Skoči na vsebino

OUIJA BOARD...

God

Recommended Posts

Hmmm, ne vem kam naj uvrstim to temo, pa sem jo za zdaj "vtaknil" sem.

Torej zanima me kako se naredi to čudežno mizo, kakšne so pozitivne in negativne stvari okoli te mize. Prav tako me zanimajo vaše izkušnje z delom z ouija mizo.

Hvala! x;)x

Deli na socialnih omrežjih

Hmmm, ne vem kam naj uvrstim to temo, pa sem jo za zdaj "vtaknil" sem.

Torej zanima me kako se naredi to čudežno mizo, kakšne so pozitivne in negativne stvari okoli te mize. Prav tako me zanimajo vaše izkušnje z delom z ouija mizo.

Hvala! x;)x

Kaj zaboga pa je ouija miza?

• 1 month later...

Pozdravljen avtor teme,

če vsaj za silo razumeš angleško, v Googlovem iskalniku vpiši ouija board, pa boš dobil veliko napotkov za izdelavo in uporabo te table. Ouija je praviloma tabla, podobna zadeva pa je z mizo in kozarcem. Na mizo v krogu napišeš črke od a do ž, številke od 0 do 9. V sredino mize postaviš narobe obrnjen kozarec (čaša za vino s pecljem). Najmanj trije spraševalci hkrati rahlo položijo po en prst na kozarec, postavijo vprašanje in kozarec se začne premikati od črke do črke. Tablo si tudi lahko narediš sam, vzorce lahko vidiš na prej omenjenih straneh. Deska mora biti gladka, prav tako pa mora biti kazalec iz snovi, ki bo z lahkoto drsela po deski.

Verjetno te bo kdo svaril, da nikar ne kliči duhov. Jaz sem prepričana, da se pri meni oglasijo samo dobri duhovi mojih prednikov, ki mi želijo pomagati.

Če veš, kaj delaš, se ti ničesar ni potrebno bati.

Pripomba glede vzdevka - lepo je če se počutiš kot bog.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...