="#008000"]Ne začenjajmo zdaj z nikakršnimi razčiščevanji z drugimi, ki lahko vodijo v prepir ali vsaj nezadovoljstvo, razčiščujmo pa v in pri sebi, vendar bodimo iskreni in ne padajmo v filme žrtve, prav tako pa tudi ni potrebno pretirano pribijanje na križ. Preprosto skušajmo v vsaki situaciji negovati in ohraniti razumnost in srčnost.[/color] tole si moram vsak dan minimalno stokrat prebrat in midva naj bi šla na petek z motorjem na Pag... ah ja, to bo še pestrost hvala za napoved!!!![/quote] tralalala, jst sm pa že zjutri začela z raspucavanjem pa bom tole zdele v izi spelala; tko najpred štrik mal zategenše, pol ga pa zlagoma popuščaš men se tut morči za vikend obeta, pa glih tak z motorjem na Krk; no živi bili, pa vidjeli You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 [quote name='Cookie' post='990209' date='28. Jul 2008, 13:04']tralalala, jst sm pa že zjutri začela z raspucavanjem pa bom tole zdele v izi spelala; tko najpred štrik mal zategenše, pol ga pa zlagoma popuščaš men se tut morči za vikend obeta, pa glih tak z motorjem na Krk; no živi bili, pa vidjeli [/quote] očitno moram tud jaz čez vikend na morje na Krk z motorjem a je kak zbor al kaj? sam mislim, da so bili neki drugi plani... no ja, je še cel teden do takrat.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 Zanimiva napoved! Upam da mi uspe it z jadrnico za 8 dni (v četrtek), zvem popoldan če je plac... ...če ne bova pa s frendico hodile na morje, začne ravno z dopustom... ah, nekaj bo že, imam dober občutek. http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2008 ja seveda, poletje, lev, julij avgist, zdej se pac hod na pocitnice, mrki se na to ne ozirajo. zato pa tud nisem bla spet tok podrobna pa ne prevec nastevala.... pa tud manj je tega poslovnega dela (no sej glih prav, v bistvu), ker zadeve poleti do dolocene mere pac stagnirajo nekako, itak... pac upostevas v tolk, da ne rines (ce gres recimo s colnom ali na neznane poti, druge pogoje ki si jih vajen) v kaksne ekstremne situacije oz. da se izogibas pustolovskim podvigom. Ni treba s strahom it nekam zdaj, ojoj kaj vse bo, pac pa da mas v glavi, da ce te pic, da gres v viharju z jadrnico na en un nov otocek, delc, da rajs ne gres, ce nisi totalno izkusen in vesc. Take stvari... kot sem rekla - nom sla plavat cez zaliv (ceprAV me bo seveda ravno tedaj najbolj picl ) ipd. nous sou shtopat sred noci. itd. pac bos mal bl pozoren predvsem. intuicijo poslusat, k jo pa nam bo vcas mal *zagodla*. Bomo mislili, da je intuicija, pa bo v resnici sam bodisi zhelja, bodisi bojo strahovi nekaksni, kar ne bo mel zveze s preroskimi intuitivnimi prebliski. bodo kar kaksne sanje odstekane - vcas morda dejansko preroske, a drugic pa cist zavajajoce oz. bodo priplaval vsi mozni strahovi in bogve kaj ven, od nekako celotne zavesti in kolektivnega spomina. skratka - nase sanje ne bodo samo nase sanje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 [quote name='Marsa' post='990186' date='28. Jul 2008, 11:58']... te mam na sumu, da se ti s tem rakom kar nekak *zabubis* kdaj tkole, vcas v +, a vcas pa v - mal.... taki ovojcki... pol jih je pa vec in vec, si vedno dlje v notranjost pogreznjen svojo, ljudje so dalec, pa ceprav so cm stran....[/quote]tale tvoj 'sum' obvlada ... zelo drži. Hvala funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 [quote name='Aliana' post='990212' date='28. Jul 2008, 13:12']očitno moram tud jaz čez vikend na morje na Krk z motorjem [b]a je kak zbor [/b]al kaj? sam mislim, da so bili neki drugi plani... no ja, je še cel teden do takrat..[/quote] ne da bi jst vedla; sicer pa jst ne vem veliko je pa napoved taka, da zna bit, da bo vse v ribnik padlo [quote name='Marsa' post='990221' date='28. Jul 2008, 13:29']..bodo kar [b]kaksne sanje odstekane [/b]- vcas morda dejansko preroske, a drugic pa cist zavajajoce oz. bodo priplaval vsi mozni strahovi in bogve kaj ven, od nekako celotne zavesti in kolektivnega spomina. skratka - nase sanje ne bodo samo nase sanje. [/quote] ha, dans sm mela take odštekane; nek po pokopališču smo se šetkal (kokr Žale), pol so pa grobove začel prekopavat, ostanke pa nekam drugam vozit, ker da zdej bo tm en mali sprehajalni plejs, podaljšek unga kjer so bli včas vrtički, tko da tele krste in žare morjo it drugam, kr v skupno gomilo so z bagerji rinil. In mene je pr vsem tem najbolj skrbel za svečo, k da je še čist nova, komi pržgala sm jo, kaj bojo zdej z bagri tle lomastil pol sm se pa kr ulegla v sveže prekopan sosednji grob, da sm s telesom branila "našga" (k sta st.mama pa st.ata not pokopana) vmes se je pa folk z brisačami in kopalkami šetal pa plažo iskal v glavnem, divje You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 [quote name='Marsa' post='990221' date='28. Jul 2008, 13:29']pac upostevas v tolk, da ne rines (ce gres recimo s colnom ali na neznane poti, druge pogoje ki si jih vajen) v kaksne ekstremne situacije oz. da se izogibas pustolovskim podvigom. Ni treba s strahom it nekam zdaj, ojoj kaj vse bo, pac pa da mas v glavi, da ce te pic, da gres v viharju z jadrnico na en un nov otocek, delc, da rajs ne gres, ce nisi totalno izkusen in vesc. Take stvari...[/quote] Če grem, grem totalka v neznano, in to prvič... nisem še jadrala. In s folkom ki ga večino ne poznam. Sem pa zelo prilagodljiva, slabo mi ne dela nikoli na morju (sem že bila na manjših barkicah, samo tko še ne), znam primt za delo in manjše skupine ljudi mi še posebej ležijo. Je pa tko da niti s prijatelji ne veš nikoli kako se bo nekdo odzival pri neki novi izkušnji kot je taka. In imam boljši občutek kot če bi šla z mojimi naj frendicami. Sicer je pa še vse v zraku, nimam še potrditve za it... [quote name='Marsa' post='990221' date='28. Jul 2008, 13:29']kot sem rekla - nom sla plavat cez zaliv (ceprAV me bo seveda ravno tedaj najbolj picl ) ipd. nous sou shtopat sred noci.[/quote] Zakaj pa to ne? [quote name='Marsa' post='990221' date='28. Jul 2008, 13:29']itd. pac bos mal bl pozoren predvsem.[/quote] S tem se pa v celoti strinjam. [quote name='Marsa' post='990221' date='28. Jul 2008, 13:29']intuicijo poslusat, k jo pa nam bo vcas mal *zagodla*. Bomo mislili, da je intuicija, pa bo v resnici sam bodisi zhelja, bodisi bojo strahovi nekaksni, kar ne bo mel zveze s preroskimi intuitivnimi prebliski. bodo kar kaksne sanje odstekane - vcas morda dejansko preroske, a drugic pa cist zavajajoce oz. bodo priplaval vsi mozni strahovi in bogve kaj ven, od nekako celotne zavesti in kolektivnega spomina. skratka - nase sanje ne bodo samo nase sanje. [/quote] aha, tole si pa moram zapomnit!!! http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 [quote name='Marsa' post='990221' date='28. Jul 2008, 13:29']itd. pac bos mal bl pozoren predvsem skratka - nase sanje ne bodo samo nase sanje. [/quote] Tole mi je všeč...... Živahen teden se obeta......bomo že...saj se dolgi dnevi, svetlobe ne manjka...... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 Cool to. Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 [quote name='Cookie' post='990209' date='28. Jul 2008, 12:04']tralalala, jst sm pa že zjutri začela z raspucavanjem pa bom tole zdele v izi spelala; tko najpred štrik mal zategenše, pol ga pa zlagoma popuščaš men se tut morči za vikend obeta, pa glih tak z motorjem na Krk; no živi bili, pa vidjeli [/quote] Kukicna, se vedno narezim tvojim komentarjem. Marsa, a je slucajno mrk slabsa ideja za kaksen izi operativni poseg? Jaz sem itak odlocena, da bo vse O.K., samo vseen me pa mal zanima, kdaj je boljs . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 kakšne hecne sanje sem imela ponoči. izgubila sem se v nekem obmorskem mestecu, kamor nas je (več ljudi) pripeljala neka ženska, da bi delali v nekem hotelu (naj bi stregli) .. ko sem se naveličala nestrpnih gostov, sem se izmuznila in odtavala po mestu. ker nam nihče ni povedal, kje smo, sem si domišljala, da smo nekje v Romuniji. niti pojma nisem imela, da smo ob morju ... je pa bilo na hribu vse skupaj in natrpano ... prva stvar, ki me je začarala, je bila čudovita cerkev ... in neka rdeča zgradba, ki me je kar magnetično privlačila ... nekam zatavam, v "zeleno" sobo ... in na vratih piše studio ... ugotovim, da snemajo filme ... najbolj odštekano je pa bilo, ko sem plezala po drevesu ... ampak to drevo se je kar naslanjalo na zemljo in ko sem plezala, sem ga rahlo izpulila iz zemlje ... občutek pa, kot da me drevo razume ... in sem le splezala nazaj gor v mesto .. potem pa sledila enemu dečku, našla hotel ... tam nas vse skupaj čakala šefica in do hotela smo lahko prišli le tako, da smo odvrgli oblačila na skali in odplavali do vrat ... potem sem še v drugi seriji sanjala morje in plavanje. dober filing. še kup enih stvari sem sanjala, ampak tisto drevo se mi je najbolj vtisnilo v spomin. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2008 [quote name='Mateja' post='990226' date='28. Jul 2008, 13:52']tale tvoj 'sum' obvlada ... zelo drži.[/quote] ja boljs ce ne bi. [quote name='Cookie' post='990234' date='28. Jul 2008, 14:20']ne da bi jst vedla; sicer pa jst ne vem veliko je pa napoved taka, da zna bit, da bo vse v ribnik padlo[/quote] najbrz da ne, saj to je valjda bl ornk organizacija, ze mesce prej vse ptoeka itd., a ce pa slucajno bo ('v ribnik padlo' ), bo pa tko ze prav. [quote]ha, dans sm mela take odštekane; nek po pokopališču smo se šetkal (kokr Žale), pol so pa grobove začel prekopavat, ostanke pa nekam drugam vozit, ker da zdej bo tm en mali sprehajalni plejs, podaljšek unga kjer so bli včas vrtički, tko da tele krste in žare morjo it drugam, kr v skupno gomilo so z bagerji rinil. In mene je pr vsem tem najbolj skrbel za svečo, k da je še čist nova, komi pržgala sm jo, kaj bojo zdej z bagri tle lomastil pol sm se pa kr ulegla v sveže prekopan sosednji grob, da sm s telesom branila "našga" (k sta st.mama pa st.ata not pokopana) vmes se je pa folk z brisačami in kopalkami šetal pa plažo iskal v glavnem, divje [/quote] (hudo, 'mors' se v Sanje dat) [quote name='ale`74' post='990235' date='28. Jul 2008, 14:20']Če grem, grem totalka v neznano, in to prvič... nisem še jadrala. In s folkom ki ga večino ne poznam. Sem pa zelo prilagodljiva, slabo mi ne dela nikoli na morju (sem že bila na manjših barkicah, samo tko še ne), znam primt za delo in manjše skupine ljudi mi še posebej ležijo. Je pa tko da niti s prijatelji ne veš nikoli kako se bo nekdo odzival pri neki novi izkušnji kot je taka. In imam boljši občutek kot če bi šla z mojimi naj frendicami.[/quote] Fino, dbest! mi smo vedno hodil na blef sicer, sam ne tko na jadranja pa taksno,,, [quote]Zakaj pa to ne? [/quote] Si hecna - 'vedno' hoces 'prevod nazaj'. zato ne, k so in bodo poleg mrka tudi drugi tezavni aspekti. in zato opozarjam, da se izogibajmo cemu mal bl tveganemu. pol pa ti vprasas - zakaj pa to? zato. sej ti kr pejt, a ves. [quote name='enja' post='990309' date='28. Jul 2008, 19:23']Živahen teden se obeta......bomo že...saj se dolgi dnevi, svetlobe ne manjka......[/quote] zivahen... no ja, recimo... eni noju pa nc zivahni, k bodo cist k cote..... ja, svetloba je, zaenkrat. [quote name='h3x0r' post='990311' date='28. Jul 2008, 19:32']Cool to.[/quote] se ti zdi? fino! [quote name='Pujsita' post='990325' date='28. Jul 2008, 20:13']Marsa, a je slucajno mrk slabsa ideja za kaksen izi operativni poseg? Jaz sem itak odlocena, da bo vse O.K., samo vseen me pa mal zanima, kdaj je boljs .[/quote] hm, sm ti hotla ze rect, zakaj ne beres dovolj pozorno - sm se pa spomnila, da sem v oni 3. to napisala, napovedi (ko bo spet mrk).. pa ne lapam vsega isto skoz, sm se morala clo se prav matrat, da se nom rpevec ponavljala (*k sem 3 nastepala, pa ze na konc nc vec vedla, kaj sem v kero napisala, pa nekaj sem dejansko najprej pomesala pa tko....).. skratka, ja, prav tole sem napisala (pr naslednjem mrku), da za posege pac ni primerno obdobje, ce pa je neizbezno (dolocen datum itd.), pa pac sami *pomagajmo* in se sami dodatno ljubece zdravimo ta rpedel (al nekaj tacga). skratka, tko k pravs. Kdaj je boljs? Boljs je med mrkoma (se prav naslednji teden), sam tud to vmesno obdobje je mal zatesnjeno s tem vplivom... [quote name='VilaSonca' post='990385' date='29. Jul 2008, 09:49']kakšne hecne sanje sem imela ponoči. izgubila sem se v nekem obmorskem mestecu, kamor nas je (več ljudi) pripeljala neka ženska, da bi delali v nekem hotelu (naj bi stregli) .. ko sem se naveličala nestrpnih gostov, sem se izmuznila in odtavala po mestu. ker nam nihče ni povedal, kje smo, sem si domišljala, da smo nekje v Romuniji. niti pojma nisem imela, da smo ob morju ... je pa bilo na hribu vse skupaj in natrpano ... prva stvar, ki me je začarala, je bila čudovita cerkev ... in neka rdeča zgradba, ki me je kar magnetično privlačila ... nekam zatavam, v "zeleno" sobo ... in na vratih piše studio ... ugotovim, da snemajo filme ... najbolj odštekano je pa bilo, ko sem plezala po drevesu ... ampak to drevo se je kar naslanjalo na zemljo in ko sem plezala, sem ga rahlo izpulila iz zemlje ... občutek pa, kot da me drevo razume ... in sem le splezala nazaj gor v mesto .. potem pa sledila enemu dečku, našla hotel ... tam nas vse skupaj čakala šefica in do hotela smo lahko prišli le tako, da smo odvrgli oblačila na skali in odplavali do vrat ... potem sem še v drugi seriji sanjala morje in plavanje. dober filing. še kup enih stvari sem sanjala, ampak tisto drevo se mi je najbolj vtisnilo v spomin. [/quote] aktivno! (igre brez meja ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 [quote name='Marsa' post='990418' date='29. Jul 2008, 11:22']..hm, sm ti hotla ze rect, zakaj ne beres dovolj pozorno - sm se pa spomnila, da sem v oni 3. to napisala, napovedi (ko bo spet mrk).. pa ne lapam vsega isto skoz, sm se morala clo se prav matrat, da se nom rpevec ponavljala (*k sem 3 nastepala, pa ze na konc nc vec vedla, kaj sem v kero napisala, pa nekaj sem dejansko najprej pomesala pa tko....).. skratka, ja, prav tole sem napisala (pr naslednjem mrku), da za posege pac ni primerno obdobje, ce pa je neizbezno (dolocen datum itd.), pa pac sami *pomagajmo* in se sami dodatno ljubece zdravimo ta rpedel (al nekaj tacga). skratka, tko k pravs. Kdaj je boljs? Boljs je med mrkoma (se prav naslednji teden), sam tud to vmesno obdobje je mal zatesnjeno s tem vplivom... ...[/quote] jst pa že napisala cel traktat, da zdej sicer ni najboljše (oz, sploh ni tok fajn), sam da če je pač naročena, naj gre in ima v mislih za rezervo še kej s sabo, če bo glih nucala (jst vlačim s sabo home made zadeve ala čaj/mazilo/analgetike), sam me je pr objavi dol z neta skinilo. Pol se mi pa ni dal še enkat pisarit, pa itak nimam pojma o teh medplanetarnih konstelacijah, k dostkrat sam po filingu delam/pisem You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 [quote name='Marsa' post='990418' date='29. Jul 2008, 11:22']hm, sm ti hotla ze rect, zakaj ne beres dovolj pozorno - sm se pa spomnila, da sem v oni 3. to napisala, napovedi (ko bo spet mrk).. pa ne lapam vsega isto skoz, sm se morala clo se prav matrat, da se nom rpevec ponavljala (*k sem 3 nastepala, pa ze na konc nc vec vedla, kaj sem v kero napisala, pa nekaj sem dejansko najprej pomesala pa tko....).. skratka, ja, prav tole sem napisala (pr naslednjem mrku), da za posege pac ni primerno obdobje, ce pa je neizbezno (dolocen datum itd.), pa pac sami *pomagajmo* in se sami dodatno ljubece zdravimo ta rpedel (al nekaj tacga). skratka, tko k pravs. Kdaj je boljs? Boljs je med mrkoma (se prav naslednji teden), sam tud to vmesno obdobje je mal zatesnjeno s tem vplivom...[/quote] Hvala Marsa, se mi je po logiki zdelo, da kaksne mocne energije niso glih najboljse za take zadeve. Moram se kasneje narocit, ko bo tisti del meseca in prvi petek po tem se bomo sli to . Tako da narocam prave energije gor za takrat ko bo treba. Thx Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.