cashy 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ja, sam ne boste vrjel, da je črna vdova tud neki najlepšega samcu črne vdove, pa čeprou ga po seksu požre Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ah ja.... meni se zdi, da je ženska nekaj najlepšega, kar je ustvaril bog... ne bom zdaj tukaj argumentiral zakaj in kako....to sem napisal iz srca in po občutku... ja, sam ne boste vrjel, da je črna vdova tud neki najlepšega samcu črne vdove, pa čeprou ga po seksu požre Cashy, kr pssst - črna vdova že ve zakaj to nardi Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ah ja.... meni se zdi, da je ženska nekaj najlepšega, kar je ustvaril bog... ne bom zdaj tukaj argumentiral zakaj in kako....to sem napisal iz srca in po občutku... he he he, dej no dej, bod realn, če bi zej pršla ena čarovnica do tebe, a bi še vedno isto mislil??? bodimo realni! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 he he he, dej no dej, bod realn, če bi zej pršla ena čarovnica do tebe, a bi še vedno isto mislil??? bodimo realni! Seveda bi tko mislu, sej bi ga začarala... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 he he he, dej no dej, bod realn, če bi zej pršla ena čarovnica do tebe, a bi še vedno isto mislil??? bodimo realni! Čarovnica....... Ja no, ženska z napako......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Seveda bi tko mislu, sej bi ga začarala... o pismo, ej to pa sploh nism pomislu jah kurc pol to.... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Čarovnica....... Ja no, ženska z napako......... Kokica..., dons ti grejo pa sam še napake po glav... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Baba rata baba takrat šele taprava, ko dec pride sredi noči domu in ko ve, če bo gobec stegnila jih bo fasal Ko sama spozna, da je bolje bt tiho, takrat pa mislim, da je taprava baba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Kokica..., dons ti grejo pa sam še napake po glav... Ma, k..., če pa vse vidim......napake namreč........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Baba rata baba takrat šele taprava, ko dec pride sredi noči domu in ko ve, če bo gobec stegnila jih bo fasal Ko sama spozna, da je bolje bt tiho, takrat pa mislim, da je taprava baba. Se ji ded smili, k jih bi spet fasal? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 no, pa še o mamah: # 1. Moja mati me je naučila SPOŠTOVATI DOBRO OPRAVLJENO DELO: "Če semislite pobiti med sabo, naredite to zunaj, stanovanje sem pravkarpočistila!" # 2. Moja mati me je naučila RELIGIJE: "Zdaj pa moli, da bo to šlo ven iz preproge!" # 3. Moja mati me je naučila OSNOV POTOVANJA V ČASU: "Če ne boš sedelvzravnano, ti bom tako pripeljala, da te bo odneslo tri dni daleč!" # 4. Moja mati me je naučila LOGIKE: "Zakaj? Zato, ker sem jaz to rekla!" # 5. Moja mati me je naučila ŠE VEČ O LOGIKI: "Če boš padel izgugalnice in si zlomil vrat, ne boš šel z mano v trgovino!" # 6. Moja mati me je naučila PREVIDNOSTI: "Nosi vedno čisto perilo, kaj če se ti zgodi nesreča!" # 7. Moja mati me je naučila OSNOV IRONIJE: "Če se boš še naprej drl,se boš imel zakaj dreti!" # 8. Moja mati me je naučila OSNOV OSMOZE: " Zapri usta in jej!" # 9. Moja mati me je naučila EKSTREMNEGA ZVIJANJA TELESA: "Samo poglejsi to umazanijo na svojem vratu!" # 10. Moja mati me je naučila POTRPLJENJA: "Tukaj boš sedel, dokleršpinača ne bo izginila!" # 11. Moja mati me je naučila METEOROLOGIJE: "Tvoja soba je takšna,kot bi skoznjo šel tornado!" # 12. Moja mati me je naučila HINAVŠČINE: "Če sem ti povedala enkrat,sem ti povedala milijonkrat. NE PRETIRAVAJ!" # 13. Moja mati me je naučila PRIMERNEGA VEDENJA: "Nehaj se obnašati kot oče!" # 14. Moja mati me je naučila ZAVISTI: "Na svetu je na milijone manjsrečnih otrok, ki nimajo tako čudovitih staršev kot ti!" # 15. Moja mati me je naučila PRIČAKOVATI: "Samo počakaj, da pridemo domov!" # 16. Moja mati me je naučila O SPREJEMANJU STVARI: "Dobil jih boš, kopridemo domov." # 17. Moja mati me je naučila OSNOV MEDICINSKIH ZNANOSTI: "Če ne boš nehal škiliti, ti bodo oči tako ostale!" # 18. Moja mati me je naučila ŠPIJONAŽE: "Obleci si pulover! Marmisliš da ne vem, kdaj ti je hladno?" # 19. Moja mati me je naučila HUMORJA: "Ko ti bo kosilnica porezala prste na nogah, nikar ne tekaj za mano!" # 20. Moja mati me je naučila KAKO ODRASTEŠ: "Če ne poješ zelenjave,ne boš nikoli zrastel!" # 21. Moja mati me je naučila OSNOV GENETIKE: "Prav tak si, kot oče." # 22. Moja mati me je naučila, DA SE ZAVEDAM SVOJIH KORENIN: "Zaprivrata za sabo! Misliš, da imaš rep?" # 23. Moja mati me je naučila MODROSTI: "Ko boš star toliko kot jaz,boš že razumel." Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Tale tvoja MAMA je pa res taprava. Ni čuden, ko je en naš pesnik napisal SAMO ENA JE MATI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Če b ble vse mame take, ne b blo tolk pizdarije na svet, pa tolk lezbejk pa pedru. Samo s trdo roko se nekaj doseže v živlenju in to je prava in edina pot. Pravjo vsaka peta ženska je žrtev nasilja. Nč nismo naredili, če ne zmanjšamo ta procent. Šele takrat bo red, ko bo vsaka druga, če ne že vsaka žrtev nasilja. Takrat bo red in disciplina. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Te pa nekaj čvekate, da cviček ne škodi zdravju...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Te pa nekaj čvekate, da cviček ne škodi zdravju...... Jst sem teb že enkrat povedal, da se drž teme in ne zdaj govort o posledici alkohola, ampak povej kuku se kaj štekaš z babam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ......ja.....vladata red pa disciplina! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ......ja.....vladata red pa disciplina! če tako razmišljaš in če nimaš tazga reda doma, škoda da tlačiš slovensko zemljico in je tud brez zveze, da ti še kdaj ustane. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Sam, da neki razšistmo kle, da nau pomote : MOJA MAMI JE NAJBOLŠA MAMI NA SVETU! Zgornji prispevek je z interneta - se mi je pa vseen zdel duhovit... Aja, pa težko priznam, ampak glede enih reči, pa dam cvičkarju prov, čeprov se velikrat ne strinjam z njim. Pa ne bomo se kle kregal, a ne, k je ta stran o lepih stvareh... Aja, pa Kokica - sej bo. Veš, včasih pa lahko prov zarad "napakic" zablestiš in so ravno napake tiste, zaradi katerih je človk kjut (čeprov je v večini primerov tko, da bi koga zarad njih najraj kr ustrelu... ) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Sam, da neki razšistmo kle, da nau pomote : MOJA MAMI JE NAJBOLŠA MAMI NA SVETU! Zgornji prispevek je z interneta - se mi je pa vseen zdel duhovit... Aja, pa težko priznam, ampak glede enih reči, pa dam cvičkarju prov, čeprov se velikrat ne strinjam z njim. Pa ne bomo se kle kregal, a ne, k je ta stran o lepih stvareh... Aja, pa Kokica - sej bo. Veš, včasih pa lahko prov zarad "napakic" zablestiš in so ravno napake tiste, zaradi katerih je človk kjut (čeprov je v večini primerov tko, da bi koga zarad njih najraj kr ustrelu... ) Da navste misli, večina se strinja z mano, kako je treba red naredi, sam se jajčkoti ne upajo prznat men je čist useen, ampak samo po moji metodi, b bil red na svet. Ker tud za mene je ladnov bine preveč ekstremen. Od tistga trenutka, ko je alkohol prepovedal, sem proti njemu, vse ostale metode ma pa taprave Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Da navste misli, večina se strinja z mano, kako je treba red naredi, sam se jajčkoti ne upajo prznat men je čist useen, ampak samo po moji metodi, b bil red na svet. Ker tud za mene je ladnov bine preveč ekstremen. Od tistga trenutka, ko je alkohol prepovedal, sem proti njemu, vse ostale metode ma pa taprave Jaooo, cvičkar... A morš s tem klele? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Jaooo, cvičkar... A morš s tem klele?S kirm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 če tako razmišljaš in če nimaš tazga reda doma, škoda da tlačiš slovensko zemljico in je tud brez zveze, da ti še kdaj ustane. Jst sam kimam..... Pa tud ustane vedno ko ona hoče, ne vem kak to..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Aja, pa Kokica - sej bo. Veš, včasih pa lahko prov zarad "napakic" zablestiš in so ravno napake tiste, zaradi katerih je človk kjut (čeprov je v večini primerov tko, da bi koga zarad njih najraj kr ustrelu... ) Saj je že....... Svojih napak tako in tako nikoli ne vidimo....., ne? Vsaj jaz jih ne.....Mogoče sem pa brez napak....... Jih pa je drugje polno.....No, glavno, da se ne sekiramo zaradi tega.....pa je vse OK...... Drugače pa, tudi moja mama je the best.....pa upam, da sem tudi sama dobra mamica, pa žena, pa ženska, pa...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Saj je že....... Svojih napak tako in tako nikoli ne vidimo....., ne? Vsaj jaz jih ne.....Mogoče sem pa brez napak....... Jih pa je drugje polno.....No, glavno, da se ne sekiramo zaradi tega.....pa je vse OK...... Drugeča pa, tudi moja mama je the best.....pa upam, da sem tudi sama dobra mamica, pa žena, pa ženska, pa...... Jest sploh ne dvomim o tem Sm bl pr seb v dvomih kar se tega tiče... mi kr vse nekam čudn razpada... (OK dost o tem EnglBengl, če ne pejt v lukno!!!!) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Jst sam kimam..... Pa tud ustane vedno ko ona hoče, ne vem kak to..... Pol te majo pa babe rade aaaaaaaa??????Verjetno piješ cviček, ker cviček tera klinček, voda pa mlinček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.