Skoči na vsebino

Kdaj je ženska ženska...? ;)))

Cat

Recommended Posts

icon_smile_kisses.gificon_smile_approve.gificon_smile_cool.gificon_smile.gifSpolno zadovoljena ženska izžareva nekaj. Vidi se po lesku v očeh, hoji, nasmešku. In tisto nekaj tudi izžareva. Ženskost. Ženstvenost.icon_smile.gificon_smile_cool.gificon_smile_approve.gificon_smile_kisses.gif

Marsa, še par smeškotov fali.

Ma, kaj se utrujate z debatami. Natalija, dej še kaj takega napiši!!!!!

Kljuka

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 248
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Se pravi ženska je ženska ko jo nekdo dobro nategne. Pa sem mislil, da nekaj vem o ženskah. A sem mogoče kaj falil pri tej debati? Mogoče so pa Albanke prav ženske, jih možovi vsak večer dobro nategnjo, drugega tako ne rabijo. Zgleda da so one pogruntale. Pa še z mulci v šoli se jim ni treba ukvarjat.

andrej

>Ja,ženska je ženska ko jo nekdo dobro nategne!Andrej ne zapenat.

Spolnost je eden izmed teh koščkov sestavljanke o katerih sta govorila Nataly in Kljuka.Lahko bi to bil uspeh ali neuspeh v službi,športu,..karkoli, N.in K. sta pač izpostavila spolnost in se z njima tudi strinjam.

Glej naprej, če se le da,...

Ja, sej vem da je treba odpret.

Dones mi sploh nagaja ego, malo sem mu dal prosto. Nekoč nekje tukaj na forumu sem izpostavil prav to, kot del celote človeka v tem fizičnem bivanju, pa so bile reakcije zelo buren, zato sem sedaj tukaj začuden. Se popolnoma strinjam, da je to tudi del ženske, spolnost namreč, ko si kot oseba celosten, naj bo to ženska ali moški, tudi spolnost dobi čisto nove razsežnosti. Pa spet ne mislim kvantitativno ampak kvalitativno.

Če pa ženska v spolnosti ni zadovoljna pa sigurno ne more delovati celostno. Vendar pa mislim, da je to že posledica nečesa drugega. Kakšno je pa moje pravo mnenje o pravi ženski sem pa že nekje zgoraj napisal. In v ta uravnotežen pristop ženskega in moškega principa vsekakor sodi tudi spolnost.

Sploh sem si pa s tem mojim pisanjem samo malo popestril dopoldan pred računalnikom.

Za konec se mi pa zdi lepše, če rečemo da je ženska ženska ko ljubi in je ljubljena!

andrej

Ženska je ženska ko ljubi in je ljubljena!!!!yesss Andrej!

In takšna ženska bo sledila moškemu na konec sveta.

Brez vprašanj, brez dvomov.

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Kdaj je ženska ženska? Kdaj se počuti ženska? Ene takrat, ko lahko kakorkoli ustrežejo drugim. Menim pa da takrat, ko se ceni, spoštuje in se ima rada. Opazujem pa da je dandanes veliko takih, oz. preveč, ki se sploh ne cenijo in nimajo rade. Vse za druge, zase pa nič, ker mislijo, da ne zaslužijo, ali ne vem kaj. Sprejet je potrebno sebe, svoje telo in se cenit, tudi, če ni popolno, ker itak ni nič popolnega.

Lep nasmejan dan ti želim

http://www.lunin.net/forum/blog/mavlica

Ovire: občutki krivde, igra žrtve, razni vzorci in še bi se našlo.

Sploh pa ni čudno glede na vzorce, ki jih srečujemo vsak dan. Včeraj je hčerka gledala nadaljevanje Petra pana in le kdo je odrasel in ima otroke - Wendy seveda, zakaj pa ne kdo od dveh bratov? Tako nam vzgajajo otroke že od malega. Punce postanejo velike in mame, očetje pa grejo v vojsko in ko je vse mimo pridejo nazaj. In tako na vsakem koraku tisoč in en primer. Pa kdo pere v reklamah za praške in kdo jim jih vsiljuje v trgovinah, sej je vse jasno od kot to.

Vsaka ženska rabi zelo veliko osebne moči da premaga vse te vzorce in podpora moškega ji pri tem lahko zelo pomaga, družba je bolj mačehovska ali pa ima druge računice.

Ja, ženske ste res enkratna bitja, zmorete tako veliko, da se vam moški lahko vsak dan priklonimo. Jaz sem vam prikljanjam sedaj!!!

Tudi moški nismo za v smeti! Ampak to je za drugo temo....

andrej

Uh. kakšen spor!

Pa je vse tako preprosto:

Zenska je od narave dana (ali pa od Boga) in pac je kot je.

Vi moski, ki morate kar naprej nekaj spreminjati in poceti (razumeti vijak), pac delajte to. Ustvarjajte druzbo, jo spreminjajte, se kregajte, tekmujte, se unicite.

Saj vas usmerjamo: z zahtevami, sitnarjenjem, nezadovoljstvom spolosno priznanim dobrim okusom,.......,kaj bi pa hoteli se?

SAMO ZA BOZJO VOLJO, NE DOMISLJAJTE SI, DA LAHKO SAMO EDEN PREZIVI TA SAMOIZBRAN NACIN ZIVLJENJA OB ENI ZENSKI VEC KOT ENO LETO!

Izbrali ste si zivljenje potrosnega materiala,

me pa, saj sem ze rekla, dane od narave....

quote:Pa je vse tako preprosto:

Zenska je od narave dana (ali pa od Boga) in pac je kot je.

Vi moski, ki morate kar naprej nekaj spreminjati in poceti (razumeti vijak), pac delajte to. Ustvarjajte druzbo, jo spreminjajte, se kregajte, tekmujte, se unicite.

Saj vas usmerjamo: z zahtevami, sitnarjenjem, nezadovoljstvom spolosno priznanim dobrim okusom,.......,kaj bi pa hoteli se?

SAMO ZA BOZJO VOLJO, NE DOMISLJAJTE SI, DA LAHKO SAMO EDEN PREZIVI TA SAMOIZBRAN NACIN ZIVLJENJA OB ENI ZENSKI VEC KOT ENO LETO!

Izbrali ste si zivljenje potrosnega materiala,

me pa, saj sem ze rekla, dane od narave....

in narava se ponavadi sama hvali....no, seveda ne na tak nacin

LP

quote:

Ne morem si kaj da ne bi vprašal.

Kaj moški nismo od narave dani, dani od boga?

andrej

Abuuu

Verjetno

Smola da pozabljate na to

Da postajate sami sebi tarca in puscica

Da niste vpeti v naravne ritme narave

Da se zapirate v svoje male svetove kjer ste mali bogovi

quote:Abuuu

Verjetno

Smola da pozabljate na to

Da postajate sami sebi tarca in puscica

Da niste vpeti v naravne ritme narave

Da se zapirate v svoje male svetove kjer ste mali bogovi

in potem me naj tak clovek, ki tako razmislja, spomni na kaj jaz pozabljam ?!

LP

Marta in Maddy nista še spoznali pravih moških, takih danih od boga, in če sta tudi vedve taki potem bo zdržal z vama tudi več kot leto dni. Bi vaju pa rad malo sprovociral od kod vama tako razmišlanje. A smo res tko grozni.

Vsaj tisti spermiček nam ostane, sej drugač bi nas res kar porezirali.

To so prave ženske, odločne in brezkompromisne, tako se dela! Če bi bile vse take bi že vedeli kje nam je mesto.

quote: "SAMO ZA BOZJO VOLJO, NE DOMISLJAJTE SI, DA LAHKO SAMO EDEN PREZIVI TA SAMOIZBRAN NACIN ZIVLJENJA OB ENI ZENSKI VEC KOT ENO LETO!" ..... bi ga pa rad videl ki bi se upal!

quote:"Izbrali ste si zivljenje potrosnega materiala,

me pa, saj sem ze rekla, dane od narave...." ... škoda da ste za nas le bio produkt

andrej

Sorry bilo je malo provokacije in malo jeze

Zdaj pa zares

moski in zenske smo dani od narave in od boga ... smo del narave in del boga in ker smo dvojnost da se dopolnjujemo smo si tako razlicni da se tezko razumemo saj eden drugega presojamo po sebi

to vedno bolj spoznavam... zdaj sem se vrnila v sluzbo po tretji porodniski in imam krasnega moza...

jaz ne razumem da ceprav nas vse neskoncno ljubi instiktivno postavi sebe na prvo mesto... ampak to je verjetno narava, to je v genih, saj mora poskrbeti zase ce hoce poskrbeti za nas, IN IMA PRAV

on ne razume da jaz moram zascititi otroke in jih zato postavljam na prvo mesto... da je to zapisano v moje gene... da ceprav ga neskoncno ljubim in sebe tudi, njih postavljam na prvo mesto, IN IMAM PRAV

OBA IMAVA PRAV

JE DOPOLNJEVANJE MOSKE IN ZENSKE RESNICE NARAVA IN BOG?????

PA SE TO

ne bi se mogla bolj strinjati, da je moski pravi moski, ko uravnotezi svoj zenski in moski princip in da je zenska prava zenska ko uravnotezi svoj zenski in moski princip

samo sprasujem se se pri svojih 37 letih...

SE TUDI TAKRAT KO POPOLNOMA URAVNOTEZIMO PRINCIPE MED SABO RAZLIKUJEMO ALI SMO LAHKO IN MOSKI IN ZENSKE???? SE KONCNO RAZUMEMO???

MORDA JE DVOJNOST IZHAJAJOCA IZ NARAVE IN ENOTNOST, KI JO SKUSAMO DOSECI, OD BOGA??? KAJ TOREJ NARAVA NI BOG???

HELP!!!

aha, sej to, ampak tut to,če želiš tist´pospravit ne glede na ženski´ ukaz, potem to stori naj ona, če želi met čisti place; zato je nepotrebno sikat˝in zahtevat,da naj bi moški mogu čistit na njen ukaz Sej je treba le razumet svoje´ Videnje ne pa svoje želje :)

Eno je nagnjenje po naturni poti do čistoče´, drugo je, da se nekaj naredi ;hotenje zarad drugega ; hmm

ženska je glih tak komplexna kot moški .Morda sam to, treba se je prilagajat.

Vsaka čast pa je sposobnost se preklapljati´ v tistem danem trenutku zahtevnega´ počutja ( biti na pravem mestu kot moški al kot ženka )

pokowc

quote:

aha, sej to, ampak tut to,če želiš tist´pospravit ne glede na ženski´ ukaz, potem to stori naj ona, če želi met čisti place; zato je nepotrebno sikat˝in zahtevat,da naj bi moški mogu čistit na njen ukaz Sej je treba le razumet svoje´ Videnje ne pa svoje želje :)

Eno je nagnjenje po naturni poti do čistoče´, drugo je, da se nekaj naredi ;hotenje zarad drugega ; hmm

ženska je glih tak komplexna kot moški .Morda sam to, treba se je prilagajat.

Vsaka čast pa je sposobnost se preklapljati´ v tistem danem trenutku zahtevnega´ počutja ( biti na pravem mestu kot moški al kot ženka )

pokowc

se strinjam

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...