Skoči na vsebino

Kozlobradova vera

DON KARLOS

Recommended Posts

HVALJEN BODI KOZLOBRAD

Čast in slava velikemu učitelju doktor Kozlonosovu, ki je meni doktor Kozloviču po svoji božanski milosti razkril skrivnost vere. Slava učitelja je luč Boga, katera odpravi temo neznanja in učencu odkrije svet neskončne lepote, zavesti in resnice.

KOZLOBRADOVA NAVODILA

Vstani in pojdi. Dejal mi je Kozlobrad. Obdaril sem te z neskončno milostjo in blagoslovi. Povej za tole vero tudi drugim, da bodo vsi, ki si to želijo, lahko spoznali Kozlobrada.

TRI TEMELJI KOZLOBRADOVE VERE

Je samo en Bog in doktor Kozlov je njegov prerok.

Spoštuj Kozlobradove zapovedi.

Če le lahko, vsaj enkrat letno sodeluj na Kozlobradovem forumu.

DESET KOZLOBRADOVIH ZAPOVEDI

1. Prvi naj bo Kozlobrad.
  2. Kozlobrad je vseprisoten, torej ljubi vse.
  3. Naj te vodita čisto srce, zdrav razum.
  4. Živi čisto.
  5. Služi, ščiti in pomagaj bližnjemu.
  6. Vse duše so enakovredne.
  7. V vsemu najdi dobro.
  8. Povsod širi srečo ter ne povzročaj nepotrebne bolečine drugemu.
  9. Bori se za svoje pravice.
  10. Bodi svoboden in ne sili nekoga verjeti.

Deli na socialnih omrežjih

Spitzbartl/kozjebradec

"... Parkeljni so vedno kosmati, rogati in strašni na pogled. Rožljajo z verigami in rogovilijo po cestah in hišah. Ime »parkelj« izhaja iz nemškega izraza »Spitzbartl«, [izgovori se špicbartl] kar bi lahko prevedli kozjebradec. Ponekod je prišel v rabo še drug nemški izraz, »Krampus«. Parkeljnovo neprimerno vedenje Miklavž le stežka kroti. Poleg hudobcev pa ima Miklavž v spremstvu tudi angele, ki se ponavadi pojavljajo v parih. Oblečeni so v bela oblačila, na hrbtu pa imajo krila..."

http://www.wpithemes.com/urgenca/page/17/

Church of Satan, P.O. Box 499, Radio City Station, New York, NY 10101-0499 USA

http://satanjecool.bravehost.com/

Exorcism in Russia - Video

Blodenj "raznih - raznih" [njih škodnih delovanj/ravnanj raznih] kolikor se jih hoče ... -(

Ponovno Tantri pozdrav,

živimo v zanjimivem času. Je še duhovni učitelj kandidatke za ameriško podpredsednico preganjal čarovnice. :xx!:

Menim, da smo ljudje, še vedno preveč naivni in verjamemo vsaki verski neumnosti oviti v čudoviti celofan a ko ga odpreš, pa najdeš, naj raje ne povem kaj. Živimo v času, ko so informacije lahko dostopne, pravzaprav jih je preč, tako da je težko ločiti zrno od plevela, še posebej če nisi preveč razgledan. :sori:

A jaz sem optimist, je človeštvo preživelo propad rimskega cesarstva, turke, kugo in Hitlerja pa se bomo navadili tudi na informacijsko dobo. Je pač potrebno še malo časa počakat in ko konca sveta ne bo in ne bo, bodo ljude malo bolj začeli precejati povedano. x:)x

Hvala za internet linke. Kje jih najdeš? HE HE HE Se kljub temu, da sem videl in slišal že za mnogo tega, se še vedno ne morem načuditi, kaj vse ljudje lahko vrjamejo. xDDx

Menim, da bi za nekatere bilo boljše, da bi začeli malo bolj sami reševati svoje težave, kot da da čakajo, da bo prišel Jezus ali pa Marsovci, ki so seveda zdravilo za vse bolezni. x:)x

:palec: :palec:

čeprav po drugi strani, nekaterim bi še marsovci težkko pomagali,

kaj šele Jezus.... x;)x

Norost je vcasih najvecja modrost…

Verjamem, zaupam, razumem,

smo kot p u š č a v a. smo kot velika puščava. pravim smo (vsi), vsak izmed nas; vsako zrno peska, je delček te puščave. naj bo puščava Resnica. jaz sem le zrno peska, moj dom je puščava. a se zavedam, da sem LE delček Puščave. del Vas. moje zrno peska je moja Resnica, obenem pa je tudi del Puščave....in tako tudi DEL vaše Resnice. To je naša Resnica, naša puščava....in kako sta si DVA zrna peska podobna, le nista enaka....STA PA DEL PUŠČAVE.

resnica.....moja ali Tvoja....je VSE.

www.rael.org

Verjamem, zaupam, razumem,

smo kot p u š č a v a. smo kot velika puščava. pravim smo (vsi), vsak izmed nas; vsako zrno peska, je delček te puščave. naj bo puščava Resnica. jaz sem le zrno peska, moj dom je puščava. a se zavedam, da sem LE delček Puščave. del Vas. moje zrno peska je moja Resnica, obenem pa je tudi del Puščave....in tako tudi DEL vaše Resnice. To je naša Resnica, naša puščava....in kako sta si DVA zrna peska podobna, le nista enaka....STA PA DEL PUŠČAVE.

resnica.....moja ali Tvoja....je VSE.

Ejga, jaz nisem puščava! Sem poln zlatih rožic in dišečega nektarja!

Puščavo v srcu imajo samo častilci marsovcev. HE HE HE

Poglejte si na raeljanskemu departmetu sliko raeljanskega boga, ki širi puščavo smrad in temo v srcih svojih oboževalcev.

Sveto pismo na stran 1699

Pravila krščanskega življenja

Ljubezen naj bo brez hinavščine. Odklanjajte zlo, oklepajte pa se dobrega. Drug drugega ljubite z bratovsko ljubeznijo. Tekmujte v medsebojnem spoštovanju. Ne popuščajte v vnemi, temveč bodite goreči v duhu, služite Gospodu. Veselite se v upanju, potrpite v stiski, vstrajajte v molitvi, bodite soudeleženi v potrebah svetih, gojite gostoljublje. Blagoslavljajte tiste, ki vas preganjajo, blagoslavljajte in ne prekljinjajte jih. Veselite se s tistimi, ki se veselijo, in jokajte s tistimi, ki jočejo. Drug o drugem imejte isto mišljenje, ne razmišljajte o visokih stvareh, marveč se prilagajajte skromnim. Ne imejte se v svojih očeh za pametne. Nikomur ne vračajte hudega s hudim. Pred vsemi ljudmi skušajte skrbeti za dobro. Če je mogoče, kolikor je odvisno od vas, živite v miru z vsemi ljudmi. Ne maščujte se na svojo roko, ljubi, anpak dajte prostor prosto Božji jezi, saj je pisano: Moje je maščevanje, jaz bom povrnil, pravi Gospod. Nasprotno: Če je tvoj sovražnik lačen, mu daj jesti; če je žejen, mu daj piti; če boš namreč delal tako, boš sipal žarečega oglja na njegovo glavo. Ne daj se premagati hudemu, temveč premagaj hudo z dobrim.

www.rael.org

Sveto pismo med drugim govori tudi tako:

Če te tvoj brat, sin tvoje matere, sin tvojega očeta ali sin tvoje matere ali tvoj sin ali hči ali žena tvojega naročja, ali prijatelj, ki je kakor tvoja duša, na skrivaj zapeljuje in pravi:

"Pojdimo in služimo drugim bogovom", ki jih niste poznali ne ti ne tvoji očetje, izmed bogov ljudstev, ki so okoli vas, najsi bodo blizu ali daleč od tebe, od enega do drugega konca zemlje, ne vdajaj se mu in ne poslušaj ga!

Naj se ne smili tvojemu očesu, ne prizanašaj mu in ne skrivaj ga, temveč ga neizprosno ubij! Tvoja roka naj se ob usmrtitvi prva vzdigne proti njemu, potem pa roke vsega ljudstva. Pobij ga s kamenjem, da bo umrl, ker te je skušal odvrniti od Gospoda, tvojega Boga, ki te je izpeljal iz Egipta, iz hiše sužnosti. Ves Izrael naj to sliši in se boji, da nihče v tvoji sredi ne bo več storil kakšne tako hudobne stvari.

5 Mojzes 13,1-19

Kamenjanje je v Stari Zavezi.

Krščanstvo, Judovstvo ga v praksi ne uporablja že stoletja več

[inkvizicija, srednji vek grda ravnanja z ljudmi, ... preseženi].

Uporabljajo se zdaj moderni pristopi za širjenje vpliva & moči v Krščanstvu kot inštituciji/inštitucijah

[uporaba medijev izključno z internetom, povezovanje s politiko, vplivanje na vzgojo, izobraževanje,

obvladovanje telekomunikacij sodobnih [s kontrolo nad uporabniki njih ponudbe], gospodarsko/borzno poslovanje,

evangelizacija, sodelovanje z nosilci moči vojaške & politične svetovne, delovanje preko svojih organizacij

[katere imajo vpliv na politične, gospodarske, policijske, vojaške, ... kroge; Opus Dei, številne druge organizacije].

Kamenjanje v rabi še danes v državah s šeriatskim pravom je v bistvu bilo v rabi pri Judih v časih Stare Zaveze.

Verjeten tudi pred tem časovnim obdobjem. Islam Šeriatski ga na novo izumil ni.

Rael sam s svojimi tezami raznimi - raznimi mi ne deluje nevaren kot številne druge verske organizacije, sekte,

katere imajo za seboj "n - število" zločinov, kriminalnih, neetičnih ravnanj.

Rael sam & njegova organizacija s svojimi blodnjami [nečlanstva pogled], neblodnjami [članstva pogled] verjeten

ni nevaren nobenemu, kar se zločinov, kriminalnih dejanj tiče. Katerim smo priče dandanes "kdaj pa kdaj" s strani

"uglednih in spoštovanih" voditeljev, organizacij, inštitucij.

Rael ubijal ni, tudi ni dajal ukazov za ubijanje, ... Kot je to zasledit pri n-številu avtoritet s področja politike, religije, ...

Kdor pač verjame njegovim blodnjam/neblodnjam pač verjame. Večina "pogojno normalnih itak, da ne".

Motivi vstopanja v njegovo organizacijo so različni od osebe do osebe [tako kot povsod drugod].

Vsi njegovi člani verjeten, da ne verjamejo vsemu kar reče. In so v raelijanstvu noter iz njim znanih motivov & interesov. Tako kot drugod v političnih strankah, tajnih/"poltajnih" združbah, organizacijah raznih.

"Noben človek ni brez greha. Noben človek ni vreden klanjanja."

pok. mariborski škof Vekoslav Grmič

[razlog zakaj se ni priklonil: poljubil "papeški prstan" pok. papežu Janez Pavlu II.]

Menim, da bi za nekatere bilo boljše, da bi začeli malo bolj sami reševati svoje težave, kot da da čakajo, da bo prišel Jezus ali pa Marsovci, ki so seveda zdravilo za vse bolezni. x:)x

se strinjam.

stara dobra kmečka pamet je v večini primerov boljše vodilo kot verska oznanila.

o tem kako je biblija kontradiktorna v vsebini sama s sabo, ne bomo x;)x

ali brez muje se čevelj ne obuje.

vsak je svoje sreče kovač.

Diplomatska nota generalnega sekretarja OZN, gospoda Ban Ki-Moona in predsednika republike Slovenije doktorja Danila Turka.

Dragi Raeljani, ne nam prosim mešat vino in beton!

Spoštovani gospod Rael,

Ker je vsem splošno znano, da gradite ambasado in letališče, kjer naj bi po vaših pobožnih željah pristala izven zemeljska bitja, vam z veseljem sporočamo, da je vaš trud popolnoma nepotreben in zaman. Po izmenjavi diplomatskih not med vrhovnim Elohimom in predsednikom republike Slovenije doktorjem Danilom Turkom smo se v okviru OZN dogovorili, da bo pristanek space force one letečega krožnika potekal na letališču Jožeta Pučnika. Za primeren protokol sprejema vrhovnega Elohima in ostalih visokih predstavnikov vlad in mednarodnih organizacij pa bo poskrbel urad predsednika vlade RS in vlada RS. Tako, da vam ni več potrebno zidati vaše ambasade za sprejem letečih krožnikov in pobirati denarja od naivnežev za vaše objekte, ki so popolnoma neprimerni namenu za katerega se zidajo.

Vaše početje gospod Rael, bi lahko primerjali s človekom, ki spusti gate na tla, kar na sredi ulice in začne srati na grozo vseh mimoidočih. Popolnoma neprimerno početje mar ne. A ste res mislili, da bote zgradili boljše letališče, kot so mednarodna letališča. Drugič raje prepustite delo strokovnjakom. Pa tudi kar se protokola tiče, a ste resnično verjeli, da bo vrhovni Elohim sprejel tako bedno ubogi sprejem, kot ste mu ga pripravili na vaši ambasadi, če se ji tako lahko sploh reče. Naj raje profesjonalni diplomati opravijo svoje delo kot se spodobi. Vrhovni Elohim bo bil tekom svojega obiska sprejet z najvišjimi državnimi častmi. Nudili mu bomo prebivanje v luksuznih hotelih, ne pa v vaši ubogi kolibi, od ambasade. Vodili ga bomo na vodene oglede naše ljube domovine in sveta. Kuhali mu bodo največji mojstri svoje obrti itd.

Po vsem zgoraj napisnemu, vam svetujemo, da prenehate s svojim nesmiselnim početjem in da nam prosim ne mešate vino in beton!

Lepo pozdravljeni,

generalni sekretar OZN,

g. Ban Ki Moon

predsednik republike Slovenije

g. dr. Danilo Turk

Diplomatska nota generalnega sekretarja OZN, gospoda Ban Ki-Moona in predsednika republike Slovenije doktorja Danila Turka.

Dragi Raeljani, ne nam prosim mešat vino in beton!

Spoštovani gospod Rael,

Ker je vsem splošno znano, da gradite ambasado in letališče, kjer naj bi po vaših pobožnih željah pristala izven zemeljska bitja, vam z veseljem sporočamo, da je vaš trud popolnoma nepotreben in zaman. Po izmenjavi diplomatskih not med vrhovnim Elohimom in predsednikom republike Slovenije doktorjem Danilom Turkom smo se v okviru OZN dogovorili, da bo pristanek space force one letečega krožnika potekal na letališču Jožeta Pučnika. Za primeren protokol sprejema vrhovnega Elohima in ostalih visokih predstavnikov vlad in mednarodnih organizacij pa bo poskrbel urad predsednika vlade RS in vlada RS. Tako, da vam ni več potrebno zidati vaše ambasade za sprejem letečih krožnikov in pobirati denarja od naivnežev za vaše objekte, ki so popolnoma neprimerni namenu za katerega se zidajo.

Vaše početje gospod Rael, bi lahko primerjali s človekom, ki spusti gate na tla, kar na sredi ulice in začne srati na grozo vseh mimoidočih. Popolnoma neprimerno početje mar ne. A ste res mislili, da bote zgradili boljše letališče, kot so mednarodna letališča. Drugič raje prepustite delo strokovnjakom. Pa tudi kar se protokola tiče, a ste resnično verjeli, da bo vrhovni Elohim sprejel tako bedno ubogi sprejem, kot ste mu ga pripravili na vaši ambasadi, če se ji tako lahko sploh reče. Naj raje profesjonalni diplomati opravijo svoje delo kot se spodobi. Vrhovni Elohim bo bil tekom svojega obiska sprejet z najvišjimi državnimi častmi. Nudili mu bomo prebivanje v luksuznih hotelih, ne pa v vaši ubogi kolibi, od ambasade. Vodili ga bomo na vodene oglede naše ljube domovine in sveta. Kuhali mu bodo največji mojstri svoje obrti itd.

Po vsem zgoraj napisnemu, vam svetujemo, da prenehate s svojim nesmiselnim početjem in da nam prosim ne mešate vino in beton!

Lepo pozdravljeni,

generalni sekretar OZN,

g. Ban Ki Moon

predsednik republike Slovenije

g. dr. Danilo Turk

HA-HA-HA ... :fool:

Ne štekam :inocent: Je Rael ta Kozlobrad, ali kaj ?

Živjo XYZ,

ti bom malo bolj razložil sceno Kozlobradovega foruma. Če boš malo bolj pogledal temelje Kozlobradove vere, boš našel samo leporečje. Prav tako najdemo pri mnogih sektah samo lepe besede, ljubezen itd. A ko jih bolje pogledaš vidiš, da so pravzaprav drekec zavit v celofan in da je pravzaprav njihov namen pobirati denar od naivcev ali pa da niso tako nedolžne kot se delajo ter da pravzaprav širijo nasilje in nestrpnost.

LP

POZOR, preden se razlgašate za kozlobradove vere si preberite Danijelovo videnje.

Tukaj je link: http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Dan+8...;set=2&l=sl

Kozel najbrž pomeni islam, oven pa najbrž krščanstvo.

Če je to res, potem se zna zgoditi, da je islam od hudiča. Sej veste, kozel je tudi znak hudiča. Še na tarok kartah je kozel, na 15, ki predstavlja zlo. Ampak pustimo to bogu.

Ampak meni je postalo več ali manj jasno,...

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

• 3 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...