Skoči na vsebino

FISTING

Alex36

Recommended Posts

Drgač pa mi lahko kdo pove v čem naj bi fisting bil privlačen ? recimo iz vidika užitka, pol si lažje predstavljam , da je bolje sprejet topu k***c v rit kot pa celo pest x:Dx

Pa ne mi rečt, probej :vragec: x:o)x

sej veš da vem da veš....

x:)x

:eek: x:)x

:vio: xrolleyesx xsrcx

ja mam filing, da ti mene prov na enem posebnem mestu držiš

sam upam, da je tam dost hrane pa pijače, lahk še ženske dodaš k sva glih pri tem, pritty pliiss x:Dx

Brez podpisa
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 129
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Drgač pa mi lahko kdo pove v čem naj bi fisting bil privlačen ? recimo iz vidika užitka, pol si lažje predstavljam , da je bolje sprejet topu k***c v rit kot pa celo pest x:Dx

Pa ne mi rečt, probej :vragec: x:o)x

v anusu (okoli) so erogene cone in ko si začneš tlačit stvari vanj se aktivirajo. tako, kot ko si približno lačen in si zaželiš recimo čips in si daš samo en čips v usta, ga v ustih zadržuješ in ga skušaš okusit in ne takoj požret, se takoj zasliniš in možgani kričijo ŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

no, podobno funkcijo ima roka v riti... x:Dx

izi... ti sam strica nimbusa vpraš x:px

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Sam je res hecen.

Ženske radi seksamo v rit.

Kaj pa obratno? Ženske moškega z umetnim v rit?

Drugač pa za v rit je max prst, ko se jo umiva.

Narava je dala za "štemanje" orodje moškemu, in receptor; vagino ženski.

Človek raziskovalec pa radoveden, je odkrival/odkril še druge odprtine ...

To je pa firbčnost & nagon v nas. "J" ga.

Ste se pa res izkazali do konca.Jaz nisem pljuval niti po enemu,ki piše tukaj na forum,saj ima vsak svoje mišljenje,zdaj pa me napadate kot bi bil največji izloček družbe.Vsak naj se zamisli nad seboj,pa mu bo vse kristalno jasno.Kaj ste vi kaj boljši,kateri si ga mečete na roke ali pa ženske katere si jih mečete na prst,da me tukaj obsojate.Vse sem samo prosil za nasve in nič drugega.

Moje vprašanje je bilo pa samo to,če kdo pozna kaj fisterjev?

Očitno pa znate nekateri tukaj samo obsojati,sami pa ste po besedah Ruglja:"Sami zafurstriranci",kateri znajo deliti kar nekaj trapastih nasvetov.

Se pa še enkrat opravičujem,vsem ki me razumete.

Lp!

Alex

v anusu (okoli) so erogene cone in ko si začneš tlačit stvari vanj se aktivirajo. tako, kot ko si približno lačen in si zaželiš recimo čips in si daš samo en čips v usta, ga v ustih zadržuješ in ga skušaš okusit in ne takoj požret, se takoj zasliniš in možgani kričijo ŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

no, podobno funkcijo ima roka v riti... x:Dx

izi... ti sam strica nimbusa vpraš x:px

xrainbowx

zato sem, dal pa k***c za primer. ta bi pa je že mogu tiste cone zrajcat, ke ne de, stric nimbus x:Dx x:Dx

Sam je res hecen.

Ženske radi seksamo v rit.

Kaj pa obratno? Ženske moškega z umetnim v rit?

Drugač pa za v rit je max prst, ko se jo umiva.

Narava je dala za "štemanje" orodje moškemu, in receptor; vagino ženski.

Človek raziskovalec pa radoveden, je odkrival/odkril še druge odprtine ...

To je pa firbčnost & nagon v nas. "J" ga.

jap ta človeška raziskovalnost :palec:

Brez podpisa

Ste se pa res izkazali do konca.Jaz nisem pljuval niti po enemu,ki piše tukaj na forum,saj ima vsak svoje mišljenje,zdaj pa me napadate kot bi bil največji izloček družbe.Vsak naj se zamisli nad seboj,pa mu bo vse kristalno jasno.Kaj ste vi kaj boljši,kateri si ga mečete na roke ali pa ženske katere si jih mečete na prst,da me tukaj obsojate.Vse sem samo prosil za nasve in nič drugega.

Očitno pa znate nekateri tukaj samo obsojati,sami pa ste po besedah Ruglja:"Sami zafurstriranci",kateri znajo deliti kar nekaj trapastih nasvetov.

Lp!

Alex

Ne vem no, če ne mal pretiravaš ? mislm, da je bil en primer zgražanja, 3 začudenja itd... Pač mogoče bi od poduhovljenih pričakoval več, ampak to je nažalost le utopija, kenede :palec:

Skratka mene še vedno zanima zakaj pest namesto penisa naprimer ?

sej je debata ne ?

roka je tut topla x:)x

posebno mesto... :vio:

hmm raje si ne bom predstavljal, kako bi tole lahko povezal, skratka vsj mraz ni x:Dx

Brez podpisa

stric, a si ti to že probu? x:Dx

stric je že marsikej probu... x:o)x

sej ti tut, sam ne veš še... ej, a mogoče veš od kje fraza: "sem se kraljevsko us*au x?x " x:Dx

that's it... that's...

vse ostalo je stvar okusa, morale in predsodkov... x;)x

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

kaj je, cookie? ne bit tok ozkogledna x:Dx a ti pa sam misijonarca furaš, a?

zdej jih bom slišala :inocent: x:Dx

Ccc, ne sodi drugih po sebi x:Dx x:Dx x;)x

Me sicer nic ne briga. Toda odgovor na vprasanje, kaj je tu duhovnega, pa res ni tako tezak. xrolleyesx

Pri taksni akciji s celo pestjo pa menda prav gotovo gre za veliko duha. Verjetno hudega duha. Kot tudi sluha. Takole : prrrd

Sicer se mi zacetnik te teme ne zdi prevec bister, saj niti ni znal odgovorit na nekaj preprostih vprasanj in še ocitno niti sam ne ve, zakaj bi to delal.

Odgovor, da glede na to, kaj vse je poskusil in da zakaj ne bi še to, pac ni odgovor nekega razmisljujocega.

LOL, Mantis x:Dx x:Dx x:Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

:eek:

a sej se sam delaš, ane?

Ane? x:Ox

Ne niti; ne verjamem, da je mojemu prijatelju lepo, tudi ob uriniranju naprimer. Vendar le, tegobe življenja so tegobe življenje, mogoče menjava v naslednjem življenju x:Dx :eek: x:Dx x:Dx

Brez podpisa

Kuvrtat,sprašuješ zakaj roka.

Ti odgovorim,zato ker rabim vedno več,da me kaj zadovolji.

hmm , jaz sem pri partnerici opazu, da intenzivnost občutkov ne prihaja zgolj iz preprostega nabijanja. Torej telesne reakcije na stimulacijo. Seveda tudi. Pa vendar le se intenzivnost povečuje s koncentracijo ali pozornostjo tudi na tiste manj opazne in manj dražljive stimulativne dotike, ki jih na začetku morda niti nisem opazil.

To pomeni,da mi povečevanje intezitete stimulacijie tu pomaga bore malo ali pa smo do določene meje. Valda lahko bi si tiste gumjaste obroče gor dal al pa začel z bolj hard core varijanto sam jaz ti rečem, da je to manj intenzivna opcija od drugih. Na kratko je keč v tem; da greš namesto vedno bolj proti materialnemu vedno bolj stran od materialnega doživljanja - > v smilu povečevanja intezitete, kar pa zna bit malce paradoksno hihi

Brez podpisa

Lp!

Alex

Sam si res čist brez občutka.Prideš na ta forum pa sprašuješ take "bedarije", pol se pa čudiš nad odgovori.To je dlih tko k dab šu k zlatarju pa reku če ti da kilo kruha x:Dx x:Dx x:Dx

hmm , jaz sem pri partnerici opazu, da intenzivnost občutkov ne prihaja zgolj iz preprostega nabijanja. Torej telesne reakcije na stimulacijo. Seveda tudi. Pa vendar le se intenzivnost povečuje s koncentracijo ali pozornostjo tudi na tiste manj opazne in manj dražljive stimulativne dotike, ki jih na začetku morda niti nisem opazil.

To pomeni,da mi povečevanje intezitete stimulacijie tu pomaga bore malo ali pa smo do določene meje. Valda lahko bi si tiste gumjaste obroče gor dal al pa začel z bolj hard core varijanto sam jaz ti rečem, da je to manj intenzivna opcija od drugih. Na kratko je keč v tem; da greš namesto vedno bolj proti materialnemu vedno bolj stran od materialnega doživljanja - > v smilu povečevanja intezitete, kar pa zna bit malce paradoksno hihi

mater... dober si tole opazu x:Dx

mora biti bolj kompleksno nabijanje x:Ix

nematerijalno uživanje x:Dx I need a definition here x:o)x

P.S. ALex36, ne sekiri se. To je pač posledica dvolične protestansko-krščanske vzgoje. Kao, kristus je predpisal misijonarca (teorija), za poobedek mamo pa mlade fantke (praksa)... :vragec: :xx!:

xrainbowx

Fernando Pessoa

xrolleyesx nep, hvala, menjava že bla opravljena x:)x

ne to je bla mišljena interna menjava mojega mučenca z menoj in obratno v drugem življenju :palec:

kva?

ti si zaseden po se pa z mano tle o joških meniš..

:eek:

kako to mislš zaseden ? a v smislu, da kdo že na men sedi :O: pismo sej nisem stol x:Dx x:px

Brez podpisa

mater... dober si tole opazu x:Dx

mora biti bolj kompleksno nabijanje x:Ix

nematerijalno uživanje x:Dx I need a definition here x:o)x

P.S. ALex36, ne sekiri se. To je pač posledica dvolične protestansko-krščanske vzgoje. Kao, kristus je predpisal misijonarca (teorija), za poobedek mamo pa mlade fantke (praksa)... :vragec: :xx!:

xrainbowx

Seveda nekateri bi samo nabijal al pa drkal, kar samo po sebi ojača stimulacijo vendar jo hkrati tudi prikrajša 'finega'

Nebi preveč nakladal ampak materialno po svoji gostoti variira. In poraja se vprašanje, kje materialno ni več materialno ? pri čemer je pomembno izhodišče opazovanja. Itak pa, da je doživljanje v osnovi povezano z možgani. Skratka nematerialnega doživljanja v naši obliki obstoja ni lahko le spremeniš pojme uživanja in v njih vključiš bolj duhovne poglede, kar pa lahko pelje do sprememb, če maš še kaj drugega kot zgolj lastni užitek v glavi.

p.s; pa nimbus, če te bolj zanima si preberi kakšno knjigov to smer, ker so ponavadi opisani tudi povsem praktični nasveti

kaaj x?x aaaa :eek:

ja, da nekdo Že na tebi sedi.. xrolleyesx (kokrkol si že to predstavlaš) mi ne sede xrolleyesx x:)x

a dej dej, candly mandly x:px jaz se sam mal hecam in si pač neč ne predstavljam

vidm pa, da maš ti zato tolk bolj bujno domišljijo

xppx

tra lalalalala

Brez podpisa

candly mandly... to se mi sliš k en cukr,......

:vio: I like sweets xsrcx

ti jo maš tut.... v določenih pogledih x:Xx x:)x

itak domišljija dela, kam pa pridemo brez domišljije :palec:

drgač pa candly mandly so uni bomboni v obliki sej veš česa ..... x:Dx

Brez podpisa

Seveda nekateri bi samo nabijal al pa drkal, kar samo po sebi ojača stimulacijo vendar jo hkrati tudi prikrajša 'finega'

Nebi preveč nakladal ampak materialno po svoji gostoti variira. In poraja se vprašanje, kje materialno ni več materialno ? pri čemer je pomembno izhodišče opazovanja. Itak pa, da je doživljanje v osnovi povezano z možgani. Skratka nematerialnega doživljanja v naši obliki obstoja ni lahko le spremeniš pojme uživanja in v njih vključiš bolj duhovne poglede, kar pa lahko pelje do sprememb, če maš še kaj drugega kot zgolj lastni užitek v glavi.

p.s; pa nimbus, če te bolj zanima si preberi kakšno knjigov to smer, ker so ponavadi opisani tudi povsem praktični nasveti

ja, to je pa že filozofsko izrazoslovje. ko si in hkrati nisi. x:Dx

hvala za nasvet... x:o)x

xrainbowx

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...