Skoči na vsebino

Smisel življenja so luštne bejbe

Ritomazasito

Recommended Posts

Danes sem se sprehajal po centru Ljubljane in moram rečt,da so ljubljančanke res seksi. In čene drugega se splača na tej kugli živet že zarad lepih sočnih ženskih ritk in nogic! Če me kaj spravi iz

depresije potem grem tečt na stadion pa ne toliko zaradi teka samega kot zaradi tega, da lahko gledam

tekačice in njihove binglajoče ritke. Kaj je lepšega kot pogled na eno res seksi mladenko! No najbrž

seks s taisto. Ampak hočem povedat, da so luštne bejbe nekaj res posebnega. Vedno me razveselijo,

spravijo v dobro voljo pa četudi imam doma zateženo babo, ki me kar naprej nervira. Takole ko grem

na avtobus pa vidim kako brhko bejbiko ki se prči naokoli, me res spravi v nek poseben trans. Življenje

postane precej lepše. Če zaradi česa nebi hotel zapustit tega planeta so to luštkane bejbe! Pa sadnih kosmičeu zutraj.

Deli na socialnih omrežjih

Danes sem se sprehajal po centru Ljubljane in moram rečt,da so ljubljančanke res seksi. In čene drugega se splača na tej kugli živet že zarad lepih sočnih ženskih ritk in nogic! Če me kaj spravi iz

depresije potem grem tečt na stadion pa ne toliko zaradi teka samega kot zaradi tega, da lahko gledam

tekačice in njihove binglajoče ritke. Kaj je lepšega kot pogled na eno res seksi mladenko! No najbrž

seks s taisto. Ampak hočem povedat, da so luštne bejbe nekaj res posebnega. Vedno me razveselijo,

spravijo v dobro voljo pa četudi imam doma zateženo babo, ki me kar naprej nervira. Takole ko grem

na avtobus pa vidim kako brhko bejbiko ki se prči naokoli, me res spravi v nek poseben trans. Življenje

postane precej lepše. Če zaradi česa nebi hotel zapustit tega planeta so to luštkane bejbe! Pa sadnih kosmičeu zutraj.

x:Dx :palec: Tis zih tehtnica

Potem so pa smisel tudi postavni fantje (nepresuhi, ne predebeli, obvezno brez bier baucha), z lepimi zobmi in nasmehom, ki skrbijo za higieno (torej brez pretiranega smrdljivega znojenja - razen ob športanju). Ja, ja, prav lepo jih je gledat, ko tečejo skozi Tivoli, ali pa se sprehajajo po plaži v vsej njihovi božanskosti (mislim na lepe oči, popolno postavo - mišice in seveda morajo biti visoki).

Le kera še gleda grde, smrdljive, zamaščene tipe, ki cele dneve preživijo pred računalniki, ko pa grejo ven, pa gledajo brhke dekline...

Ja ja, smisel življenja je plitkost.

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

eh tecke.

jaz pa to tko vidm, da... uzivas v vsem, kar je - na broju pa to.

gres mal okol, vids soncne zahode (kaksnega blazotnega sm spremljala dons! x:Ox :2src: xokx), lepe nogce in ostalo.

a ni fajn? xDDx x8Dx x;)x

po mojem je tko (misljeno). x;)x xcivx

sicer mam pa js tud lustne nogce.

plehko al pa ne plehko, samovsecnisko in ostalo.

fajn se je pocutt. xyesx x;)x

a civava na plazi je pa ok? xDDx x8Dx

aha to je pa tok odbit in odstekan, da to je pa pac *dovoljen* - torej ni plehkada. :D ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

je blo tisto o zateženi babi.

aha jaz tega sploh opazla nisem. x8Dx x;)x x:px

*ko letela nadnujno urgentno komentirat :D

(k vidla v glvanem sam hecn naslov teme, zarad katerga vedla... hm pac da bojo *eni* odzivi x;)x :vragec:)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest VilaSonca
Ampak hočem povedat, da so luštne bejbe nekaj res posebnega. Vedno me razveselijo,

spravijo v dobro voljo pa četudi imam doma zateženo babo, ki me kar naprej nervira.

don't worry, dude, sleherno izmed njih lahko lastnoročno doma spremeniš v čudovište. x:Dx vsaka lahko postane zatežena baba ... in vsak copatica. x:px x:Dx

don't worry, dude, sleherno izmed njih lahko lastnoročno doma spremeniš v čudovište. x:Dx vsaka lahko postane zatežena baba ... in vsak copatica. x:px x:Dx

:D :D

Picasso

haha... ma, sej ma prou. sam je treba met mejo... ker drugač se ti lahka sfuzla. x:Dx

copatica... yeah x:px sm delu na servisi za gume, pa pride tip in naroči lite felge. mu jih pokažemo, ovo ono, da naj se zdej odloč kaj bo vozu. in kaj nardi tip x?x vzame telefon in pokliče punco a bi mela tri al petkrake lite felge x:Dx ma... če ne bi blo folka naokol, bi se lastoročno vrgu potleh in nabiju z glavo po tleh dokler ne bi vsega tega pozabu. ma kaj ti ve ona o gumah in o feltnah... x:o)x guma je črna pa okrogla x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

vzame telefon in pokliče punco a bi mela tri al petkrake lite felge icon_smile_big.gif ma.

Poznam te fore. Sem zadnjč usklajeval eno idejo z enim parom. Pa tip, draga, kaj meniš, bi to okno prestavla mal bolj levo, bi ta dimnik dala sem al sem, bi raje spalnico tu ali tu. Ženski se je pa prov vidl, kak ma že povn kufer tega, kak, kako, a lahko,... draga.

Prov naveličana. Sem mel občutek, da prov rab enga, ki jo bi stisnu za vrat in mu bi mogla na ukaz dat, še naj boljš sred ulice, pomoje bi se mal upirala zravn bi ji pa iz lule tekl, kot slap na Savici, v vsej svoji veličini.

Pol sem pa tuhtu, zakaj mi gre to tak na živce. Pa sem se spomnu ko sem jst, šiši, kaj praviš bi tal a bi raje tak, kak boš rekla tak bo. Ja, si bo treba odpustiti to copato in strahopetnost pred odločitvami, da ja nebi se kaj narobe ali njej ne po godu se odloču.

Let it be a bee.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...