Skoči na vsebino

Napoved za 34. teden (18. - 24. 8.)

Marsa

Recommended Posts

[quote name='Marsa' post='1055447949' date='21. Aug 2008, 12:38']da sm si mal razmesarla nogo ... a prakticno ni omembe vredno,[/quote]
x:Dx x:Dx x:Dx sam mal sem [b]razmesarla [/b] nogo, sam ni panike... x:o)x ampak slikovito besedo pa najdeš x:o)x x:Dx

uf.. jaz tegale tedna sploh ne omenjam rajš.. čist divje.. sva s frendico mele smsje v stilu: no, dons si pa ti vzem cas, ker rabim enmu se stult.. in je to tko, par dni izmenjaje trajalo.. pa vmes si mejlale odlomke iz napovedi, mi je blo ful smesno, ker je bejba kar sama od sebe od nekje potegnila ene citate, kao, lej, tole mi dogaja.. jaz pa: aja, tole si pa od marse pobrala, a ne x:Dx ni na forumu drugač..

in sva pol včeri (smo mel mal mini žurkico babjo) mal obnavljale in se smejale, da ja, kok pa tale mrk.. čist divji bil.. da pravzaprav dobr, da je vse ostalo na svojem mestu, ker zelo lahko ne bi.. :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 58
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
[quote name='ale`74' post='1055447951' date='21. Aug 2008, 12:40']OoOo pozdravljena Marsa! :)

Veš kolko sm mislila nate!!! xDDx Pa ko je blo neurje dol.... A je bilo tudi tam kjer si bila ti? Menda je bilo v Lošinju ful hudo.
Jst še dobro da nisem šla.... Prav tisti večer ko smo imeli za it, je bila huda tramontana na Obali, in bi prišli v najhujše neurje... tko da sem potem šla s prijateljicami na enodnevna kopanja, pa je bilo super. xsrcx

Meduze ja--- znajo fajn ožgat... mi smo si dajali čebulo gor, narezano na kolobarje, pa je potegnila strup vn. Čimprej se pozdravi... xcrossfingx xwizardx xrainbowx[/quote]
Verjamem! ves da sem jaz tud nate (in na vse vas sploh, in jasno tud plavala za vas in to, kot vedno, zato se mi ni zdel posebej omenjat, poudarjat, glavn da sem... xDDx no nc narobe ce tud veste xDDx)..
no pac k sva meli tako kontinuirano debato par dni enkrat, sem si pac to zapomnila in mam tako asociacijo - kot ti. xDDx
pa barve pa to (soca, morje, modrozeleno, voda, zrak, narava in to, sej ves x:)x)...

ja, do tega se nisem prisla (tle sm zato, v napovedi, k je nekak bl sodl sem, sem mislila se za dnevnik kaj 'prisparat' x:o)x xDDx...

ampak ja (no sej to tud k uranu in neptunu in mrku sodi) - dejansko je blo neurje in usoden pik meduze ravno v petek oz. v soboto, ko prvi dan nisem plavala, pol pa se postavla na laz, sla plavat in staknila tole opeklino..
sam ko sem sla do morja, nisem mogla ne it not. x:o)x
so ble najprej strele, oddaljeno, se napisem frendi sms, da se ful bislka, da upam da nou cela shtala, odpise, uh zihr ne bo, "tam ni tok tega", ponavad....
bla med zadnjimi v vodi, cist posebna atmosferca, sama prakticno not v oni vodi posebne barve... nebo je vse bolj temno ratvalo, v momentu je blo pr nas... v parih minutah.
sem prisla iz vode, se komaj obrisala, ko je zacel divjat, je kar baldahine odnasal, v momentu je bla 3metrska plima, strahotni valovi, cist 'do gor', kej tacga pa se ne...
iz minute v minuto je blo 'vec morja' in visje.
pihal tok, da me je DOBESEDNO neslo gor xyesx, vse je odneslo v morje, brisace, pene, kopalke, vse, knjige, revije, to je kar okol letel, cele veje so se dol lomile....

me je skrbel, ker je blo neverjetno stevilo cisto majckenih dojenckov (se nikol tolk).....
skratka, ja, je bil kar schtraufenpacht.....
to je kak kilometer od Losinja, kjer je bla baje pa se hujsa shtala....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

marsa, sej se nisem matrala...sam pomešali so se mi....ker jih je rahlo preveč....drgač je pa zanimivo....k sprot razmišljam v slogu: aha...če je to, pol se lahko izrazi na x ali y način......

x;)x

na lošinju so znane nevihte med koncem julija in tam nekje do 10. avgusta....že desetletja......no, časovni termin se je mogoče mal zamaknil, to je pa tud vse......

marsa, hvala za plavanje...... xDDx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ahoj, ful mislila nate bejba... vidim da si imela pestro-... moram si vzet čas da pa preberem kaj vse se je dogajal...
jst pa na infuzijah železa... majke mi da ne vem več kaj naj še... in potem na teku odpovedala... rabim čarovniški nasvet. jst bi bla rada polna energije. verjetno planeti krivi a ;)

[quote name='Aliana' post='1055447954' date='21. Aug 2008, 12:43']x:Dx x:Dx x:Dx sam mal sem [b]razmesarla [/b] nogo, sam ni panike... x:o)x ampak slikovito besedo pa najdeš x:o)x x:Dx[/quote]
jp, to je moje pretiravanje pa dramatiziranje (cudn k nimam nc v levu x;)x).
nisem si glih razmesarla, no, sam pac mal sem sharila pa en pis kozhe sem si odtrgala. nc tok tacga spet. xDDx x:px

[quote]uf.. jaz tegale tedna sploh ne omenjam rajš.. čist divje.. sva s frendico mele smsje v stilu: no, dons si pa ti vzem cas, ker rabim enmu se stult.. in je to tko, par dni izmenjaje trajalo.. pa vmes si mejlale odlomke iz napovedi, mi je blo ful smesno, ker je bejba kar sama od sebe od nekje potegnila ene citate, kao, lej, tole mi dogaja.. jaz pa: aja, tole si pa od marse pobrala, a ne x:Dx ni na forumu drugač..

in sva pol včeri (smo mel mal mini žurkico babjo) mal obnavljale in se smejale, da ja, kok pa tale mrk.. čist divji bil.. da pravzaprav dobr, da je vse ostalo na svojem mestu, ker zelo lahko ne bi.. :o|o:[/quote]
hec, midve s frendo tud vcer... ona cist v desetih okoljih, filmih, a v bistvu pa paralelno cist v *istih*. x:o)x xyesx
jp, tud sem ji9 rekla, a si brala napoved? x:o)x x:Dx
pa je rekla, da se ni prisla do tega, k si je rekla, rajs ne, sam pol jo je pa ze zanimal, pa je hotla, si je prav cajt vzela, pa ji je nekaj crknilo. x:o)x
pa sem rekla, pol mors pa sploh prebrat. x:px (mrk pa to).

eni hocjo, da kao zakaj ne povem, k recem, tm si rpeber.
ampak to je zato, ker sem ko pisem, naravnana na to, mam rped sabo efemeride pa pisem.... potem pa si, tud namenoma, nc ne zapomnim, v bistvu, tko da sem recimo vidla lepo konjunkcijo lune in enga planeta, pa pozabla, kater bi lohk bil in 'ugibala', da je najbrz jupiter (in je res bil, sem zdaj chekirala)...
tud ko pisem, se bl skoncentriram in bl stvarno in z namero in drugacno energijo pisem, kot ko se takole mal pogovarjam, pa zato recem nej si rajs prebere folk. x:)x

(k v pogovoru mam rpeprosto prevec med-oklepajev, da bi se mi lohk normalno sledil x;)x xcivx xsingx x:Dx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Amis' post='1055447960' date='21. Aug 2008, 12:52']marsa, sej se nisem matrala...sam pomešali so se mi....ker jih je rahlo preveč....drgač je pa zanimivo....k sprot razmišljam v slogu: aha...če je to, pol se lahko izrazi na x ali y način......

x;)x

na lošinju so znane nevihte med koncem julija in tam nekje do 10. avgusta....že desetletja......no, časovni termin se je mogoče mal zamaknil, to je pa tud vse......

marsa, hvala za plavanje...... xDDx[/quote]
xDDx x;)x (sam da se nis matrala prevec x:px)

a res? nisem vedla. xDDx zdej vem. x:o)x x:px
ampak sej ne bi 0 spremenil, ce bi vedla..
no ponavad sem itak tud juzneje hodila, tm so bli pa bl pozari (sej to je pa spet moja domena x;)x x:o)x)

ja, plavanje, vesda, kak' ne? x:Xx xyesx

[quote name='Ksenia' post='1055447961' date='21. Aug 2008, 12:52']ahoj, ful mislila nate bejba... vidim da si imela pestro-... moram si vzet čas da pa preberem kaj vse se je dogajal...
jst pa na infuzijah železa... majke mi da ne vem več kaj naj še... in potem na teku odpovedala... rabim čarovniški nasvet. jst bi bla rada polna energije. verjetno planeti krivi a ;)[/quote]
a dej! zelez! :o|o:
no ocitno je pac tko treba in je to pol dobr, da si mal zalogc dobis, najbrz si se tud izcrpala z onim tekom pa vsem stresom okol njega.
kako je slo, je ze blo? :irs:

ja, jaz tud nate, ko je nekdo nekaj pag omenjal tud, pa pomislila, tam pa ksenija taglavna. xDDx x;)x

[quote name='Ksenia' post='1055447972' date='21. Aug 2008, 13:08']ej to konjukcijo sem pa menda jst tud vidla pa pomislila na jupiter... čeprav pojma nimam kaj sem videla, luno pa eno velko zvezdo zraven ;) pa nič drugih zvezdic :)))))[/quote]
jp, jupter je tud najvecji planet, pa ga predvsem zato vidmo, k sicer je rpecej oddaljen ze. xyesx
pa mars se lepo vidi, ko je konjunkcija oz. tud sicer na nebu, ko je na tem nam vidnem dosegu, ker je dejansko rdec. xyesx

Picasso

[quote name='Marsa' post='1055447959' date='21. Aug 2008, 12:51']Verjamem! ves da sem jaz tud nate (in na vse vas sploh, in jasno tud plavala za vas in to, kot vedno, zato se mi ni zdel posebej omenjat, poudarjat, glavn da sem... xDDx no nc narobe ce tud veste xDDx)..
no pac k sva meli tako kontinuirano debato par dni enkrat, sem si pac to zapomnila in mam tako asociacijo - kot ti. xDDx
pa barve pa to (soca, morje, modrozeleno, voda, zrak, narava in to, sej ves x:)x)...[/quote]
Thanks! xsrcx
Ja vem... x:)x xyesx

[quote name='Marsa' post='1055447959' date='21. Aug 2008, 12:51']sem prisla iz vode, se komaj obrisala, ko je zacel divjat, je kar baldahine odnasal, v momentu je bla 3metrska plima, strahotni valovi, cist 'do gor', kej tacga pa se ne...
iz minute v minuto je blo 'vec morja' in visje.
pihal tok, da me je DOBESEDNO neslo gor xyesx, vse je odneslo v morje, brisace, pene, kopalke, vse, knjige, revije, to je kar okol letel, cele veje so se dol lomile....

me je skrbel, ker je blo neverjetno stevilo cisto majckenih dojenckov (se nikol tolk).....
skratka, ja, je bil kar schtraufenpacht.....
to je kak kilometer od Losinja, kjer je bla baje pa se hujsa shtala....[/quote]
Wau, hard!!! :eek: No na srečo si vsaj tu odnesla brez poškodb... x:)x
http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

ja je že blo, pred dopustom... bila med zadnjimi, v svoji grupi zadnja, pol pa ivzem da z takšnim železom dobro da sem pokonc, ne pa da tečem 10 km ;)
aja pa ne vpraš kakšne mam roke (mi ful žile pokajo) za eno infuzijo mam tri modrice... vsega skupi jih bo 10, danes bla ta tretja jst pa čist črna... me v službi kr mal pisan gledajo ;)
ja Pag... aja ti bom ene slikice poslala enkrat ;)

Ožig meduze; naj bi pomagal kisov obkladek - kis nevtralizira strup (baje, tak sm slišala na TV enkat)

Ksenia, a žebelj v jabuk ti ne pomaga?

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

tud to sem probala... men se tole vleče že nekaj let, vmes tud operacija itd itd... upam, da tole pomaga, pa da potem naprej naravne zadeve brez teh. sam zdej sem res imela vsega zadost... sam ok se želim počutit, pa da kej pade produktivnega od mene

[quote name='ale`74' post='1055447975' date='21. Aug 2008, 13:12']Wau, hard!!! :eek: No na srečo si vsaj tu odnesla brez poškodb... x:)x[/quote]
jp....
ampak sej pravm (v dnevniku) - bl so uni nastradal, najblizje morju, not v gozdu je blo pa blazje stopnje....
ja, bi mi pa seveda komot vsaj kaksen storz na glavo padel in je ornk pokal, k so letel (pol vidla da so cele veje s storzi).
v bistvu je pa tud moja zilca... sej bi se lohk ze zdavnaj pobrala pa na varno pa to, a jaz moram med bliskanjem plavat in v neurju okol skakat... me tko nekak privlaci in vznemirja... me kr vlece v taksno... en tak magnetizem...
1x sem tko plavala, medtem ko je zlo oddaljeno, ampak dobro vidno, divjal un tornado al kaj je, ko se vtrinec oblaka zdruzi z vrtincem vode, in nastane taka rushilna spirala, noro za vidt, ce je na morju (nobenmu nc hudga, delc okol nobenga).
to sem vidla v crni gori, v svetem stefanu, leta... hm, okol 70...
1x pa mrk na morju, ko sem plavala sred dneva, kot bi ponoc, se ne spomnim kerga leta, zelo dolg, menda tud v CG. xDDx

tko da, so bli lepi prizori, strele so ble tok lepe, pa ceprav sem se jih kar mal *bala*, k so ble povsod in vedno bolj so se blizale, jaz pa vsa mokra zunaj, ranljiva, kao...
tko, poseben filing...

[quote name='Ksenia' post='1055447977' date='21. Aug 2008, 13:14']ja je že blo, pred dopustom... bila med zadnjimi, v svoji grupi zadnja, pol pa ivzem da z takšnim železom dobro da sem pokonc, ne pa da tečem 10 km ;)
aja pa ne vpraš kakšne mam roke (mi ful žile pokajo) za eno infuzijo mam tri modrice... vsega skupi jih bo 10, danes bla ta tretja jst pa čist črna... me v službi kr mal pisan gledajo ;)
ja Pag... aja ti bom ene slikice poslala enkrat ;)[/quote]
nc hudga, men si jackica totalna da si se sploh lotla! jaz umrem po 200 metrih, po mojem. x:o)x
(sem bolj za kratke proge - nc v kozlu pa to x;)x)

shit za zilce.... :sori:

xwizardx

afirmacijo si zmisl: moja kri je zdrava in bogata. nedvomno te je tud mrk zj*, imunost, slabsi izkoristek Fe itd.
Morda bi kazalo se lotit kake bolj ohlapne locevalne diete oz. chekirat, kaj uzivas, k ti 'jemlje zelezo', pa probat en obdobjece mal drugac furat oz. kompatibilnejse..

upam da se ti cimprej porihta. xcrossfingx

[quote name='Cookie' post='1055447992' date='21. Aug 2008, 13:42']Ožig meduze; naj bi pomagal kisov obkladek - kis nevtralizira strup (baje, tak sm slišala na TV enkat)[/quote]
hecn, ves kaj sem si npr. nastimala (se nisem prisla do kozmetike in nege oz. tega, da bi opisala, kaj sem vse si rppravla v domaci lekarni (predno sem sla) in pol tud (upo)rabla).

tak tonik sem si nastimala (eno flasko sem mela s prsilcem, sem jo dobr umila in razkuzla), not sem vlila mal vode (costelle tokrat, pac ena *taka* voda), not sem dala cist cist blago blago raztopinco ful dobrega domacega jabolcnega kisa, par zrnc soli (zdrave, stanetove), 2 kapljici etericnega olja jasmina (cist ultra najbolj mozno kar se de naravnega) in 2 kapljici olja sandalovine (prav tko cist 100%, clo za obraz primernega, pac redcenega, ker je zlo mocen)... in se 1 kapljico cajevcevega.
na 50 ml (mislim da je flaska).
sem dajala postopoma, po plasteh, da sem lohk meshala dobr...
in sem se skoz po faci in tud po laseh spricala, clo na plazi sem se parkrat......
v bsitvu mi je bil kis (kot tud sol) bolj za vezivo, je pa seveda tud sicer dbest. x:)x
fino je, k ni blo vodeno, predvsem zarad sandala, k je bolj gostljato, pa ni blo vodeno, pac pa prijetno, zametno, mehko.
mal je najprej po kisu zavonjalo, se je pa ta vonj v 1 minuti ali rpej razdisal in je blo skorajda brez vonja... sam tak mal oddaljen prijeten. x:)x

aja no in sem se pol s tem tonikom spricala tud po ozigu, izmenicno z alojo, enkrat sem se z olivcem namazala (ki sem ga prav tko predhodno preparirala v ta namen, razne dodatke dala), enkrat pa s sentjanzevko. x:)x

Tko da sem kr skrbela (razen za telo sem bla slampasta se kar, k se mi ni dal skoz mazat pa bit mastna, s faktorji sem se ene 4x, pac pa po obrazu pa skor vsak dan s kremo s faktorjem...
sem vse to nazaj prinesla skoraj nedotaknjeno. itak se ne prazim med 12. in 16., no ene 2x sem bla do 13h, itak sem skoz v vodi al pa senci (sam je ni blo prevec)...

ko me je grlo zabolelo, sem stisnila eno limono (kar z roko ker ni blo ozemalnika) in vse spila brez redcenja, potem pa se zlico medu, na katerega sem kapnila cca 12 kapljic propolisa.
in to je blo to.
potem sem spet v mokrih kopalkah okol skakala itd. x:)x

mela sem pa blazno obcutljive oci (to tud spada k napovedi) in sluznico, tko da sem se komaj po obrazu namazala, brez da bi se mi skoraj vnele oci, od delovanja (mocnega) vseh olj.....

mela ocala, k pa od njih dobila alergijo (uran/neptun/pluton), ker se kovinski shtilchek, kjer se prepogibajo, dotika kozhe senc.... tko da sem ga morala prelepit z unim tabelim flajsterckom, pa je pomagalo. x:)x

Picasso

ja pol pa še dobr, da si mela cajt plavat, če si mela tok druzga dela s temi zvarki x:Dx x:Dx x;)x :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

xyesx jaz tud gruntam, da si bom en super parfumček nežen naredila iz telih oljčkov, ki sem jih zadnje čase dobila.. sandal, jasmin, ylang.. sam še nisem čist pogruntala kaj bi blo za osnovo, da se 'raztopijo not' mogoče alkohol.. :inocent:

učki čist kriza, tud pri men.. zabuhle, vnete, ok, pol mal spucala, ker dost prejokala, tko da je blo kul čiščenje.. pa danes zjutraj se mi je pa en kos zaspančka, takega trdega čist, zapičil not, v sredino uča, sem spet odjokala v kopalnico zjutraj in kar z vodo spirala oko, tko da pol čist rdeče imela.. sam prav zapičil se mi je not, tko bolel kot po operaciji..

pa ful sem se spomnila nate, ker si mela srečo z MS, men je pa v bistvu 10 dni al kok zamujala, kar je bil tud pol povod mal za vse tele jokajoče in kregajoče frke domače, zdaj mam pa tako močno, kot po moje še nikol pa že dva dni me konstantno boli po malem...

drugač mi blo pa všeč v napovedi, da kul za študij (no, tko sem razumela x:o)x ) in se tlele že cel teden z opicami ukvarjam (morm se cel drevo primatov naučit, vse podatke, ful detajlov) in pogruntala včeraj, da lahk še 20x preberem, pa ne bom nič več vedla... in pol začela - risat x:Dx tko, skicike vsake družine, pa značilnosti gor, tko da je sam men jasno.. nikol ne rišem, ker res nimam filinga, sam tole pa sploh ni važn kako je.. ampak deluje pa.. :palec: zdaj že znam tisti del :palec:

v glavnem, blablabla... smo te pogrešal, ti mormo tolk povedat... x:o)x

loesje

Spet nazaj -

[quote name='Cookie' post='1055448023' date='21. Aug 2008, 14:56']ja pol pa še dobr, da si mela cajt plavat, če si mela tok druzga dela s temi zvarki x:Dx x:Dx x;)x :palec:[/quote]
sej men je to lustn, taka meditacija, kot je tud plavat.
veckrat sm pa kr sam sedela v tisini pa vohala zrak... pa taksno. xDDx
drgac se pa rada ukvarjam skoz nekaj, me pomirja...
sem zlo ribja na morju. x:o)x xDDx tud ko sem cist najbl mirna, sem nemirna... se recimo zalotim da nekaj z nogo gibam... in podobno...
pol sem se pa tko mal igrala s telesom oz. vodenjem... energij, pozornosti, delovanja...
tko, igrackanje, v bistvu, kot se otrok igra s kockicami, puncke kuhcajo pa frizeraj, jaz pa to nisem na tak nacin pocela, ampak na tacga, svojga.
ko sem bla mejhna, sem pa mela clo knjiznico doma za sosedske otroke, prav tko, so mel izkaznice pa to, sem pa 'unicla' velik knjig, k not stevilke pisala, take z okornimi crkami, k sem bla se cist mikro. x:o)x

pa frendice so k men 'k zdraviku' hodile. x:o)x xyesx
sem mela kar ene sprejcke pa nekaj, ene vodkice pa taksno, pa sem jih spricala, in frenda je clo babici izjavla, da ne rab it k zobarju, k 'ze k men z zobarju hod'. xyesx a ni spon? x:Dx xDDx

pa kupla sem si razne epruvetke pa taksno pa tam kaj prelivala pa tko... pa kaj *gojila* x:px pa unicvala, barvala, svinjala (razna orehova listja in podobno, celo shtalo vedno delala z raznim packarjenjem x:Ix x:px) itd.

mene to pomirja in osrecuje. taksnole prckanje... podobno kot barvanje/risanje/slikanje.... taka dejavna meditacija. x:)x

Picasso

[quote name='Aliana' post='1055448028' date='21. Aug 2008, 15:04']xyesx jaz tud gruntam, da si bom en super parfumček nežen naredila iz telih oljčkov, ki sem jih zadnje čase dobila.. sandal, jasmin, ylang.. sam še nisem čist pogruntala kaj bi blo za osnovo, da se 'raztopijo not' mogoče alkohol.. :inocent:

učki čist kriza, tud pri men.. zabuhle, vnete, ok, pol mal spucala, ker dost prejokala, tko da je blo kul čiščenje.. pa danes zjutraj se mi je pa en kos zaspančka, takega trdega čist, zapičil not, v sredino uča, sem spet odjokala v kopalnico zjutraj in kar z vodo spirala oko, tko da pol čist rdeče imela.. sam prav zapičil se mi je not, tko bolel kot po operaciji..

pa ful sem se spomnila nate, ker si mela srečo z MS, men je pa v bistvu 10 dni al kok zamujala, kar je bil tud pol povod mal za vse tele jokajoče in kregajoče frke domače, zdaj mam pa tako močno, kot po moje še nikol pa že dva dni me konstantno boli po malem...

drugač mi blo pa všeč v napovedi, da kul za študij (no, tko sem razumela x:o)x ) in se tlele že cel teden z opicami ukvarjam (morm se cel drevo primatov naučit, vse podatke, ful detajlov) in pogruntala včeraj, da lahk še 20x preberem, pa ne bom nič več vedla... in pol začela - risat x:Dx tko, skicike vsake družine, pa značilnosti gor, tko da je sam men jasno.. nikol ne rišem, ker res nimam filinga, sam tole pa sploh ni važn kako je.. ampak deluje pa.. :palec: zdaj že znam tisti del :palec:

v glavnem, blablabla... smo te pogrešal, ti mormo tolk povedat... x:o)x[/quote]
ja saj jaz tud, tolk za povedat x:o)x sem se prec cist *navila* in se zdej z brzino odvrtavam. x:px x:Dx
mal zlo nasponana....

sej sm se spomnnila, da mas mroda tud ti kaksne alergijice oz. da bom brala mogoce kej taksnega...
shit za bolece oko!
ne sam z vodo, daj mikrich kamilcke (en cvetek v ze mal ohlajeno vodo, ki ga hitro vzames ven), pa par zrnc soli, pa se s tem umivaj, ko je se mlacno....

ja, fajn za ms, pac pucanje (jaz sem mela pa drugacnega, pr seb, bolj notranjega).

Risat! xokx
Dbest!
a ne kok je fajn filing, ko ti nekaj dogajas v enem mediju, enem pac, saj ni vazno...
saj recim o sport pa gibanje tud maramo, pa je to spet meditacija....
stik s telesom..

lohk das alkohol, ampak ga ne rabis dajat, si nastimas manjso dozo, pa veckrat... das lohk sam sol...
ce pa alko, pa ga daj zlo zlo zlo mal, mikrich....
proba(va)j! :palec: x8Dx

Picasso

[quote name='Marsa' post='1055447943' date='21. Aug 2008, 12:19']je pa logicno, da je tako, ker je (natalno) moj uran na plutonu, in sta v opoziciji z marsom, ki pa je v steliju skupaj s soncem in luno (vendar sta slednja tok oddaljenejsa, da nista vec v neposredni opozicji z ur/pl)

Poleg tega sem zadnjic vsled pogovarjanja v eni astro temi *ugotovila*, da mam zdaj v tem obdobju ful aktiven ravno uran in neptun in s tem je aktiviran tudi saturn (uran in saturn sta v natalnem v opoziciji, zdaj pa je tranzitni saturn natancno na mojem uranu, tranzitni uran pa natancno na moji luni (in prihaja na moje sonce in merkur), tranzitna venera pa je v opoziciji z mojim natalnim marsom. ...
poleg tega je tranzitni neptun v kvadratu z mojim ascendentom (po tem ko je bil v kvadratu z natalnim neptunom, zdaj je vmes), pluton pa v kvadratu z merkurjem in tudi se soncem, vendar ta kvadrata pa izzvenevata, prakticno sta ze 'odsla'.
se dobr, dovolj schtraufenpachta ze brez tega. x:o)x

tu sta se jupiter in mars (slednji v inkonjunkciji z natalnim saturnom), jupiter pa tvori trigon z natalnim plutonom.

skratka, enga planeta ni zdaj (tranzitno), ki ne bi tvoril aspekta s katerim od natalnih....[/quote]

xyesx
Še ne vem ali je moje življenje lažje ali težje, če teh stvari ne razumem. Popih na tvoje rane...če bi mene oplazila meduza bi nabrž rekla samo AU in jebela cesta, kakšna smola :sori:

[quote name='Marsa' post='1055448038' date='21. Aug 2008, 15:20']Risat! xokx
Dbest!
a ne kok je fajn filing, ko ti nekaj dogajas v enem mediju, enem pac, saj ni vazno...
saj recim o sport pa gibanje tud maramo, pa je to spet meditacija....
stik s telesom..[/quote]
točno!

za ponedeljek in torek sem si dopust uredila jeeeee.... mogoče mi uspe imet ne čist plavih rok, ful so super sestre, res se trudijo z mojimi pokajočimi žilami in občutek da vedo da ni prijetno!

[quote name='enja' post='1055448118' date='21. Aug 2008, 20:37']xyesx
Še ne vem ali je moje življenje lažje ali težje, če teh stvari ne razumem. Popih na tvoje rane...če bi mene oplazila meduza bi nabrž rekla samo AU in jebela cesta, kakšna smola :sori:[/quote]
Jp, thanx! x:Xx

ja sej, rekla sem menda kar kaj podobnega. xDDx (razen da je to smola).
mal sem se 'razjezila' nanjo, k je bla taka gajstnica pa me je pekl, drugac pa pac... ena stvar, ki se zgodi, nc tacga, sej sm mela alojo, vsekakor manj zoprno od kakih soncnih opeklin al pa cesa.. in tud manjsa povrsina.
Tud mi je manj motece kot pa zvok komarja preden te pic, pa uno kri k raznasa..
to je pa sam ena meduzca, tko sem tud jemala, k se ne spomnim, kdaj sem jo nazadnje fasala, ko sem bla majhna, 35 let nazaj.... x:o)x
Tko da sem pricakovala manjso reakcijo..
Pa tud.... ni sam mene oplazla, pa ni imel nihce tok in tko, in saj sem rekla, pol me je se ena, pa kot da me ne bi.
Dons je prvi dan, ko ni nic nabreklo, me pa srbi in tam ko so ble pikce od 'ugriza', mam zdaj hrastico.
Vcer je rekla prodajalka v Tusu: o, ste se pa ornk opraskal...
sem rekla, ah kje, meduza.
In una: x:Ox :sori:
ste mel pa unicen dopust, sem rekla, sploh ne. xDDx
In so se ene gledale da joj prejoj, da si ne bi upale it vec plavat po temle. jaz pa skoz v vodi. kaj pa cem.. ne plavat, k so se meduze not?
itak jih pa ni blo velik, prnesl jih je z neurjem. se pravi od vikenda dalje so se pojavle.

Nisem pa fotkala nc rame, sej se bom spomnila, na fotkah pa ne rabm teh in takih spominov. xDDx
Zgleda pa res kar ultra.
Prodajalka je rekla: a VSE TO? je od meduze? x:o)x

[quote name='Ksenia' post='1055448212' date='22. Aug 2008, 11:34']točno!

za ponedeljek in torek sem si dopust uredila jeeeee.... mogoče mi uspe imet ne čist plavih rok, ful so super sestre, res se trudijo z mojimi pokajočimi žilami in občutek da vedo da ni prijetno![/quote]
xokx

xokx

Picasso

Guest VilaSonca
Marsa, tebe sem sanjala ponoči! x:Dx

kao si nekje nekaj urejala ... in si se razburjala, da ti najhitreje tipkaš. si natipkala en tekst, pol pa "lejte, evo" frrrrrrrrrrr, vse tipke s ciframi, tap tap brzina in so se naredili smeškoti. hecne sanje. x:Dx

aja, kaj je pa to, da je toliko enih letalskih nesreč te dni?

je bil neugodno postavljen Uran na Merkurja, gledam. in nabrž je še zapozneli vpliv mrka dodal svoje.

xDDx x:Dx
Dbest! Mal frrr naredim, pa sami smehljajoci ksihti okol mene. xokx x;)x

Ne vem, bom pogledala (*nisem se lotla napovedi, nazadnje sem se s tem ukvarjala ko je bla 32.), ampak od mrka ne more bit, k je bil konec 33., zdaj pa je ze 35. in za tolk se ne potegne (razen *prvi od dveh* - ko sta v paru oz. ko ze prihaja vpliv naslednjega)...

Picasso

* v zacetku tedna Luna v kvadratu z Uranom, v inkonjunkciji z Jupitrom,
v sredini tedna Luna v opoziciji z Neptunom in v inkonjunkciji z Uranom,
se mal kasnej Luna v opoziciji z Jupitrom,
konec tedna konjunkcija s Saturnom

merkur kvadrat z uranom, inkonjunkcija z Neptunom, v 2. polovici se kvadrat s Plutonom, v konjunkciji z Venero,

Venera v kvadratu z Uranom in inkonjunkciji z Neptunom

Se pravi mocno iritirani Luna, Merkur, Uran, Neptun

Picasso

hm, a konc tedna je kej boljš? frendica čist panična, ker gre 30ga domov iz Madrida z letalom...
(nekak mam pa občutek, da niso tlele sam planeti krivi... cena za let od LJ do madrida je od 100 do 500€.. 100 za nizkocenovne.. dejansko se ti ne splača it z avtom, niti če so 4 ljudje not. glede na to kako so se jim verjetno zadnje čase dvignili stroški bencina in tega, je čist možno, da so mal šparali na pregledih letal.. :inocent: )

loesje

Spet nazaj -

jah za pocutje nc kaj, k bo saturn ruzhil, zal pa tud drugi aspekti noujo kej boljsi; k tud ce bojo keri izzvenel, bojo pa drugi uletel (recimo par kvadratov s plutonom), ampak bo manj na zracnih nivojih, bolj zemeljskih, telesnih, ucstvenih....

Glih sva s frendo prevcerajsnjim zvecer gledali zvezde, meglice mlecne ceste - in TOTALNO avionov! :eek:
vsakic ko si pogledal v nebo, sta vsaj 2 al 3 utripal gor na nebu, sem rekla, a se men ze mesa, a so sami nlp-ji al kaj dogaja??
se mi je zdel na nek nacin tok nadrealisticn plus *crno na belem*, pred nosom, da potem ni cudno spet tok, da je tok letalskih nesrec...
sej je totalna guzva gor na nebu!

Picasso

Guest VilaSonca
[quote name='Marsa' post='1055449105' date='27. Aug 2008, 10:25']xDDx x:Dx
Dbest! Mal frrr naredim, pa sami smehljajoci ksihti okol mene. xokx x;)x

Ne vem, bom pogledala (*nisem se lotla napovedi, nazadnje sem se s tem ukvarjala ko je bla 32.), ampak od mrka ne more bit, k je bil konec 33., zdaj pa je ze 35. in za tolk se ne potegne (razen *prvi od dveh* - ko sta v paru oz. ko ze prihaja vpliv naslednjega)...[/quote]
sorry, pozabila sem omenit, da si klamfala po tipkovnici in so se pojavili tile "naši", forumski smeškoti na ekranu. x:Dx razturatorka totalna. x:Dx

hm, ja, 2 tedna že torej od mrka. si že našla vplive. ja, zbrka cela, ni čudno.

hja, tudi jaz sem včeraj, preden sem šla v posteljo, gledala zvezde in avione. noro. ja, NLP-ji. :vio: pa zvok zamuja, creepy. :horro-cb:
mi je pa zanimiva ena zvezda. na južnem nebu približno, mogoče jugozahodno malenkost in precej nizko na nebu. je najsvetlejša. sem se "pogovarjala" z njo oz. z njim, ker sem si namislila, da je to Jupiter. x:Dx morda pa je. Lune pa nikjer videt, je že čisto "pri koncu", bo Mlaj. pa se še tistega krajčka ni videlo.
pa sem si mislila, zaboga, ne smemo tega uničiti. to je ustvaril Bog, on se je z rokami dotaknil neba. to ne sme iti v nič.
pa Rimska steza. noro. doma vidim bistveno več kot v Lj.

Mici

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...