Guest Lotus' 28. avgust 2008 Prijavi Deli 28. avgust 2008 Odlomek iz Zeitgeist-a, ki lepo prikaže realnost ali bolje rečeno iluzijo tv zaslona in njeno zavajanje http://www.youtube.com/watch?v=HED6b85nAkg...feature=related Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. avgust 2008 Prijavi Deli 28. avgust 2008 super tema sam se mi zdi skoda, k je not sam en link. :|no ja, eni pa glih to in tko marajo/marate. : ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 28. avgust 2008 Prijavi Deli 28. avgust 2008 Jebat ga. Tko je. Povsod. Kdor ma moč, jo uporablja. Enako, kot se opisuje iluzija TV zaslona, velja tud na ostalih področjih; iluzija cajtngov, knjige, besede, konc koncev...iluzija lastnega dojemanja. Noben ne ve vse /če že kej ve/, tud sprobat ne more, pa tud če bi, konc koncev je clo lastna izkušnja...iluzija lastne izkušnje, ki mrbit tud zate nima nobene vrednosti, kva šele za druge. Ni garancije. Še najbližje je mrbit, da več k veš, manj je šans, da padeš glih na najblj prozorne finte, al pa tud ne. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lotus' 28. avgust 2008 Prijavi Deli 28. avgust 2008 Je pa treba tle zraven še povedat,da se da tudi televizijo in ostale medije super uporabit za ozaveščanje in pomoč ljudem.Trenutno pač so na sporedu take stvari,ki ljudi najbol privlačijo..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 28. avgust 2008 Prijavi Deli 28. avgust 2008 Ja no:> Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.