Aliana 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 [quote name='Ksenia' post='1055445012' date='8. Aug 2008, 12:11']amis mogoče je pa men tud uspelo za jutri mam pa tremo, priznam... v kaj se to spuščam [/quote] a tečeš jutri? hmm.. neki ne štekam čist.. sej greš zarad sebe tečt, a ne? zakaj pol trema? a moraš bit prva al kako? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 do cilja pridit v eni uri pa še enmal v domačem kraju, kjer me pozna ama skor baš vsak ok dost o tem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2008 [quote name='ale`74' post='1055444860' date='7. Aug 2008, 17:34']Očitno mi bo vseeno uspelo it vsaj za vikend na morje, ista varijanta kot je bila mišljena, samo za manj dni... Ma v glavnem, če se v soboto ne javim, se namakam dol v morju... Pa nov album sm dobila za delat, tko da bo še nekaj evrčkov prišlo.... [/quote] , [quote name='Amis' post='1055444927' date='7. Aug 2008, 23:24']no, kaj počne ata uran ta teden.....? zgleda ma dost dela.....čist nepričakovanao bla par dni na obisku....dans prišla domov, pa čez eno uro zazvoni mobič....frendica, ki je eno leto nisem vidla, obtičala v mojih koncih s poškodbo palca na nogi.....u avto pa gas......ukrepi proti dehidraciji, dežurna služba, osebna higiena, nazaj dežurna služba....vmes pa bla js še pri mehaniku..... ....zlo zanimiv in pester dan......pa krasen primer tega, da si je včasih ene stvari čist brez veze planirat, ker se tako pripeljejo same....in tud rešijo kot po maslu.....če le ne delaš drame iz vsake malenkosti.......men je tole zabavno....... [/quote] pestro. ampak fajn k si mela tko, ja, zanimivo, ful si dogajala. [quote name='Ksenia' post='1055445012' date='8. Aug 2008, 12:11']amis mogoče je pa men tud uspelo za jutri mam pa tremo, priznam... v kaj se to spuščam [/quote] [quote name='Aliana' post='1055445019' date='8. Aug 2008, 12:20']hmm.. neki ne štekam čist.. sej greš zarad sebe tečt, a ne? zakaj pol trema? a moraš bit prva al kako? [/quote] ja sej mas prav, se strinjam, sam tako se zgodi, jaz mam tud vedno tremo, pa clo pr marsikateri dost nepomembni zadevi, v bistvu... tko da to cist stekam. ti si igralka, pr teb je drugac. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 tuki mi igralske sposobnosti ne pomagajo ama baš nič nič, kar bo bo... kurčkala se bom pol zdej je traba sam v glav pospravit Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2008 ja ne, odnos do drugih oz. tvoja vloga v - cemerkoli pac ze.... tremo imas zarad sebe, a tud zarad drugih, sicer ne bi blo pomembno oz. saj ti pri sebi itak tud kdaj kaj spodleti, zakaj bi blo pac v drugem primeru drugace... ko gres na vozniski izpit, tud ne rabs igralskih, pac pa znanje. in ga mas (recimo). in kljub temu jih ful rukne. pa prej so tok znal, da jih je instruktor spustil na izpit. pol pa nenadoma 6 levih nog in rok. zarad treme. no ne vem kako mas ti, a pr seb vem, da jo mam in da je cist pretirana sicer, za brezveze velikrat, a po 2. strani pa je vseen koristna, saj pomeni, da jemljem resno. in to je okej. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 [quote name='Ksenia' post='1055445026' date='8. Aug 2008, 12:35']do cilja pridit v eni uri pa še enmal v domačem kraju, kjer me pozna ama skor baš vsak ok dost o tem [/quote] saj štekam.. Marsa dala dober primer, vozniški, jaz sem umirala tam zraven.. verjetno to, da greš sama sebi nekaj dokazat in zato trema.. to čist razumem... sam men osebno tole s tekom.. ma saj veš, nisem glih športnica in pol si mislim, da tole pač greš in tečeš in to je to.. in nisem dojela podpomena tegale teka.. bom mislila nate pa prepričana sem, da boš zmogla in še celo boljš, kot si misliš WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2008 [quote name='Aliana' post='1055445066' date='8. Aug 2008, 13:19']pa prepričana sem, da boš zmogla in še celo boljš, kot si misliš [/quote] [quote name='Jeti' post='1055445084' date='8. Aug 2008, 13:35']... dejmo Ksenia, go-go-go [/quote] jp! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. avgust 2008 Prijavi Deli 9. avgust 2008 no ja, vsaj v cilj sem prišla, med zadnjimi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.