Tina 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Ravno zato pa je to Lunina črna luknja Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Seveda, saj ni zastonj "lunina črna luknja-jeza" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 ????????????????????????????? (Džizes, sfuzlal se mu je!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 hehehehe... borism.. full dobra ikona! Najboljša do zdej... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 ma saj ne vem, a sem danes bolj jezna, zalostna ali razocarana, vse to pocutje je totalno prislo odzunaj, posledicaravnanja drugih, zato mecem v tole crno luknjo vse to nagrmadeno grdo pocutje in si zelim, da ga nepovratno odnese dalec proc od mene, kot tudi take ljudi, ki se tako obnasajo! niic slabega, samo naj se druzijo sebi primernim.sibam zdajle k ribici po eno dobro zeljo...!zadosti tega sranja....!!!!! pardon my french. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 Ful sem jezna, da sem spet kadila. Jooooj!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Ful sem jezna, da sem spet kadila. Jooooj!!! Izgubljena bitka,še ne pomeni izgubljene vojne.Kar pogumno probaj spet brez cigaret. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Ful sem jezna, da sem spet kadila. Jooooj!!!Saj ni treba takoj (naenkrat) odložit cigarete...le lepo počasi... Uspelo ti bo!!!! Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Jest sem pa dons (vmes me napade, pa mine) jezna na "našga", ne jezna, prov besna sem ker je včasih tak egoist! <_< še dobr da mam vas Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Jest sem pa dons (vmes me napade, pa mine) jezna na "našga", ne jezna, prov besna sem ker je včasih tak egoist! <_< še dobr da mam vas Na župana al župnika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Na župana al župnika "...ah, dedci..." <_< Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Bo boljše! Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Ne bo, je prepozno. Sem jezen ko hudič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 JEZNA sem!!!!!!!!! Grrr.. Na sebe!!! Ker se mi nič ne da!!!!!!!! Morala bi se pripravljati na izpit, pa se mi ne da!!!!!!!!!! Enostavno nič!!!!!! Kak sem lahko takšna???!!!!! Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Ko jeza me zagrabi, takrat naj se vsak pazi, da moja pest ga ne oplazi, saj en zamah moj poskrbi, da potomstvo tvoje ne živi! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko jeza me zagrabi, takrat naj se vsak pazi, da moja pest ga ne oplazi, saj en zamah moj poskrbi, da potomstvo tvoje ne živi! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 celo v rimah, pesnisko pa to. in to o jezi! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> celo v rimah, pesnisko pa to. in to o jezi! Jeza te samo malo zeza Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Si bom nabavla boksarsko vrečo in dala to jezo ven!!!!!!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si bom nabavla boksarsko vrečo in dala to jezo ven!!!!!!!!!! sam...boksarska vrecha nima jajc ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> sam...boksarska vrecha nima jajc ..OM.. Sej un, k bi ga nabutala, jih tud nima!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej un, k bi ga nabutala, jih tud nima!!!!! sej...che bi jih meu.....bi on tebe.....kwa zhe ....no....itaQ de ne nabutou ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> sej...che bi jih meu.....bi on tebe.....kwa zhe ....no....itaQ de ne nabutou ..OM.. Ja maš prou, bi me ... neki druzga, sam jih ni mel, pa je raj odpizdu iz mojga lajfa.... Nimajo vsi jajc za škorpije! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja maš prou, bi me ... neki druzga, sam jih ni mel, pa je raj odpizdu iz mojga lajfa.... Nimajo vsi jajc za škorpije! jebote....shkorpija bom raj kr nehu.... ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> jebote....shkorpija bom raj kr nehu.... ..OM.. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.