kokica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Sm bl pr seb v dvomih kar se tega tiče... mi kr vse nekam čudn razpada... Zaupaj vase.......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Pol te majo pa babe rade aaaaaaaa??????Verjetno piješ cviček, ker cviček tera klinček, voda pa mlinček Ja.... pa veš kak pol ubogajo..... Ne rabm nit glasu dvignt, klinček vse oprav. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ja.... pa veš kak pol ubogajo..... Ne rabm nit glasu dvignt, klinček vse oprav. Ja to ti pa čist verjamem. Pa si prej nekaj čez cviček govoru. Napaka,.Vem, da po alkoholu odmirajo možganske celice, sam kdor jih ima polno glavo, pol ni blema. babe se pa da z dobrm orodjem čist u red spravt. Ni čuden, da pravjo, da niso velik boljš kotr kure, dea prec počepnejo. majo pa eno prednost pred kuram, tolk, da po dvorišč glih ne serjejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ja to ti pa čist verjamem. Pa si prej nekaj čez cviček govoru. Napaka,.Vem, da po alkoholu odmirajo možganske celice, sam kdor jih ima polno glavo, pol ni blema. babe se pa da z dobrm orodjem čist u red spravt. Ni čuden, da pravjo, da niso velik boljš kotr kure, dea prec počepnejo. majo pa eno prednost pred kuram, tolk, da po dvorišč glih ne serjejo A veš kaj ti bom jest zdej rekla: tist k tolk otreša, ni za nobeno rabo in tvoja gofla je sigurno edin kar maš, pa še ta crkne glih takrat, ko bi jo lahko koristno uporabu. Sej veš - če se tip preveč petelini, je tko kot s petelinčki - glavo preč pa v juho z njimi (da je vsaj kej koristi od njih). Kar pa se tiče svinjanja po dvoriščih: mislm!!! Packi k lulajo kjer jim pač pride ste glih cvičkarji! Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Packi k lulajo kjer jim pač pride ste glih cvičkarji! to pa ne, morm se v bran cvičkarju postavt....mi pač ne lulamo tam kjer nam pride. Protestiram! No, sej će mal razmislim, lahko tud, če si že tolk želi..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 A veš kaj ti bom jest zdej rekla: tist k tolk otreša, ni za nobeno rabo in tvoja gofla je sigurno edin kar maš, pa še ta crkne glih takrat, ko bi jo lahko koristno uporabu. Sej veš - če se tip preveč petelini, je tko kot s petelinčki - glavo preč pa v juho z njimi (da je vsaj kej koristi od njih). Kar pa se tiče svinjanja po dvoriščih: mislm!!! Packi k lulajo kjer jim pač pride ste glih cvičkarji! Ti zgleda še sploh nisi spoznala nbenga ta pravga rasnega cvičkarja.Mi kar imamo edino napako je ta, da po dobrem fuku, ga imamo navado ob firng obrisat. Morda glih to ni najbolj etično, drgač smo pa dedci kot se šika.Pa nkar ne govor o mojmu gobcu. Jst kar rečem, tako je in pika in sploh ne mislim govort takrat, ko se kakšni bab sprdne. Jst govorim kadr men paše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ti zgleda še sploh nisi spoznala nbenga ta pravga rasnega cvičkarja.Mi kar imamo edino napako je ta, da po dobrem fuku, ga imamo navado ob firng obrisat. Morda glih to ni najbolj etično, drgač smo pa dedci kot se šika.Pa nkar ne govor o mojmu gobcu. Jst kar rečem, tako je in pika in sploh ne mislim govort takrat, ko se kakšni bab sprdne. Jst govorim kadr men paše Ti kr briš, kamr čš , nism jest kriva, če te doma niso naučl osnove higiene. Kar pa se govorjenja tiče - smo v demokratični državi in imaš vso pravico izrazit svoje mnenje, tko kot ostali. In pika. Ostali pa govorimo ko nm paše. Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ti kr briš, kamr čš , nism jest kriva, če te doma niso naučl osnove higiene. Kar pa se govorjenja tiče - smo v demokratični državi in imaš vso pravico izrazit svoje mnenje, tko kot ostali. In pika. Ostali pa govorimo ko nm paše. Saj ga jst ne brišem doma ob firng. Doma mamo čiste firnke. Ja polna usta vas je demokracije, pa enakopravnosti. Veš kdaj boste babe enakoprabne z nam možakarji. Takrat ko vas bo lahko sedem na enkrat v eno kahlico lulalo in pr tej akciji imelo eno roko v žepu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Saj ga jst ne brišem doma ob firng. Doma mamo čiste firnke. Ja polna usta vas je demokracije, pa enakopravnosti. Veš kdaj boste babe enakoprabne z nam možakarji. Takrat ko vas bo lahko sedem na enkrat v eno kahlico lulalo in pr tej akciji imelo eno roko v žepu. Če je pa to pogoj za enakopravnost, pol sm pa rajš neenakopravna (še rajš pa priviligirana ) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ja ja, to bi blo zanimiv ko bi poli ena po drugi "lulale" Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ja ja, to bi blo zanimiv ko bi poli ena po drugi "lulale" Očitno se vam to večkrat tkole po(ne)sreči, al kako? Pa tok izkušenj mate! Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Mater, b blo res zanimivo, kako b tiste rit usmerjale u kahlco hahahaha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ne, jst lulam sam v svojem wcju! in ga ne razkazujem drugim ker nikol neveš kje lahko kahga pedra srečaš Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ne, jst lulam sam v svojem wcju! in ga ne razkazujem drugim ker nikol neveš kje lahko kahga pedra srečaš Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 če je sam en wc pa počakam da un pride vn, pol sse pa zaklenem ker nočem družbe (razn če sm na ženskem wcju ) Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Lepo da vsaj en tko misl Mah saj vsi (ali pa vsaj večina njih) moški tako mislijo, samo vprašanje je ali se upajo to priznat, saj veš moški smo pač tradicionalno vzgojeni "drugače".... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Je dns kakšna frištna baba tle. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Ženska je ženska, ko dobi ta rdečo,tko kt js zdele in če je komu,do fajta naj kr pove, ga zdele takoj ukinem, AAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUU BOLI ME, tok, da veste, USE ME BOLIKLALA bi zdele, če bi mi kdo težil TAKA SM ZLO ŽENSKA,VSAK MESEC Tipi ste pa eni bogi mamini sinčki, vi sploh ne veste kaj je trpljenjesej sm nesramna zdej,sam mi dol visi Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 sej sm nesramna zdej,sam mi dol visi am če ti dol visi poli pa nisi ženska?!!! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Ja takrat ko zna na prav način izrabit in pokazat vse svoje "ženske" čare,ko izžareva vso ženstvenost in seksipilnost..eko.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 in to misliš da si ti k te morm v folijo zavijat? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 am če ti dol visi poli pa nisi ženska?!!! lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 robidica, da neboš mela prehitr gube k se tok smejiš Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 pismo kolk maš ti mene rad....heheheheh dej no......... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 pismo kolk maš ti mene rad.... kdo? :xx!: Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.