Skoči na vsebino

Zavedanje

aquarius

Recommended Posts

So trenutki,ko uspem uskladiti svoj notranji glas z zavestjo razuma in takrat se počutim fantastično.Svet okoli mene je v takšnih trenutkih povsem jasen,zavedam se minljivosti in strahu ni več.Vsa materialnost zaniha v lastnem toku energije,...nič več ne čutim pritiska v sebi, zato ker se tudi moj tok energije zlije z vsem ostalim okoljem in z vsemi ostalimi tokovi v njem.Včasih se čudim,zakaj se tem tokovom upiram,namesto da bi jih sprejel kot take in se prepustil valovanju.Veliko bolj enostavno bi bilo vse skupaj.Navsezadnje bi lahko to energijo sprejel kot pomoč in ne kot rivalstvo,ki naj bi ga premagal.Ta energija te polni....in polni z novimi idejami.

22.05.2002 Aquarius

Glej naprej, če se le da,...
Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
Ja, jaz se tudi stalno mecem po toku navzdol in potujem po brzicah in slapovih, da me odnese kamorkoli. Kar naenkrat bum icon_smile_shock.gif..., se zavem da sem zopet zacel plavati proti toku navzgor. Primem se za vejo ob bregu, se spocijem in se zopet vrzem po toku navzdol, ce pa ne najdem veje, potem pa splezam na skalo, se oprimem plavajocega debla, samo da se spocijem.
Ja sam ka mali pao s lipe

Prepuščanje je velika umetnost - pa naj bo tokovom, strahovom, bogovom...Ker je prisotna neka oblika nedelovanja, neupiranja, ki ustvarja notranji mir. Mir pa spet povzroči nemir - in spet brcamo proti toku...

Angeli nas spremljajo!

Zelo lepo ste tule podali svoje misli...

In - Welcome, Wananga! :)

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Problem je, ker prepuščanje vedno vodi v spremembe in to v neznane spremembe, saj nimamo nadzora. Tako se spuščamo in prepuščamo v neznano, neznanega pa nas je ponavadi strah. Zato je potrebno veliko moči za prepuščanje.

andrej

mi pa lahko eno in drugo bremzamo ali pa vozimo v različne smeri in nakoncu povežemo samo da so to potem sami vozli pa jih ne znamo več odvozlat... tudi smer prvega je važna, drugo je pa itak neizbežno in ima svojo smer ... lahko vozimo nekaj časa nasprotno od neizbežnega ... pa nas pol boli glava ... al pa noga ker preveč pritiskamo ali bremzamo ... radovednost zavedanja pa sami določimo ... kvantitativno in kvalitativno ... tudi moč in smer pihanja ...

andrej

Imaš pogum stopiti v neznano? Kot orel s pečine poleti v pokrajino prostrano,kot Tarzan požene se z drevesa na drevo z liano ali kot astronavt lebdi na Luni razigrano?

Kje tvoja varnost je? V hrani, v ljudeh ali stvareh? Je v denarju, obilju ali je na oltarju?

Če spremeniš svoje mišlenje se spremenilo tvoje bo življenje.

Tako kot čistiš po svojih predalih skrbno očisti tudi po svojih mentalih.

Pogumno skoči v neznano z zaupanjem in vero pravo,prepusti deročemu se toku in vedi da nekdo vedno ti stoji ob boku. Pozdravček.

Angeli nas spremljajo!

http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_cool.gif

Glej naprej,če se le da...

Glej naprej, če se le da,...

Zadnje case opazam, da ne iscem vec svojih besed, da bi izrazila nekaj...

"Isci priloznosti, ne varnosti. Coln je v pristaniscu varen, a dno mu bo pocasi zgnilo. by BROWN"

Z zavedanjem, ki ga imamo v danem trenutku lahko naredimo nekaj. A če si dovolimo razširiti krila, lahko v trenutku, ki danemu trenutku sledi, naredimo ogromno...

Hvala vam, ker ste mi podarili podlago, da sem lahko izrazila svoje misli! :)

Suzana

*...trenutek, ko sem...*

*Ne bom se skrila za zaveso teme - povem Ti le, kar govori mi srce.*

Uf, vredu ste pisali!!! :))

Prepustit se toku, cetudi ne poznamo, ne vemo kam pelje,

pa se vedno ostati zavesten in primerno dvomljiv oz. pazljiv,

hkrati ne toliko, da omejuje.

vec ko berem razlicne teme, razmisljam, da je potrebna meditacija,

tudi miselna scentriranost; kasneja omogoci fleksibilnost mentala,

tudi morda. nek fokus, umirjenost v katero se lahko vrnemo in iz nje

izhajamo kot orodje, morda. ?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...