borism 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Jeza prinaša škodo, potrpežljivost korist. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Jezna sem nase.... Ker me je strahker sem živčna ker ne najdem miruker bi najraje za 24 ur zaspala... Smešno...tako me je bilo strah prvič...in sedaj, na predvečer jutri...ko bi naj bilo zadnjič... Ja, ko bi naj bilo... Tega me je strah; zato sem jezna, ker nič ni v moji moči...ker se zavedam, kako majhna sem...., odvisna od usode... Bo pomagala ta črna luknja? Dvomim...ker sem dala danes že fizični napor skoz (v mejah dovoljenega), zdravila...vse....pa še zmeraj sem...na tleh... Bemti život! sanjalica, če kej pomaga - držim pesti zate sanjalica, sej bo bolje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 jezen sem k ... :xx!: 666 -ou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Joj!! Sanjalica, ne tak govorit!!! Please!!! Boš videla..VSE bo v redu. Močni smo!!! Zmoremo vse!!! Življenje je lepo... Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Jutrišnji svet pripada tistim, ki oznanjajo veselje. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Sanjalica, daj umakni tole solzo in se končno odkrij, to bo nova zmaga zate.......pa pokaži malo veselja dobrim ljudem, ki te bodrijo.....daj no, prosim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 BorisM; en prav poseben večer je prišla....in mogoče je to večer...ko zadnjič je... Upam...srčno upam...da bo tako... Ali pa bo... /niti misliti nočem o tem/ Potem menjam nick in slikco in vse... Sanjalica, res poskusi, ker odkar si jo sprejela(ikonco), si izredno občutljiva, saj vem, da je nekaj narobe, daj sprejmi dobronamerne nasvete, pa ne zaradi mene ali koga določenega, ampak samo zaradi sebe, ker vidim, da sama sebe uničuješ s tem početjem, ki je trenutno pri tebi.....rad bi ti pomagal, pa ne vem več kako, kakorkoli že misli zmeraj pozitivno in lepo, pa čeprav trenutno tudi ne izgleda tako, rad bi nasmeh na tvojem obrazu lep večer in pazi nase xrosex Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dusa 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 "Jeza prinaša škodo, potrpežljivost korist. " sem maksimalno potrpežljiv človek,ampak me bo od jeze razgnalo.čutim kako mi v jedru brbota in bo me razneslo kot vulkan. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 Duša, dušica! Nikar naj te ne raznese, no. Pojdi v gozd in se razkriči, zmerjaj in pljuvaj pa ti bo odleglo. Lahko razbiješ tudi kakšen kozarec ali krožnik, samo nikar teh stvari ne vrzi v kakšnega človeka, čeprav je on razlog tvoje jeze. Vrzi vse to raje ob tla. Čimprej se pomiri in bodi spet dobra in vesela duša! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 BorisM; en prav poseben večer je prišla....in mogoče je to večer...ko zadnjič je... Upam...srčno upam...da bo tako... Ali pa bo... /niti misliti nočem o tem/ Potem menjam nick in slikco in vse... Oh...Sanjalica.. Kaj je narobe??? Kaj te tak fejst "ubija"? To je že hudo.. Ne tak fejst obupat... (malo lahko, toliko da se nam izpoveš in te pol lahko potolažimo ) Ne more bit tak hudo, da ne najdeš odgovor na vprašanja ali ne najdeš poti iz "te megle"... Življenje je lepo....Verjemi.... xrosex In še zlata ti bo pomagala..pri tem..in upam, da bomo tudi mi lahko kaj pomagali... Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dusa 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Duša, dušica! Nikar naj te ne raznese, no. Pojdi v gozd in se razkriči, zmerjaj in pljuvaj pa ti bo odleglo. Lahko razbiješ tudi kakšen kozarec ali krožnik, samo nikar teh stvari ne vrzi v kakšnega človeka, čeprav je on razlog tvoje jeze. Vrzi vse to raje ob tla. Čimprej se pomiri in bodi spet dobra in vesela duša!novo leto,novi začetki,odnosi isti-to ni good!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Jezo premagaj z mirnostjo;zlo premagaj z dobrim;zlobo premagaj z velikodušnostjo;človeka, ki laže pa z resnico. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Kako Ljubimo Negativnost V Sebi?preprosto.Pravilno jo je treba izraziti, ne na škodo telesnega počutja in Materila Kako stopnjujemo Pozitivnost v sebi?se negujemo.se ne pustimo motit.hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Jeza je kratkotrajna blaznost. Latinski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Če jezo jemlješ kot nabrano negativno energijo in jo vržeš nekako ven, potem je to kar v redu. Dva, ki ju poznam, v navalu jeze tu in tam sesujeta nekaj krožnikov. Vse frči. Potem gresta kupit nove. Resda stane, ampak bolje se počutita, tako vsaj pravita. Kar je še vedno bolje, kot da jezo tlačita vedno znova in znova, se sprenevedata in navidezno galantno počakata, da pride rak. Če že jok ne deluje, je tudi razbit krožnik čisto v redu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 lahko iskreno priznam,da se jeze zelo,zelo bojim,bojim se pokazati,bog ne daj,izraziti to čustvo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 to je res samo pobožna želja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Jeza ubija... Rešimo se jeze..zaradi sebe..zaradi nas... In življenje bo postalo lepše... Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Sem najprej mislila...svojo jezo stresti v dnevnik...pa sem se spomnila...da imamo Črno luknjo.. Torej.. Na LNF sem že dobro leto.Tukaj se smejim, včasih jočem...stresam svojo jezo...potožim, iščem nasvet...pa ramico, da me potolaži...Živa sem...človek iz mesa in krvi...s svojimi dobrimi in slabimi lastnostmi..in prav takšnih kot sem tukaj jaz...je še veliko.zato pa me zadnje čase spravlja v bes...Borism...s svojimi citati.Sem sicer to že enkrat javno napisala, pa ni pomagalo. :xx!: :xx!: kakšna tema...se prav prijetno razvije, nastane debata...ali zafrkancija...potem pa vskočiš ti; Borism...in napišeš kak citat...in zadnje čase ti gre vedno slabše...očitno ti jih je začelo primanjkovati...ker so vedno bolj neumestni..Saj je dovolj tem odprtih...in te so mišljene za nizanje misli...in citatov...Se mi dogaja...da zjutraj odprem LNF..in sploh ne odpiram tem...ker je povsod zadnji Borism...in se mi ne ljubi..brati citatov...ki jih od nekod prepisuje. Potem pa se mi zgodi...da zamudim kakšno dobro temo...kjer bi z veseljem kaj pripomnila.Saj...zdaj boš rekel, da mi lahko nanizaš cel kup mojih komentarjev...ki ne sodijo drugam...kot na "smetišče zgodovine"...pa vendar...to so besede, ki sem jih napisala iz srca...včasih veselega, včasih obupanega... Tako, pa sem se izkašljala...in vem, da sem te prizadela...pa upam, da boš razumel, da sem spet ena zaletava Astra...ki pač pove... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 ja klinc..on se tko izraza...kaj cmo...eni rabimo gore papirja, pa nekaj pejdzov za popisat eno stvar....on pa v treh besedah opise kaj dogaja....ga pa preskocte....sej jaz tudi ne berem vsega....tasocne vedno najdem Pa si predstavljajte, da bi mi tagobcni, moral takole opisovat v 3 besedah....ja sej se nam zmesa . Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 ...potožim, iščem nasvet...pa ramico, da me potolaži...Živa sem...človek iz mesa in krvi...s svojimi dobrimi in slabimi lastnostmi..in prav takšnih kot sem tukaj jaz...je še veliko. zato pa me zadnje čase spravlja v bes...Borism...s svojimi citati.Sem sicer to že enkrat javno napisala, pa ni pomagalo. kakšna tema...se prav prijetno razvije, nastane debata...ali zafrkancija...potem pa vskočiš ti; Borism...in napišeš kak glup citat...in zadnje čase ti gre vedno slabše...očitno ti jih je začelo primanjkovati...ker so vedno bolj neumestni..Saj je dovolj tem odprtih...in te so mišljene za nizanje misli...in citatov...Se mi dogaja...da zjutraj odprem LNF..in sploh ne odpiram tem...ker je povsod zadnji Borism...in se mi ne ljubi..brati citatov...ki jih od nekod prepisuje.astra, neč osebno ne jemlji.pa bo.Tut men tile pregovori,ki so kr nametani vsepovprek motjo, ni to dobr, ampak sej....sem se naučil, sem se uril, da mi beseda ne pokvari dan.Sama veš, da je marsikej tut še bolj neumestno. pa je treba prenašat.vse se nekak iztroši, vsak ima nek smisu, pa vsak se zaziblje v položaj pripadnosti. ujčknje.hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Sem najprej mislila...svojo jezo stresti v dnevnik...pa sem se spomnila...da imamo Črno luknjo.. Torej.. Na LNF sem že dobro leto.Tukaj se smejim, včasih jočem...stresam svojo jezo...potožim, iščem nasvet...pa ramico, da me potolaži...Živa sem...človek iz mesa in krvi...s svojimi dobrimi in slabimi lastnostmi..in prav takšnih kot sem tukaj jaz...je še veliko.zato pa me zadnje čase spravlja v bes...Borism...s svojimi citati.Sem sicer to že enkrat javno napisala, pa ni pomagalo. :xx!: :xx!: kakšna tema...se prav prijetno razvije, nastane debata...ali zafrkancija...potem pa vskočiš ti; Borism...in napišeš kak citat...in zadnje čase ti gre vedno slabše...očitno ti jih je začelo primanjkovati...ker so vedno bolj neumestni..Saj je dovolj tem odprtih...in te so mišljene za nizanje misli...in citatov...Se mi dogaja...da zjutraj odprem LNF..in sploh ne odpiram tem...ker je povsod zadnji Borism...in se mi ne ljubi..brati citatov...ki jih od nekod prepisuje. Potem pa se mi zgodi...da zamudim kakšno dobro temo...kjer bi z veseljem kaj pripomnila.Saj...zdaj boš rekel, da mi lahko nanizaš cel kup mojih komentarjev...ki ne sodijo drugam...kot na "smetišče zgodovine"...pa vendar...to so besede, ki sem jih napisala iz srca...včasih veselega, včasih obupanega... Tako, pa sem se izkašljala...in vem, da sem te prizadela...pa upam, da boš razumel, da sem spet ena zaletava Astra...ki pač pove... :xx!: AstraDobro jutro vsem......tale tema je res za stresanje jeze, ampak NISEM JEZEN na nikogar ali zamerljiv....OK sporočilo sem sprejel in razumel, izgleda, da sem nekaterim trn v peti, večini pašejo tele misli, dobro nekaterim starejšim ( po stažu ) pač ne......saj mene tudi motijo nekateri neumesni izpadi lunatkov, ki prav gotovo ne sodijo na bilo kateri forum na spletu, pa dobro, če koga moti, ga pač moti.....s tem se tolažim, da za VSE nikoli nobeden ne bo. Saj je prav tako, saj mnenja so različna, saj tudi morajo biti. Ker vas to tako ZELO moti in da boste lahko le začeli prebirati lunin forum in "dihati" se začasno umikam z obljubo, da ne bom sedaj začel "špikati", kot marsikdo nazaj ob takšni izkušnji, kot da bi se hotel maščevati x!x x!x Na žalost vas pa moram razžalostiti, da zaradi teh vaših prošenj ne bom zanemarjal "strokovnih tem" in mojega prijatelja ALIJA x!x x!x x!x Torej uživajte lunatki, meni je v čast, da še vedno nisem "okužen" in "pokvarjen" kot marsikdo izmed vas........lep pozdrav prav vsem in uživajte v življenju, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 nisi jezen ej Borism - sej še nisem prebrala bom sedajle, ampak velikost črk in barva izražata neko čustvo, hm katero če ne jezo, užaljenost?aja pa še to, mislim Boris, da se nihče ni okužil, le s čim? ter da pišemo iz srca...Lep dan ti želim, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 zanimivo mi je prebirati "jezo" o nečem in na nekaj.mislim, da pišemo vsak na svoj način, vsak se na svoj način prestavlja in prikazuje.nekateri bolj resno, drugi bolj navihano.nekateri se več navezujejo/mo na tekst pred seboj, nekateri redko ali nikoli.sama preberem tisto, kar mi je zanimivo, ostalo preskočim ali preletim.pišem pa tisto, kar mislim in kar čutim. pišem iskreno, včasih sem redkobesedna, včasih gobčna. če se moji komentarji zdijo komu neumestni - kaj morem. če jih kdo rad prebere in nanje odgovori - sem vesela. vsi komentarji pa so iskreno napisani - tudi tedaj, ko koga ali kaj citiram (takrat pač pokažem s citatom svoje strinjanje ali možnost za razmislek o nečem).mislim, da iskrenega pisanja, ki nikogar ne žali, ni gre označevati kot "okuženost" ali "pokvarjenost".če iskrenost pomeni okuženost z nečim - potem sem vesela, da sem okužena z iskrenostjo in srčnostjo. Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.