nosorog 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 Nisem zadovoljen niti s količino niti s kvaliteto sadja iz mojega sadovnjaka. Pa me zanima čimveč o cepljenju dreves. Ali lahko kdo priporoči kakšno konkretno knjigo ali morda link (kdaj, kako, kako stara so lahko drevesa. ali lahko katera od dreves cepiš dvakrat z različnimi sortami itd,). la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 Jaz imam eno super knjigo o tem, vse pise, nazorno, kdaj, kako, kaksen rez, pod kaksnim kotom, kaksno orodje rabis...ni da ni, celo z ilustracijami/fotografijami za lazje razumevanje. Povem naslov zvecer, zdajle grem na picikl za par ur. (zdajle ti je ne grem poiskat, pa da me cepis ne ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 Knjiga je Sadjarstvo, avtor Franci Štampar Bolj kot ne je razprodana, z nekaj truda sem jo nasel tukajle Res vrhunska knjiga, ena boljsih, kar sem jih dobil v roke s to tematiko. (glede cepljenja starih dreves, ko si ze vprasal: stara je boljse cepiti spomladi kot jeseni) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 8. september 2008 Avtor Prijavi Deli 8. september 2008 Knjiga je Sadjarstvo, avtor Franci Štampar Bolj kot ne je razprodana, z nekaj truda sem jo nasel tukajle Res vrhunska knjiga, ena boljsih, kar sem jih dobil v roke s to tematiko. (glede cepljenja starih dreves, ko si ze vprasal: stara je boljse cepiti spomladi kot jeseni)žKroki ti s' tok pamet'n, še b'l, k't lesen t'č.Majko mu, se že veselim cepljenj ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 tole buklo bom pa jst očetu za rd dala, ma ene par dreves, pa ne čist vse o vzgoji ipd. TNX, Kroki Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. september 2008 Avtor Prijavi Deli 9. september 2008 tole buklo bom pa jst očetu za rd dala, ma ene par dreves, pa ne čist vse o vzgoji ipd. TNX, Kroki Ne vem, če jo boš. Tudi na strani, ki jo je objavil genialni Kroki, je namreč razprodana. la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 Lahko se vpraša tle, v kolker še imajo [če ni razprodano]; knjiga SADJARSTVO [prof.dr.Štampar s sodelavci]http://www.bolha.com/oglas2349261/knjiga-s...par-s-sodelavci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 Nisem zadovoljen niti s količino niti s kvaliteto sadja iz mojega sadovnjaka. Pa me zanima čimveč o cepljenju dreves. Ali lahko kdo priporoči kakšno konkretno knjigo ali morda link (kdaj, kako, kako stara so lahko drevesa. ali lahko katera od dreves cepiš dvakrat z različnimi sortami itd,). la Hja ne vem, če ti bo ravno cepljenje kaj pomagalo, mogoče si jih v mladosti preveč obremenil, mogoče si kupil taka s slabim koreninskim sistemom, ali slabo podlago(jaz vse bolj prisegam na podlago sejanec... une podlage M104 ... se mi zdijo preveč industrijsko 10 let pa je konec z drevesom) ali pa napačne sorte... skratka premalo podatkov imam, samo razlogov je lahko precej... Mogoče lahko poskusiš zdaj (koščičarji - slive itd...) ali pa spomladi ( jabolka, hruške kivi.....) močno obrezat, da se okrepijo korenine...L.P.Pa veliko uspehov... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 Hja ne vem, če ti bo ravno cepljenje kaj pomagalo, mogoče si jih v mladosti preveč obremenil, mogoče si kupil taka s slabim koreninskim sistemom, ali slabo podlago(jaz vse bolj prisegam na podlago sejanec... une podlage M104 ... se mi zdijo preveč industrijsko 10 let pa je konec z drevesom) ali pa napačne sorte... skratka premalo podatkov imam, samo razlogov je lahko precej... Mogoče lahko poskusiš zdaj (koščičarji - slive itd...) ali pa spomladi ( jabolka, hruške kivi.....) močno obrezat, da se okrepijo korenine...L.P.Pa veliko uspehov...ČE ČEŠ, DA NAVŠ MU SRANJA, PA DA TI NAV TREBA ŠKROPIT, PA DA TI NAVJO NA KONC VSE TIČI POKLJUVAL, JE NAJBOLJŠ DA GREŠ ZGODAJ SPOMLAD V SADOVNJAK IN VSE SKUPAJ Z "VEJNIKOM" URIHTAŠ. TISTE PAR KIL PA KUPŠ TO JE EDINI KOMENTAR V ZADNJEM ČASU OD MENE, KI JE ZARES ISKREN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 ČE ČEŠ, DA NAVŠ MU SRANJA, PA DA TI NAV TREBA ŠKROPIT, PA DA TI NAVJO NA KONC VSE TIČI POKLJUVAL, JE NAJBOLJŠ DA GREŠ ZGODAJ SPOMLAD V SADOVNJAK IN VSE SKUPAJ Z "VEJNIKOM" URIHTAŠ. TISTE PAR KIL PA KUPŠ TO JE EDINI KOMENTAR V ZADNJEM ČASU OD MENE, KI JE ZARES ISKREN Hja... a veš nkol nisem unih razumu, ki rinejo na goro pa to... mogoče, ker nisem nikol poskusu... zlo dobr pa une razumem, k se ukvarjajo z pridelovanjem, gojenjem.. ma kakorkoli že hočeš temu rečt... k ti en drevo zraste, k ti gartroža rata... pol ... najbrž je to podobno unmu orgazmu, k ga uni k na goro spleza doživi... Tko, da morš probat kdaj .... pa da ti rata grozdje... pa da ti rata vin... pa da ti rata par sort u dobr cvičk zmešat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 8. marec 2009 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2009 Čas je za nrezovanje dreves (sam luna se mora obrnt), pol pa tud za cepljenje. Hm, bom probu v prakso spraut "znanje", ki mi ga je pred časom poslal Kroki. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. marec 2009 Prijavi Deli 9. marec 2009 Pri nas pa kraljujejo voluharji, en zlati delišes ošilili kot svinčnik - lani imel drevešček za eno kišto jabolk, madona zdaj pa na kupu drv pristalo.Tako, da je možno, da kdo veselo tamani korenine kje. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.