Teyonas 27. avgust 2008 Prijavi Deli 27. avgust 2008 Prisiliti jo, da ostane, je greh, ker zena ni suzenj. Pustiti jo oditi pa ni nikakrsen greh, ker zena ni lastnina moza. (samo telo drug drugega imata v svoji lasti in tudi to zaradi obojestranske privolitve ; ne komandirata pa svobodne volje od drugega.) Nagnati jo je tudi greh : 'Moz naj ne odpusca zene, ker bi se je navelical in ce se njegovo srce vname za drugo, mora tudi tista nezelena pri mizi imeti svoj delez.' (iz stare zaveze). Ce pa zena prebegne od nasilnega moza, se od novega moza pricakuje, da jo sprejme, zanjo skrbi in je ne nikoli ne izda in ne vrne prvemu mozu. hmjah čeprav na žalost je 65 EUR še poceni za to zadevo, če gledam kolk drugi zaračunavajo, ki po prepoznavnosti Turoffu niti do kolen ne sežejo.Enkrat sem na primer klical nekega gospoda Petra Papugo nekaj let nazaj in mi je prijazna gospa povedala da je samo prvi obisk 45.000 SIT (takrat so bili še tolarji).potem sem pač si rekel pa kak lahko toliko zaračuna če sploh ne ve če bo kaj pomagalo komu ali ne. Saj to je pol mesečne plače od nekoga. Raje potem dam za kaj drugega kot da mečem tako skozi okno Potem so razni homeopati iz ne vem kje, ki računajo 60-80 EUR na terapijo, vedar poudarjajo da pač je treba prit 2x na mesec drugače ne deluje ... Citiraj | ekologija | zdrava prehrana | žuželke | Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. avgust 2008 Prijavi Deli 27. avgust 2008 A ima kdo kakšno rešitev, kako, ne da bi zaračunavali zdravljenje, nekemu zdravilcu omogočiti prihod sem, nastanitev in ostalo, kar je potrebno, če je še kaj takega? Pa ne mislim retorično, ampak resno. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyonas 27. avgust 2008 Prijavi Deli 27. avgust 2008 sej ni problem zaračunavanje ampak preveliko zaračunavanje Citiraj | ekologija | zdrava prehrana | žuželke | Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 27. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2008 Pa tut če bi dal mal več denarja, mogoče še zmer ne bi blo tok hudo če bi vedu, da drugač pač ne gre. Sam pol k pa dobiš občutek, da to zaračunavanje, ni samo pokrivanje stroškov ampak dobičkonosnost se pa vprašaš kwa je zdej to? Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 28. avgust 2008 Prijavi Deli 28. avgust 2008 A ima kdo kakšno rešitev, kako, ne da bi zaračunavali zdravljenje, nekemu zdravilcu omogočiti prihod sem, nastanitev in ostalo, kar je potrebno, če je še kaj takega? Pa ne mislim retorično, ampak resno.Turoff glede na hiter potek "operacij" jih nardi cca. 100 na dan (možno pa da tud mnogo več, ker v enem dokumentarcu je blo rečeno, da je v angliji naredu tud čez 1000 folka na dan). Ampak ok, vzemimo 100. 100X65=6.500 EUR - na dan. Če dela 3 dni = 19.500 EUR. Že če bi bla cena samo pol nižja, bi še zmeri zelo lepo zaslužil tko organizatorji kot Turoff. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. avgust 2008 Prijavi Deli 28. avgust 2008 Zdravilec Stephen Turoff iz Anglije zdravi tudi Slovence"Operacije brez narkoze in krvi ...; opomba: kdor to verjame" : http://64.233.183.104/search?q=cache:t04br...lient=firefox-a"Zgodba" za tiste, kateri vanjo verjamejo. Za verjetje & obiskovanje seans/tretmanov itak trošijo svoj cekin. Po lastni odločitvi. ! V kolker je komu uspešno z "operacijo brez narkoze in krvi" operiral izrabljeni kolk, na PM naj sporoči [pogoj je, da obstaja tudi zdravniška dokumentacija], da o uspešni "operaciji" posredujem informacije denarno zelo dobro "podprti" potencialni klientki.Katera pa vsekakor ne sodi mad naivne in slepo verujoče v "čudodelnike" razne. Da bi sam Papugi, komu drugemu dajal "45.000 nekdanjih SIT/zdaj nekje 187.5 €" za prvo seanso.Kot bilo napisano v enem od predhodnih postov tegale topika, se raje odrečem njegovi "genialnosti & strokovnosti".In se urejam sam z lastnimi [preverjenimi] praksami, ... Je ceneje in zame učinkovito. Na naivnih, neumnih, zavedenih. Ljudeh v stiski se služi velikokrat. Sicer pa kakor kdo hoče in želi. Denar je njegov.Papuga ima vsaj zdravniško/medicinsko izobrazbo [zahodno oplemeniteno z znanji ph uravnotežene prehrane, akupunkture, ...]Medtem, ko mnogi drugi "čudodelci" o znanju medicine, ... nimajo nobenega dokazila... Se sklicujejo na "božje razodetje, ...".O ph uravnoteženi prehrani tradicionalni, dietetiki, ... pa bolj malo vedenja, lastnih izkušenj ... ! Opozarjajo na sleparstvo salzburškega zdravitelja ["Kl.K./STA, sre, 27.08.2008]Postali pozorni po več smrtnih primerih med njegovimi bolnikiLjubljana/Salzburg - Slovenski zdravniki so že pred časom vzeli pod drobnogled strokovnjaka za zdravljenje raka iz Salzburga, pri katerem se zdravijo predvsem Slovenci. Po več smrtnih primerih med njegovimi bolniki so nanj postali pozorni tudi na Onkološkem inštitutu v Ljubljani (OI) in v Zdravniški zbornici Slovenije.Strokovni svet OI je po prejemu pisma murskosoboške radiologinje že marca obravnaval primer Waltherja Nikolausa Klehra, ki naj bi se ukvarjal z alternativnim zdravljenjem raka. V mnenju, ki so ga z OI posredovali na Zdravniško zbornico Slovenije, člani strokovnega sveta med drugim navajajo, da vse večje število slovenskih bolnikov z rakom išče pomoč pri omenjenem zdravniku.V mnenju, ki so ga na zbornico poslali marca, strokovni svet zbornico poziva, da od avstrijske zdravniške zbornice zahteva pojasnilo.Klehr naj bi enemu od slovenskih rakavih bolnikov obljubil še vsaj pet let življenja, mesec in pol po vrnitvi iz Salzburga pa je omenjeni bolnik umrl. Sin umrlega je avstrijskemu časniku Salzburger Fenster razkril račune v skupni višini 12.683 evrov, ki jih je moral nemškemu zdravniku plačati za očetovo zdravljenje, poleg tega pa je moral njegov oče med 14-dnevnim zdravljenjem aprila in maja letos za prenočitve v hotelu v Salzburgu plačati 1819 evrov. Slepo zaupanjem obljubamPoleg računov je sin pokojnega priložil tudi izvide pregledov s podpisi treh zdravnikov Kliničnega centra v Ljubljani. V izvidih je moč prebrati, da zdravniki ne vidijo možnosti, da bi bolnik lahko ozdravel. Po oceni slovenskih zdravnikov je bila vsaka nadaljnja operacija brez pomena, saj se je rak pri bolniku že preveč razširil. Kljub temu sta bolnik in njegov sin slepo zaupala obljubam Klehra.Ta je sicer že zanikal vse očitke glede smrti dveh javno omenjenih bolnikov. Za njuno smrt naj bi bila po njegovih besedah kriva slabo zdravljenje s strani nekega slovenskega zdravnika in pa malomarnost njunih svojcev.Člani strokovnega sveta pa v svojem mnenju navajajo več argumentov zoper Klehrove trditve. Kot pišejo, "upravičeno sklepajo, da gre pri alternativnem zdravljenju dr. Klehra za sleparstvo, zaslužkarstvo in izkoriščanje stisk bolnikov".Ob tem navajajo, da so vsi raziskovalci na področju onkologije, posamezniki in ustanove odprti za nova spoznanja, ne glede na to, od kod prihajajo. "Skoraj polovica zdravil, ki jih danes uporabljamo za zdravljenje raka, ima svoj izvor v rastlinskih izvlečkih, ki so jih uporabljali v tradicionalni medicini. Zato odločno zavračamo očitek, da iz ljubosumja ali nekakšne vzvišenosti ne želimo slišati za alternativne načine zdravljenja, kakršne uporablja tudi dr. Klehr." Kaj počne in kakšni so njegovi rezultati?"Žoga" je na strani Klehra, pravijo člani strokovnega sveta OI. "On je tisti, ki bi moral povedati, kaj počne in kakšni so njegovi rezultati. Kdor svoja spoznanja skriva in zavija v meglo, si je sam kriv, če mu resni strokovnjaki ne verjamejo," poudarjajo v strokovnem svetu.Po navedbah strokovnega sveta OI salzburški zdravnik nima niti ene objave v znanstvenem tisku, sami pa nimajo podatka niti o enem samem bolniku, ki bi imel zanesljivo potrjeno diagnozo raka, ki bi ne prejel običajnega onkološkega zdravljenja in bi ga Klehr ozdravil."Mnogi bolniki, ki so prejemali zdravljenje pri dr. Klehru, so sočasno prejemali tudi običajno onkološko zdravljenje. Pred seboj imamo tudi pričevanje zdravnice, ki nam sporoča, da dr. Klehr zavaja bolnike, ko povečanje tumorja na kontrolni radiološki preiskavi bolniku predstavlja kot pozitivno reakcijo na zdravljenje," navajajo v strokovnem svetu.Med drugim še navajajo podatek, da se cena zdravljenja pri omenjenem zdravniku prične pri 6000 evrih. Opozarjajo pa tudi, da je pravna in etična zavrženost Klehrovega delovanja še večja zaradi dejstva, da se predstavlja kot zdravnik in s tem dodatno zavaja bolnike. Source: http://www.delo.si/clanek/66195 24ur.com/novice/: Salzburški zdravilec zavajal paciente?http://24ur.com/novice/slovenija/salzbursk...a-paciente.html Mnenja bralcev, komentarji [so kakršni so] so v Komentarjih bralcev. Prednik od bankirjev Rockfellerjev je služil s sladkano vodo, katero je menjaval za zlato z ameriškimi staroselci [indijanci], drugimi naivneži. Katera naj bi zdravila raka, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyonas 28. avgust 2008 Prijavi Deli 28. avgust 2008 jah jz bi tko reku, da tisti, ki vedo da lahko pomagajo sploh ne zaračunavajo ali pa zaračunajo manjše zneske, ker vejo, če ne bojo zaračunal in če bo pomagal, jih bo folk rade volje sam dal denar kolikor bo le lahko, če pa ne bo pomagalo, jih pa vsaj ne bojo toliko blatili povsod, ker pač so poskusili, ni bilo učinka in enostavno jih ni potem bilo treba plačat. sicer verjetno razočarani so bili, jezni pa gotovo ne da jih je nekdo oskubil za nič narejenega. Sicer pa tudi manjša je cena, več ljudi bo prišlo, če pa ima ta človek še dobro in poznano ime in ga ljudje priporočajo pa še toliko bolj. Ne pa da bo zdaj folk plačeval na tisoče evrov za terapije, da nekdo potem pol ure maha z rokami okoli tebe in razlaga kaj vse ti dela, na koncu pa ugotoviš po ene 5 terapijah, da itak ni nobene spremembe in potem pač enostavno ne prideš več. Jaz sem nekaj časa hodil na osteopatijo in moram reči da mi kar je pomagalo. sicer ne za vse stvari za kar sem šel tja, recimo glavobolov nimam več ki sem jih imel skoraj vsak teden zelo močne, ker pač delam veliko za računalnikom. Ampak se je pa videla sprememba že po 2 terapijah, zato sem tudi vztrajal 3 mesece, samo na koncu mi je bilo 150-200 eur na mesec le malo preveč - pač pridejo še drugi stroški in si enostavno ne moreš privoščiti več luksuza Zato pa pravim, da nekateri pač ne potrebujejo samo ene terapije amapak daljše zdravljenje, zato pač bi morale tudi cene biti prilagojene ali na posamezne primere ali kaj takega. Samo ravno v tem je problem, ker veliko zdarvilcev so samo polna usta kako so "hudi" in kaj vse ti lahk odpravijo, in ker seveda vejo da je kar nekaj možnosti da jim ne bo uspelo doseči ničesar raje že na začetku zaračunajo mastne denarje in potem pač če jim rečeš da ni nobene izboljšave ponavadi krivijo vas same da niste dovolj naredili ... Citiraj | ekologija | zdrava prehrana | žuželke | Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. avgust 2008 Prijavi Deli 28. avgust 2008 Urejam se sam [ph uravnotežena prehrana, urejanje & upravljanje s čustvi, mišljenjem, pogledi, zmerna vadba za telo, aktivno meditativen "life of the style". Denarja ne "nosim" k nobenemu. Raje "kdaj pa kdaj" doniram kam, kjer se mi zdi to smiselno.V razna zdravilska "razodetja versko božje navdihnjenih talentov raznih raznih" ne verjamem. Verjamem pa v konkretno narejene rezultate [dokumentirane]. Besede brez konkretnih dokumentiranuh medicinskih izvidov so zame premalo. Oz. verjamem, ko mi o izboljšanju težav, počutja [z odpravljenimi migrenami, glavoboli, nespečnostmi, nerazpoloženji, suicidnostmi, ...] povedo ljudje sami... V "pravljice o psihični kirurgiji" ne verjamem. Ponudba za "izrabljeni kolk denarno dobro stoječe klientke, čakajoče na umetni kolk" še vedno velja... V kolikor odgovor nanjo ni 99.9% NE zapravljat svojega in klientkinega dragocenegačasa.Energija [Reiki oz. polaganje rok], ji je drugače v korist, žal je kolk v zelo slabem zdravstvenem stanju ...Čudodelec s konkretnimi tovrstnimi rezultati pa dobrodošel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ritomazasito 29. avgust 2008 Prijavi Deli 29. avgust 2008 Pozdravljeni! Pred časom sem na youtube-u gledal filmčke od neke angleške tv ekipe, ki je Stephena prikazala kot prevaranta. Zanima me kakšno je vaše mnenje oz. kakšne so vaše izkušnje z omenjenim zdravilcem. Jaz sem sicer biv na parih teapijah in morm priznat, da sem nekaj čutil, samo se sprašujem, če je to res to, ali lahko s posebnimi tehnikami vpliva na zavest in da te pravzaprav zmanipulira in ostalo nardi tvoja psiha (sugestija)? ma dej dej on je živ prevarant ti jaz povem, samo preber si njegove knjige...moraš bit res butl da mu verjameš...nategovalec 5.0 mašina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.