Skoči na vsebino

Stephen Turoff

Phaeton

Recommended Posts

Pozdravljeni!

Pred časom sem na youtube-u gledal filmčke od neke angleške tv ekipe, ki je Stephena prikazala kot prevaranta. Zanima me kakšno je vaše mnenje oz. kakšne so vaše izkušnje z omenjenim zdravilcem. Jaz sem sicer biv na parih teapijah in morm priznat, da sem nekaj čutil, samo se sprašujem, če je to res to, ali lahko s posebnimi tehnikami vpliva na zavest in da te pravzaprav zmanipulira in ostalo nardi tvoja psiha (sugestija)?

Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico.
Deli na socialnih omrežjih

Ja vem, da je- sm gledu. Sam mene konkretno zanima to vprašanje, pa razlogi za, razlogi proti, če jih kdo pozna. Tko da upam da brez zamere

Ampak hud avatar hehe

Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico.

Ok antonius ma slike, ki jih je sam naredil. To je pač zanimivo, a ne...

Sam teli so ga pa vseeno dobr nasral, a ni tko. Pač tip zgleda ne ve tolk kokr bi kdo mislil in očitno je sugestija del njegovega zdravljenja. V principu pa se itak vsak zdravi sam ...

Brez podpisa

Ok antonius ma slike, ki jih je sam naredil. To je pač zanimivo, a ne...

Sam teli so ga pa vseeno dobr nasral, a ni tko. Pač tip zgleda ne ve tolk kokr bi kdo mislil in očitno je sugestija del njegovega zdravljenja. V principu pa se itak vsak zdravi sam ...

Heh, slike še zdaleč niso moj edini razlog, zakaj sem napisal svoj prvi post v tej temi. Szgestija ni del zdravljenja in nihče se ni nasral.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Heh, slike še zdaleč niso moj edini razlog, zakaj sem napisal svoj prvi post v tej temi. Szgestija ni del zdravljenja in nihče se ni nasral.

Torej ne samo tu v tem filmčku ampak tudi drugje sem že bral, da vedno nekaj vrže v koš. In, če je to bela vata, kaj je to drugega kot sugestija, ker pacient ne sugerira na vato ampak na....umazanijo, ke ne ?

Brez podpisa

greh je it z ženo narazen , di did dididisids vfčsjlknavjjjjjjjjjjjjdvgrfgsaubfvćpoefmdsiv al je greh živet v laži ?

greh je....samo in izključno zato....ker se prokrščanska klika trudi...da se ga ćimbolj zavedamo...in nas posredno in neposredno tudi nonstop opozarja na njega...namesto da bi nas opozarjala...da smo vsi v svojem bistvu dobri...pač je to eden izmed vzvodov moči...človek z grehom je slab...in ne dober...in kot tak tudi lažje vodljiv...nesvoboden in omejen pač

Jaz sem si mislila svoje o njem ze kar takoj, ko se ni drzal Jezusovega navodila in je sel z zeno narazen. To je greh. Nato pa se je v drugo porocil. To je pa greh, ki je enak grehu presustvovanja, ker kar je bog zdruzil, naj clovke ne loci.

Halo?! Lahko da sta se onadva združila tako kot večina vseh parov, torej po svoji volji in impulzu, ne po Božji. Ce pa smatraš, da je ta impulz po Božji volji, je vsekakor enakovredno po Božji volji tudi tist, zarad katerega sta šla narazen.

Sicer pa sam s Turoffom nimam najboljše izkušnje. Bil sem pred cca. enim letom pri njemu na "operaciji", kjer dejansko je naredil nek poseg (vsaj po filingu sodeč, ki sem ga čutil med posegom), ampak mam od takrat naprej še večje težave-bolečine na tistem delu (trebuhu).

No ja stefanijo turtini je bil potegnjen za nos ...

kolk on vleče za nos druge ne vem, pojav na slikah je vsekakor zanimiv. zakaj bi se pa antonius sprenevedal mi pa ne pride na pamet.

Tudi meni ne. x:)x

Ne razumem, kako je ločitev lahko greh.... življenje je pretočna stvar....ljudje prihajamo in odhajamo....pa kaj je sploh greh?

Lahko je pa Turoff že tako visoko, da na take pritlehne zadeve sploh več ne reagira...

Euridika, tega ni rekel Turoff. on se je locil in vzel drugo za zeno. To pise v bibliji, pa saj ves, da ce si prvic cerkveno porocen in gres narazen, da se v drugo lakho porocis samo še civilno, ne pa tudi pred bogom - ker pred bogom si se ZE in ti je blo takrat receno, da 'kar je bog zdruzil, clovke naj ne locuje'. Oni se pac druzijo svojih pravil in ti ne dajo obreda, ki bi potrdil vajino zdruzenost tudi pred bogom, ko gre za drugi zakon. V imenu boga pa pac 'odloca' ta cerkev.

Ne vem pa, kako je v drugih verah, menda ni strogo.

A se ni Helena Blagne poročila z ločencem v cerkvi na Prešercu z velikim pompom in letalom?

Men se zdi da je tale tema mal zašla. Mene pa pri temu moti to, da vidm Turrofa kot nekega človeka, ki mu je poslanstvo pomagat ljudem, da ma neko vilo z bazenom. Sej v končni fazi nikjer ne piše, da ne sme imet tega, samo glede na to, da k njemu hodijo bolni in ubogi ljudje in da njegova terapija niti ni tako poceni on pa ima svoj dvorec, mi to ni všeč. Jaz zagovarjam, da bi morali taki ljudje, če imajo tak dar delovati čimbolj prijazno in dostopno do ljudi, ki iščejo njihovo pomoč, glede na to, da jim je biv podarjen ta dar in da so zavestno pristali na to da ga uporabljajo za pomoč drugim. Samo očitno, tudi tu ne gre brez denarja in njegove mamljivosti... Glede na to, da je cena enkratne terapije za odraslega 65 eur in za mladostnike 40 eur se mi zdi to kar drago. Vem, da so bile terapije nekaj časa brezplačne, nato so spet postale plačljive, od kje se sprašujem potem pravica odločati in razlog, da je enkrat zastonj, drugič pa ne. Očitno je motiv vsega tudi denar. Po drugi strani pa vidim gospo, ki ima to čez na Bledu, da se sprehaja po Ljubljani, lepo oblečena, z vrečkami na katerih je odtisnjena modna blagovna znamka. Ne me narobe razumet, to je njena pravica, ne zavidam ji tega, samo se mi pa zdi, da gospa od tega denarja kar lepo živi in ji nič ne manjka... Te stvari mi nekako ne grejo skupaj. Sej vem, da od nečesa je pač treba živet, samo to mi ne zbuja ravno prijetnih občutkov... Nekako protislovno mi vse skupaj deluje. Glede terapij, pa tudi ne izključujem, biv sem nekajkrat, ne rečem, da nisem ničesar čutil, me pa res zanima, je bilo res nekaj na temu, al sem dovolil, da me Turoff prepriča s svojim znanjem psihologije, manipulacije in sugeriral, tako da sem spremembo pravzaprav naredil jaz, če sem jo. Upam, da veste kaj mislm povedat. LP

Denar dam sam raje brezdomcem [pa četudi za pijačo], komu drugemu ...

Kakor, da ga nosim raznim "genialcem na področju zdraviteljstva raznega, ...".

Kdor živi uravnoteženo [prehrana, gibanje, čustvovanje, mišljenje, ...] živi bolje.

Zdravilec "čudeža trajnega" ne bo naredil, v kolikor klient ne bo začel živeti bolj kakovostno v mejah svojega dojemanja, realnih možnosti ...

Cene so, kakršne so. Klient lahko plača ali pa poišče substitut storitve, ... Gre h konkurenci.

Lepo, da komu iz "zdraviteljskega področja/drugih področij" dobro gre.

Tudi zdravljenje s sugestijo [slikovno predstavo/predstavami], hipnozo & bioenergijo [Reiki, "Kozmično" Energijo, ...]

zahteva izurjenost, znanje, izkušnje, pripravo, ... Naj bo denarno/plačilno korektno vrednoteno.

V kolikor je to znalcu delo ... Klientela pa v večini zadovoljna ...

Ko postaja denar osnovni motiv za delovanje, se zdravilec iz trga izloča/izloči sam. Bil že kak tak primer

[poleg drugih stvari].

Morm še neki povedat. Po mojih opažanjih smo Slovenci precej naiven narod, vsaj večina. Mogoče tud zarad tega tuki uspevajo razni domančiči, turroffi, in pdb. Ne tega komentarja vzet kot, da nasprotujem vsemu temu, ker nevem. Moje mišljenje je, da če imajo ljudje od njih kakršnokoli korist oz. čutijo izboljšanje hvalabogu. Hočm samo opozorit na moja opažanja, pa me zanima če se kdo podobno misl?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...