Skoči na vsebino

Kdaj je ženska ženska...? ;)))

Cat

Recommended Posts

• 1 year later...
  • Komentarji 248
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x;)x ko se počuti kot ženska, ko dela kot ženska, ko misli kot ženska, ko tako čustvuje, ko zgleda kot ženska, ko .... to je več al manj.
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx 1budala...civilizacijska resnica v zadnjem delu stavka

pišuka, še zdej ne vem če sem ženska x^x ....ne štekam meril in normativov x^x x:o)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Kratko in jedrnato:Takrat, ko se sama počuti ženstveno! x;)x (odgovor na temo) x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Strinjam se s conteso x8Dx

Meni je drugacne najbolj pomembno, da se pocutim samostojno in samozavestno. Da imam svoje ambicije, da si znam skuhat kosilo in zamenjat gumo na avtu. Da se znam namazat, po drugi strani pa zamenjat zarnico, se sama znebit pajka itd...ok, banalnosti.

Meni je pac pomembno, da se zna prilagajati in da imam svoje mnenje, za katerega zelim, da ga bodo drugi upostevali.

:2src:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ženska se počuti takrat polna´ ženska, ko izpolni svoje poslanstvo, pravjo .Morda je današnja´ misel tradicionalna vrednota pomešana z modernim karierskim vzklikom´.

.. torej da si pridobi´ Svojo Familjo.

danes menim, da je ženska preveč nepravilno zaščitniška to pa zato, ker je preveč ozaveščena, ker ji sistem preveč ugodnosti ponuja. Na koncu pa sploh ne zna i zbirati.

pokowc

Dorbo si to napisal Pokowc. Ampak glede na vso znano emancipacijo ženska nima več poslanstva. Ne vidi se jo več v vlogi matere ali gospodinje. Vidi se jo v vlogi biznismanke in karieristke.

Kaj pa otroci? Istočasno opažamo, da so otroci vedno slabše vzgajani, vedno več jih je na iglah, eventuelno z jointom v žepu, le redki pa se vprašajo, če je to vzrok emacipacije.

Trdim, da delno to tudi je.

Andres

se zavem, da se rojevajo same Amazonke x8Dx

Hudič je, če hoče met moški in ženska ob še ne zreli predstavi življenje vse hkrati, prepotrebne dobrine za živet, potem je itak disharmonija v duši in okolju kjer se delajo prijetne˝zabave..(...)..

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

no, men je pa všeč, da se znam glih tko z majstri zmenit kot kosilo skuhat...pa tud to, da ni družina alfa in omega, zraven pa nič drugega.....pa da nekako furam kar mi paše in kar v danih situacijah nekako lahko speljem...........po moje bi v eni sami vlogi umirala od dolgega časa........... x:)x ............pestrost življenja je u bistvu navdihujoča x;)x :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ženska se smeje, če le more, joče pa le, če hoče. x:Ix

x;)x Če pa prav hoče solze, pa vzame čebulo na pomoč.... x^x x:Xx x:Xx x:Xx ....triki.

http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gif

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo,

temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo!

• 2 weeks later...
pa Hitlerja sigurno ne, ker nisem jaz ona... mogoče pa njegovo reinkernacijo x:o)x sicer če je inkerncacija bi se moral pa mal lepše obnašat, da bi se odkupil... torej ne ni pravi x:Dx

pismu maš srečo x:Dx

inkarnacisko si se izpopolnila :palec:

Vsaka ovira je priložnost.

Pustolovšèine male satanistke

1. DEL

Bodite pozdravljene temne duše!

Da se predstavim. Ime mi je Claudy666, stara sem 12 let in po novem poslušam METAL. Metal, to je zlobna glasba, pa tudi skupine kot HIM, Marilyn Manson, Limp Bizkit in Korn. Pevci teh skupin so vsi èisto bledi in tetovirani. To pomeni, da so pravi satanisti in zares zlobni. To glasbo poslušam, ker sem tudi sama evil. To se vidi po tem, da si pri H&M vedno kupujem èrne cunje z èipkami pa to, ker to je "gothic" in trenutno zelo v trendu.

Kupila sem si tudi pas z špicami. Ta je iz roza plastike, z malimi srebrnimi špièastimi stvarcami gor, ker tako izgleda še bolj evil. Moji mami to sicer ni všeè, da izgledam tako satanistièno, ampak kaj moja mama misli, je meni vseeno. Pred dvema dnevoma sem zaèela kadit, ker pevec od HIM tudi kadi. Mislim, da so ljudje, ki kadijo še veliko bolj evil, kot navadni ljudje. Ko me vidijo stare babice, se vedno prestrašijo, ker si namažem obraz èisto belo, ustnice pa èrno. Vèasih si pobarvam èrno še oèi, tako izgleda še huje. Lase sem si pobarvala na rdeèe, ker èrno mi mama ne dovoli. Vem, da je to zelo uncool, da si pustim prepovedat. Ampak mama pravi, da drugaèe ne dobim veè žepnine in potem si ne bi mogla kupit tudi niè drugega veè in to bi bilo hudo.

Menim, da sem pravi satanist. V Bravo piše, da so vsi ljudje, ki se oblaèijo kot jaz, pravi satanisti. Okrog vratu sem si obesila narobe obrnjen križ, ki sem si ga naredila sama iz pravega križa, ki je bil enkrat kot dodatek v Bravo Girl. Na prstu imam prstan z mrtvaško glavo, ki sem ga kupila na sejmu. Zveèer vedno ženem svojega psa na sprehod v gozd in tam prižgem sveèe, ko se stemni. Sveèe zvabijo mrtve iz njihovih grobov in poèastijo Satana. Vèasih tudi govorim z Satanom ali z mrtvimi. Izmislila sem si tudi svoj lasten ritual, ki me spremeni v pravega vampirja.

Èe me ljudje vprašajo, kaj poslušam, vedno reèem, da poslušam Black Metal, ker ta zveni tako cool in zares verjamem, da je to kar poslušam pravi Black Metal. Mislim, da se Black Metal izgovori "blekmetl".

Danes sem bila prviè zveèer sama zunaj. Moja mama pravi, da lahko pri mojih letih ostanem zunaj samo do 7ih zveèer, ampak vseeno me ni bilo do 9ih. Seveda sem kot prvo iskala lokal, kjer so vsi ljudje kot jaz. Res sem enega tudi našla. Tam so bili vsi èrno obleèeni in skoraj vsi so imeli èrne lase. Ampak vsi so bili veliko starejši kot jaz in so me èudno gledali, ko sem prišla skozi vrata. Potem me je en tip vprašal, kaj poslušam in jaz sem rekla da "Black Metal". Tip se je zasmejal in mi nekaj pripovedoval o svojih najljubših bandih. Mislim, da so se imenovali "Immortal" in "Dark Throne" in Venom", pa še cel kup drugih imen, ki si jih nisem mogla zapomnit. Tip je tudi bil pravi satanist. Nosil je majico z žensko pa mrtvaško glavo in sveèami gor, zgoraj pa je pisalo "Siebenbürgen". Zadaj so bili tipi z našminkanimi obrazi. Rekel je, da se šminka imenuje "corpsepaint". Mislim, da se bom tudi sama enkrat tako namazala za v šolo. Se bodo uèitelji gotovo prestrašili. Tip je rekel, da Black Metal ni za majhne otroke, kot sem jaz, ampak menim, da nisem veè otrok, ker lahko od letos celo sedim spredaj v avtu. Otroci morajo sedeti zadaj v otroškem sedežu. Potem me je en drug tip vprašal, èe vem kaj je to "pozer". Mislim, da je bil tip prijatelj onega tipa z žensko na majici. Rekla sem, da seveda vem kaj je pozer, èeprav v resnici nisem vedela. Potem sta se zaèela tipa smejati in me vprašala, èe sem jaz pozer. Rekla sem, da ja, ker mislim, da je pozer nekaj zelo zlobnega. Potem sta se tipa še bolj smejala in povedala vsem v lokalu kaj sem rekla in naenkrat je cel lokal buljil vame in vsi so se smejali . Mislim, da je bil vic, kar sta tipa povedala ostalim in zato sem se tudi jaz smejala. Potem sem si naroèila pivo, ker so tudi vsi ostali pili pivo. Pivo je imelo grozen okus, èisto grenko in sploh ne tako dobro, kot so vsi zmeraj pravili, ampak izpila sem ga vseeno, ker satanist vse prenese. Po tem sem se poèutila nekam smešno. Vrtelo se mi je in govorila sem èudne stvari in tipi so se mi vsi smejali.

Na koncu so mi tipi rekli, naj spet pridem nazaj, ko bom svojemu hrèku odgriznila glavo. To bom tudi napravila, ker sem pravi satanist.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...