Marsa 4. avgust 2008 Prijavi Deli 4. avgust 2008 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2008/32/"][b]Napoved za 32. teden[/b][/url] - [b]4. - 10. avgust 2008[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. avgust 2008 Prijavi Deli 4. avgust 2008 superca hvala sam napovedi pa ni gor There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. avgust 2008 Prijavi Deli 4. avgust 2008 There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2008 daj(ta) 'osvezi' oz. kliknita na linkec v sinji pasichki tik nad napovedjo - napoved za 32. teden leta 2008 Men se odpre, dela. sm jo pa pozabla dat gor. k se nism vcer z njo obremenjevala oz. ta vikend (ker je bla ze napisana), sem na to preprosto pozabla. se dons. Pol se spomnila, k vidla prejsnjo med 'novimi objavami'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. avgust 2008 Prijavi Deli 4. avgust 2008 še en težek teden pa tudi to bo, ker že odštevam(še 11 dni) do dopusta There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2008 jp, zal ni sam se 1 tezek teden, ker je naslednji teden spet mrk, spet konec tedna, tako da so cca 3 tedni pred nami tezki (vkljucno s temle, s katerim smo dons zacel). ampak kot receno, na morju oz. dopustu se ga ponavad lazje prenasa, ker ze v osnovi ni tok stresnih okoliscin oz. si slednje med dopustom dal 'na stran'... si v naravi, se kej ukvarjas, gres plavat, beres itd., pa gre mal drugac mimo tebe. kakorkoli ze: uzivaj na dopustu! in vsi k greste! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. avgust 2008 Prijavi Deli 4. avgust 2008 ma men je že težek cel mesec, ker je bla prvo tri tedne ena sodelavka na dopustu..sedaj gre še ta druga....tak da se mi vse suče sam okol služb hkrati pa imam boljši vpogled, kako taki tranziti delujejo na bolnike.....vsaj 20%(če ne več) bol moj dopust bo pa čisto v znamenju selitve..barvanje, čiščenje..itd komi čakam...morje pride drug let There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2008 [quote name='klarus' post='1055443709' date='4. Aug 2008, 10:44']moj dopust bo pa čisto v znamenju selitve..barvanje, čiščenje..itd komi čakam...morje pride drug let [/quote] aja, saj si menda ze govorila to. No kakorkoli, cimbolj uzivaj - sam pazi da ti nou kej na glavo padla al pa kej, ne s 150 % silo delovat. [quote name='Jeti' post='1055443710' date='4. Aug 2008, 10:46'].. bo september tok boljš ... a ne, Marsa [/quote] jp, najboljs tko gledat, mogoc pa bo res super (*nisem sla tok naprej gledat, k me ze to ubija, da morm za vec tednov naprej vedt, pa sm mela bl avgust v obdelavi, s septembrom pa se nekoliko pocakam ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. avgust 2008 Prijavi Deli 4. avgust 2008 [quote name='Marsa' post='1055443714' date='4. Aug 2008, 10:49']aja, saj si menda ze govorila to. No kakorkoli, cimbolj uzivaj - sam pazi da ti nou kej na glavo padla al pa kej, ne s 150 % silo delovat. [/quote] ne mislim neki prehitevat...itak mam najraje, če se gre po liniji najmanjšega napora razn če mi devičja luna ven ne useka There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 Hvala Marsa Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2008 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 [quote name='Marsa' post='1055443708' date='4. Aug 2008, 10:39']jp, zal ni sam se 1 tezek teden, ker je naslednji teden spet mrk, spet konec tedna, tako da so cca 3 tedni pred nami tezki (vkljucno s temle, s katerim smo dons zacel). ampak kot receno, na morju oz. dopustu se ga ponavad lazje prenasa, ker ze v osnovi ni tok stresnih okoliscin oz. si slednje med dopustom dal 'na stran'... si v naravi, se kej ukvarjas, gres plavat, beres itd., pa gre mal drugac mimo tebe. kakorkoli ze: uzivaj na dopustu! in vsi k greste![/quote] a ne greš???? v soboto grem prvič na uraden tek o moj bog potem pa upam, a na dopust (čakam keššššš) hvala za napoved. zej jo grem pa prebrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2008 a dej! dobra si! ja, jaz mam sicer plan it, sam zaenkrat nic ne kaze temu vprid. tko da.... ne vem se. "morala bi" se bl se nekak zaktivirat pa bl nastelat v + okol tega, sam mi je nekak zmanjkal energije pa entuzijazma. skor mi je ze vseen, k se mi ne da bit vec pod stresom se zarad tega. in zarad organizacije moram pac planirat, bit v prihodnosti. ker je pa tko nejasno vse, si prizadevam ostajat in cimbolj optimalno dogajat in delovat v sedanjosti, potem pa kar bo pa bo. vec kot vse od sebe ne morem dat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 hvala! kdaj pa imaš namen it? če bi šlo? oz. do kdaj imaš čas se odločit? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 [quote name='Marsa' post='1055444005' date='5. Aug 2008, 11:59']a dej! dobra si! ja, jaz mam sicer plan it, sam zaenkrat nic ne kaze temu vprid. tko da.... ne vem se. "morala bi" se bl se nekak zaktivirat pa bl nastelat v + okol tega, sam mi je nekak zmanjkal energije pa entuzijazma. [b]skor mi je ze vseen, k se mi ne da bit vec pod stresom se zarad tega. in zarad organizacije moram pac planirat, bit v prihodnosti. ker je pa tko nejasno vse, si prizadevam ostajat in cimbolj optimalno dogajat in delovat v sedanjosti, potem pa kar bo pa bo. vec kot vse od sebe ne morem dat. [/b][/quote] Ej pa ravno to sem hotela napisat zase... da sem se nehala obremenjevat al bom sploh še šla al ne... ker se mi ne da več neki planirat in se dogovarjat in prosit in silit... če bo bo, če ne pa ne...vseeno mi je postalo. Se prepuščam angelčkom v roke... *** Frendica je uspešno prestala operacijo, potem grem na obisk k njej... http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2008 v nedeljo naj bi sla, menda. casa mam do tedaj za se odloct (moja odlocitev sicer ni odvisna od kakega trenutnega pocutja ipd., je cist materialne in konkkretne narave ). zato pa tko cudn govorim, ker dejansko se ne vem, povabljena pac sem in to je super, ampak vseen mora bit se kaksen pogoj izpolnjen, da bi lohk sla. kot pri vsakem, saj je vsakmu materialno problem, men pac dodaten zato, ker ni sans se kaj dodatnega prisparat skozi leto (plus registracija tik pred poletjem), potem pa si odvisen od tega, kar je, in ce ni nic, ni 0. poletje pac, predvsem zato (in zarad vrocine) meni ne najljubsi letni cas. sej pac..,. okoliscine, bo ze, se vedno je blo, tud do morja pridem, brez skrbi. ne morem se pa razpoct, zato ce se nou dal, pa pac nc. je pa pol t(k)o prav. hvala za skrb in privosc! [quote name='ale`74' post='1055444014' date='5. Aug 2008, 12:07']Ej pa ravno to sem hotela napisat zase... da sem se nehala obremenjevat al bom sploh še šla al ne... ker se mi ne da več neki planirat in se dogovarjat in prosit in silit... če bo bo, če ne pa ne...vseeno mi je postalo. Se prepuščam angelčkom v roke... *** Frendica je uspešno prestala operacijo, potem grem na obisk k njej... [/quote] ja, sej... (in itak, kaj pa ces ) dbest za frendo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 [quote name='Marsa' post='1055444017' date='5. Aug 2008, 12:16']v nedeljo naj bi sla, menda. casa mam do tedaj za se odloct (moja odlocitev sicer ni odvisna od kakega trenutnega pocutja ipd., je cist materialne in konkkretne narave ).[/quote] sej zato pa sprašujem ker vem da je problem v kešu... sej mi tud v nedeljo... pa je vse v luftu... klinc men je vseeno sam tamali bo hudo... bomo že nekak Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2008 jp, js tud zlo vesela, k je vsaj tamal prisel do morja (in to ful dobrega, se je mel nad mega ) - letos je sel prvic sam in je glih prav blo to, pravi trenutek oz. vse se je super izslo. tko da, tamalim je res treba nudit optimalno, kot se pac da, naj uzivajo v teh pocitnicah, saj bo se zelo malo tega, kmal tud njih caka tak (v tem smislu stresen) lajf, brezskrbnost taksna, ko je za vse poskrbljeno in sam uzivas, bo minila, zato jim tolk bolj privoscim tele pocitnice, pa se tok so si jih zasluzili, saj zdaj tamali fejst garajo in majo ornk stres (vse te tocke, sole, a bodo sprejeti, sploh izdelali letnik, uspeh... vse to... itd.)... skratka - zato pa so pocitnice! ck ck - pa minejo, sej ves. tko da mocno upam, da bo tud vam ratal, itak. sej bo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 lani je šla v London med počitnicami letos na Zormanov tabor, prejšnji vikend z motorjem na Pag... močno upam, da uspe dopust za celo familijo, sam če ne bo, pa tud ne bo konc sveta. mora pa tud takšne zadeve se naučit sprejemat v lajfu... zunaj je nekaj tisoč eur keša sam če ga ni na računu ga pač ni ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2008 absolutno! no sej moj tamal je tud tok skromen, je ze svasta dozivel, nenazadnje smo se tolkrat selil, tko da je zal zelo hitro v lajfu postekal, da nic ni ze kar tam in zabetonirano, vecno in nespremenljivo in samoumevno. ampak ze zato, ker je tok skromen, in iz svoje slabe vesti, k mu ne mors dovolj privoscit/nudit, se ti tok bl gre in se tok bl razpocis, da se pol vse popedena, kolikor se le da. tko da sm zlo vesela, da vsaj on ni nikdar cutil pomanjkanja, ce ni blo zame, zanj je blo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 [quote name='Marsa' post='1055444017' date='5. Aug 2008, 12:16']dbest za frendo! [/quote] Marsa a si kaj gledala kaj tko žlajfa s tem kešem? V bistvu ne mislim samo pri tebi, nasploh... Ker frend bi tudi moral dobit nakazilo že prejšnji teden, pa denarja od nikjer... pa niso majhne vsote. Kot da bi ena energija preprečevala da bi se zgodil ta prenos... http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2008 ja seveda, - mrk oz. *pomraceno obdobje*. (*blokade na vseh podrocjih) pa tud je nekak pravzaprav clo svetovna kriza... v bistvu tele vojne pa nafte pa onesnazenje pa naravne ujme itd., plus vse vec folka, denar v lasti pravzaprav v koncni fazi malostevilnih... denar se samo pretaka (z racuna na racun), 'velki posli' se dogajajo, a CASH (dobeseden, za v roke ga prjet) pa ne krozi. pa ne krozi tud zato, k vsi sam k seb stiskajo in zadrzujejo proces krozenja, saj denar mora krozit, ga je treba torej tud zapravljat. k pa vsi stiskajo pa vlagajo itd., pa dejanskega casha, ki bi se obracal, s katerim bi se placal nekaj, kar je dejanskega (in ne nekaksna megla), pa je manj v obtoku. zacaran krog. ful casha, ki se pa sam *tam nekje* rola. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 Ja v bistvu je res tole... keš je, in hkrati ga ni... pa ful se vsi nekaj zadolžujejo, potem je pa tko. Ti delaš, plačano dobiš pa šele čez dva meseca, ali celo tri (govorim za privat firme), pa še takrat čakaš in moraš prosit da sploh dobiš keš... ampak ti delo si opravil!!! In uni ima keš, pa ti ne plača! Jst zaenkrat delam tako da ko opravim delo, je takojšnja predaja -- jst tebi izdelek, ti meni keš!!! In tko bi moralo bit povsod... ko opraviš delo, dobiš plačilo, ne pa da čakaš potem še dva meseca! http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2008 [quote name='ale`74' post='1055444088' date='5. Aug 2008, 14:06']pa ful se vsi nekaj zadolžujejo[/quote] pa se to, ja. zadnjic sva se s frendo pogovarjali, kako je absurdno, pravzaprav: jaz skoz gagam, vecina pa je pokroviteljska ali sodjo, gledajo vzviseno, nerazumevajoce, se jim tud smilm itd., a jih je 3/4 totalno do vratu zadolzenih oz. v kreditih, so torej v totalnih minusih. jaz pa sem vsaj na nuli sam. (*plus nekateri: zivijo doma ali so se kako drugace 'uvalili' in/ali se grebejo za socialne podpore in invalidske pokojnine razne in podobno, kljub temu da so zdravi in bi lohk delali in men je pa to pod (zame, vsakdo pa pac kot zase ve in zna in zmore). in se mi zdi smesno, da me sodi kdo, ki poleg tezkih novcev, bajt, avtov itd., si privosci se socialne podpore in razne druge podobne ugodnosti takole izpod roke na racun drugih... men to ni bit car. rajs gagam.) in vsi nekaj preprodajajo itd., dejanskega lastnega DELA prakticno ni (dilanje s kupi produktov, potrosniska roba, kar vsi kupujejo oz. je to najvecjio problem: "neznansko mnozenje nepotrebnih potreb") in v bistvu delo, ki je ustvarjalno in avtorsko (ko dejansko iz 0 ustvaris nekaj avtorskega, v smislu cesarkoli, bodisi slika, text, muzka, whatever, vse kamor si vlozil svojo srcno, duhovno in ustvarjalno energijo), pa ni 0 vredno, pa kljub temu, da ravno to zene vse naprej. ker ce ne bi blo idej, ustvarjalnosti, ne bi blo cesa prodajat, konec koncev. tole s placili pa me ubija, ja. se posebej, ker delujem na zaupanje in ko mi potem kdo ne placa, me pa totalno prizadane. se mi resnicno zafrzmaga. potem se vprasam oz. dam na tehtnico, kaj mi je resnicno pomembno... in izpolnjujem svojo vizijo dalje. zal pa je vse bolj tlaka. najbrz sem pa sam zlo zmatrana od vsega. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 [quote name='Marsa' post='1055444096' date='5. Aug 2008, 14:21']najbrz sem pa sam zlo zmatrana od vsega. [/quote] Al pa te mrk daje... samo ti pa verjamem da je muka bit zdej v LJ, že tu pri nas je te dni grozna vlaga v zraku, tko da napravim par sto metrov s kolesom in kar teče od mene... ampak bom morala it potem kasneje malo daljšo turo, telo že protestira ker rabi se razgibat... Glede avtorskega dela pa samo to -- če bi jst gledala z vidika al se mi splača delat to kar delam, potem tega ne bi delala... ker tolko ur kot porabim zraven, je plačilo prenizko... ampak jst to delam s srcem, mi je v sprostitev in veselje, pa počutim se kot vajenček, ki pridobiva na novih izkušnjah... tko da mi to odtehta vse. Več mi pomeni da delam to kar me veseli, kot pa da sem stalno pod stresom v neki firmi, kjer mi je delo muka. http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.