FixMinze 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 ne vem, če bi povedu kje je to, kaj pa vem kolk je tle še folka iz naše fimre gor. nas je zelo zelo veliko, tak , da bom pametno tiho a ti si pa doma, a kva ? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 haha ezoterična trgovina sedim v 13 nadstropju Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 sploh nism rekla ezoterična, kaj spreminajš ... ti pa sediš, pa ja de---> aja erotična, oh ah kje pa, kako naj pa s trdim prodajam hmm in zakaj nebi sedel sploh ne štekam a ti zgledam kt fizikalc ?pol se me zih v mišicah predstavljaš pa tko s kakšnim dildotom v roki, ko ti razlagam kako se stikalo za vklop vibracij premakne iz pozicije 0 na pozicijo 1 bzzzzzzzz ajajaja tele naše lunce Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 čist lahko... tako.. vaja za samoobvladanje ne, k filozof moram it.. nekej pomembnega delat.. hm samoobvladanje, pol rabm še eno žensko zraven - nago filozof praviš ? hmm mogoče, ker stojim sem potem postavni učitelj, ki te po predavanju povabi na razgovor ti pa imaš v torbici že prej kupljeni vibrator ? moram it.. nekej pomembnega delat.. em, dober tek pol Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 Temu bi se reklo "nestresna služba". Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 no stvar je taka, da nekako lahko počnem dve stvai hkrati - dobesedno. delam in se igram. vendar so tudi tisti trenutki... uuu auto puca Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 ah no drgač v resničnem življenju sem prava zategnjena tercianka in tud v službi sem izjmeno priden in vedno opravim svojo nalogo p.s; če bi bla ti moj šef, neb mela blage Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 a tok pridkan si? če tvoj šef nima blage, še ne pomen, da jest ne bi mela... a ti dela klima? itak klima laufa sam, če bi blo pomoje je sploh neb mel. drgač pa situacija je taka kot je , moje delovno mesto mi to omogoča in šef itak ve. mogoče ne v pravem merilu ampak ve mam darilo zate narutos sexy jutstu ma sej itak ti ne bo neč jasn, če ne gledaš naruta lalalala Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 Aja, pol maš še od šefa podporo? Po sta zihr kolega, k v prostem cajtu spijeta kak pir in rečeta kako ... tako.. O, take japonske mi pa spljoh niso.. :xx!: pa tenx za dariu, joj, zdej moram pa še jet kej najdt... ne, da mam podporo, pa tud frenda nisva niti ne sovražnika. pač narava mojega dela je takšna. hmm, japonske so pa ja kul to je pa pač tak humor a ne očitno z menoj kompatibilen ma sej v principu gre za posmehovanje moški pohoti hahaha, tega pa še nisem gledu Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 aha ha ha he dej mi nekej resno povej, a ti res nimaš punce? (napihljiva lutka seveda ne velja ) pa ne vem po čem tko sklepaš Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 mam bejbo in tud redno se dol dajem kaj zej ? pol mora bit človek spolno resen grem jaz raj en joška transform jutsu nardit ma sej drgač ga ne lomim tko Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 ... no, pol se pa nimava kej več pogovarjat .... aha, ja, sigurno lol candly mandly you funny , sorry če sem te užalu pač nekaterih stvari ne jemljem preveč resnoin ja predstavljam si da forum več prenese še eno darilo zate : d Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 jah sej zato sem ti pa še eno darilo dal, mislm, da bi ga mogla vseen pogledat Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 veš de če češ me maš lahko komot za perverzneža pač mogla bi dojet, da je joke na moj račun in ne na tvoj Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 ej nikol te nisem mel za preverznico , niti v mislih ne, nisem si ustvarjal podob o tebi al karkoli v tej smeri kako si se pa ti pogovarjala s tistim drugim svojim delom , hi hi si pa lahko samo predstavljam zame si pač ena candly iz foruma, ki jo bom sreču al pa tud ne kako ji bo pa dolgčas ob men pa že itak vem Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 pismo ste navezani na te nick-e, piškot je zadnjič tud ven padu no ker sem tudi priden in prijazen fant te od sedaj naprej kličem - svečnik a ne sej ne, candle Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 sej nisem reku, da so svečniki slabi teli raki.... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 pismo ste navezani na te nick-e, piškot je zadnjič tud ven padu no ker sem tudi priden in prijazen fant te od sedaj naprej kličem - svečnik a ne sej ne, candlePiškot te bo ob priliki okol kepe Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 teli strelci... sploh ne vem več ... mja teli strelci ... ma ni kej zavedt no itak bi v RL bil neprepoznaven, ki mi par smajlijov manjka Piškot te bo ob priliki okol kepe sem se spraševal, če bereš tole temo Tukaj pa ne moremo priti do zaključka da je tema v riti, ne glede na to kako se je razpletla. razen, če se že nahajamo v riti, kar pa tud ni tako težko doumljivo Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 samo res...pri toliko fistanja mora bit revez ze tako razsirjen, da lahko zacnemo vstopnino kasirat Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 par koleščkov mislš unih ta mckenih? lo, ne sej ne. upam, da boš vsaj kej kregan, k se dons tok zezaš tle z mano ne, ne bom. si pa slaba družba zame k drgač se ne obnašam tko, pa sploh nisem tolk na internetu s tabo se nočem več družit koleščki pa itak enkrat je en odletu pol je bla pa sam verižna reakcija in zej vsake tolk cajta kakšen ven pade Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 ..sem se spraševal, če bereš tole temo ...se ji je bolj težko izognit, ker je stalno na vrhu teme Kaj si mislimo o... samo res...pri toliko fistanja mora bit revez ze tako razsirjen, da lahko zacnemo vstopnino kasirat LOL Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 ka pa delaš zdele? na internetu visiš tako k jest. ha, Jošk- o- men, a drugač se ne obnašaš tako a? kao. škoda, jest se pa hočem s tabo družit zmaagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa se ji je bolj težko izognit, ker je stalno na vrhu teme Kaj si mislimo o... ja res je, nekatere stvari nas pitegnejo že na prvi pogled Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 kaka zmaga.. zdej se pa k en otrok obnašaš. de nis spet kakcga kolesa zgubu sicer pa... aja sej res ti si rak. hmm. a greva na škampe Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 ja kalamari bi bli kul kje piše, da ne morva, to jaz sam z gorjačo po glavi - tupp! za 5 ur v komo in je rešen Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.