Marsa 20. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2009 Saj sem rekla da zaenkrat ne. Nekako se ne morem za to odlocit.Naprosila sem vas za donacije oz. da kdor lahko, ce zeli, donira.Se mi zdi to posteno (vsaj z moje strani). Ne, odziv ni bil ne vem kaksen, pravzaprav majhen.Je pa prikapljalo nekaj donacij (in par res velikodusnih), vendar praviloma od ze preteklih donatorjev. Tko da bom tole pac veckrat osvezevala.Ker se vedno pac apelirava na obiskovalce (saj v bistvu skoz, saj to obvestilo je pac vedno tu, vendar praviloma sramezljivo 'pospravljeno' v uredniskih forumih, cesar itak nihce ne bere (razen ce ni kaj 'zmohtnega', 'zoprnega' ali taksnega)). Nenazadnje pa tudi tak odziv kaj pove, pa bova tako morda lazje v prihodnosti sprejela kaksne pomembne odlocitve.Dokler je fidbek, nima smisla prenehat s stvarmi. Ce/ko pa ne bo popolnoma nobenega odziva vec, se bova morda pa tudi midva drugace odzivala. Skratka, ne morem se (se) odlocit za clanarino.Ker ne verjamem v prisilo.Saj lohk recemo pri sebi, da clanarina JE. Pa naj vsakdo to uposteva.Al moram opomine posiljat in taksno?! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. avgust 2009 Prijavi Deli 20. avgust 2009 ..Nenazadnje pa tudi tak odziv kaj pove, pa bova tako morda lazje v prihodnosti sprejela kaksne pomembne odlocitve...Saj lohk recemo pri sebi, da clanarina JE. ...... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 29. avgust 2009 Prijavi Deli 29. avgust 2009 Saj sem rekla da zaenkrat ne. Nekako se ne morem za to odlocit.Jest ti predlagam naslednje. Pošlji nam vsem prijavljenim, žiro račun, kamor naj nakažemo letni prispevek v višini 20 EUR in rok do kdaj mora biti plačano. S tem si omogočino pisanje na forumu, tisti, ki ne plača naj pa samo bere. Za reklamna sporočila pa določi določen znesek (povsod se reklama plača, tudi na mojem mediju) in po plačilu določenega zneska, se reklama tudi lahko objavi, izjeme so večji donatorji, kjer je to lahko vključeno v višino donacije...s tem bi se tudi znebili raznih "venus" "težakinj"...Rubriko Lunin oglasnik pa spremeni v Lunini mali oglasi, kaj se pa tam lahko zakonsko oglašuje v skladu z 6 členom zakona o preprečevanju dela na črno, se pa ve..... Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2009 ja, thanx, hvala za predlog. sm sama v podobno smer razmisljala (predvsem kar se tice oglasov) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. avgust 2009 Prijavi Deli 29. avgust 2009 Pa, Marsa.. ne vem če si vidla v Dnevniku.. tole reklamo, ki jo imaš gor.. ni niti maila, niti ni link, da bi te na kako stran z navodili pripeljal..Dvomim, da se da nekomu, ki vidi tole in si reče, o kul, ja, rabim.. brskat pol in ugotavljat, kdo je Marsa in kje najde njen mail.. Po moje vsak tud ne pošteka čist takoj, da si ti administratorka in da te lahk skoraj v vsaki temi najde nekak se mi zdi, da če bi se uvedla članarina, bi bilo keša glih tolk kot zdaj.. sam folka ne bi blo več.. tisti, ki nam ni vseen, itak nakažemo kaj vsake tolk, ponavad kar kaj več kot 20€ na leto, tisti, ki jim vsi teli linki in prošnje za donacije nič ne pomenijo, pa tud članarine ne bodo plačali.. bo itak vsak rekel: saj ne rabim, saj lahko brez.. ne, ne vem.. .. nimam ideje.. od česa pa ostali forumi živijo? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 29. avgust 2009 Prijavi Deli 29. avgust 2009 Pa, Marsa.. ne vem če si vidla v Dnevniku.. tole reklamo, ki jo imaš gor.. ni niti maila, niti ni link, da bi te na kako stran z navodili pripeljal..Dvomim, da se da nekomu, ki vidi tole in si reče, o kul, ja, rabim.. brskat pol in ugotavljat, kdo je Marsa in kje najde njen mail.. Po moje vsak tud ne pošteka čist takoj, da si ti administratorka in da te lahk skoraj v vsaki temi najde nekak se mi zdi, da če bi se uvedla članarina, bi bilo keša glih tolk kot zdaj.. sam folka ne bi blo več.. tisti, ki nam ni vseen, itak nakažemo kaj vsake tolk, ponavad kar kaj več kot 20€ na leto, tisti, ki jim vsi teli linki in prošnje za donacije nič ne pomenijo, pa tud članarine ne bodo plačali.. bo itak vsak rekel: saj ne rabim, saj lahko brez.. ne, ne vem.. .. nimam ideje.. od česa pa ostali forumi živijo? poglej , jaz načeloma donacij ne dajem, ker jih tudi meni nihče, če bi bila pa članarina, al kokr kol že temu rečeš in to praviloma za vse, bi pa plačal, pa verjamem, da nas je še več takih... Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. avgust 2009 Prijavi Deli 29. avgust 2009 poglej , jaz načeloma donacij ne dajem, ker jih tudi meni nihče, če bi bila pa članarina, al kokr kol že temu rečeš in to praviloma za vse, bi pa plačal, pa verjamem, da nas je še več takih...aha, ok, štekam jaz pa rajš prostovoljno, kot pa da mam filing, da se me v nekaj sili... kako smo si različni (v bistvu pa ja.. naj bo članarina.. donacije lahk itak še vseen dajemo..) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 31. avgust 2009 Prijavi Deli 31. avgust 2009 članarina no good. zadeva mora laufat na principu nedoločenosti, spontanosti in nepredvidljivosti. tu mora imeti duh proste roke. ampak, če se že moramo obnašati trženjsko... bi uspela samo ena varijanta. kako se prodaja cuker v mkdonaldsu, kako se prodajajo big flat tv's in vsa ostala buržoazna droga najprej moraš narediti ljudi (poceni) odvisne poten jim pa ornk zaračunat. torej... prvih 200 postov je gratis (ker smo veliki humanisti in človekoljubi) za vse ostale poste pa davaj pare (ker mormo tut mi jest kaviar in se vozit z rollsi). če pa narediš samo članarino se pa fluktuacija folka več al mejn ustavi, dialektika usahne, energija porazgubi... razumem pa problem. in v tem je fora, da se moraš v tržnem diskurzu obnašal ali tržno ali te pa ni. in to je žalostno. ni pa to konec sveta. se mi zdi, da nas je precej na tem forumu, ki nas po tej definicij tko al pa tko,...sploh ni. pa velik sreče Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 1. september 2009 Prijavi Deli 1. september 2009 članarina no good. zadeva mora laufat na principu nedoločenosti, spontanosti in nepredvidljivosti. tu mora imeti duh proste roke. ampak, če se že moramo obnašati trženjsko... bi uspela samo ena varijanta. kako se prodaja cuker v mkdonaldsu, kako se prodajajo big flat tv's in vsa ostala buržoazna droga najprej moraš narediti ljudi (poceni) odvisne poten jim pa ornk zaračunat. torej... prvih 200 postov je gratis (ker smo veliki humanisti in človekoljubi) za vse ostale poste pa davaj pare (ker mormo tut mi jest kaviar in se vozit z rollsi). če pa narediš samo članarino se pa fluktuacija folka več al mejn ustavi, dialektika usahne, energija porazgubi... razumem pa problem. in v tem je fora, da se moraš v tržnem diskurzu obnašal ali tržno ali te pa ni. in to je žalostno. ni pa to konec sveta. se mi zdi, da nas je precej na tem forumu, ki nas po tej definicij tko al pa tko,...sploh ni. pa velik sreče Nimbus, jest sem sam dal svoj predlog, sem pa pristaš tega, da je za vse enako, mam pač izkušnjo z nekega drugega foruma....poglej, saj je vseen če nas je manj, a s časoma se glede na to, da zadeva laufa, povečuje tudi aktivno članstvo....Vedeti moraš, da bo Marsi preje ali kasneje preraslo to v moro, v današnjem času, ko limamo mesec z mesecem, ko premetavamo položnice iz enega računa na drugega, potem ti pa pride še za strežnik in ostalo, se ti počas butasto zdi ljubiteljsko plačevati nekaj, od česar maš sam še najmanj, maš samo zadovoljstvo za svojo dušo... Najrti je treba rešitev, da ji to ne bo več breme ampak enako zadovoljstvo, kot ga je imela takrat, ko je forum naredila....Oglaševalcev ni, donatorji tu in tam, vse skupaj pa nič. Edino kar ostane je letni prispevek v višini, da se ji razbremeni tisti del stroškov, ki jih za nas plačuje... Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. september 2009 Prijavi Deli 1. september 2009 ja, valda... sej štekam. jaz bi najraj vidu, da na loto zadane, a veš. ni mi samo všeč, da preide s članarino članstvo v ekskluzivo. pol noumo mel več klošarjev kle gor in pol ne bom meu več šans za nova prijateljstva. ne, resno. upam, da bo prišlo kaj sponzorjev. bi zase tut raje vidu, da bi lahko tko reku kot aliana, da mi 20e ne pomeni veliko, pa tega ne morem. mi pomeni natanko pet ur dela, pa še najdit si ga morm. tko, da par postov, dobre volje in želje je trenutno vse kar lahko prispevam. Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2009 Avtor Prijavi Deli 1. september 2009 stekam, Nimbus, povsem, sama imam enak problem - namrec, morm ga se najdt. Tomaz, hvala in lepo k si se tolk zavzel in tud vsem ostalim hvala za ukvarjanje, predloge, pripravljenost, socutje itd. Tomaz, imas popolnoma prav in ce gre za eno debato takole, se povsem strinjam. Sam.... sam sam...tezko tezko se grem te ukrepe. morda bo, ko bom preuredila forum oglasi, kaj bolje (sicer dvomim da v smislu pozitivnega materialnega priliva, vendar pa morda bo to pomenilo pozitiven odliv nepotrebnega ali motecega - skratka, manj spama, ce drugega ne). Bi bilo pa morda za razmislit v tej smeri, da bi clani (ki bi placali neko simbolicno clanarino, morda 10€ letno, kar je manj kot 1€ mesecno) imeli ful vec pravic oz. neclani samo zelo minimalne (ne pa da ne bi mogli sodelovat, recimo) - npr. ne bi mogl odpirat novih tem ipd. (pa ze tu bi bil osip zgolj oglasevalcev)... Ze zdaj namrec obstaja nekaksno clanstvo (zlati clan, lunin clan itd.), ki ti nudi tudi vec placa in drugih ugodnosti - s tem sva mislila tudi spodbudit clane, da bojo kej prispeval...Skratka, clanstvo nekako ze JE uvedeno. No in lahko bi bilo nekako tako, da bi imeli clani vse ostalo, neclani pa samo branje in komentiranje in najosnovnejsi paket OSev (recimo 13 ) (ne pa tudi recimo popanja linkov, odpiranja tem, popanja fotk, omogocanja kilometrskih reklamc pr svojih osebih podpisih itd. ipd.). To se mi zdi da bi bilo se najbolj posteno.Da se ne skensla kar folka, da vse lepo in prav (vsem moznosti, vsi zadovoljni), vendar najbolj osnovno.Ce karkol vec - to je pa samo za clane. Morava se se z Mitjo dobit (zdaj je cist divje) oz. dorect okol tega, mal strategije in planov itd., plus bomo videli okoli tehnicne izvedljivosti, ampak to se mi zdi zaenkrat najbolj kul in morda bi to lahko kaj spremenilo (a ne vem ce je tudi izvedljivo). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 1. september 2009 Prijavi Deli 1. september 2009 Marsa, če bodo kakšne konkretne spremembe, dej prosim obvestit folk vsaj en teden prej. Še boljše bi blo da se dobi obvestilo na mejl, s katerim si se prijavil. Mogoče bi blo dobro vseeno še dodatno obvestilo na OS. Vem da je to ful dela, vendar gre za korenite spremembe. Tale tvoja zadnja ideja ni tko slaba, tko na hitro ko berem. Samo si pa želim da bi ble potem Fotke uvrščene na enako pozicijo kot je recimo Duhovnost in osebna rast, Astrologija, Čvekarije in ostalo. Bo vseeno malo bolj pregledno.Itak nameravam tudi sama prispevat, trenutno je pač tko da imam še nekaj neplačanih računov in nekateri od njih so že opomini, tko da je to zdaj trenutno prioriteta, da se ne zafuram preveč v sranje. Sej veš da je pri meni up & down. Tudi una varianta glede astroloških izračunov je zanimiva, upam da bo kmalu v uporabi. Za kaj več se bova pa itak menile ko bo več financ. Tko da... donacija bo (mogoče še boljše kot darilo če ti je tko lažje), ne vem pa še točno kdaj bo zneslo... še letos pa sigurno. http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 2. september 2009 Prijavi Deli 2. september 2009 Ja neću moći plaćati članarinu jer ne radim. Hm, u tom slučaju morat ću vas pozdraviti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2009 Avtor Prijavi Deli 2. november 2009 Dragi gosti in prijatelji Luninega neta! LN vas poziva, da prispevate kako donacijo (seveda po vasih zmoznostih), da bomo lahko peljali ta projekt se naprej. Hvala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. november 2009 Prijavi Deli 4. november 2009 dobro, da vsake toliko osvežiš temo, Marsa! se bomo potrudili ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2009 Avtor Prijavi Deli 4. november 2009 Hvala Druidka (in da jo tudi vi kdaj )! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 4. november 2009 Prijavi Deli 4. november 2009 Potem pa se se trudis za skupnost kaj narest, mal pomagat... oz. pac nekaj ustvarjalnega narest, dat od sebe energetsko, pa je potem se tezje in izpade celo butasto (sam nimas za svoj plejs da zivis, a v bistvu placujes -poleg tega da djabe delas- se za druge). In res je tud, da sva se sama odlocla. Se mi pa zdi, da bi se lohk tud vsak odlocil, da namest da da za 1 kino, ki ENKRAT DVE URI sedi not, bi lohk prispeval za plejs, na katerem se pocuti domace in kamor vedno lohk pride.Vendar do zdaj sem ze ugotovila, da je to utopicno mislit.20€ je velik za naenkrat dat, 10€ pa mislim da bi lohk vsakdo imel in dal, to pomeni manj kot 1€ na mesec! Jezi me edino, da ko bova enkrat prisiljena ukinit vse oz. ne bova mela vec energije dodatne (ker je ze lajf sam dost tezek), da bo pa ful pritozb in sele pol se bo vidla dejanska vrednost tega plejsa.zal je pac tko v lajfu, da tedaj ko nekaj je, ne stekas, kok je vredno. Ko pa ni vec, pa je ze prepozno.Se strinjam s teboj Marsa! Vsak od nas tukaj bi se moral zavedati, da gre vedno v življenju za izmenjavo, kroženje, nekaj za nekaj. Sej ne more človek sam jemat, pa nič dajat x!x Le ego samo jemlje in pozablja. x!x Se strinjam s članarino. Pri takem številu uporabnikov bi se še kej nabralo,tako da bi bilo prav za vse. Se strinjam s teboj Marsa - "In ce bi vsak clan dal P E T evrov letno, bi blo zelo zelo zelo zelo drugac. 5 f***** evrov." Pri stroških ni "duha nedoločenosti, spontanosti in nepredvidljivosti." Stroške je potrebno imeti pod kontrolo, ker se sicer kamalu vse sesuje.Danes ni nič več zastonj. Vse košta - od elektrike naprej... Sicer nisem več aktivna na forumu, bila pa sem v letih 2002, 2003, 2004. Še vedno pa rada pogledam na www.lunin.net - je moja domača stran.Od napovedi do Luninega koledarja. Super stran še zmeraj x!x Na žalost tudi jaz nisem dobila vajinega maila,ker sem spremenila e-mail naslov, tako da sem zdej komaj izvedela.Ampak nikoli ni prepozno Kdor želi, bo doniral, ker ta ve, da je (bo) za to tudi nekaj dobil, kdor noče - pa bi lahko, bo vedno našel izgovor,ker je tako navajen, da samo jemlje in se mu zdi vse samoumevno. Marsa in Mitja! Cenim vajino delo, to pokažem z dejanjem - konkretno: nakazilo denarja. Srečno! Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. november 2009 Prijavi Deli 4. november 2009 Kdor želi, bo doniral, ker ta ve, da je (bo) za to tudi nekaj dobil, kdor noče - pa bi lahko, bo vedno našel izgovor,ker je tako navajen, da samo jemlje in se mu zdi vse samoumevno. Helena - Elena... lepo presenečenje, da tebe in tvoje delfinčke tule gor zagledam WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 4. november 2009 Prijavi Deli 4. november 2009 Ooo, sončnica zlata! Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2009 Avtor Prijavi Deli 4. november 2009 ...Marsa in Mitja! Cenim vajino delo, to pokažem z dejanjem - konkretno: nakazilo denarja. Srečno! Hvala za taksno in drugacno podporo (in ta spirit)! (*in ja, se vedno imas delfincka! ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 9. november 2009 Prijavi Deli 9. november 2009 Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. december 2009 Prijavi Deli 14. december 2009 prišla osvežit temo december je, mesec obdarovanja ... pa začnimo ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2009 Avtor Prijavi Deli 14. december 2009 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. december 2010 Prijavi Deli 8. december 2010 ker je tak čas pa ker imamo kar nekaj novih čvek na forumu, ki morda še niso naletele na to .. ta stari pa itak vemo za kaj se gre, a ne Christmas spirit pa ko boste že ravno v planiranju daril in nakupovanju .. se ustavte še na pošti al pa še lažje, kliknite na e-banko ... in ... bo dan mal lepši pa da ne bo treba iskat okol, na kateri naslov in TRR, evo ga: Zavod ARTISASmrtnikova 3, LjubljanaST TRR: 03100 - 1086945434Sklic: 00 - 99999 2 WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. december 2010 Prijavi Deli 8. december 2010 kogar zanima kaj več, naj si prebere prvo stran te teme ... (pa dejmo enkrat probat brez idej in nasvetov kaj bi lahko drugač pa kako bi lahko .. če daš, daš, če ne daš, ne daš, it's as simple as that ) 1 WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts