Amis 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 no tako...arnika ni pomagala za vnete komolčne vezi....ponoč nč spala....pojedla zjutraj lekadol in oddremala 2 urce....je pa zato kombinirana injekcija pr dohtarci primla tako, da drži še zdej.....pa bi me moralo baje ob 14ih že minit......unih konjskih protibolečinskih tablet si sploh ne upam taknit......me lahko zadene ko overdose in se ne zbudim več.....no, sicer to ni tako slab način za odhod....(sco črni humor).....zdej sem si predpisala terapijo z zeljnimi listi.....čez dan dva, bo komolec ko šus...sva se vse zmenla...... jp, zanimiv teden..... pa ga sploh še ni čist konc....kaj šele bo..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 [quote name='Amis' post='1055443221' date='1. Aug 2008, 19:37']jp, zanimiv teden..... pa ga sploh še ni čist konc....kaj šele bo..... [/quote] jp Amiska, pozdrav komolc hitr WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 thx aliana.....zakaj pa tale smeško?....boš vidla, da ti bo kul..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 tole je na tale mrk letel.. jaz sem kul, mačk se mi je pa skor fentat uspel (sem v dnevniku pisala, skoz na pol zaprt okn je hotu ven in se zagozdil vmes..) ma sej, je še živ in miga, sam ful počas in previdno se premika okol, po moje ga tolk svinjsko vse boli WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 ja viš...sem že mislila, da je kaj s tabo...čeprav mi je blo čudno, ker ti tud maraš tele nebesne kažine in akcijo....pa nč nisem dnevnika brala....presenetljivo....sam da je maček kul....itak bo hitro bolš...sej veš, mačke so mačke..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 2. avgust 2008 Prijavi Deli 2. avgust 2008 Evo mene... nič z morjem. Frend ni dobil nakazila. Tko da... neke majhne šanse so še da gremo vseeno v ponedeljek, bomo vidli... Naj frendica imela prometno danes ponoči, v ponedeljek jo čaka operacija izpahnjene ključnice. Upam da bo vse ok. Čakam še bolj podrobne informacije... Sm se pa zbudila pol ure prej preden sm dobila sms, da je v bolnici... in sm čutila da je nekaj narobe z nekom ki mi je blizu. http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. avgust 2008 Prijavi Deli 2. avgust 2008 ale'......za frendico..... ..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2008 upam da je vse kul s tristanom, aliana (v dnevniku nc nisem zasledila, da bi kej naknadno porocala). In upam da si kul, kljub odpovedanemu morju. (to je dost *tipicno* za mrk - da se kej sfizhi itd. ipd., ni druge, kot tko jemat, da je pol zihr OK, da je tko). Skoda tud zate, Ale', da ne mors oz. nisi mogla it (pa skoda za frenda).... (sam, kot sem rekla aliani... mora bit tko prav, ocitno.... sej glej kaj se je frendi zgodilo, velik boljs da se ti tle kej tacga zgodi, ce se ti ze *mora*, kot pa nekje na odprtem viharnem morju na jadrnici, recimo...)... socutek za frendo, upam da je ne boli prevec (za kljucnico si predstavljam, da ful boli ) in da si cimprej opomore! ~ men tud nekaj *v vodo pada* morje al kaj oz. ne vem ce bom lohk sla. si bom pac, i guess, tud seb morala rect: 'je ze prav tko, boljse kot pa...' itd. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. avgust 2008 Prijavi Deli 3. avgust 2008 oj, marsa, ja, Tristan cist kul.. ocitno ni blo tko grozn, kukr je zgledal.. je še cel dan ful pocas hodil pa nasploh zgledal, kot da ga ful boli vse (kar po moje ga je, glede na to, da je bil zabit not v okno na spico in vsakič, ko je mal pomigal, ga je sam še bolj not zabilo), sam naslednji dan je pa že pritekel iz pisarne za zajtrk.. upam, da se je kej naučil iz tega morje šlo tud včeraj po gobe, ker dež padal, ko sva se hotla na motor spravit.. ma nič, bo vsaj mama vesela, ker prideva zdaj na žegnanje.. sva rekla, da greva kar s kolesom po PST so Bizovika, da vidimo če preživim tole.. za morje.. sicer je pa še čas, če ne zdajle pa mal bolj pol, je itak konc avgusta, začetek septembra ful lepo na morju... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. avgust 2008 Prijavi Deli 3. avgust 2008 [quote]j, marsa, ja, Tristan cist kul..[/quote] sem pa glihkar ugotovila, da ma dva kremplja čist uničena.. od tle očitno kri prišla.. tko divje praskal okol.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 3. avgust 2008 Prijavi Deli 3. avgust 2008 [quote name='Amis' post='1055443501' date='3. Aug 2008, 00:27']ale'......za frendico..... .....[/quote] Hvala Amis [quote name='Marsa' post='1055443516' date='3. Aug 2008, 10:44'][color="#FF0000"](to je dost *tipicno* za mrk - da se kej sfizhi itd. ipd., ni druge, kot tko jemat, da je pol zihr OK, da je tko).[/color] Skoda tud zate, Ale', da ne mors oz. nisi mogla it (pa skoda za frenda).... (sam, kot sem rekla aliani... mora bit tko prav, ocitno.... sej glej kaj se je frendi zgodilo, velik boljs da se ti tle kej tacga zgodi, ce se ti ze *mora*, kot pa nekje na odprtem viharnem morju na jadrnici, recimo...)... socutek za frendo, upam da je ne boli prevec (za kljucnico si predstavljam, da ful boli ) in da si cimprej opomore! [/quote] Ja Marsa, sm vzela s tega vidika, da je že en razlog da nismo šli... kdo ve kaj bi se dol na Hrvaškem zgodilo (smo imeli namen it v Novigrad, v kamp, prikolica 20 m od morja, pa z jadrnico malček...), samo res, vprašanje kaj bi me dol čakalo... Ma zaenkrat pravi da je ne boli kaj preveč, bomo vidli kaj bo po OP. Je pa ful živčna, ker je itak povlekla prometna še en kup drugih problemov s sabo... še najbolj pa zaradi folka (familija) okrog nje, ki ji glavo polnijo s problemi in ji težijo zaradi tega kar se je zgodilo,, namesto da bi zdaj poskrbeli da čimprej okreva. ~ [quote name='Marsa' post='1055443516' date='3. Aug 2008, 10:44']men tud nekaj *v vodo pada* morje al kaj oz. ne vem ce bom lohk sla. si bom pac, i guess, tud seb morala rect: 'je ze prav tko, boljse kot pa...' itd. [/quote] Sej mogoče se bo pa do takrat obrnilo na boljše zate, pa da ti bo vseeno uspelo it. Te lahko razumem kolko ti pomeni dopust na morju, ker sem jst ista... zame ni poletja brez morja... mislim ne to da greš za en dan, ampak da sem ob/na morju vsaj en teden, neprekinjeno. Tko da mi je kar malo zatežilo ko nismo mogli it... *** Danes sm ful živčna, ful napetost v meni. Sm probala z reikijem, z dihanjem se umirit, se sprostit, pa ne gre iz mene... pritisk v glavi, prej je bil tudi v prsih in 3. čakri, ampak to mi je uspelo sprostit... Bi rabla eno sprostitev, sama ob ognjčku, v naravi... pa nimam avta. Bom morala zvečer kar s svečami si pomagat. http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2008 [quote name='Aliana' post='1055443530' date='3. Aug 2008, 12:46']oj, marsa, ja, Tristan cist kul.. ocitno ni blo tko grozn, kukr je zgledal.. je še cel dan ful pocas hodil pa nasploh zgledal, kot da ga ful boli vse (kar po moje ga je, glede na to, da je bil zabit not v okno na spico in vsakič, ko je mal pomigal, ga je sam še bolj not zabilo), sam naslednji dan je pa že pritekel iz pisarne za zajtrk.. upam, da se je kej naučil iz tega morje šlo tud včeraj po gobe, ker dež padal, ko sva se hotla na motor spravit.. ma nič, bo vsaj mama vesela, ker prideva zdaj na žegnanje.. sva rekla, da greva kar s kolesom po PST so Bizovika, da vidimo če preživim tole.. za morje.. sicer je pa še čas, če ne zdajle pa mal bolj pol, je itak konc avgusta, začetek septembra ful lepo na morju...[/quote] naucil... na nek nacin gotovo. sicer majo drugacno memorijo (najbrz, ker saj ne vem kaksno majo ), sam najbrz ima nek vtis, ki ga sprozi vonj, situacija itd. tko da nekje 'zadaj' ima zihr info. ja sej, thanx, sej pac...... mogoc mi rata si (se) kej sposodt pa da bom lohk ze zdej sla. Upam, sm sita tega poletja mal - tlele skoz oz. v glavnem. [quote name='Aliana' post='1055443536' date='3. Aug 2008, 13:21']sem pa glihkar ugotovila, da ma dva kremplja čist uničena.. od tle očitno kri prišla.. tko divje praskal okol..[/quote] sej kremplji se hitr obnovijo. [quote name='ale`74' post='1055443611' date='3. Aug 2008, 18:22']Ja Marsa, sm vzela s tega vidika, da je že en razlog da nismo šli... kdo ve kaj bi se dol na Hrvaškem zgodilo (smo imeli namen it v Novigrad, v kamp, prikolica 20 m od morja, pa z jadrnico malček...), samo res, vprašanje kaj bi me dol čakalo... Ma zaenkrat pravi da je ne boli kaj preveč, bomo vidli kaj bo po OP. Je pa ful živčna, ker je itak povlekla prometna še en kup drugih problemov s sabo... še najbolj pa zaradi folka (familija) okrog nje, ki ji glavo polnijo s problemi in ji težijo zaradi tega kar se je zgodilo,, namesto da bi zdaj poskrbeli da čimprej okreva. ~ Sej mogoče se bo pa do takrat obrnilo na boljše zate, pa da ti bo vseeno uspelo it. Te lahko razumem kolko ti pomeni dopust na morju, ker sem jst ista... zame ni poletja brez morja... mislim ne to da greš za en dan, ampak da sem ob/na morju vsaj en teden, neprekinjeno. Tko da mi je kar malo zatežilo ko nismo mogli it... *** Danes sm ful živčna, ful napetost v meni. Sm probala z reikijem, z dihanjem se umirit, se sprostit, pa ne gre iz mene... pritisk v glavi, prej je bil tudi v prsih in 3. čakri, ampak to mi je uspelo sprostit... Bi rabla eno sprostitev, sama ob ognjčku, v naravi... pa nimam avta. Bom morala zvečer kar s svečami si pomagat. [/quote] ja, vem da ves oz. se mi zdi (k sva bli velik na zvezi okol morja oz. vode + narave ). zame tud ne (poletja brez morja). ja sej bom probala, sam energija mi je posla, k morm pac... mah, blabla. sej bo(m). thanx! ja, dusenje oz. tiscanje, ki ga omenjas, pa je v veliki meri povezano s konjunkcijo saturna, ki je bla vcer (ko si napisala ta post). no sej dons je pa z marsom. to je pa za enga na gobec. x;) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. avgust 2008 Prijavi Deli 4. avgust 2008 Marsa, kar nekajkrat zaplavala zate in za Luno upam, da ti uspe... sama sem imela zelo zanimivo opazovanje glede obnašanja folka in vedenja da se nekaj dogaja tam gor predvsem kako je vplivalo tole na druge Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 4. avgust 2008 Prijavi Deli 4. avgust 2008 [quote name='Marsa' post='1055443723' date='4. Aug 2008, 11:11']ja, dusenje oz. tiscanje, ki ga omenjas, pa je v veliki meri [b]povezano s konjunkcijo saturna, ki je bla vcer[/b] (ko si napisala ta post). no sej dons je pa z marsom. to je pa za enga na gobec. x;) [/quote] Zanimivo! Potem ko sem si svečke prižgala, je pritisk popustil, ampak vseeno pa nisem mogla zaspat do 4 zjutraj. Uff, Mars ... se bo treba držat bolj zase zgleda... Zaenkrat sm še dokaj umirjena, samo kaj ko se razpoloženje lahko spremeni v sekundi... http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 [quote name='Mateja' post='990164' date='28. Jul 2008, 10:14']Meni se vsa tale mrkasta scena pokrije še s konjunkcijo saturna na sonce in plutona. Jihaaa [i]* poročam o svojem (agregatnem) stanju enkrat septembra [/i][/quote] fočkfočk ... javljam, da nisem v plinastem stanju, še utekočinilo me ni (preveč) ... huh, dobr smo densal, ornk mikser! Fino, vglavnem, same spremembe . funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2008 Avtor Prijavi Deli 4. september 2008 aja cestitke za prve 4 frej septembrske dni po 39 al kolkih letih. ~ jaz pa misla, da bom kak ocitajoc post vidla.... v ful oddaljeni napovedi.. pa to. ~~ ce bo kdo dons bad, je konjunkcija sonca in saturna (kar vidte na tedenskem koledarju in na sajtu 'Danes'). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 haha, ja, mam to navado, da odpiram stare napovedi in te dražim [i]hvala za opozorilo - sem že sama kuknila na LN in uočila saturn-sonce konjuncijo[/i] funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2008 Avtor Prijavi Deli 4. september 2008 jp... ni cudn da vsi sam jamrajo pa se prtozujejo, ze ves teden, kamorkol pridem in kamorkol pogledam... sej pol kr zviznem... nimam obstanka, morm sibat, recem, cim un usta odpre za pritozevanje al pa slabe novice. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 pišuka, jst pa mislila, da je Marsa napoved za ta teden spisala, pa se zmotila v štetju tednov uh, dobr sta me z Matejo nahecali You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2008 Avtor Prijavi Deli 4. september 2008 sory. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 ja, sorry [i]sej, zdej sem pa spet osvežila temo in bo še kdo uletel hitr pogledat, kaj je novga [/i] funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2008 Avtor Prijavi Deli 4. september 2008 sej bo vse valjda najdu *tacga* tapravega. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 [quote name='Mateja' post='1055450831' date='4. Sep 2008, 10:42'][i]sej, zdej sem pa spet osvežila temo in bo še kdo uletel hitr pogledat, kaj je novga [/i][/quote] Ja jst sm tudi prišla gledat kako da Marsa na četrtek objavlja Napoved... [quote name='Marsa' post='1055450774' date='4. Sep 2008, 08:11']ce bo kdo dons bad, je konjunkcija sonca in saturna (kar vidte na tedenskem koledarju in na sajtu 'Danes'). [/quote] Name očitno nima vpliva danes, je pozitive preveč... http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.