Guest VilaSonca 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 če koga zanima, zraven bo tudi moja učiteljica. magičnost gibanja kr se na bodiyu ustimuje, se prej... nekje... drugje... ustvarja! kt pises, ce je telo v ku*cu pol se ne da ustvarjat nicesr... (se da. pa ok... recimo, da se ne da...) zkj ne? k "mora" najprej postimat posledice vsega tistega, kr prej... nekje... drugje... v procesu ustvarjanja ni stimalo... pravzaprav hocm rect: ustvarja se ze velik prej... se preden telo naleti na kao oviro, ki mu, kt neka fatamorgana, preprecuje nadaljnje ustvarjanje... ja, OK, razumem, kaj hočeš povedati. se strinjam, da so zadaj vzroki, ki niso (največkrat) materialne/fizične narave ... ampak človek je energetsko že tako izčrpan, da niti slučajno ne deluje z vsemi svojimi potenciali. zato je treba krepit telo s tehnikami ... s tem tudi vzorce razbijaš. za vsem pa stoji volja, namera, da nekaj spremeniš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
d-omen 28. februar 2010 Prijavi Deli 28. februar 2010 lptudi mene zanimajo tele magične kretnjeenkat sem imel knjigo doma pa sm mal stesterou in občutki so bili kar prijetniali še kdo na temle forumu izvaja magične kretnje???in pa kakšni so kej učinki??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 28. februar 2010 Prijavi Deli 28. februar 2010 NAJBOLJ POMEMBNO VPRAŠANJE JE S KAKŠNIM NAMENOM NEKDO DELA TE KRETNJE??? Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 S kaksnim namenom kdo pocne karkoli! Tudi pise tule! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.