Skoči na vsebino

Ideje za praznovanje rojstnega dne

nelika

Recommended Posts

Ker bom letos praznovala rojstni dan malo bolj na veliko in bom povabila kakih 30 sorodnikov in kolegov,bi vas prosila za pomoč.Ima kdo kako informacijo kje bi se dalo najeti kočo za prespati v okolici Ljubljane?

Pa a je kdo za rojstni dan naredil kdaj kaj bolj originalnega kot pa piknik? Razmišljala sem tudi o karaokah....Sicer se sliš butasto,sam baje je zabavno ko si že malo pod gasom x:px

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden
Deli na socialnih omrežjih

:palec: (fajn tema - se mi dozdeva da je kaksna podobna, ce najdem, zdruzim)

men se zdijo pa karaoke super varianta, glih zato k je tok bedast. xDDx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja,sem iskala podobno temo,ker iščem inforemacije o možnih kočah za prespati.Nisem našla.Če pa boš ti,bom zlo vesela. xsrcx

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Ja,sem iskala podobno temo,ker iščem inforemacije o možnih kočah za prespati.Nisem našla.Če pa boš ti,bom zlo vesela. xsrcx

:eek: x?x x:Dx

Poglej tole

Planinski dom Rašiške čete na Rašici

Mihelčičev dom na Govejku

Pa še tule malo pobrskaj, mogoče je kaj kar ne poznam... x;)x x8Dx

I Feel Slovenia - Nastanitve - Planinski domovi/koče

Pa veselo praznovanje, kjerkoli že bo... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/001.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/h010.gif

x:Dx x:Dx x:px :palec:

Kar se mene tiče, moram biti za karaoke ustrezno prepariran z določenimi substancami... x:px :o|o: :inocent: x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Hvala,!!!!tale Mihelčičev dom se fajn sliš,če le imajo prostor oz. možnost za piknik.Res čudno da teli naši ponudniki nimajo objavljenih cen na spletu...

Koče v okolici Lj. boš lažje našla s tistimi ki tam živijo, jaz ti lahko samo gorenjske verzije povem.

Igre.

V šasopisni papir zaviješ čebulo, potem nalimaš gor listek z nalogo (zapoj na planincah - recimo).

Zaviješ še en časopisni papir in zoped listek z nalogo (naredi preval).

Še en časpisni papir, listek potem (pokaži najljubšo pozo v seksu).....

To oblikuješ in limaš in popaš dokler ne dobiš velike žoge (recimo žoga).

Postavite (posedete) se v krog, eden ima piščalko ali če je harmonika in si jo podajate po glasbi ali kar tako, ko glasba utihne ali zapiska piščalka, se žoga ustavi. Tam kjer je obstala (žoga) odtrga zgornji papir, prebere katera naloga je napisana na listku, to naredi in se lahko igra nadaljuje do zadnjega listka. Tisti ki dobi čebulo, je zadnji in jo poje.

Malo mogoče komplicirano napisano, upam da razločno, drugače še malo poprašaj, bom mogoče znala razločit.

Če bo dovolj to, drugače bom še kakšno napisala.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Tisti ki dobi čebulo, je zadnji in jo poje.

kel nagrada! x:o)x

enkrat smo se sli en butast tovor gre al kaj... in sem skratka morala pozret celo glavo cesna (in ga tedaj vec let nisem jedla, k se mi je enkrat nekak totalno zagrauzal z enimi skoljkami in uprl in ga 5 let skoraj nisem jedla, no in frendi so pac to vedl in mi mal ponagajal).... x:o)x :sick:

enkrat smo se sli pa ponoc (no tacga se vi nelika s sorodniki najbrz noute sli :vragec: x:Dx x;)x, ampak je pa fora).. isto tovor gre in je en dobil nalogo al kazen al kaj je ze, in je moral ob 3h zjutraj al kdaj (tam nekje pod gradom je blo to, ful poseljen, miren okolis x:o)x), zavpit cez okn: "ce jaz ne spim, tud vi nouste spal!" :D :D

(sej pol dejansko ocitno niso spal, k so kapsi prisli in cele vijevaje x:o)x x:Dx)

xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hehe,kake fore! Prav zanimivo bi bilo kaj takega probat na kakih žurkah.Čeprav tist s čebulo al pa česnom je pa kar mal preveč.Nimam srca da bi kej takega komu nardila. x:Ix

sej so iz solidarnosti in socutja mi pomagal al kako ze, tko da sem sam enga jaz.. al dva, skratka, k sem bla tok pripravljena, kljub temu da se mi je zelodec obracal, mi je pol blo oprosceno oz. vem sam to, da definitivno nisem cele glave (sama) zgoltala. :sick: x:o)x xDDx

Picasso

tombola je tud fajn - dobis razne neumnosti al pa clo kej fajnga, vcas pa duhovitga.

tko sem jaz zadela celo steko kondomov. :D

in celo gajbo paradajza. xokx

x;)x x:Dx

ampak seveda: kup folka se lohk zabava fajn, kokr kol.. no nekaj je ze treba pojest pa to, ampak v glavnem je pa resda plac pomemben oz. odlocilen.

pa okoliscine ostale: za kok cajta se gre, a se prespi itd. ...

tko da pol so tele koce res aktualne.

mi smo se par let nazaj menil (folk od tu, z lnf) za clo razne raftinge ipd., Kolpa bla mocno v igri..

In tam je ful teh placev tud, za najet...

tud ni nujno da so sam kempi oz. plac za zur, lohk so cele manjse (montazne najbrz) hisce. ipd. itd.

Tko da...

tam je tud ful teh ostalih variant...

kot npr. rafting in ostalo....

no sej to tud ni morda aktualno za konkreten tvoj primer, sam glede na to da je tema, lohk splosneje zastavimo in pac padajo ideje. xDDx

Picasso

Ja vem ja.Fajn so ideje tud za žurke al pa počitnice,ki jih recimo preživiš s prijatelji.

Oktobra bom pa imela zabavo s sorodniki,pa morajo prenočiti.Saj drugače bi lahko prespali pri nas doma,sam jih je preveč vse skupaj.Jih nimam kam dati...Pa še vsi so izven Ljubljane (Krško,Štajerska) tko da jih ne morem domov poslat :sori:

• 4 years later...

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon170.gif Ja jst bi tut letos po sedmih letih spet praznovala rojstn dan.Sam na vsakem rojstnem dnevu do zdej smo se skregalhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/excl.png sam jst tega nočm pa ne vem kaj nej delamo pa seveda kje ga sploh nej mam.POMOČ....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon26.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon170.gif

Pozdravljena,

najprej vse najboljše, če je že čashttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wizard.gif. Za kakšen predlog bi bilo dobro, da podaš še nekaj informacij. Koliko si stara, kakšno praznovanje želiš, ali vabiš odrasle ali družine ali otroke. Kje živiš, koliko si pripravljena imeti stroškov.... Vsaj neke okvire, v katerih ti bi potem lahko pomagali.

Če ste se skregali, predvidevam, da je šlo za družinsko praznovanje in da si najbrž praznovala doma ali pa v kakšni gostilni/restavraciji. Če si doma, je seveda treba vse pripraviti, pospraviti in si bolj gostitelj kot slavljenec, ponavadi pa tudi sam pri sebi nosiš tisto odgovornost, da se ljudje dobro počutijo, da imajo hrano in pijačo in da so nasplošno zadovoljni. Takšna vloga pa seveda velikokrat privede do tega, da sam prav nič ne uživašhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/mellow.png in da te na koncu ljudje tudi že sami obremenjujejo (sploh, če kaj preveč spijejo).

No, ker težko kaj konkretnega svetujem glede na manjko informacij, pa naj povem svoje - praznovala sem že na različne načine, od doma, do delno doma in delno zunaj, do bara, do žurov, do hudih žurovhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/azzangel.gif, do kakšnega kina in bowlinga do tega, da sploh nisem praznovala. Najbolje je bilo seveda takrat, ko smo bili zunaj, ker nisem imela dela in sem bila tudi jaz gost ter slavljenec.

Če se odločiš za kosilo ali večerjo, bo vzdušje odvisno tudi od izbora gostilne. Če ni preveč fina, so tudi ljudje bolj sproščeni, lahko se pa vedno najde kdo, ki mu hrana recimo ni všeč. Če imaš kak prostor, lahko naročiš tudi catering. Lahko narediš prigrizke in prineseš pijačo, pa je tam self service in se ti ne obremenjuješ več s pogostitvijo. Če hočeš več aktivnosti, imaš na voljo bowling, paintball, v tem času bi bilo zelo aktualno sankanje (ali smučanje), lahko kakšen drug skupinski šport, adrenalinski park ipd. Lahko se dobite in greste v kino ter na tortico. Lahko jih povabiš na razstavo. Lahko obiščete lokalni McDonalds http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/greenko.jpg

Kot vidiš, lahko nadaljujem v nedogled, ampak večina predlogov se ti bo lahko zdela popolnoma neumna in ne bo prišla v poštev. Zato je sedaj na tebi, da napišeš, kako si ti to predstavljaš.

Bistveno pa je, da se ne obremenjuješ preveč, kako boš ustregla drugim, temveč kako boš sebi naredila lep dan. Imam nekaj izkušenj žal tudi na tem področju in lahko samo rečem, da če ne slediš sebi in če celo dneva, ki je tvoj rojstni dan oziroma njegovo praznovanje, ne moreš imeti takšnega, kot si ga ti želiš, potem je bolje, da teh ljudi ni ob tebi oziroma da sploh ne pripravljaš ničesar in najdeš tisto osebo ali osebe, ki so ti res blizu in ob katerih se dobro počutiš ter same greste nekam uživat. Ljudi ne vabi zato, ker se spodobi, temveč zato, ker si jih sama želiš videti. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif

Life begins at the end of your comfort zone.

Pozdravljeni,
sem Kaja in bi vas prosila, če si lahko ogledate in rešite mojo anketo o otroških rojstnodnevnih zabavah. Odgovore rabim za srednjo šolo- predšolska vzgoja.

Že v naprej se vam zahvaljujem,
Kaja

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dFRMRWszajBLZkZ3cXlEeXczV2QtTlE6MQ

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...