Katrina 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Taka slovnica je všeč tudi meni! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Sm vedu, da se boš tu neizogibno kaj oglasla..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Sm vedu, da se boš tu neizogibno kaj oglasla..... Kar je res, je res! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Ja, res maš, tu ni kaj za rečt. Le kaj bi ženske brez nas...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Ja, res maš, tu ni kaj za rečt. Le kaj bi ženske brez nas...... Drugo žival bi si udomačile! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 ...za seks? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 ...za seks? ..in za opravljanje domačih opravil... Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 ....to pa morm takoj prijavit Društvu za varstvo in proti mučenju živali........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 ....to pa morm takoj prijavit Društvu za varstvo in proti mučenju živali........ Je že veliko moških naredilo prijavo, pa ni nič pomagalo! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Bo treba na evropsko sodišče za varstvo moškega...........................premoženja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Bo treba na evropsko sodišče za varstvo moškega...........................premoženja Le zakaj, če znamo dobro poskrbeti zanj tudi ženske! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Zdej si me našla........nimam kaj protestirat. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Zdej si me našla........nimam kaj protestirat. Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Ze, ze, toda le ce moski pusti! ---------Le zakaj, če znamo dobro poskrbeti zanj tudi ženske! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Bo treba na evropsko sodišče za varstvo moškega...........................premoženja Ej neki mam zate... in sicer prispevek o moškem premoženju, kot ga vidijo moški (če smo že pr tem). Naslednji stavek je iz kriminalistične kronike zahodnonemških časopisov, in sicer, kako je kriminalist (moški) opisal naslednje kaznivo dejanje: "Ugriznila je razuzdanca v roko in ga s tem oropala njegove moškosti..." no, pa še ena, k nima veze z moškostjo: "Zakonske žene, ki svojega moža ustrelijo, nimajo pravice do vdovske pokojnine." jao, še več sm jih najdla to ne morš verjet - me prov mika odpret eno temo kot npr. "Moški in njihov IQ" al pa kej podobnga, sam se nočem nobenmu zamert zdejle , ampak tale je tud dobra: Truplo ni hotelo odpreti vhodnih vrat, zato se je policija spet odpeljala. al pa:Vsako leto potegne policija iz rek okrog dvajset mrličev, ki si hote ali nehote vzamejo življenje. Pa bodi dovolj za enkrat... Punce, ženske, mame, hčerke ... jest vedno držim z vami Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Čuj ti Englbenglcenglpengl.......a ti mene mal zafrkavaš? Jst tud....... (to koment tvojmu zadnmu stavku) Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Čuj ti Englbenglcenglpengl.......a ti mene mal zafrkavaš? Jst tud....... (to koment tvojmu zadnmu stavku) Pa kaj sm pa zdej spet narobe nardila? Ne bit no hud name, bom jokala , smrk... če še enkrat dobr pogledam... , pol zafrkavaš TI MENE in ne obratno!!! Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Nič jokcat, k te bom po ritki, zakaj bi sam mene bolela...... Mua? Imposible.....sploh ne vem kaj "zafrkavat" pomen! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Nič jokcat, k te bom po ritki, zakaj bi sam mene bolela...... Mua? Imposible.....sploh ne vem kaj "zafrkavat" pomen! sob, smrk... pa še s šeškanjem groziš buuuu buuu, smrk (zakaj pa tebe rit boli?) Tu(a), ja Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ah ja.... meni se zdi, da je ženska nekaj najlepšega, kar je ustvaril bog... ne bom zdaj tukaj argumentiral zakaj in kako....to sem napisal iz srca in po občutku... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ebor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ah ja.... meni se zdi, da je ženska nekaj najlepšega, kar je ustvaril bog... ne bom zdaj tukaj argumentiral zakaj in kako....to sem napisal iz srca in po občutku... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Lepo da vsaj en tko misl Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ah ja.... meni se zdi, da je ženska nekaj najlepšega, kar je ustvaril bog... ne bom zdaj tukaj argumentiral zakaj in kako....to sem napisal iz srca in po občutku... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ah ja.... meni se zdi, da je ženska nekaj najlepšega, kar je ustvaril bog... ne bom zdaj tukaj argumentiral zakaj in kako....to sem napisal iz srca in po občutku... z vsemi našimi napakami.......,ne Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.