maddy 3. oktober 2002 Prijavi Deli 3. oktober 2002 quote:Meddy ne vem kaj pomeni tisti help na koncu tvojega posta, ampak res imaš težave v odnosih z moškimi, če je pa Marta in Meddy ista oseba pa še toliko bolj. In ne, nobeden od vaju nima prav! andrej priznam da imam tezave, ceprav nisem Martahelp je dobesedno klic na pomockaj pa ti mislis da je prav??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maca Mur 3. oktober 2002 Prijavi Deli 3. oktober 2002 Koliko jeze in hude krvi v cvekarijah! Spomnila sem se na meni drago osebo, ki ve, da se imamo v sebi vsi in vsakega radi. In tudi ne vem, ali gre za naravo in boga pri teh vprasanjih. Bolj za tradicionalne druzbene vzorce, bi rekla. Sploh pri delitvi vlog moski-zenska. Nasi dedki so komaj prijeli dojencka, ocetje so ze lahko prisli blizu, nasi partnerji so ze vkljuceni polno, previjajo, ponoci vstajajo, skrbijo za bolne otroke in vse drugo. Mogoce bodo nasi otroci ze tam. Mislila sem, da smo mi, ampak kaze, da se mora obrniti misljenje cele druzbe (moji najblizji so izzvzeti). Danes sem peljala dojencka k zdravniku in tam je bila neka mamica z dvema zelo bolnima otrokoma. Sestra jo je vprasala, kako pa zmore. In odgovorila je, da je njen moz krasen, da tudi on ponoci vstaja, da previja tamalega in ga tolazi. in sestra ji je kar malo zavidala. In naenkrat sem si predstavljala, da moz tako rece o svoji zeni: "Veste, zmorem, ker je moja zena tako krasna. Tudi ona ponoci vstaja, previja tamalega in ga tolazi." Smesno mi je bilo, ker sem si predstavljala sestro, kaj bi si mislila o taki mami... Pa se o osnovni temi... Verjetno me bo marsikdo napadel, ampak priznam, jaz se pocutim najbolj zensko po dobrem seksu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 3. oktober 2002 Prijavi Deli 3. oktober 2002 -Pa se o osnovni temi... Verjetno me bo marsikdo napadel, ampak priznam, jaz se pocutim najbolj zensko po dobrem seksu.Maca Mur- Vsa čast odkritosti!!!icon_smile_approve.gif Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. oktober 2002 Prijavi Deli 3. oktober 2002 jah dobr no, da si priznaš, ampak vseen premal se ceniš,če misliš, da je sam sex izhodiščna točka pravega zasluška za žensko; hmmmmjest se že ne bi s tem bahal; hmmm , res :| pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maca Mur 3. oktober 2002 Prijavi Deli 3. oktober 2002 Pokowc, saj ne trdim tega. Presneto dobro se pocutim v zelo razlicnih situacijah in zelo pogosto, tako tam, kjer do izraza bolj prideta moj zenski ali moski princip - tako pri vodenju posla kot pri dojenju dojencka. Tudi ne trdim, da se samo po seksu pocutim kot popolna zenska. Trdi pa, da se prav takrat pocutim najbolje v svoji zenski kozi, kot zenska macka. In ce se ti skusas postaviti v zensko kozo, kdaj bi se pocutil najbolj zensko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. oktober 2002 Prijavi Deli 3. oktober 2002 ...menim, da sem najboljši takrat ,ko sem diplomatski. pa ne glih nek poženščen´pridevnik´,samo pač vsrkujem tiste vetrove´za katere menim, da so najbolj ugodni za nek dogodek. Torej delujem fazično, premikajoče se morda v teatralnem izgledu . .. počutim se takrat, ko ustvarjam, ko dojemam, ko iščem globino; ko se Dve strani´ pogovarjata o meni .. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 3. oktober 2002 Prijavi Deli 3. oktober 2002 Maddy, za začetek to: praviš, da ti je v genih da zaščitiš otroke, da jih postaviš na prvo mesto. Vidiš, tako si se postavila v vlogo žrtve in to take, ki enostavno ne more narediti nič, saj imaš to v genih, to pa se ne da spremeniti. Kljub temu bodo otroci najbolj srečni in imeli od tebe največ, ko boš poskrbela zase, včasih ne gre drugače kot da se postaviš na prvo mesto. Ko boš srečna ti, bodo srečni tudi otroci, če žrtvuješ svoja leta v skrbi za otroke je to za njih prevelika obremenitev, ki se jo dolgo ne bodo znebili. Konec koncev pa obstajajo tudi tehnike kako spremeniš svoje gene! andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. oktober 2002 Prijavi Deli 4. oktober 2002 Kdaj je zenska zenska? Takrat kadar je moski moski. In ko so svinje svinje in kokosi kokoske icon_smile_big.gificon_smile_big.gificon_smile_big.gif. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. oktober 2002 Prijavi Deli 4. oktober 2002 ,,nevem zakaj naj bi zdele primerjal nižjo stopnjo od človeka; hmmm pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
marta 4. oktober 2002 Prijavi Deli 4. oktober 2002 quote: Kdaj je zenska zenska? Takrat kadar je moski moski. In ko so svinje svinje in kokosi kokoske .Sem bila dolgo prepričana, da je tako.Pa ni.Poglej sestre.So ženske.Niso ženske.Res je, da so trenutno ženske in...Kdaj so torej ženske ženske? icon_smile_tongue.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
someone 4. oktober 2002 Prijavi Deli 4. oktober 2002 quote: Kdaj je zenska zenska? takrat kadar v njej usklajeno delujeta, osebnost in zenstvenost. ženstvenost je samo "dodatek" k osebnosti in nikakor ne sme le-te IZKLJUČEVATI. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. oktober 2002 Prijavi Deli 4. oktober 2002 je osebnost pogojena z vagino? pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maca Mur 4. oktober 2002 Prijavi Deli 4. oktober 2002 je funkcija pogojena s formo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maca Mur 4. oktober 2002 Prijavi Deli 4. oktober 2002 Maddy, zdis se mi razocarana in prizadeta. Danes mi je prijatelj povedal nekaj svojih pogledov na odnose v partnerstvu, na sploh med ljudmi. Preprican je, da vsako pricakovanje cesarkoli od kogarkoli nujno vodi v razocaranje nad njim, saj so nasa pricakovanja vedno le nase lastne projekcije in ne realnost, sploh pa ne realnost koga drugega. Vsi naj bi skusali sprejeti, kar nam pride nasproti, in se odlocili, kaj zelimo s ponujenim poceti: sprejeti ali ne; spustiti to v nas svet ali se odlociti, da v nasem svetu tega ni. To je vsekakor vedno nasa odlocitev.In res, prav res smo zrtve samo, ce to prostovoljno sprejmemo. Iz navade, iz udobja, iz zelje po dramatizaciji, iz zelje po kaznovanju partnerja,... Mislim, da se pocasi gremo te igrice iz navade, potem pa pozabimo, da je mogoce tudi drugace. Vcasih pa se sploh nismo naucili in nadaljujemo vzorce svojih prednikov.Vedeti moras samo to, da si cudovita. Preprosto cudovita. In vse drugo ni pomembno. Vse drugo se bo ze pocasi sestavilo, saj se vedno.Zdaj moram koncati... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
someone 5. oktober 2002 Prijavi Deli 5. oktober 2002 quote: je osebnost pogojena z vagino? pokowc pomoje ni, clovek je clovek v osnovi quote: je funkcija pogojena s formo? odvisno kaj je za tebe funkcija (torej kaksna je za tebe funkcija ženske) .... ce mislis tako kot jaz (da, je to zenska ki v njej usklajeno in dopolnjeno sodelujeta osebnost in "dodatek") potem se mi seveda zdi , da je pogojena z obliko oz. formo. oz. spolom, kajti prav spol oz. oblika dolocata oz. sta ta "dodatek" Torej forma v tem primeru determinira funkcijo. jah...sn zabluzo.. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. oktober 2002 Prijavi Deli 5. oktober 2002 quote:nevem zakaj naj bi zdele primerjal nižjo stopnjo od človeka; hmmmpokowcSaj ravno to hocem povedati. Ponavadi zenske pravijo moskim svinje (zaradi znanih razlogov) in ko moski pravijo zenskam kokoske (zopet zaradi znanih razlogov). Stereotipni predsodki med spoloma samo omejujejo zenstvenost in moskost. Ne vem, morda se motim. Jaz upam da ne. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. oktober 2002 Prijavi Deli 5. oktober 2002 OSAMLJENO ŽENSKO Vodi sama vagina.solo moškega pa vodi nabrekli´ interes.Menim, da tu ni povezave:) živalske vrste; vsaj taka primerjava je zarad obrambnih nadzorov´.vse fraze so samo zarad podtikanja´nepriznane enakosti moči. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
marta 7. oktober 2002 Prijavi Deli 7. oktober 2002 quote: OSAMLJENO ŽENSKO Vodi sama vagina.Pa kaj je s tem narobe?KKKdo pa naj bi jo vodil?Gospod zupnik?Ali katerikoli moski tega sveta? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 7. oktober 2002 Prijavi Deli 7. oktober 2002 kaj pa če jo vodi, naprimer, njeno srce. Ja, samo potem ni več osamljena ženska, potem je lahko ženska ženska. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. oktober 2002 Prijavi Deli 7. oktober 2002 čustvena ženska pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 7. oktober 2002 Prijavi Deli 7. oktober 2002 Ma ste že mal zakomplicirali?! icon_smile_clown.gif Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 8. oktober 2002 Prijavi Deli 8. oktober 2002 Ja, besede, če jih je pa tako lepo zlagat in obračat, če pa še zraven kaj poveš.... Čustvena ženska je če jo vodi srce, samo srce, imamo pa še um, možgane. Tako pa smo spet pri uravnoteženem moškem in ženskem principu.... andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. oktober 2002 Prijavi Deli 8. oktober 2002 jah, vaja dela občutke, sestoji se na koncu res človek. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. oktober 2002 Prijavi Deli 8. oktober 2002 quote:OSAMLJENO ŽENSKO Vodi sama vagina.solo moškega pa vodi nabrekli´ interes.Menim, da tu ni povezave:) živalske vrste; vsaj taka primerjava je zarad obrambnih nadzorov´.vse fraze so samo zarad podtikanja´nepriznane enakosti moči.pokowcja pa kva se?! a se nikoli nisi bil dalj casa samski?no, morda se razlikujemo.sex je mozno postaviti v pozabo oz. odmisliti ga izzivljenja. predvsem, ce je namera cloveka mocno usmerjena vnek cilj, pri katerem bi ga sex omejeval, potem ga lahkoodmisli in se ne prikljuci na frekvence, ki spodbujajo delovanjenekaterih miselnih predstav in organov.morda druga mozna 'kvaka', ki sovpada s tvojo; pa je, dasamske ljudi vodi zelja po srcnosti, zblizanju, harmoniji;kjer se posameznik prepusca nivojem, ki jih omenjas, pa jemorda odvisna tudi od njega, vzgoje, okolice, namena, ciljev,energetskega stanja, psihicnega stanja, miselnih vzorcev, percepcije, duhovne razvitosti, starosti, etc.. ane?! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. oktober 2002 Prijavi Deli 8. oktober 2002 nevem kaj te je zbodlo, tam nekje, hmmm, pač napisal sem, bil sem tut sam, pa ne za dolgo, morda ne spadam v to skupino osamljenih jezdecev´ane seveda, se da sexualno energijo potlačt nekam vstran; če ti rata tut za predoolgoo, ampak je treba znat potlačt pravilno, če ne zboli telo, aneVagina je glavni´ prehod osebne moči, skozi njo se pretaka tista glavna moč osebnosti s katero lahko oseba krmili´, če jo pravilno zazna use´.Nevem, kaj ti uporabljaš svoja čutila, se jih sramuješ, ker tako vzorno me komentiraš :o) pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.