NVK 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 Odredbe Invokacije in Afirmacije z uporabo JAZ SEM Vsakdo, ki bere ali uporablja te Odredbe, bo ohranjen z Ljubeznijo Mogočne Prisotnosti JAZ SEM v stalni, zavestni komunikaciji s to Mojstrsko Prisotnostjo Luči v sebi samem. Vsakokrat, ko se izgovori, misli ali prebere velika ustvarjalna Beseda JAZ SEM, se pri tem sprosti močno in kot vzklik prodorno občutenje, ker JAZ SEM je �ivljenje iz Velikega Sredi�čnega Sonca, objavljajoč Svojo Prisotnost skozi posameznika, ki misli, govori ali občuti to veliko, večno zapoved �ivljenja - JAZ SEM. Na ta način se skozi vas sprosti neomejena energija �ivljenja za izpolnitev va�ega Klica za pomoč in Popolnost. Če te Odredbe berete počasi in jih globoko, globoko občutite, bodo le-te takoj postale dejavne. Morate se le potruditi, da dovolj globoko občutite pomen vsake od teh Besed. * JAZ SEM Tempelj Luči! JAZ SEM Srce Bo�anske Ljubezni! JAZ SEM Skrivni Dih Boga! JAZ SEM Oltar Večnega Miru! JAZ SEM �ari�če Velike Ti�ine! JAZ SEM Ocean Brezmejene Moči! JAZ SEM Skrinja Vsemogočnega Zaklada! JAZ SEM Sonce Večne Svobode! JAZ SEM Prestol Neskončnega �ivljenja! JAZ SEM Dar Mogočne Prisotnosti JAZ SEM za vekomaj! * Bo�anska Odredba oziroma zapoved, odlok, povelje, ukaz, 'dekri' (angl. Decree) je način, ko z uporabo Besede JAZ SEM odredimo (zapovemo) uresničitev tega, kar �elimo. To storimo: - s Klicem (invokacijo) k Mogočni Prisotnosti JAZ SEM (Bogu v sebi), ki nato dejavno pose�e v dogajanje, situacijo za katero kličemo; oziroma - s Potrditvijo (afirmacijo) tega, kar �elimo, z dejavno Bo�jo močjo JAZ SEM. Klici (Invokacije) * Ti čudoviti Vrhovni JAZ SEM! Raz�iri, raz�iri in �e enkrat raz�iri skozme Svojo Luč v večnem siju in veličastju! * O Mogočna Prisotnost JAZ SEM! Ljubim Te! Blagoslavljam Te! Zahvaljujem se Ti za radost veličastne Luči, ki me dviga nad zunanji jaz! * Moja Mogočna Prisotnost JAZ SEM! Naj Te sli�im, čutim in vidim! Naj Te primem za roko. Pridi! Hodi in govori z menoj. O, naj dojamem vso Resničnost, Jo poznam in se Je spominjam. Naj pozabim vso neresničnost in se v celoti zavedam, da SEM Ti, ter da si Ti v meni kot velika, sijoča Bo�ja Luč za vekomaj. * Mogočna Prisotnost JAZ SEM! Vzemi me v Veliko Sredi�čno Sonce in napolni moj um, telo in svet s tako mogočno Bo�ansko Ljubeznijo, modrostjo in močjo, da odnesejo vse pred Seboj. Naj SEM izraz Tvoje celotne Moči. * Bo�anska Prisotnost! Izlij Svoje �arke skozi moj um in telo. Naj Tvoja Modrost vedno usmerja vse zunanje dejavnosti. * Mogočna Prisotnost JAZ SEM! Naj zdaj naredim to, kar je v tem trenutku najpopolnej�e. * Mogočna Prisotnost JAZ SEM! Vzemi me globoko v Srce Velikega Sredi�čnega Sonca! Izpolni mojo zavest z Njegovo Lučjo! V celoti me nauči vse o Plamenu. Naj obudim to znanje Vnebovzetih Mojstrov v svoji zunanji zavesti. * Mogočna Prisotnost JAZ SEM! Vzemi me nocoj, ko bo moje telo spalo, v Zlati tempelj Luči ter napolni moje bitje in svet z Njegovo Lučjo, Energijo in Popolnostjo. Ko se zbudim, naj prinesem Njegovo celotno Popolnost v svoje fizično telo in zunanjo zavest. * Mogočna Prisotnost JAZ SEM, objemi moje telo, medtem ko spi, v Svoj čudoviti objem Luči. Ko se zjutraj zbudim, naj bosta moj um in telo napolnjena s to Lučjo. Podpri me, da vedno naredim popolne stvari, ki so potrebne za uresničitev večje sreče zame in vseh okoli mene, ter da sem nadvse uspe�en/uspe�na v vsem, kar �elim narediti! * * * Potrditve (Afirmacije) * Bog v meni je moja zanesljiva zmaga! Prisotnost JAZ SEM, ki utripa moje srce, je 'vedno zmagovita Bo�ja Luč'. Moja moč sprostitve in usmeritve Bo�je energije je s sprejetjem te Prisotnosti neomejena. * Moj Veliki Jaz Ljubezni, v trenutku prejmem vse, kar potrebujem! * Prebudim se! Vstanem! Sijem! Ker moja Luč prihaja! In sijoče Veličastje Mogočne Prisotnosti JAZ SEM v meni je nepremagljivo. * JAZ SEM Prisotnost Velike ti�ine! * JAZ SEM Svoboda velikega JAZ SEM. * JAZ SEM vedno voden od Boga - vsak dan, vsak trenutek, v vsem in na vsak način. * JAZ SEM tukaj in JAZ SEM tam! JAZ SEM vsepovsod Bo�anska Ljubezen in blagoslov! * Bog, Mogočna Prisotnost JAZ SEM, ki bije v mojem srcu, je moja zanesljiva Zmaga! * JAZ SEM eno, večno, samo-sebe-vzdr�ujoče dejavno �ivljenje! * JAZ SEM večno �ivljenje, brez začetka in brez konca! * JAZ SEM večno �ivljenje, brez začetka in brez konca! * JAZ SEM zdaj vse, kar �elim biti! Vsak dan si predstavljam svoje čudovito bitje in ga polno izra�am. * JAZ SEM Luč, Luč, Luč! Čista Kristusova Luč! * JAZ SEM mogočni Plamen �ivljenja, ki vse v svojem bitju in svetu za vekomaj dvignem v Diamantno Srce Luči! * JAZ SEM veliki Plamen Ljubezni Vsemogočnega, ki večno sije skozi moj um in telo. * JAZ SEM neizčrpna Energija! JAZ SEM neustavljiva Bo�anska Ljubezen! JAZ SEM neuničljivo Zdravje! JAZ SEM neizbe�en Uspeh! JAZ SEM nepremagljiva Za�čita! * JAZ SEM dejavna Bo�ja Ljubezen v umih in srcih vseh ljudi. * JAZ SEM čista Luč, ki nepremagljivo polni moj um in telo. * JAZ SEM gospodar svojih misli! JAZ SEM gospodar in usmerjam Energijo, kamor �elim, da gre! * JAZ SEM vedno veličastna Moč čiste Ljubezni, ki presega vsako člove�ko zamisel in mi odpira Vrata k Luči Svojega srca! * JAZ SEM čisti Um! JAZ SEM čista Ljubezen! JAZ SEM čisti Občutek! JAZ SEM čisti Govor! JAZ SEM čisto Videnje! JAZ SEM čisto Sli�anje! Za vekomaj, za vekomaj in za vekomaj! * Z Bo�ansko Ljubeznijo in z Močjo Boga, ki JAZ SEM, so takoj zdaj in za vekomaj plačani vsi moji računi in dolgovi! * Veselim se, da SEM svoboden, za vekomaj svoboden od vseh omejitev zunanjega sveta! * Delam le to, za kar sem poklican od svojega Očeta � svoje Mogočne Prisotnosti JAZ SEM. ZA�ČITA * STEBER LUČI Ljubljena sijoča Prisotnost JAZ SEM, naj me Tvoj Steber Luči neprebojno obda, ki ga v Bo�jem Imenu JAZ SEM, KI SEM zdaj prikličem iz Plamena Tvojega Srca. JAZ SEM v Svobodi ohranjen / a Za vedno od vseh neskladij sveta. Vijolični Plamen, razplamti se skozme! Prečisti v meni �elje vse! V Imenu Svobode JAZ SEM eno z Vijoličnim Ognjem! * Mogočna Prisotnost JAZ SEM! Za vedno me za�čiti pred vsemi nebo�anskimi vplivi zunanjega sveta, da grem lahko naprej le s sprejetjem Tebe � svojega Mogočnega Jaza in Popolnosti! * Gibljem se sredi �arka iz Velikega Sredi�čnega, Duhovnega Sonca in SEM vedno znotraj Njegove nepremagljive za�čite. * Nepremagljiva Za�čita Svetlobe JAZ SEM! Nepremagljivo Za�čito Svetlobe zauka�em! Nepremagljiva Za�čita Svetlobe me varuje sedaj! Nepremagljiva Za�čita Svetlobe vladaj skozme za vekomaj! * JAZ SEM nepremagljiva Bo�ja Za�čita! Okoli sebe ustvarjam in ohranjam sijoče polje Luči, skozi katerega lahko prodre le Bo�ja Ljubezen! * JAZ SEM mogočni Čarobni krog nepremagljive Za�čite okoli sebe. Odbijem vsako neskladno misel in vpliv, ki hoče prodreti do mene. JAZ SEM večna, samoohranjajoča se Popolnost svojega sveta! * * * VIJOLIČNI PLAMEN * Ljubljena Mogočna Prisotnost JAZ SEM! Razplamti zdaj skozme od nog navzgor, Svoj mogočni Vijolični Oči�čevalni Plamen, oči�čevalno Moč Bo�anske Ljubezni v Svoji najmočnej�i dinamični dejavnosti. Za vekomaj izniči v mojem bitju in svetu vzrok, učinek, zapis in spomin vseh nebo�anskih zamisli, �elja in občutkov ter vsako napako, za katero je odgovoren moj zunanji jaz. * Ljubljena Mogočna Prisotnost JAZ SEM, s Svojim mogočnim Vijoličnim Oči�čevalnim Plamenom izbri�i vsako najmanj�o sled vseh napak iz mojega sveta. * Mogočna Prisotnost JAZ SEM! Izpolni mene in moj svet z Vijoličnim Oči�čevalnim Plamenom Bo�anske Ljubezni, ki izniči vse ne�eleno. Za vekomaj me ohrani v Tvoji vsemogočni Popolnosti. * JAZ SEM Bitje Vijoličnega Plamena! JAZ SEM Čistost Bo�jega namena! * JAZ SEM mogočni Oči�čevalni Plamen, ki zdaj in za vekomaj izniči vse pretekle in sedanj napake, njihov vzrok in posledice ter vse stvaritve, za katere je odgovoren moj zunanji jaz. * Angel Vijoličnega Plamena LJUBLJENA MOGOČNA PRISOTNOST JAZ SEM! Zahvaljujem se Angelu Vijoličnega Plamena, ki me nenehno varuje! Njegovo Prisotnost, Njegovo Moč, Njegovo Resničnost in Pomoč čutim vedno vsepovsod! * * ODPU�ČANJE * JAZ SEM Zakon Odpu�čanja in Oči�čevalni Plamen vseh neskladij in nebo�anske zavesti. * JAZ SEM Kozmični Zakon Odpu�čanja vse sebičnosti in neskladij! JAZ SEM Kozmični Zakon Odpu�čanja in Oči�čevalni Plamen vse nebo�anske zavesti! * JAZ SEM Prisotnost odpu�čanja v umih in srcih vseh Bo�jih otrok! * * * ZDRAVJE * Mogočna Prisotnost JAZ SEM, to je Tvoje telo! Kličem Zakon Odpu�čanja za vse napake, ki sem jih storil in zaradi katerih sem pri�el v to stanje. �elim izpolniti Zakon. To je Tvoje telo. Upravljaj ga in ga izpopolni! * Mogočna Prisotnost JAZ SEM, izpolni me s Svojim popolnim zdravjem in ga ohranjaj. * JAZ SEM popolno delovanje vsakega organa in celice svojega telesa! * JAZ SEM popolno zdravje zdaj udejanjeno v vsakem organu svojega telesa! * JAZ SEM! Vstajenje, �ivljenje, Zdravje in Luč svojega fizičnega telesa, zdaj udejanjeno v njem in skozenj. * JAZ SEM čisto videnje Boga, Mogočne Prisotnosti JAZ SEM. Vsepovsod vidim Popolnost. * Ljubezen, ki JAZ SEM, pozdravlja Ljubezen v tebi in ta čista Tekoča Luč teče skozi tebe in te za vekomaj ozdravi! * JAZ SEM mogočna energija Luči, ki prav zdaj pre�arja vsako celico mojega uma in telesa, jo izpolnjuje in obnavlja. * * * Kdor iskreno uporablja Odredbe, bo dosegel polno uresničenje tega, kar potrjuje. Kajti njihova uporaba ni nič drugega kot vztrajno usmerjanje pozornosti zunanjega uma na Resnico, ki jo polno sprejema v svojih občutkih - kajti občutki so dejanska Bo�ja energija, ki se sprosti, da izvr�i to, kar potrjujemo z Odredbami. Stalna uporaba Odredb vas pripelje do točke, kjer dobite tako globoko spoznanje Resnice tega, kar potrjujete, da niste nič več zavestni tega kot afirmacije oziroma Odredbe. Tedaj uporabljate Odredbo, afirmacijo, invokacijo, mantro ali molitev za izvr�itev tega, kar �elite. Pravilna �elja je globlja od molitve. Tako z uporabo Odredb posameznik dvigne svoj zunanji jaz v polno sprejetje Resnice ter s pozitivnimi občutki in globokim sprejetjem tega, kar �eli, ustvari vse potrebno, da se to dejansko izvr�i. Kajti z osredotočenostjo izgovorjena beseda spro�i takoj�njo uresničitev tega, kar �elimo ČE KOGA ZANIMA VEČ, SEM KOPIRAL IZ:http://www.jaz-sem.net Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 ko tole preberm počasi in zraven vse skupaj predstavljam, se mi pospeši srčni utrip ki gre potem tja nekam okoli želodca, srce pa mi utripa tudi v dlaneh torej resnilno deluje super je tole super bo kar nekaj od teh afirmacij in ostalega za moj učni uspeh Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 24. september 2008 Avtor Prijavi Deli 24. september 2008 icon1_thumbup.gif ko tole preberm počasi in zraven vse skupaj predstavljam, se mi pospeši srčni utrip ki gre potem tja nekam okoli želodca, srce pa mi utripa tudi v dlaneh icon_smesko.gif torej resnilno deluje icon_smile_shy.gif super je tole icon1_thumbup.gif super bo kar nekaj od teh afirmacij in ostalega za moj učni uspeh icon_smesko.gif icon1_thumbup.gif Super, pol nisem fuknjen! Mene je dobesedno dvignilo, nekak tak, kot bi se zarotiral okoli glave glede na horizontalno os. Sem bral, kaj naj bi ta meni lasten individualiziran bog JAZ SEM, točno pomenilo, pa je pisalo, da se splošne razlage ne da napisat, da je fora prav v tem, da je vsak unikaten in moraš skozi vajo in razumsko odločitvijo skapirat, da se več ne zaničuješ, in te besedne zveze JAZ SEM ne vpletaš v zase zaničevalne misli. JAZ SEM, sem sprva povezoval s svetim duhom. Pa sem potem videl, da to ni to (al pa sem narobe razumel). Namreč, ravno pojema svetega duha, si niti pribljižno ne morem razlagat, mislim, razlagat tak, da bi to zraven tudi skapirano-začutil. Sem bral, a ne prebral. Bom mal probal s tem JAZ SEM, do sedaj sem se naučil, da moram bit potrpežljiv, kar se tiče rezultatov, na poti nazaj k sebi, na poti nazak f JAZ SEM ..., da ne bodo to le besede ampak občuteno dejstvo. Vesel sem, da si si vzel čas, zate in zase! Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 genialne afirmacije! Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 Sicer nisem razumel tega -vsega skupaj, me pa spominja na EHJE AŠER EHJE -/ jaz sem, ki sem / - vzeto iz Kabale , se mi dozdeva -Ko bo Adam Kadmon vsrkal in zajel vse izkustvo vsega, kar biva, bo božja podoba spoznala, kdo je znotraj in kdo zunaj. V tem zrcalu bo obličje motrilo obličje in napočila bo popolna edinost. Tedaj bo Jaz sem ki sem eno in bivaloče bo izginiloin edino Bog bo motril Boga. Tedaj bo napočil EHJE AŠER EHJE -sveto ime -JAZ SEM, KI SEM ....bi pa Kabalist vedel kaj več o tem.... lepo bodi Matjaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 Sicer nisem razumel tega -vsega skupaj, me pa spominja na EHJE AŠER EHJE -/ jaz sem, ki sem / - vzeto iz Kabale , se mi dozdeva -Ko bo Adam Kadmon vsrkal in zajel vse izkustvo vsega, kar biva, bo božja podoba spoznala, kdo je znotraj in kdo zunaj. V tem zrcalu bo obličje motrilo obličje in napočila bo popolna edinost. Tedaj bo Jaz sem ki sem eno in bivaloče bo izginiloin edino Bog bo motril Boga. Tedaj bo napočil EHJE AŠER EHJE -sveto ime -JAZ SEM, KI SEM ....bi pa Kabalist vedel kaj več o tem.... lepo bodi Matjaž tudi jaz sem imel najprej to asociacijo v mislih... med drugim pa je način, na katerega se v uvodnem postu razni atributi kombinirajo z "jaz sem",precej sličen egipčanskemu, bolj natančno, izjavam iz "egipčanske knjige mrtvih" (nekaterim je znana po tem imenu)oz. egipčanske knjige prehajanja v tuat.Tam se najdejo namreč zelo podobne afirmacije v stilu: "jaz sem ta, ki leti skozi deželo senc" itd. Morda tu nerelevantno, a; gledano s stališča budistev, je to (jaz sem) simbolično gledano ena višjih stopenj transa,ki pa je še vedno pod vplivom iluzije, saj ustvarja vtis dvojnosti,ker v tem primeru obstaja nekdo (1.), ki nekaj (2.) potrjuje, ker to zaznava ločeno, torej "od zunaj". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 Super, pol nisem fuknjen! Mene je dobesedno dvignilo, nekak tak, kot bi se zarotiral okoli glave glede na horizontalno os. Vesel sem, da si si vzela čas, zate in zase! sem pikolovska.... sicer sem si pa že en kupček teh afirmacij prepisala Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 I come forth and advance, and my name is unknown. I am yesterday, and my (13) name is 'Seer of millions of years.' I travel, I travel along the path of Horus the judge. I am the lord of eternity; I feel and I have power to perceive. I am the lord of the red crown. I am the Sun's eye, yea, (14) I am in my egg, in my egg. It is granted unto me to live therewith. I am in the Sun's eye, when it closeth, and I live by the strength thereof I come forth and I shine; (15) I enter in and I come to life. I am in the Sun's eye, my seat is on my throne, and I sit thereon within the eye. I am Horus who pass through millions of years. (16) I have governed my throne and I rule it by the words of my mouth; and whether speak or whether keep silence, I keep the balance even. Verily my forms are changed. I am the (17) god Unen, from season unto season; what is mine is within me. I am the only One born of an only One, who goeth round about in his course; (18) 1 am within the eye of the Sun. Things are not evil nor hostile unto me, nor are they against me. I open the door of heaven. I govern my throne, and I give [new] birth to myself on this day. [i am] not the Child who trod (19) the path of yesterday, but I am 'To-day' for untold nations. It is I who make you strong for millions of years, whether ye be in the heaven, or (20) in the earth, or in the south, or in the north, or in the west or in the east; fear of me is in your hearts. I am the pure one who dwell within the sacred eye. I shall not die (21) again. My hour resteth with you, but my forms are within my dwelling-place. I am he who is unknown, and the gods with rose-bright countenances are (22) with me. I am the unveiled one. The season wherein [the god] created heaven for me and enlarged the bounds of the earth and made great the progeny thereof cannot be found Out. (23) My name setteth itself apart and removeth from all evil things through the words which I speak unto you. I am he who riseth and shineth; the wall of walls; the only One, [son] of an only One. Ra (24) never lacketh his form, he never passeth away, he never passeth away. Verily, I say: I am the plant which cometh forth from Nu, and my mother is Nut. Hail, (25) O my Creator, I am he who hath no power to walk, the great knot within yesterday. My power is in my hand. I am not known, [but] I am he who knoweth (26) thee. I cannot be held with the hand, but I am he who can hold thee in his hand. [Hail] O Egg! [Hail] O Egg! I am Horus who live for millions of years, whose flame lighteth upon your faces and (27) blazeth in your hearts. I have the command of my throne, and I advance in mine hour. I have opened the paths, I have turned myself away from all evil. I am (28) the ape of gold, three palms and two fingers [high], which is without legs and without arms, and which dwelleth in the House of Ptah. I go forth even as goeth forth the ape Of (29) gold three palms and two fingers [high], which hath neither legs nor arms, and which dwelleth in the house of Ptah." http://www.sacred-texts.com/egy/ebod/ebod37.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 Za celostni razvoj je treba storiti še marsikaj drugega, kot samo ponavljati afirmacije ali mantre. So sicer zelo uporaben pripomoček, a samo z njimi se ne pride ravno daleč. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 25. september 2008 Avtor Prijavi Deli 25. september 2008 Za celostni razvoj je treba storiti še marsikaj drugega, kot samo ponavljati afirmacije ali mantre. So sicer zelo uporaben pripomoček, a samo z njimi se ne pride ravno daleč. Se strinjam in mislim, da je potrebno prej ogromno postorit pri sebi, pridobit vero, da razumeš ta JAZ SEM v vsej njegovi veličini in bitu. Mislim , alo, jaz bog ... Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 Se strinjam in mislim, da je potrebno prej ogromno postorit pri sebi, pridobit vero, da razumeš ta JAZ SEM v vsej njegovi veličini in bitu. Mislim , alo, jaz bog ... Se povsem strinjam tudi jaz -sicer sem pa tam napisal, da je to / vsaj iz judovstva / zadnja štenga ...zdaj- nekdo uporablja le mantre- predvsem indijski pristopi, o tem nimam ravno izoblikovanega mnenja, čeprav določene zvoke uporabljam tudi sam / ali pa mantre/ -je pa tole tako, da si vsakdo sam izbira svojo pot in načine. Torej -če nekdo najde skozi to svoj cilj- ali ni to lepo.... Lepo boditeMatjaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 26. september 2008 Avtor Prijavi Deli 26. september 2008 Torej -če nekdo najde skozi to svoj cilj- ali ni to lepo.... Da, je lepo, lepo, v najlepšem pomenu besede. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 28. september 2008 Prijavi Deli 28. september 2008 IAH je Egipsky bog. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lotus' 30. september 2008 Prijavi Deli 30. september 2008 Da, je lepo, lepo, v najlepšem pomenu besede. Mene je tudi ta nauk čisto fasciniru Maš tudi 7 knjig,no zdej je izšla že 8 kjer je use super razloženo. Še ena zanimiva stran v ang http://www.ascension-research.org/index.html Veselo še naprej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 13. oktober 2008 Prijavi Deli 13. oktober 2008 jaz sem prdec nad plamenom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 jaz_sem.pdf Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.