Skoči na vsebino

Napoved za 34. teden (18. - 24. 8.)

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2008/34/"][b]Napoved za 34. teden[/b][/url] - [b]18. - 24. avgust 2008[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 58
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
thanx, sm vedla da sm neki zamutila... x:)x

(*popravla)

Jo. xcheersx x;)x

(:switz: :bomb: x;)x)

xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a dve?
najprej sem mislila, da škilim, pol dvojno vidim,...pol pa hit dve đezve na šporhet... x:px x:Dx

Marsa hvala,....in lep dopust x;)x :palec: x:Xx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Guest VilaSonca
ja, jaz sem ena tistih, ki prekipevajo od energije v pozitivnem smislu. in kar hitro mi gre snov v glavo, pa malo v zamudi sem, ampak od danes naprej se mi zdi, da bom še kar nekaj uspela prinesti notri. jeeeeeee! xDDx

brez gibanja mi pa živeti ni. zjutraj sem se spet nalaufala.

Merkur v Devici rules!

Ja, teden se je začel z urejanjem uradnih zadev... :)

Pa kar dobro je šlo, komunikacija mi deluje kot namazana, pa se potem ni problem zmenit s folkom. Sej smo vsi ljudje, ne glede na to kje je kdo zaposlen... in če se ti obnašaš kot človek, potem boš redko naletel na sovražnost in nasprotovanje... no, vsaj pri meni je tko, kamor pridem mi pomagajo, če le upajo. xsrcx
http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

:o|o: glede na počutje, ki me je glihkar popadlo, mislim da je cajt, da si kofi skuham in napoved preberem...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

[quote name='ale`74' post='1055447375' date='18. Aug 2008, 16:37']Hvala Amiska! :) xsrcx[/quote]
x;)x ...ojla, a si že preseljena....?.....

[quote name='Aliana' post='1055447382' date='18. Aug 2008, 17:24']:o|o: glede na počutje, ki me je glihkar popadlo, mislim da je cajt, da si kofi skuham in napoved preberem...[/quote]
ti kr povem: napoved je preveč izi....nobenih kažinov predvidenih...vsaj ne omembe vrednih...viš, pol je pa tako..... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

mah, sej je bil sam moment... mal me neki muči, ker ne vem kje stojimo, ampak.. bom se odločala takrat, ko bom vedla pa probala pozabt do takrat..
vidla zdajle luno na poti domov.. čist nizko pa hudo ogromna in leeeepa :2src: čist polepšala večer x:)x

loesje

Spet nazaj -

tud js vidla luno, zdej, ko sem se vračala iz vaj...res je lepa........ x:px

[quote name='Amis' post='1055447398' date='18. Aug 2008, 19:00']x;)x ...ojla, a si že preseljena....?.....[/quote]
Ja itak!!! xDDx
A nisi nikjer zasledila? x;)x

24.7. -ega sem dobila ključe, vselila sem se 30.07. -ega. Glavno kar rabim je not, ostalo bom pa počasi kot bo keš dovoljeval.... x:)x x;)x

[quote name='ale`74' post='1055447521' date='19. Aug 2008, 11:35']Ja itak!!! xDDx
A nisi nikjer zasledila? x;)x

24.7. -ega sem dobila ključe, vselila sem se 30.07. -ega. Glavno kar rabim je not, ostalo bom pa počasi kot bo keš dovoljeval.... x:)x x;)x[/quote]
imela preddopustovsko gužvo, pa nisem tolk sledila......tako da: ČESTITKEEEEE.....zihr ti je fajn bit na svojem.....ostalo bo že...... xDDx :palec:

[quote name='Amis' post='1055447541' date='19. Aug 2008, 12:11']imela preddopustovsko gužvo, pa nisem tolk sledila......tako da: ČESTITKEEEEE.....zihr ti je fajn bit na svojem.....ostalo bo že...... xDDx :palec:[/quote]
Aja, potem pa razumem. x:)x

Thanks! x:Xx

Ja veš da mi je fajn bit!!!!! x:px
Ej, če prideš kaj dol pa javi na OS.... če si na volji za kakšen drink. xDDx x;)x

Uf... kakšen dan za mano xrolleyesx :vragec:
očitno je tale mrk z zadnjo lovko se po meni stegnil, hehe prav vidim tole slikco.. ko pada ena zverina s ful lovkami v jamo in pol čist zadnja lovka, ki jo še stegne gor proti vrhu, točno mene nacilja x:o)x

v glavnem... na kratko.. sem se spucala... na vse možne načine... x:o)x

loesje

Spet nazaj -

Ciao bejbe! x:)x

Thx za komentarje.

Tud tole sem zdajle prvic prebrala (ko jih napisem, jih drugac preberem, ce cm ponovno, morm z mal distance) in bi, sploh pri Nasvetu, lohk kar vse scitirala (podobno kot si/je pri prejsnji napisala aliana)....
kej tacga pa se ne!
meduza me je tok svinjsk zazgala, da sem dobila totalno reakcijo, clo drisko! :eek:
clo bezgavka mi je otekla, ful me je grlo bolelo (pa pod razno nisem grloboljac, niti nimam tezav s rpebavo, ki je sicer izvrstna) itd. Grlo! v bistvu mandelj, kot pri angini, komaj sem pozirala! :eek: (ne vem, kdaj sem bla nazadnje prehlajena oz. da bi me grlo bolelo, clo desetletja nazaj)....
sem prav tuhtala, kaj sem pocela durgace (vnasala vase itd.) kot druge dni... in ni blo druge razlage kot usek meduze.
Ramo sem mela nabreklo in jo mam se, na eni sledi lovke pa je kot UGRIZ kache!!! x:o)x xyesx - kar dve LUKNJICI sta!!! :eek: ne mors verjet....
sem mislila, kaksen pusi pa to, kaksen strahoten odziv od ene meduzce, se je pa izkazal, da je bla ocitno meduzetina, gajstnica, vsaj skorpijon po horoskopu. x:o)x xDDx
kajti me je zadnji dan, torej predvcerajsnjim, spet ena picla, in to po notranji strani roke (kjer je koza velik bl obcutljiva), 3 cm stran od rpejsnjega ozhiga (x!x), da sme mislila ojoj, se 2 dni spet teh reakcij, isto postopala (takoj se namazala z alojo), pa je skorajda ni vec... kot da je ne bi blo! in sam kako urco al mal vec me je mal peklo (medtem ko pri prejsnjem pa me je vec dni peklo in bolelo)...
tko da je un ozhig od sobote tak, kot bi moral zgledat ta od torka - in obratno.
tko da to je bla ena cudna rec, morala je bit gigantska in 'strupena' (kolkr je pac lohk oz. ne vem kaj naj si sploh mislim) - kajti nisem videla nobene od obeh (al je bla taka svetloba oz. je blo tok hitro vse), sem pa eno vidla, sam una me pa ni, ker sem hitro se odgnala par metrov stran...
v bistvu sta se sredi mehurja pojavli dve zelenkasti pikici, blo je vse nabreklo, kot v SF filmih, k da bo vse skup ven pogledalo (sam tm ponavad iz trebuhov in ne iz ram x:o)x xDDx).

v glavnem - blazota, tale meduza! x:o)x
dons je prvi dan tko da ni vec zabuhlo in izstopajoce, zgledal je pa res grdo.

Ful sem sanjala, enkrat clo (preden se mi je grlo vnelo), da imam na isti strani ful bulo in zateceno pod brado na vratu (v bistvu tocn tam, kjer sem res mela pol to)....

... me je pa presenetilo, da (razen meduz) ni blo kakih drugih *zivalskih ekscesov*, recimo sploh ni blo vesh!! :eek: (xokx xsuperx x;)x), nit komarjev! :eek: xyesx xokx
mela vse mogoce off-e s sabo, tam je blo v kozmeticni torbici, 1x nisem pipnila! x8Dx

ogromn meditirala itd., z vodo itak stika mela ful (xsrcx), me je pa motla guzva, ampak tko pac je, avgusta, vsi majo rpavico do dopusta in morja, kot jaz. x:)x

...
tud za tle (ko sm prisla dam) drzi...
v urci sm mela vse pospravljeno itd., kot da ne bi bla nikjer.....
ze oprala eno rundo itd.

aja k mrku spada pa tud to, da mi je mobi totalno odstekano crkaval.
na vsak nacin me je hotel prisilt, da bom kliknila ene funkcije, k jih ne uporabljam, pol ze ni vec trzal niti na to, da 'ok, pa naj vkljuci, sam da bo mir'. :o)
sred noci se je iz lepga mira oglasil, preverite nastavitve, glasnost itd. x:o)x x:Dx
da nisem nic mogla.
na finto ga metala, resetirala, svasta...
pol pa je celih 12 ur normalno dewlal, sem ze mislila, shiju! :switz:
Pol pa spet: civ civ! preverite te in te nastavitve, glasnost itd. x:o)x
50x dnevno ga izkljucim in vkljucim in hitro poklicem koga, predno mi turira menjavo nastavitev. x:px
hotla prenest s telefona na kartico sim, pa so ene komplikacije oz. vmes mi kr crkne.
Vcer ves dan, po 1 minuto je delal, ce mi je ratal koga poklicat, je pa piskal vmes itd.
zjutraj dons isto, prisiljena ga izklopit, a bla vztrajna, k pricakujem par klicev dost pomembnih, in zdaj pa recimo dela (ok, morm chekirat, ce res, saj si ga komaj sploh se upam dotaknit)

aja, ko pa pridem dam, mi se pa na racunalniku hoce kr neki instalirat in ne mroem ven (kao prsilt se me hoce da si instaliram), in pol sem vse skup sam izkljucla pa resetirala. pa ze 17x mi je zamrznil.

skratka, cel schtraufenpacht.

... sem razmisljala, kako je hecno, ce si k necemu dejansko 'nagnjen'.
nekaj druzga je, ko se iz storastosti, ko hitis pect, sam speces, kot pa, da te tok pic meduza (al pa kej), k je v bistvu kot opeklina, dejansko sem mela mehurje kot od opekline.
hecn. skratka, ce ne pridem jaz h gori, pride gora k men. x:o)x xDDx

Picasso

te zgleda tako, kot da bi mela nek skupen biznis z uranom..... :o|o: .....tole pa za meduzaopeklino...... xwizardx

thanx! x:Xx
sej dons je pa ze boljs..
tud vrocina je dodaten fact, avgustovsko sonce pac nc dobr ne vpliva/ta na takle, sam sem pac seveda sla vseen plavat pa na sonce (pac kolkr je 'potrebno') in tud tvegat se kaksen ozhig (ki ga dejansko tud dozivela spet x:o)x).
ampak da zato ne bi plavala - na-a. xDDx xyesx

ja, sem prav razmisljala, kok je res totalno hecn, kako mocno mi ravno *vanzemaljci* vedno delajo (se posebej pri zdravstvenih in teh zadevah), dejansko je najmocnejsi vpliv neptuna, Plutona in Urana tle - eksplozivno, impulzivno, nenavadno, tud zivcnega kej - ampak zivci zivci, 'zunanje', ne tok notranja zivcnost oz. [i]TAKA[/i] x;)x - kao - zivcne motnje pa to. k srec. xDDx
(tle mi venera v 6. dela xokx)... potem alergije, kaj kar nenavadnega (uran/neptun, sploh ker sta zdaj M/D), pa pluton - piki insektov, opekline ipd., plus 'ginekoloske tezave' (recimo ful mocno dozivljanje teh zenskih zadev, bolece menstruacije, kompliciran porod itd.).... plus ureznine (tle je tud mal vpliva saturna, ki se vplete, ker dela (edini) kvadrat - z ascendentom glih.....)... in tako dalje....

je pa logicno, da je tako, ker je (natalno) moj uran na plutonu, in sta v opoziciji z marsom, ki pa je v steliju skupaj s soncem in luno (vendar sta slednja tok oddaljenejsa, da nista vec v neposredni opozicji z ur/pl)

Poleg tega sem zadnjic vsled pogovarjanja v eni astro temi *ugotovila*, da mam zdaj v tem obdobju ful aktiven ravno uran in neptun in s tem je aktiviran tudi saturn (uran in saturn sta v natalnem v opoziciji, zdaj pa je tranzitni saturn natancno na mojem uranu, tranzitni uran pa natancno na moji luni (in prihaja na moje sonce in merkur), tranzitna venera pa je v opoziciji z mojim natalnim marsom. ...
poleg tega je tranzitni neptun v kvadratu z mojim ascendentom (po tem ko je bil v kvadratu z natalnim neptunom, zdaj je vmes), pluton pa v kvadratu z merkurjem in tudi se soncem, vendar ta kvadrata pa izzvenevata, prakticno sta ze 'odsla'.
se dobr, dovolj schtraufenpachta ze brez tega. x:o)x

tu sta se jupiter in mars (slednji v inkonjunkciji z natalnim saturnom), jupiter pa tvori trigon z natalnim plutonom.

(*sem sla zdajle vse prechekirat, kwa tocn dogaja pr men)

skratka, enga planeta ni zdaj (tranzitno), ki ne bi tvoril aspekta s katerim od natalnih....
tko da nc cudnega. x:)x

Picasso

:wOOt: ...cel kažin torej......sem se komaj prebila čez vse tvoje aspekte in na koncu ugotovila, da sem že čist vse pobrkala..... x:Ix ......imaš pa vse v slogu: nema odmora, dok traje obnova..... x:Dx x;)x

no, men je bil pa prejšnji teden kr kul....tale pa do sedaj super...... x;)x

[quote name='Amis' post='1055447945' date='21. Aug 2008, 12:30']......sem se komaj prebila čez vse tvoje aspekte in na koncu ugotovila, da sem že čist vse pobrkala.....[/quote]
ja sej vem, sory, k sem pac tebe citirala oz. teb pac odgovarjala, pa te s tem skoraj nekak pac *prisilila* da si se reva matrala x;)x cez vse tole. x:o)x xDDx

sm pa sla 'za stos' si pac prechekirat, pol pa k je blo tok tega, pa moja ta natancnost (ce se pac ze pise podatke pa taksno), pa pol sm sla pa se obratn - cesa ni. x:o)x
se je pa izkazal, da [i]vse je[/i] xDDx x:px x;)x

[quote]..imaš pa vse v slogu: nema odmora, dok traje obnova..... x:Dx x;)x[/quote]

jp, x:o)x xyesx (:bomb: xrainbowx)

[quote]no, men je bil pa prejšnji teden kr kul....tale pa do sedaj super...... x;)x[/quote]
xokx dbest!

... no sej men tud nc tok spet tacga, kwa pa je to, ena opeklinca pa dva dni mal driskice, sem se pa vsaj spucala pa to. x;)x
mal *homeopatije*. xDDx x;)x xcivx

aja pa se mal refleksoterapije. x:px
k sem po blazotnih zoprnih tleh tud hodila bosa, pa me je neky tud v podplat 'picl' (neka trskica al nekaj tacga), da sm si mal razmesarla nogo (k ven dajala), a prakticno ni omembe vredno, sem si dala proplis gor sam 1x, pa je blo kul, sam mal cutim.

Picasso

OoOo pozdravljena Marsa! :)

Veš kolko sm mislila nate!!! xDDx Pa ko je blo neurje dol.... A je bilo tudi tam kjer si bila ti? Menda je bilo v Lošinju ful hudo.
Jst še dobro da nisem šla.... Prav tisti večer ko smo imeli za it, je bila huda tramontana na Obali, in bi prišli v najhujše neurje... tko da sem potem šla s prijateljicami na enodnevna kopanja, pa je bilo super. xsrcx

Meduze ja--- znajo fajn ožgat... mi smo si dajali čebulo gor, narezano na kolobarje, pa je potegnila strup vn. Čimprej se pozdravi... xcrossfingx xwizardx xrainbowx

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...