Ananas. 20. september 2008 Prijavi Deli 20. september 2008 Živjo! Pri 12 letih sem dobila menstruacijo. imela sem jo 2× z 2 mesečnim razmakom. potem pa je kar nisem več dobila. sedaj se. stara 14 in je še vedno nimam? je s tem kaj narobe, ali se to pogoso pojavi? Pred pari meseci sem opazila, da mi je ena od malih sramnih ustnic izjemno narasla in se povečala. in sedaj kar nekako "štrli" ven, med tem ko je druga mala sramna ustnica še vedno normalne velikosti? Kaj pa je s tem? Hvala za odgovore. Citiraj Če bi bil vladar in imel to moč, vsi ljudje bi se zabavali vsako noč. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 20. september 2008 Prijavi Deli 20. september 2008 A ne bi bilo primerno, da greš h ginekologu? Ali kaj "posebenega" čakaš? Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ananas. 20. september 2008 Avtor Prijavi Deli 20. september 2008 A ne bi bilo primerno, da greš h ginekologu? Ali kaj "posebenega" čakaš? Nevem. Ne, nič ne čakam. Nisem niti še imela spolnih odnosov. Citiraj Če bi bil vladar in imel to moč, vsi ljudje bi se zabavali vsako noč. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 20. september 2008 Prijavi Deli 20. september 2008 Sej ne rabiš imeti spolnih odnosov, da bi šla h ginekologu. Pojdi in povej za svoje težave. Mislim, da bi o tem tudi znali kaj povedati. No, sej se mogoče tudi tukaj kdo najde, da bi znal kaj povedati. Upam. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ananas. 20. september 2008 Avtor Prijavi Deli 20. september 2008 Nisem vegetarjanka. Bila sem tudi že pri splošni zdravnici, nekaj časa v bolnici zaradi motenj hranjenja in depresije; vsi so mi rekli, da glede na moje bivše težave to ni nič posebnega. Vseeno pa razmišljam o obisku ginekologa. Citiraj Če bi bil vladar in imel to moč, vsi ljudje bi se zabavali vsako noč. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2008 Prijavi Deli 20. september 2008 Hojla! Na vsak nacin se v ponedeljek naroci pri ginekologu. ne vem, kako to zdaj poteka, morda bos rabla kaksno napotnico cisto v zacetku od svojega zdravnika, splosnega. Morda pa imate to v sklopu zdravstvenega doma in lahko kar uletis. Fino k se nisi imela spolnih odnosov, seveda gres h ginekologu lahko velik prej (in je celo priporocljivo). To je vse zelo rutinsko in naravno, vse zenske hodimo, se ne rabis nic bat al pa kej, so prijazni, vse ti bodo lepo razlozil in vse. Za mensturacijo se men osebno zdi to v mejah normale (kot pravim, to ti bo najbolje vedel povedat ginekolog), sploh ker si imela tudi stresno obdobje in seveda stres oz. depresija lahko vplivata na menstruacijo.14 let sicer ni taka starost, da bi se morala zasekirat, ce je se nimas - redne.Hormoni se vcas hecn obnasajo in recimo da se ti je telo ze zacelo pripravljati na menstruacijo in si jo dejansko tudi dobila, a nekako nisi se padla v reden ciklus.Kot receno, gotovo je povezano tudi s tezavami, ki si jih imela. Kar se tice spolovila, sploh obisci ginekologa. Morda ni nic takega ali vsaj nic tako nenavadnega, morda tudi ti, v paniki in mal strahu, mal vecje vidis..... ampak ce se spremljas in ocitno se, je smiselno, ce ugotavljas nekaj drugacnega na sebi, da tud ukrepas. ze za manjse oz. drugacne tezave je dobr, ce jih zdravnik vidi itd.Spploh pa ce so taksne narave. Tko da, ti kr pogumno h ginekologu pa ce drugega ne, ti bo strah in dvome pregnal, ce pa bo potrebno, pa tudi zdravil oz. napotil kam. Upam da je in bo vse OK. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. september 2008 Prijavi Deli 21. september 2008 No, jaz sem prvo dobila pri 10ih, jo imela dvakrat, potem pa nič do 14. leta. Od takrat dalje pa redno.Ginekologinja je rekla, da se to pač "rado" zgodi in da ni to nič takega. Vseeno pa pojdi tja. Pa VPRAŠAJ, kar te zanima. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ananas. 21. september 2008 Avtor Prijavi Deli 21. september 2008 OKej. Hvala Michelle. Vsaj vem da nisem edina. (: Lp Citiraj Če bi bil vladar in imel to moč, vsi ljudje bi se zabavali vsako noč. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.