Skoči na vsebino

Kdaj je ženska ženska...? ;)))

Cat

Recommended Posts

• Komentarji 248
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pol te majo pa babe rade aaaaaaaa??????

Verjetno piješ cviček, ker cviček tera klinček, voda pa mlinček x:Dx

Ja.... pa veš kak pol ubogajo..... :vragec: x:px x:Dx Ne rabm nit glasu dvignt, klinček vse oprav. :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Ja.... pa veš kak pol ubogajo..... :vragec: x:px x:Dx Ne rabm nit glasu dvignt, klinček vse oprav. :vragec: x:Dx

Ja to ti pa čist verjamem. Pa si prej nekaj čez cviček govoru. Napaka,.

Vem, da po alkoholu odmirajo možganske celice, sam kdor jih ima polno glavo, pol ni blema.

babe se pa da z dobrm orodjem čist u red spravt. Ni čuden, da pravjo, da niso velik boljš kotr kure, dea prec počepnejo. majo pa eno prednost pred kuram, tolk, da po dvorišč glih ne serjejo x:Dx

Ja to ti pa čist verjamem. Pa si prej nekaj čez cviček govoru. Napaka,.

Vem, da po alkoholu odmirajo možganske celice, sam kdor jih ima polno glavo, pol ni blema.

babe se pa da z dobrm orodjem čist u red spravt. Ni čuden, da pravjo, da niso velik boljš kotr kure, dea prec počepnejo. majo pa eno prednost pred kuram, tolk, da po dvorišč glih ne serjejo x:Dx

A veš kaj ti bom jest zdej rekla: tist k tolk otreša, ni za nobeno rabo x:Dx x:Dx x:Dx in tvoja gofla je sigurno edin kar maš, pa še ta crkne glih takrat, ko bi jo lahko koristno uporabu. Sej veš - če se tip preveč petelini, je tko kot s petelinčki - glavo preč pa v juho z njimi (da je vsaj kej koristi od njih). Kar pa se tiče svinjanja po dvoriščih: mislm!!! Packi k lulajo kjer jim pač pride ste glih cvičkarji!

živi in pusti živeti

Packi k lulajo kjer jim pač pride ste glih cvičkarji!

:eek: to pa ne, morm se v bran cvičkarju postavt....mi pač ne lulamo tam kjer nam pride. Protestiram! xcivx x:Dx No, sej će mal razmislim, lahko tud, če si že tolk želi..... xg:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

A veš kaj ti bom jest zdej rekla: tist k tolk otreša, ni za nobeno rabo x:Dx x:Dx x:Dx in tvoja gofla je sigurno edin kar maš, pa še ta crkne glih takrat, ko bi jo lahko koristno uporabu. Sej veš - če se tip preveč petelini, je tko kot s petelinčki - glavo preč pa v juho z njimi (da je vsaj kej koristi od njih). Kar pa se tiče svinjanja po dvoriščih: mislm!!! Packi k lulajo kjer jim pač pride ste glih cvičkarji!

Ti zgleda še sploh nisi spoznala nbenga ta pravga rasnega cvičkarja.

Mi kar imamo edino napako je ta, da po dobrem fuku, ga imamo navado ob firng obrisat. Morda glih to ni najbolj etično, drgač smo pa dedci kot se šika.

Pa nkar ne govor o mojmu gobcu. Jst kar rečem, tako je in pika in sploh ne mislim govort takrat, ko se kakšni bab sprdne. Jst govorim kadr men paše xDDx

Ti zgleda še sploh nisi spoznala nbenga ta pravga rasnega cvičkarja.

Mi kar imamo edino napako je ta, da po dobrem fuku, ga imamo navado ob firng obrisat. Morda glih to ni najbolj etično, drgač smo pa dedci kot se šika.

Pa nkar ne govor o mojmu gobcu. Jst kar rečem, tako je in pika in sploh ne mislim govort takrat, ko se kakšni bab sprdne. Jst govorim kadr men paše xDDx

Ti kr briš, kamr čš x:Dx x:Dx x:Dx , nism jest kriva, če te doma niso naučl osnove higiene.

Kar pa se govorjenja tiče - smo v demokratični državi in imaš vso pravico izrazit svoje mnenje, tko kot ostali. In pika. Ostali pa govorimo ko nm paše. x:Dx x:Dx x:Dx

živi in pusti živeti

Ti kr briš, kamr čš x:Dx x:Dx x:Dx , nism jest kriva, če te doma niso naučl osnove higiene.

Kar pa se govorjenja tiče - smo v demokratični državi in imaš vso pravico izrazit svoje mnenje, tko kot ostali. In pika. Ostali pa govorimo ko nm paše. x:Dx x:Dx x:Dx

Saj ga jst ne brišem doma ob firng. Doma mamo čiste firnke.

Ja polna usta vas je demokracije, pa enakopravnosti. Veš kdaj boste babe enakoprabne z nam možakarji. Takrat ko vas bo lahko sedem na enkrat v eno kahlico lulalo in pr tej akciji imelo eno roko v žepu. x:Dx

Saj ga jst ne brišem doma ob firng. Doma mamo čiste firnke.

Ja polna usta vas je demokracije, pa enakopravnosti. Veš kdaj boste babe enakoprabne z nam možakarji. Takrat ko vas bo lahko sedem na enkrat v eno kahlico lulalo in pr tej akciji imelo eno roko v žepu. x:Dx

Če je pa to pogoj za enakopravnost, pol sm pa rajš neenakopravna (še rajš pa priviligirana x:Dx x:Dx x:Dx ) x;)x

živi in pusti živeti

• 2 weeks later...

Ženska je ženska, ko dobi ta rdečo,tko kt js zdele in če je komu,do fajta naj kr pove, ga zdele takoj ukinem,

AAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUU

BOLI ME, tok, da veste, USE ME BOLI

KLALA bi zdele, če bi mi kdo težil

TAKA SM ZLO ŽENSKA,VSAK MESEC

Tipi ste pa eni bogi mamini sinčki, vi sploh ne veste kaj je trpljenje

sej sm nesramna zdej,sam mi dol visi :vragec: :sori:

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

Ja takrat ko zna na prav način izrabit in pokazat vse svoje "ženske" čare,ko izžareva vso ženstvenost in seksipilnost..eko.... x;)x

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...