Skoči na vsebino

Kdaj je ženska ženska...? ;)))

Cat

Recommended Posts

• Komentarji 248
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Bo treba na evropsko sodišče za varstvo moškega...........................premoženja :vragec: x:Dx x:Dx

Ej neki mam zate... in sicer prispevek o moškem premoženju, kot ga vidijo moški x:Dx x:Dx x:Dx (če smo že pr tem).

Naslednji stavek je iz kriminalistične kronike zahodnonemških časopisov, in sicer, kako je kriminalist (moški) opisal naslednje kaznivo dejanje:

"Ugriznila je razuzdanca v roko in ga s tem oropala njegove moškosti..." x:Dx x:Dx x:Dx

no, pa še ena, k nima veze z moškostjo:

"Zakonske žene, ki svojega moža ustrelijo, nimajo pravice do vdovske pokojnine." x:Dx x:Dx x:Dx

jao, še več sm jih najdla x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx to ne morš verjet - me prov mika odpret eno temo kot npr. "Moški in njihov IQ" al pa kej podobnga, sam se nočem nobenmu zamert zdejle x;)x , ampak tale je tud dobra:

Truplo ni hotelo odpreti vhodnih vrat, zato se je policija spet odpeljala. x:Dx x:Dx x:Dx

al pa:

Vsako leto potegne policija iz rek okrog dvajset mrličev, ki si hote ali nehote vzamejo življenje. xrolleyesx

Pa bodi dovolj za enkrat...

Punce, ženske, mame, hčerke ... jest vedno držim z vami :palec:

živi in pusti živeti
Deli na socialnih omrežjih

Čuj ti Englbenglcenglpengl.......a ti mene mal zafrkavaš? :angry:

Jst tud....... x:px :vragec: (to koment tvojmu zadnmu stavku) x;)x

Pa kaj sm pa zdej spet narobe nardila? :inocent: xnckrivx :inocent: Ne bit no hud name, bom jokala :cry: , smrk...

če še enkrat dobr pogledam... , pol zafrkavaš TI MENE in ne obratno!!! :inocent: x;)x

živi in pusti živeti

Nič jokcat, k te bom po ritki, zakaj bi sam mene bolela...... :vragec: x:px x:Dx

Mua? :inocent: Imposible.....sploh ne vem kaj "zafrkavat" pomen! x^x x;)x

sob, smrk... pa še s šeškanjem groziš buuuu buuu, smrk :cry: :C: x:Dx x:Dx (zakaj pa tebe rit boli?)

Tu(a), ja x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

živi in pusti živeti

Ah ja.... meni se zdi, da je ženska nekaj najlepšega, kar je ustvaril bog... ne bom zdaj tukaj argumentiral zakaj in kako....to sem napisal iz srca in po občutku...

x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Ah ja.... meni se zdi, da je ženska nekaj najlepšega, kar je ustvaril bog... ne bom zdaj tukaj argumentiral zakaj in kako....to sem napisal iz srca in po občutku...

:2src: :2src: :2src: :palec:

z vsemi našimi napakami.......,ne :inocent:

Smisel življenja je največja sreča

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...