Marsa 27. februar 2002 Prijavi Deli 27. februar 2002 Lepota je skladnost s samim sabo.marsa Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
božo 5. marec 2002 Prijavi Deli 5. marec 2002 Lepota sedi na svojem veličastnem prestolu in se nam razkriva,a mi ji pristopamo v imenu poželenja, ji snemamo krono čistosti in ji s svojimi grehi mažemo oblačila božo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mimi 5. marec 2002 Prijavi Deli 5. marec 2002 "Vsakomur se najbolj poda tisto, kar je prav njemu lastno".Ciceron Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Lep človek, je človek s prijaznim obrazom. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 in čistim. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2004 Pa ne morem verjet, Budala novi clan, pa tako usklajen z mano! Namrec... razmisljam, da bi menjala v podpisu misel... in ikono, samo sem vse ze imela... :|||In sem hotla (ma dons sem to razmisljala x!x ) - da bi dala tega, ker je pac moj, da ne rabim tam dodatnih vrstic za avtorja... Saj se hecam, ampak da je pac en moj... Samo potem sem si premislila, ne bi hotla, da bi imela v podpisu lepoto, v bistvu to nima zveze z mano - hocem reci, od misli, ki bi jih imela kot onih D - za sebe predstavit, ne bi bila v zaobjetih 6 besedah lepota ravno (point) - pac pa recimo...... hmmmm...... volja?... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Vse kar je lepo vzgaja, plemeniti, napravi ljudi boljše, ustvarja spoštovanje in prinaša mir in blaginjo; je dragoceno in govori v jeziku vsega sveta. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Vse, kar je v letu ptice, je v srcu človeka, ki ljubi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Lepota v besedi, lepota v sliki, lepota v zvoku, da,da,lepota obstaja. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Le pota..... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Kako preprosto je človek lep. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Hm poslušam čričke zunaj v večeru... prejle ob štirih sem gazil po gozdu tik pred dežjem in med dežjem s kolesom....., zjutraj sem sladko sanjal.... na desni mi sveti posebna lučka, darilo še bolj posebne osebe, na levi imam steklenico domače vode..., še bolj na levo imam električno kitaro, na desni mal naprej klavir... pod sabo stol, nad mano lesen strop naprej izolacija še naprej neomejena svoboda neba, vprašam se kaj je lepo, ta trenutek prejšni, morda naslednji, je lepo nebo v svoji brezmejni modrini, je lep tekst ki ga pišem, je lep namen, da ustvarjam nekaj kar mi bo v ponos, ali je lep nasmešek osebe ki to bere, ali je lepa moja rumena majčka, ki že malo bledi a izraža globko simboliko, ali je lepa stenska ura v moji sobi katere ohišje je staro sto let, notranjost pa malo manj kot nekaj mesecev, a je lepo sonce, ki sveti na nas, nam kaže kako je treba vsako jutro vstati in ne odnehat do večera ko je tako ali tako že prepozno in je čas za počitek, a je lepa luna ta muhava kralica mesečine ki nežno pride in gre ko se ji zljubi, a vseeno po nekem čudnem redu, a je lepa ta dvajset strana kocka, ki jo imam ob sebi, ali je lepo dejstvo da sem ravnokar vrgel 13.ico? Nevem kaj je lepo, men se zdi vse, več al manj lepo, a nihče tega ne ve bolje kot ti. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Vsaka lepota je dogodek. Kessel Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Hm poslušam čričke zunaj v večeru.. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Vsaka lepota je dogodek Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Lepota je stik z vesoljem. Heraklit Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Najlepši del lepote je tisti, ki ga slika ne more izraziti. BACON Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Lepota je otrok ljubezni. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Prekrasna oblika, da! Če je v njej skrita ideja! Toda kaj pomaga prekrasno čelo, če za njim ni možganov? Maxime DUCAMP Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Najlepše za umetnikovo oko je žensko telo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 hj, lepota se sama kaže, je ni treba poudarjat, morda le dograjevat Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Lepo je to, kar nam ugaja, ne da bi imeli pri tem kakšen interes. KANT Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Vsi lepi se dajo prositi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Lepota mine, štor ostane. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Tole pa presneto drži Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.