Skoči na vsebino

Leteči krožniki nad primorsko

DON KARLOS

Recommended Posts

A vete, da so naši brati realjanski iz Kopra lansirali leteči krožnik. HA HA HA Pa so svojo neumnost poslali še na POP TV (sem gledal včeraj na poročilih 16. 10. 2008, kako se je (včeraj-predvčerajšnim) pojavil leteči krožnik nad primorsko. Če se dobro spomnim pa so bili leteči krožniki videni nad primorsko že tudi lansko ali predlansko leto.

Je TV komentator lepo opisal zadevo: Sicer se je njihova trditev, da so se pojavile motnje v električnem omrežju, izkazala za laž pa bi ta pojav lahko obrazložili z motnjami v galavi nekaterih.

Nekateri pa iščejo res patetične dokaze za svojo vero. Če dokaza ni ga pa naredim. Res bogo. Mogoče pa so nekateri začeli že verjeti svojim lažem. V bolnici ponavadi najdemo odelek prav za take primere.

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

Takih dokazov se lahko naredi v tonah. Če hočete, se vam z takimi dokazi lahko dokaže, da bo naslednje leto sonce začelo vzhajati na zahodu. Če pa želite, pa vam lahko tako tudi dokažem, da ste bili v prejšnjem življenju Napoleon Bonaparte, ki je pravzaprav bil izvenzemeljsko bitje, ker pa se mu je pokvaril leteči krožnik, ga je porazil ruski car Aleksander. HE HE HE

Taki bedni fejki letečih krožnikov in podobnega bullshita, lahko prepričajo samo blazne naivce.

Še en info. Zakaj so bili v šestdesetih letih tako popularne fotke letečih krožnikov. Zato ker so talarji lepo aerodinamični za lučat. Spomnimo se na frizbiy. Sem gledal tudi dokumentarec o tej stvari in kolikokrat se je našlo v garažah vidcev ufologov makete letečih talarjev. HE HE HE Seveda tiste, ki so oni videli, so bili pravi. HI HI HI

xDDx xDDx xDDx

no, jaz sem dost tega vidla v teh časih zdaj na nebu med oblaki in modrino, pa ne morem niti zatrdit, da sem beliver. pač podobe, usklajevanja and it made sense.
~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

• 4 weeks later...
Verjamem, da v tem ogromnem vesolju živijo oz. obstajajo tudi kakšna druga živa bitja. Glede na to, kako je vse skupaj veliko je čisto možno, da je zunaj več miljonov različnih ''ljudstev''. Saj zakaj pa ne, ločijo nas ogromne razdalje, mogoče so pa oni bolj napredni od nas, saj mi še do roba našega osončja ne moremo. x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...