umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Človek: Če hočeš spoznati človeka, pojdi z njim v hribe. no, bomo šli pa v hribe skupaj vzameta tud mene zraven Otožna you're welcome kar se mene tiče - se zmenmo Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 kar se me ne tuče sem tud za Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 kar se me ne tuče sem tud za čas in hrib si boš pa sama izbrala Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 joj, spet sprejemanje odločitev ma mi ne uide očitno. kaj pa če ima Borism plan, sam verjetno bo tko modro molčal, ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 se ponudim, da pomagam pri izbiri hriba dve glavi več pogruntata kot ena če pa borism ne bo izdal svojega plana, se pa lahko zgodi, da se bomo zmenili za dan, potem bo šel pa on po svojem planu, medve pa čist nekam drugam Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Veš, mava še eno kandidatko za seboj - se je s sanjalico tud dogovarjal. Bomo kar tri Eve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 kwa nam bo fejst mormo pa dost jabolk vzet s sabo Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 BorisM pozdravljen, a to zdej pomeni, da greš z nami al po svojem planu? Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 a upaš na odgovor, jaz tud, pst Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Upanje zmeraj umira zadnje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Umetnica, a vidiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 se bomo morale kar za svoj plan opredelit mogoče mu ga potem izda mo Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Radovednost ni lepa čednost (kakor kdaj!?) Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 A veš, če človek ni radoveden, če ga čisto nič ne zanima, potem življenje prespi. če ne bi bila radovedna, ne bi vzela določenih knjig v roke, srečala določenih ljudi, probala to in ono. Sem kar rada radovedna, res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 radovednost in firbec sta gonilo napredka moje razmišljanje Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Vidve ste pa sigurno device po horoskopu, če ne po soncu, po podznaku ali pa imata tam vsaj luno......no hočem reči, lepo se ujemate ..."Preprostost je lepota" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Jaz pa mislim, da ti že točno veš, kje sva midve devici, pa preprosti sva tudi, mar ne Umetnica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Jaz pa mislim, da ti že točno veš, kje sva midve devici, pa preprosti sva tudi, mar ne Umetnica čist je zadel ampak je tud BorisM firbec - a si brala, kako nekej ugiba o deviškosti Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 A, da jaz točno vem, kje sta devici ....kaj je to sedaj=Igra, ugibanje ali draženje, sicer pa, saj sta v redu....."lepoti se ne more nihče upirati" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 otožna, sej sva, lepi a ne? Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 itak, če ne drugače, pa notranje pa devici sva tud... še... kje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 itak, če ne drugače, pa notranje pa devici sva tud... še... kje notranja lepota je očem skrita umetnica otožna, vsega imava ravno prav in zato naju življenje nežno boža Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Lepe ženske ne dvomijo o svoji inteligentnosti,inteligentne ženske pa zmeraj dvomijo o svoji lepoti. O. M. Thuily Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 očitno je, da sem intiligentna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.