aquarius 25. september 2002 Prijavi Deli 25. september 2002 Pristna harmonija je nevidna in ta naj obkroža,znova in znova. Aquarius Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. september 2002 Prijavi Deli 25. september 2002 harmonija naseda˝ samo harmonijidrugače kr spregleda; ide mimo. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2002 Prijavi Deli 26. september 2002 Aquarius!V tehle dnes pa si zelo dojemljiv in cujec (2Xč) in imas vse radarje "on".Vsec mi je tvoja harmonija. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 26. september 2002 Prijavi Deli 26. september 2002 Harmonijasrcatelesaumain duha...icon_smile.gif icon_smile_approve.gif icon_smile.gif...posameznikapartnerjevotrokdružinedržavecelega Sveta. icon_smile_approve.gifNaj BO!!! icon_smile.gif Elena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 26. september 2002 Prijavi Deli 26. september 2002 Pa naj bo. Najprej v nas samih in tako naprej do celega stvarstva! andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wananga 7. oktober 2002 Prijavi Deli 7. oktober 2002 Harmonija je simfonija življenja v kateri sta harmonično usklajena duša in telo. Angeli nas spremljajo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.