Skoči na vsebino

Lepota

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 97
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 2 years later...

Pa ne morem verjet, Budala novi clan, pa tako usklajen z mano! x^x x;)x :palec:

Namrec... razmisljam, da bi menjala v podpisu misel... in ikono, samo sem vse ze imela... :|||

In sem hotla (ma dons sem to razmisljala x!x :eek:) - da bi dala tega, ker je pac moj, da ne rabim tam dodatnih vrstic za avtorja... ;)

Saj se hecam, ampak da je pac en moj...

Samo potem sem si premislila, ne bi hotla, da bi imela v podpisu lepoto, v bistvu to nima zveze z mano - hocem reci, od misli, ki bi jih imela kot onih D - za sebe predstavit, ne bi bila v zaobjetih 6 besedah lepota ravno (point) - pac pa recimo...

... hmmmm...

... volja?...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
Hm poslušam čričke zunaj v večeru... prejle ob štirih sem gazil po gozdu tik pred dežjem in med dežjem s kolesom....., zjutraj sem sladko sanjal.... na desni mi sveti posebna lučka, darilo še bolj posebne osebe, na levi imam steklenico domače vode..., še bolj na levo imam električno kitaro, na desni mal naprej klavir... pod sabo stol, nad mano lesen strop naprej izolacija še naprej neomejena svoboda neba, vprašam se kaj je lepo, ta trenutek prejšni, morda naslednji, je lepo nebo v svoji brezmejni modrini, je lep tekst ki ga pišem, je lep namen, da ustvarjam nekaj kar mi bo v ponos, ali je lep nasmešek osebe ki to bere, ali je lepa moja rumena majčka, ki že malo bledi a izraža globko simboliko, ali je lepa stenska ura v moji sobi katere ohišje je staro sto let, notranjost pa malo manj kot nekaj mesecev, a je lepo sonce, ki sveti na nas, nam kaže kako je treba vsako jutro vstati in ne odnehat do večera ko je tako ali tako že prepozno in je čas za počitek, a je lepa luna ta muhava kralica mesečine ki nežno pride in gre ko se ji zljubi, a vseeno po nekem čudnem redu, a je lepa ta dvajset strana kocka, ki jo imam ob sebi, ali je lepo dejstvo da sem ravnokar vrgel 13.ico? Nevem kaj je lepo, men se zdi vse, več al manj lepo, a nihče tega ne ve bolje kot ti.
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Najlepši del lepote je tisti, ki ga slika ne more izraziti.

BACON

http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gif

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo,

temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo!

Prekrasna oblika, da! Če je v njej skrita ideja! Toda kaj pomaga prekrasno čelo, če za njim ni možganov?

Maxime DUCAMP

Lepo je to, kar nam ugaja, ne da bi imeli pri tem kakšen interes.

KANT

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...