Šiva 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Torej vam pošiljam en lep Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Vsake oči imajo svojega malarja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Najboljših in najlepših reči na svetu ne moremo videti, niti se jih dotakniti, občutiti jih moramo s srcem, da bi bilo teh stvari še več. xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 ...ali pa so, pa jih že ni več http://www.my-smileys.de/smileys1/503_2.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Najboljših in najlepših reči na svetu ne moremo videti, niti se jih dotakniti,občutiti jih moramo s srcem oči te same pokličejo k videnju Več .lepota ,krasota, slepota Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 .lepota ..xyz.. je kot letna sezona, vsa v presihajočem in vzhajajočem odtenku Lepota kot nežen nasmeh,Lepota v toplih dlaneh,Lepota taprava pesem, ki ogreje še tisto ohlajeno celico Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 ZUNANJA LEPOTA JE MINLJIVA-NOTRANJA LEPOTA OSTAJA VEČNO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 nesmisel, nič ni večnega..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 zunajnja lepota napolnjena z duhovno lepoto to je božanskost, ki je večna... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 Kolikor večja je lepota, toliko grša je, kadar pljuskne v blato. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 blato ne more oblatiti notranje lepote, ker je večna.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 NISEM KRIV ČE GRDO GLEDAŠ -ČE GRDO VIDIŠ-NISEM KRIV ČE MENE GLEDAŠ IN LEPO VIDIŠ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Telesna lepota je nekaj živalskega, če ni za njo razuma. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 skladnost duha in razuma lepa dusa..... velikokrat domuje v lepem domu.... telesu..... kdor skrbi za duso, jo hrani z milino, vonjem, sluhom,čutili.... vse to ustvarja skladnost telesa.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Med brskanjem po mojih zapiskih iz najstniških let sem med raznimi verzi in pregovori našla tale zapis (avtor Miguel Cervantes): Na svetu je dvoje lepot: ena je lepota duše, druga lepota telesa. Lepota duše biva in se razkriva v razumnosti, poštenosti, lepem ravnanju, radodarnosti in v spodbudnem vedenju. Vse te lastnosti pa se morajo družiti in bivati v grdem človeku. Kaj menite na to? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a065.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 lepota je minljiva, dobrota pa ne Tudi dobrota je minljiva. Eni se rodijo dobri, pa potem ratajo žleht... Mogoče jih razne slabe izkušnje naredijo take... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 me skrbi, da vi učas pozabte, da vas mam rad... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 me skrbi, da vi učas pozabte, da vas mam rad... Ko bi ti vedel,kol se jz tem tvojim foram nasmejim.."Jz vas mam rad"Pa sj sam to pišeš... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Ko bi ti vedel,kol se jz tem tvojim foram nasmejim.."Jz vas mam rad"Pa sj sam to pišeš... u matr, teb se pa sploh nč ne lub...jes ne pišem for, jas vas mam rad. sej učas tud kej napiušem, sam morm met pa res hudga mačka... pa sej loh klikneš. pa boš idu. pa lep živlene želim Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 u matr, teb se pa sploh nč ne lub...jes ne pišem for, jas vas mam rad. sej učas tud kej napiušem, sam morm met pa res hudga mačka... pa sej loh klikneš. pa boš idu. pa lep živlene želim Faca si,stari A pol dans nimaš mačka?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Malček pozornosti jankotu, ki jo rabi: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2006 Avtor Prijavi Deli 24. september 2006 Vcas lep clovek zarad grdih lastnosti pridobi grd videz. npr. grabezljivost, pohlep to naredi: grdoto. * drugac je pa en frend zadnjic rekel: grde zhenske se navadis, lepe pa navelicas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 lepota je minljiva, dobrota pa ne Lepota ni minljiva. Minljiva je zunanja pojavnost, ki je nekomu všeč, drugemu ne, in tej všečnosti napačno pravimo lepota. Lepota, kot jo razumem, prihaja iz notranjosti, iz samega bistva človeka ali živali ali stvari. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Lepota ni minljiva. Minljiva je zunanja pojavnost, ki je nekomu všeč, drugemu ne, in tej všečnosti napačno pravimo lepota. Lepota, kot jo razumem, prihaja iz notranjosti, iz samega bistva človeka ali živali ali stvari. To je res za tiste, ki imajo prave oči. Drugače pa je danes embalaža veliko bolj cenjena od vsebine. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.