Ale' 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 [quote name='Marsa' post='990418' date='29. Jul 2008, 11:22']Si hecna - 'vedno' hoces 'prevod nazaj'. zato ne, k so in bodo poleg mrka tudi drugi tezavni aspekti. in zato opozarjam, da se izogibajmo cemu mal bl tveganemu. pol pa ti vprasas - zakaj pa to? zato. sej ti kr pejt, a ves. [/quote] Sorry. Še vedno je vse "v zraku". Gremo pa najbrž v soboto. Odvisno kdaj bo keš nakazan. In ne gremo jadrat 8 dni kot je bilo najprej mišljeno... ampak v kamp, z jadrnico pa bolj na kratke turce, pa kake ribce lovit. Ampak meni je itak najbolj važno da se bom naplavala in nadihala morskega zraka. http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 30. julij 2008 [quote name='Pujsita' post='990582' date='29. Jul 2008, 18:24']Hvala Marsa,[b]se mi je po logiki zdelo[/b], da kaksne mocne energije niso glih najboljse za take zadeve.[/quote] dobro logiko mas! jp, ce se da, pa sploh super. vcas je mal tecn, ne mros napisat (ce ma kdo operacijo na datum): ne ne smes met, cela groza in frka! a ves... al pa: nujno prestavi na 17. x-ti. sej ni nujno, da un lohk, a ves... tko da je treba bit mal bl previden pr *taksnemle*. *zato ti nisem napisala, skusaj po mrkih, k nisem bla ziher da lohk se zmisljujes, ce se pa lohk, pa dbest. (*magari povej al mi poslji na OS morebitne datume, obdobjeca, pa ti povem, keri dnevi so ugodn(ejs)i. [quote name='ale`74' post='990860' date='30. Jul 2008, 13:07'] Sorry. Še vedno je vse "v zraku". Gremo pa najbrž v soboto. Odvisno kdaj bo keš nakazan. In ne gremo jadrat 8 dni kot je bilo najprej mišljeno... ampak v kamp, z jadrnico pa bolj na kratke turce, pa kake ribce lovit. Ampak meni je itak najbolj važno da se bom naplavala in nadihala morskega zraka. [/quote] jp, no vis, se ze tko ustima, to je pa kul.. da ne gres nekam neznano, tvegano itd. ampak tm da si bl na izi, na kake krajse itd. pa komot (itak pa se ravnas tud po vremenu itd., okoliscinah, samo je zato 'nevarno', ker se hitr kej obrne, sploh pa zdej).. v glavnem, upam da se vse postima in da boste uzival k shus! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 [quote name='Marsa' post='990865' date='30. Jul 2008, 13:16'] jp, no vis, se ze tko ustima, to je pa kul.. da ne gres nekam neznano, tvegano itd. ampak tm da si bl na izi, na kake krajse itd. pa komot (itak pa se ravnas tud po vremenu itd., okoliscinah, samo je zato 'nevarno', ker se hitr kej obrne, sploh pa zdej).. v glavnem, upam da se vse postima in da boste uzival k shus! [/quote] Hvala! http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 30. julij 2008 itak! ko bos pa lepe zelenomodre uvalce rajske vidla, se bos pa itak name spomnla pa mi poslala mal tega energyja (ze s tem ko bos sploh pomislila). ne vem kok cajta si ti ze gor (lnf), ampak *mamo navado* (nekak uvedla), da 'plavamo za druge'. sej se mogoce bedast slis, sam men se zdi zlo fino. k sem to ze od zdavnaj furala.. pa nekak, k men tok pomen, pa mi je blo kr hudo, k eni ne morjo do morja, pa ce sem bla, sem vedno pol plavala se za druge. in se je to pocas *prijelo* in zdej ful folka plava zame (pa pac tud za druge), tud tle (s foruma). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 Ja sej ti piše zgoraj od kdaj sm tu -- 6.8. bo eno leto! Ne nisem vedela za to navado... ja veš da se bom spomnila, itak!!! Pa ko se vrnem tudi kako lepo fotko spet prilepim. --- Marsa - kam greš na morje (če ni skrivnost)? http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 [quote name='ale`74' post='990935' date='30. Jul 2008, 14:31']Ja sej ti piše zgoraj od kdaj sm tu -- 6.8. bo eno leto! ...[/quote] madona Ale kok pa ti lapaš, šele leto dni na LNF, pa že tok objav You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 [quote name='Cookie' post='991006' date='30. Jul 2008, 15:55'] madona Ale kok pa ti lapaš, šele leto dni na LNF, pa že tok objav [/quote] Ja vem ja... http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 [quote name='Marsa' post='990865' date='30. Jul 2008, 13:16'] dobro logiko mas! jp, ce se da, pa sploh super. vcas je mal tecn, ne mros napisat (ce ma kdo operacijo na datum): ne ne smes met, cela groza in frka! a ves... al pa: nujno prestavi na 17. x-ti. sej ni nujno, da un lohk, a ves... tko da je treba bit mal bl previden pr *taksnemle*. *zato ti nisem napisala, skusaj po mrkih, k nisem bla ziher da lohk se zmisljujes, ce se pa lohk, pa dbest. (*magari povej al mi poslji na OS morebitne datume, obdobjeca, pa ti povem, keri dnevi so ugodn(ejs)i. [/quote] Thx, bom, ko izvem . Pismu bom fajn, letnik 74, ampak doloceni deli bodo pa prenovljeni, mi bo ziher cena zrasla [quote name='Marsa' post='990914' date='30. Jul 2008, 14:04']ne vem kok cajta si ti ze gor (lnf), ampak *mamo navado* (nekak uvedla), da 'plavamo za druge'. sej se mogoce bedast slis, sam men se zdi zlo fino. k sem to ze od zdavnaj furala.. pa nekak, k men tok pomen, pa mi je blo kr hudo, k eni ne morjo do morja, pa ce sem bla, sem vedno pol plavala se za druge. in se je to pocas *prijelo* in zdej ful folka plava zame (pa pac tud za druge), tud tle (s foruma). [/quote] , jaz pa tacose jem za cel forum pa vcasih se s Tequilo zrtvujem , bi pa prosila, ce se lahko kdo kremsnit naje zame Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 [quote name='Pujsita' post='991026' date='30. Jul 2008, 16:37']jaz pa tacose jem za cel forum pa vcasih se s Tequilo zrtvujem , bi pa prosila, ce se lahko kdo kremsnit naje zame [/quote] ....tale je dobra...... ma tale teden je čist spodoben...sicer se skoz nek po malem dogaja....sam je ok.....uspela si komolec nek zgužvat...ma sej mu nč posebnega ne fali...mal nerodno spala al pa včeraj na vajah pretiravala, pa me boli......se bo razmigal....sva se že zmenla..... ...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2008 [quote name='ale`74' post='990935' date='30. Jul 2008, 14:31']Ja sej ti piše zgoraj od kdaj sm tu -- 6.8. bo eno leto! [/quote] ja sej res. [quote]Marsa - kam greš na morje (če ni skrivnost)?[/quote] Mislim da na Losinj, [quote name='Cookie' post='991006' date='30. Jul 2008, 15:55'] madona Ale kok pa ti lapaš, šele leto dni na LNF, pa že tok objav [/quote] (moje cifrce poglej! ) [quote name='Pujsita' post='991026' date='30. Jul 2008, 16:37']Pismu bom fajn, letnik 74, ampak doloceni deli bodo pa prenovljeni, mi bo ziher cena zrasla[/quote] vesda. a tko, muky? 74'? pih! sami mladici! [quote name='Amis' post='991191' date='31. Jul 2008, 07:15']ma tale teden je čist spodoben...sicer se skoz nek po malem dogaja....sam je ok.....uspela si komolec nek zgužvat...ma sej mu nč posebnega ne fali...mal nerodno spala al pa včeraj na vajah pretiravala, pa me boli......se bo razmigal....sva se že zmenla..... ...... [/quote] oh, ce mas sol, je fajn dat cimprej gor, prej cajtas, boljs je pocajtan, no upam da bo tud ze brez tega vse super! Jp, sej se kr nekak gre, sam se pa kr dogaja.... v bistvu prevec pa premal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 sam da tale rakovska mine... tečna sem sam ne me izdat... tko tečna v seb... marsa, uživi na morčiju... jst baje jutr grem. ampak baje haha se vidi da sem postala malce obsedena s tekom. mam tri majice (pod motoristično jakno ne morem met dva dni iste ) pa ene kr. hlače, eno minico, pa še vse ostalo nujno kopalke, ščetko pasto za obut itak moto škornji natikači... potem pa dva para tekaških zoknov, kratke hlače za tečt (jih bom vmes splaknila ), dve švic majici, obvezno tekaške copate... mimogrede v nedeljo se vračam domov aja zakaj to pišem - ker sem vedno ogromnoooo jemala stvari s seboj zdej pa ni placa... sam da jst zamenjam mal okolje, sej bi koga drugega tud Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2008 ja sej... jaz bi bla lohk tud boljse volje.... pa vse me boli, kot blazen nek musklfibr, le da ne vem od cesa. cez 10 dni grem sele na morje. pa do tedaj morm se nekak prezivet, tko da sm mal v stresu tud jaz.... mah, bo ze. ne da se mi niti jamrat, niti ufuravat v kej, sej 'se vedno vse uredi' (a ne Pujsa ). jaz pa vedno prevec na morje vlacim in ko enkrat potem ne, se izkaze da bi pa glih morala. Murphy. Ornk si si zadala, zdej k mas vse to s sabo, bos morala pa laufat do nezavesti pa vse. kot se jaz orbemenim z barvicami, sam da jih ne bi mela s sabo, to pa ne. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 moj dragi včer nabavu 30x15 cm velik pok orodja, precej težek paket, spešli za motor, z zajlami in vsem kao, boš mela za v J Ameriko, ko boš šla... pa sem mu probala razložit, da bom verjetn rajš še ene kavbojke vzela, so lažje pa še vem kaj naj počnem z njimi jaz grem tud za vikend na mojre.. Lošinj.. sedet pred šotor, medtem ko bodo fantje na regati. hotla vzet zadnjega Harryja v knjižnici, pa je zaseden moram kaj drugega najdt... jaz tud ful zmanjšala količine prtljage, odkar mam motor.. za en teden v španiji mela ta najbolj mini potovalko s sabo.. pa še tko ene par stvari nisem uporabla sploh. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2008 jp, 'po mosko' - pa 'po zensko'. aha fino. "SEDET pred sotor"? ja sej, sej ne mors skoz plavat pa to. aja nisi dobila. hm, tim ga mensezdi nima, zadnjega, ostale pa ima menda vse. pa kej druzga vzem, sej je ful knjig. skoda k nimam tle Carodejevega klobuka. Bi ti ga posodla. Drugic. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 [quote name='Ksenia' post='991282' date='31. Jul 2008, 12:35']zdej pa ni placa... sam da jst zamenjam mal okolje, sej bi koga drugega tud [/quote] [quote name='Aliana' post='991291' date='31. Jul 2008, 12:58']jaz tud ful zmanjšala količine prtljage, odkar mam motor.. za en teden v španiji mela ta najbolj mini potovalko s sabo.. pa še tko ene par stvari nisem uporabla sploh.[/quote] [quote name='Marsa' post='991285' date='31. Jul 2008, 12:41']jaz pa vedno prevec na morje vlacim in ko enkrat potem ne, se izkaze da bi pa glih morala. Murphy. kot se jaz orbemenim z barvicami, sam da jih ne bi mela s sabo, to pa ne. [/quote] Jaz sem kot otrok vlacila s seboj svasta, od oblek, do igrac, knjig, so trogali moje potovalke, zdaj pa vse na minimum. Se selila sem se semle z 2 kovckoma in to je to. Hecno, mislis, kok blazno potrebujes kaksne zadeve, potem si pa v situaciji - v kovcka, 64 kg za preselit se in ugotovis s kaksnimi trapastimi malenkostmi smo obremenjeni. [quote name='Marsa' post='991286' date='31. Jul 2008, 12:41']ja sej... jaz bi bla lohk tud boljse volje.... pa vse me boli, kot blazen nek musklfibr, le da ne vem od cesa. cez 10 dni grem sele na morje. pa do tedaj morm se nekak prezivet, tko da sm mal v stresu tud jaz.... mah, bo ze. ne da se mi niti jamrat, niti ufuravat v kej, sej 'se vedno vse uredi' (a ne Pujsa ). [/quote] Popih za fibrcek. Jah, zmeri se zrihta, ja , sam ceprav sem tok svinjsko pametna, me zanese kdaj pa kdaj. Glede tega paketa sem imela zoprn feeling. Dobila listek, da me na posti caka nekaj. Sem zacela razmisljat, ce imam vse papirje poslihtane , al so kje slisali, kako nemogoce se obnasam in me bodo deportirali . Ko sem te cudne filme sukala, sem si rekla, mah kje, darilo za rojstni dan je, ziher in je bil. Se moram sem pa ke spomnit na takle . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 [quote name='Marsa' post='991265' date='31. Jul 2008, 11:36']Mislim da na Losinj [/quote] [quote name='Marsa' post='991286' date='31. Jul 2008, 12:41']cez 10 dni grem sele na morje.[/quote] Aja, jst sm pa mislila da že jutri... Sej boš vidla da bo hitro teh 10 dni naokrog... Še vedno ni sigurno, če sploh gremo v soboto... pa sm dokaj mirna. Če bo bo, če ne pa ne... čeprav si fuuul želim it. Ma nekaj bo že... Rabim plavanje. --- Pujsita -- super za darilce http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 [quote name='Marsa' post='991300' date='31. Jul 2008, 13:33']skoda k nimam tle Carodejevega klobuka. Bi ti ga posodla. Drugic. [/quote] že brala (frendica delala na faksu diplomsko iz Tove Jansson, ker bila na Finskem 3 mesce na izmenjavi in tam vsi šizili.. si je nabavla vse njene knjige, kar se je dalo dobit, iz Londona večino privlekla.. pol je šibala v NZ, jaz pa dobila vse knjige za pazit in za prebrat. ) mah vem, sam zaželela sem si Harija brat.. bom se kaj drugega spomnila... aha, saj mam še od bratca ene dve angleški na lagerju, neki vampirčki in škratki, bo kar ok za na dopust WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 [quote name='Candle' post='991414' date='31. Jul 2008, 20:17'][/quote] ma, trenutno na stand-by. s frendico planirale, da greva z motorjem za par mesecev, letos pozimi, pa je prišla čist brez denarja (in mal zasičena pustolovščin) iz Madagaskarja zadnjič. Tko da... mam nov(star) motor, primeren za tja, mam vso opremo, mam denar, nimam pa sopotnice.. sva prestavili za nedoločen čas, če ne bo prej kaj vmes prišlo WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 približno.. iz Buenos Airesa dol proti pingvinom pa pol po Z obali gor, Čile, Peru in tko in nekak nekje v Braziliji končat. sam saj pravim, trenutno je ideja na stand-by... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ratamahata 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 [quote name='Aliana' post='991415' date='31. Jul 2008, 20:24']ma, trenutno na stand-by. s frendico planirale, da greva z motorjem za par mesecev, letos pozimi, pa je prišla čist brez denarja (in mal zasičena pustolovščin) iz Madagaskarja zadnjič. Tko da... mam nov(star) motor, primeren za tja, mam vso opremo, mam denar, nimam pa sopotnice.. sva prestavili za nedoločen čas, če ne bo prej kaj vmes prišlo [/quote] Kako pa se ti je zdelo na Madagaskarju? Imam tiho željo it tja v novembru, da bom doma do veselega decembra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 nisem bila jaz, frendica bila. če imaš možnost, pojdi, mislim da ti ne bo žal... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 [quote name='Marsa' post='991265' date='31. Jul 2008, 11:36']..(moje cifrce poglej! ) ..[/quote] ja, sam ti si admin, ti MORŠ MET take cifre [quote name='Ksenia' post='991282' date='31. Jul 2008, 12:35']sam da tale rakovska mine... tečna sem sam ne me izdat... tko tečna v seb... marsa, uživi na morčiju... jst baje jutr grem. ampak baje haha se vidi da sem postala malce obsedena s tekom. mam tri majice (pod motoristično jakno ne morem met dva dni iste ) pa ene kr. hlače, eno minico, pa še vse ostalo nujno kopalke, ščetko pasto za obut itak moto škornji natikači... [b]potem pa dva para tekaških zoknov, kratke hlače za tečt [/b](jih bom vmes splaknila ), [b]dve švic majici, obvezno tekaške copate[/b]... mimogrede v nedeljo se vračam domov aja zakaj to pišem - ker sem vedno ogromnoooo jemala stvari s seboj zdej pa ni placa... sam da jst zamenjam mal okolje, sej bi koga drugega tud [/quote] sej še zmer preveč s sabo vlačiš skensli tekaško opremo, pa tek nadomestiš z več plavanja. Sam plavanja, ne namakanja [quote name='Aliana' post='1055442983' date='1. Aug 2008, 09:51']približno.. iz Buenos Airesa dol proti pingvinom pa pol po Z obali gor, Čile, Peru in tko in nekak nekje v Braziliji končat. sam saj pravim, trenutno je ideja na stand-by...[/quote] za kok časa si pa mislila it? You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 [quote name='Cookie' post='1055443035' date='1. Aug 2008, 11:38']za kok časa si pa mislila it?[/quote] 3 - 6 mescev. A se javljaš? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 [quote name='Aliana' post='1055443038' date='1. Aug 2008, 11:40']3 - 6 mescev. A se javljaš? [/quote] uf, uf, jst pa naivno milsila, da 4 tedne max. K tok mi bo dopusta še ostalo Tak da se nekak ne morm javit, nimam pogojev drgač pa, seveda bi šla, sam pol dobim odpoved tle v službi mam še zmer Mehiko v planu, sam me mal strašijo podražitve letal.kart (nafta ipd.). Bomo videli You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 Cookie, kako to mislis, jasno da prides, moras videt ta slavni plinski bojler in vse kar imamo tlele Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.