Skoči na vsebino

Donacije Luninemu netu

Marsa

Recommended Posts

x:Xx x;)x :detelca:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

• 3 months later...
Guest Jeti
pikapolonco-šparovček sem napolnila čisto do vrha :2src: .... Marsi bo sigurno prav prišlo pri tej nenadni selitvi x;)x

• 2 weeks later...

LN prosi za pomoc=donacije.

V zadnjem casu so nekateri viri financ usahnili (med drugimi tudi osebni/dodatni viri, ki nimajo zveze z LN, in s katerimi sva poleg tega, da sva prezivljala sebe, drzala pokonci tudi LN), zato naprosava za pomoc obiskovalce, saj vsega ne zmoreva sama, predvsem in najbolj financno.

Za nekaksen *dosezek* stejeva v teh kriznih casih tudi to, da se vedno smo; LN se vedno stoji in je dejaven in kar se tice zascite in podobnega pomembnega, je med temi na najvisji ravni (kot tudi po obisku, saj smo vedno v lestvici 50-ih, kljub temu, da nimava backgrounda v smislu budgeta - oglasevanja itd. ipd.).

Kaj zelo hitro izboljsevati se (iz omenjenega) pac ne da, vseeno pa nama je nekaj do tega, da se vsaj obdrzi.

Kljub temu (vsem nenaklonjenim pogojem in okoliscinam) intenzivno nadgrajujeva predvsem forum, pa tudi ostale strani LN (ki so tekom let ze zastarele)...

Donira, ce, kadar in kolikor kdo zeli/more=ima moznost, zeljo, voljo.

Ko pa so stanja krizna, pa je prav, da se to pove.

V upanju na vase stevilne nesebicne in radodarne donacije vas lepo pozdravljava in obljubljava, da se bo LN(F) se dalje razvijal v pozitivno=naprej=>>

(*vendar 0 plus/brez 0 je 0).

Hvala za pozornost! x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Najbrz ste vsi spregledali, zato osvezujem.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

.. zato ni navala xg:Dx stos dneva!

Lojze: Ej a ti ves zakaj dans noben ni doniral lunin.netu?

Polde: Ne, zakaj?

Lojze: Ker je praznik!

:fool:

:sori:

um jst tut sparovce pogledu. sm pa zdej u kreditu za 10.000, ker smo moral 30 let staro kopalnco zrihtat pa balkon zasteklit, da bo saj kej se placa, pa okna menat, pa takle. Ampak bomo kej najdl!

xDDx x:Dx

a dej - vse to si moral ti vlozit? za podnajem? ja no sej pol ti bojo to odstel pr najemnini vsaj?

v glavnem... kaksn mamo, a ne!

Picasso

ne ne, ne bom vec podnajem x:)x koncno.

ker ma moja polovica svoje stanovanje zdej. Podedovano. (ne vem zakaj ne uporabljamo izraza "pobabicino" xrolleyesx ) sicer staro, ampak zato tolk casha za prenovo, k je bla nujna.

to je moj prvi vecji puf u lajfu sploh :o|o: ne maram se zadolzevat. ampak je bla to mogoce najboljs variatna nekak.

vem pa da je mim tkole placevat za podnajem, saj sem sam placeval zdej kaksnih 7 let okvirno ze. Prej sm pa itaq mogu bit se doma.

U Lj. pa je sploh drago. Jst sm v zadnjih 2 letih dal za najemnino (brez stroskov) cca. 10.000 EUR. To pa je skor taka vsota kt bom dal zdej za delno obnovo starega stanovanja.

Se vedno pa sem mnenja, da se uporaba LN in LNF zacne placevat.

Ce bi vsak uporabnik dal letno vsaj 20 EUR, bi neki nanesel ane.

Je pac tko, "svoboda", samskost, mir, tisina, so danes izgleda draga stvar.

No ja, v resnici je verjetno najbolj svoboden tisti, ki lahko ustvarja neglede na to kje je. Meni je to precej tesko, ker sem navajen samote. Izzivi so vedno; tako ali drugace.

Upam pa, da bo v ponedeljek vsak malo bolj reden uporabnik tega foruma segel po denarnici in doniral vsaj 10 EUR, ce ne vec.

Uporabniki tukaj smo dali in dobili vec kot se sploh zavedajo/mo. Dajati in sprejemati, pa je privilegij.

Pa se ena vspodbuda za clane:

˝Vsaka dobra prihodnost je možna, vendar le, če si zanjo iskreno prizadevamo. Za slabo je dovolj naša brezbrižnost in pasivnost.˝

ne ne, ne bom vec podnajem x:)x koncno.

ker ma moja polovica svoje stanovanje zdej. Podedovano. (ne vem zakaj ne uporabljamo izraza "pobabicino" xrolleyesx ) sicer staro, ampak zato tolk casha za prenovo, k je bla nujna.

to je moj prvi vecji puf u lajfu sploh :o|o: ne maram se zadolzevat. ampak je bla to mogoce najboljs variatna nekak.

vem pa da je mim tkole placevat za podnajem, saj sem sam placeval zdej kaksnih 7 let okvirno ze. Prej sm pa itaq mogu bit se doma.

U Lj. pa je sploh drago. Jst sm v zadnjih 2 letih dal za najemnino (brez stroskov) cca. 10.000 EUR. To pa je skor taka vsota kt bom dal zdej za delno obnovo starega stanovanja.

No ja, v resnici je verjetno najbolj svoboden tisti, ki lahko ustvarja neglede na to kje je. Meni je to precej tesko, ker sem navajen samote. Izzivi so vedno; tako ali drugace.

Upam pa, da bo v ponedeljek vsak malo bolj reden uporabnik tega foruma segel po denarnici in doniral vsaj 10 EUR, ce ne vec.

Uporabniki tukaj smo dali in dobili vec kot se sploh zavedajo/mo. Dajati in sprejemati, pa je privilegij.

Pa se ena vspodbuda za clane:

˝Vsaka dobra prihodnost je možna, vendar le, če si zanjo iskreno prizadevamo. Za slabo je dovolj naša brezbrižnost in pasivnost.˝

o, a res, super! x8Dx :palec:

da nisi vec v podnajemu!

(privoscim!!)

ja, to me unici. v podnajemu od 1. 4. 1990. V tem casu, ko gagas da mas se za najemnino, ni sans se kaj (vecjega) nasparat, pa si tako v zacaranem krogu.

Zmetal casha blazotno... pismo, za manjsi flat ze! :o|o:

Ja, js nimam dedkov pa babic in nikogar, po komer bi kej podedovala in/al karkoli imela.

Pol se mors pa pac tkole matrat.

Sem zlo skromna in ce me ne bi tole dusil (da ne govorim o vsakomesecnem oz. kr vsakodnevnem stresu, ker mesci se hitr obrnejo, poleg tega pa nikol ni sam to; prvic so se stroski, drugic pa je povsod drugace: nekje nekaj ze je, nekje necesa ni, pa tko kupujes in zapravljas tud za ful enga stafa, ki ga kasneje ne mors uporabljat in ga bodisi podaris, pustis al vrzes stran)... no ce me ne bi tole za vrat stiskal, bi mela normalen lajf, cloveka vreden.

Potem pa se se trudis za skupnost kaj narest, mal pomagat... oz. pac nekaj ustvarjalnega narest, dat od sebe energetsko, pa je potem se tezje in izpade celo butasto (sam nimas za svoj plejs da zivis, a v bistvu placujes -poleg tega da djabe delas- se za druge). In res je tud, da sva se sama odlocla.

Se mi pa zdi, da bi se lohk tud vsak odlocil, da namest da da za 1 kino, ki ENKRAT DVE URI sedi not, bi lohk prispeval za plejs, na katerem se pocuti domace in kamor vedno lohk pride.

Vendar do zdaj sem ze ugotovila, da je to utopicno mislit.

20€ je velik za naenkrat dat, 10€ pa mislim da bi lohk vsakdo imel in dal, to pomeni manj kot 1€ na mesec!

Jezi me edino, da ko bova enkrat prisiljena ukinit vse oz. ne bova mela vec energije dodatne (ker je ze lajf sam dost tezek), da bo pa ful pritozb in sele pol se bo vidla dejanska vrednost tega plejsa.

zal je pac tko v lajfu, da tedaj ko nekaj je, ne stekas, kok je vredno. Ko pa ni vec, pa je ze prepozno.

Verjamem, da je razlog za tako malo pomoci (oz. tako malostevilnih donatorjev na tako stevilno obiskanem plejsu) tud, da kao: 'sej ne rabijo tega', 'niso stalni obiskovalci', 'lohk komot brez', 'sama sva se odlocla' itd.

Vendar jaz sem tud komot brez Kraljev ulice, recimo, a ko mam 3€ v denarnici (in to pomeni, da mam TRI EVRE, dejansko, nic po sparovcih itd.), ga kupim. nenazadnje da cash krozi.

No tle sem mal precenla obiskovalce. x:)x

Zadnjic sem bla (kot pogosto) vec dni brez casha in sem dobila za karte (25), pa sem dala tamalemu 5, pa ni hotel vzet, ces da jaz bolj rabim, pa sm rekla da me zarad 5€ nou konc in da nenazadnje ce ne das, ne mors dobit. xDDx

(pa se hocem, da -ceprav je to morda za marsikoga butasto- mal *tega* od mene *dobi* v teh egoisticnih casih, ceprav se zavedam, da mu morda s tako doto nou najlazje... se mi zdi, da je fajn razvijat ta cut.. tud za druge, za skupnost itd.)

Zal smo v manjsini, tisti ki tako mislimo in furamo.

Picasso

Sem dobila nekaj za rojstni dan, pa bom mal delila..

Sam res banke ne delajo x:o)x

bo jutri...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Če misliš uveljaviti, da se bo plačevalo, potem itak veš, da bi moralo veljati za vse enako. Ampak potem bo treba za to tudi nekaj nuditi, saj forumi so brezplačni, si ga lahk sam dovnloadaš. Potem bi se moral tud zaprl za javnost in ne bi bil v taki obliki kot je. Tako da se mi ne zdi smiselno, da bi zaradi tebe morali biti vsi prikrajšani. Ali pa da bi diplomatsko preganjali tiste, ki ne plačajo nič. To pa sam najboljše veš, kako to uspeva, da se prilizuješ zato, da bi Marsa spregledala, če ti druge zmerjaš in preganjaš, ker ti ne pašejo. Al pa obratno.

Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi.

Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si

Sem dobila nekaj za rojstni dan, pa bom mal delila..

Sam res banke ne delajo x:o)x

bo jutri...

ah ne, tega ne bi hotla, nic nocem tkole!!

na skodo/racun nekoga druzga!

Kupi si kaj!!!! :palec: (namest 'mene' x:o)x x:Dx x;)x za darilo)

ko/ce pa ma kdo kej *viska* kdaj, pa nej se mal prispeva. :palec:

Picasso

Tako da se mi ne zdi smiselno, da bi zaradi tebe morali biti vsi prikrajšani.

ni sploh tko.

Zaradi 'MENE' (ce ze hoces) bi bli 'vsi prikrajsani'.

Ker ne gre za to, kaj Free ja al pa ne, gre za to, kaj 'jaz' (v tem primeru LN) ja ali ne.

ampak ce ze - free je ze veckrat doniral.

Ne da mu to daje kasksne posebne pravice oz. privilegije (nenazadnje sem v 6 letih zbenala kakih 6 folka, zanimivost pa je, da jih je 5 -al pa vsaj 4- od teh doniralo). x:)x

Gre za OSEBNI odnos do tega.

Za 'mojga' (LN) in 'tvojga' (clan/obiskovalc itd.)

Dam das.

Jaz dam, ti ne das. OK.

Ker se to ze skoz razume, LN do zdaj fura tko.

Ne gre za to, kaj moras, pac pa za to, kaj hoces in morEs (=lahko).

In jaz ocitno lahko, 'vi' pa ocitno tezko.

To je vse. x:)x

Picasso

Mislm, clovk dej ustav mal konje, si se prlepu name kt klop. same zarote se vidis no. Dej mal predihi ze, kdo ti pa kej hoce sploh. Ja, kar pravi nisem pomislil, res, torej kako bi potem se vedno ostal forum odprt na nek nacin. Ampak zihr obstaja nacin. Ce ne drugega pa pac ni dobra ideja ane. sorry k razmisljam. Kolk se ti za mano ukvarja bi se lahk tut s tem kako bi LNF do dnarja prsou ane. V kaksne druge vode me pa ne sprovociras vec :vragec:

no, bot fajn, pa mal bolj konstruktivno usmer energijo. pa mal sirs poglej vse skupi, bos drgac vidu.

aja, evo, razmislja kao bi se dal recimo: vsak nov, ki se prijavi na lnf, bi pred pridobitvijo gesla doniral 20 EUR ,za letno uporabo LNF. status se mu avtomaticno podaljsa v kolikor placa letno clanarino recimo.

predlog pac, za katerega nism zihr a je primeren al ne; da naute spet sikal znalci in vedci hudi xrolleyesx

vask starejsi uporabnik, med katerimi je dosti taksnih ki niso redni uporbniki ali pa so pisali zgolj 1x, 2x, itn.

mal delikatna zadeva prouzaprou :o|o: k po eni strani zoprn kr ukint akaunte ane. sam nekak pa useen mogoce bolj izbrat da se ukine nekatere, in druge ne, kt use!? mogoce? ne vem no.

Če misliš uveljaviti, da se bo plačevalo, potem itak veš, da bi moralo veljati za vse enako. Ampak potem bo treba za to tudi nekaj nuditi, saj forumi so brezplačni, si ga lahk sam dovnloadaš. Potem bi se moral tud zaprl za javnost in ne bi bil v taki obliki kot je. Tako da se mi ne zdi smiselno, da bi zaradi tebe morali biti vsi prikrajšani. Ali pa da bi diplomatsko preganjali tiste, ki ne plačajo nič. To pa sam najboljše veš, kako to uspeva, da se prilizuješ zato, da bi Marsa spregledala, če ti druge zmerjaš in preganjaš, ker ti ne pašejo. Al pa obratno.

Ja, saj obstojajo taki programi tudi, ko se prijaviš, pa naprej plačaš, daš svoj žiro račun in privoliš, da ti vzamejo… pol pa lahko vprašaš, kaj te matra…

No, to se pa lepo sliši. In za kaj se rabi ta denar, če smem vprašat?

In kaj praviš ti free, katere se naj ukine, a tiste, ki ne zastopajo tvojga mnenja?

Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi.

Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si

Da. velik tega obstaja. Jst se ne spoznam neki full, pa se druga stvar je, mora to en naredit, kar pa ponavadi tudi ni brezplacno oz. celo veliko stane. Najboljs so simpl variante pomoje. Recimo ,da se geslo poslje po mailu v kolikor lunin.net dobi na racun nakazan znesek pod doloceno sifro recimo. Pa se to nism cist zihr a je glih simpl.

Na vprasanje ti bo morda odgovorilo urednistvo.

Zdej, ce te res zanima, si poglej satistiko clanov. Videl bos da je med njimi veliko takih, ki nimajo niti objave, ali pa zgolj eno, dve. Torej so, ampak niso dejavni.

Lahk pa se kr vse ukine, zapre, tko kt Marsa prav, pa je. Pa se nau vec sikirala, pa zivotarla in usmerila energijo v kej drugega.

ah ne, tega ne bi hotla, nic nocem tkole!!

na skodo/racun nekoga druzga!

Kupi si kaj!!!! :palec: (namest 'mene' x:o)x x:Dx x;)x za darilo)

ko/ce pa ma kdo kej *viska* kdaj, pa nej se mal prispeva. :palec:

eejjj.. sej veš, da ni tko mišljeno. sam trenutno se mi pač 20€ ne pozna tko veliko, teb in Artisi pa verjetno nekaj se, in če lahk še za svoj rojstni dan delim veselje in še jaz koga razveselim, ne da samo vsi mene... je to čist fajn, a ne..

bom si še zmeraj kaj kupla, sam itak.. ma saj v bistvu nič takega ne rabim xnckrivx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ja, saj obstojajo taki programi tudi, ko se prijaviš, pa naprej plačaš, daš svoj žiro račun in privoliš, da ti vzamejo… pol pa lahko vprašaš, kaj te matra…

No, to se pa lepo sliši. In za kaj se rabi ta denar, če smem vprašat?

In kaj praviš ti free, katere se naj ukine, a tiste, ki ne zastopajo tvojga mnenja?

no seveda ni tko da 'das svoj ziro racun in privolis da ti vzamemo'???!!!

Ti izvolis dat sam - ce zelis.

To je brezveze da govoris Freeju - nikogar se se ni ukinilo, vsaj ne trajno. Nihce ni onemogocen.

Ostalo so pa vasa osebna prepucavanja (kdor se pac 'gre' to).

Za kaj se rabi denar? xDDx

Imas ti kaj zastonj kje?

Denar se rabi, da se vzdrzuje tale plac, ki sva ga spravila pokonci dva prostovoljca, je (bil) to avtorski projekt in ne podaljsek kaksnega medija, firme, proizvajalca ipd., skratka necesa, kjer je budget.

Seveda ne gre sam za najem ali zakup placa, pac pa predvsem za redno vzdrzevanje, posodabljanje, nadgradnjo, zascito, dodatnega programerja in ostale stroske, nenazadnje se placuje tud elektrika.

skratka, vse se placa.

In zaenkrat se rabi za vzdrzevanje oz. da sploh lohk smo, ker so, kot sem napisala, usahnili dodatni viri (torej najini osebni, ki nimajo zveze z LN, a sva jih vseen vlagala not, vendar zdaj pa jih vec ne moreva, ker so kot receno usahnili)

Kot je znano, sem sama tud proti placevanju clanarine (zato je tudi se do danes ni, kot opazate), vendar ni receno, da se ne bova kdaj prisiljena posluziti tega.

To smo ze obdel(ov)ali.

Najvec pa imajo za povedat seveda tisti, ki jim je pretezko dat 5€.

In ce kdo ne zeli dati, tudi jaz od njega ne zelim nic. x:)x

Da. velik tega obstaja. Jst se ne spoznam neki full, pa se druga stvar je, mora to en naredit, kar pa ponavadi tudi ni brezplacno oz. celo veliko stane. Najboljs so simpl variante pomoje. Recimo ,da se geslo poslje po mailu v kolikor lunin.net dobi na racun nakazan znesek pod doloceno sifro recimo. Pa se to nism cist zihr a je glih simpl.

ja. nic ni simpl, vse je delo.

ampak glede na to, da bi bla skor lohk brez elektrike pa neta (sej v zacetku sva LN furala prek telefonskega modema x:o)x na prav tako lastne ogromne stroske seveda), kamoli da bi kdo dal 1€ bognedaj za moje ustvarjalno in predano in nesebicno DELO.

skratka, ce se avtomaticno podrazumeva, da se sama vse placujem, je najbrz se bolj utopicno pricakovat, da si lohk kdaj kako kilo cesenj SE SEBI kupim. x:o)x x:Dx (xrolleyesx)

eejjj.. sej veš, da ni tko mišljeno. sam trenutno se mi pač 20€ ne pozna tko veliko, teb in Artisi pa verjetno nekaj se, in če lahk še za svoj rojstni dan delim veselje in še jaz koga razveselim, ne da samo vsi mene... je to čist fajn, a ne..

bom si še zmeraj kaj kupla, sam itak.. ma saj v bistvu nič takega ne rabim xnckrivx

ma saj vem in itak te poznam in stekam... sam mi je nekak skoda, da bi kdo dajal na tak nacin - recimo ce je blo njemu namenjeno za darilo. mah saj stekas. xDDx

:sori:

men je pa tale avgust vse vojne rezerve odnesel...

Bomo probal kej najt jutr, sam to naw neki da b člouk rekel UAU :sori:

eh zakaj sori, saj ce ni clanarine in ce je tko kot je, nama ni nihce nic dolzen in kdor seveda ne more prispevat, pac ne bo. Logicno. Pa tud stekam da so dopusti oz. da se je folk ze izprsil za 'poletne zadeve'. xDDx

skratka: ce/kdor/kadar lahko in zeli. x:)x

Picasso

• Objavi novo...