Skoči na vsebino

Jeza

soncnica

Recommended Posts

Borism, ker sem jaz to sprožila...moram tut nadaljevat...

Tudi jaz sem bila med tistimi, ki so pisali..pi...ije po LNF...in nekajkrat sem dobila, ZDAJ PA DOST...in nisem bila užaljena...ampak sem mal razmislila..in rekla, ok, ljudje imajo prav....in se poskušala popraviti...

Poglej, zdaj sem prvič videla...kako znaš nekaj napisati...prav iz srca...in prav lepo pišeš.... x^x ...daj, nadaljuj...s svojimi besedami... :palec:

In da ti še prišepnem...ko sem ob Novem letu potrebovala lepe misli, sem jih našla prav tukaj, na netu...tudi nekaj tvojih sem uporabila... x^x

Saj si del..LNF-ja...tako, kot mi vsi...vsak na svoj način...in kaj naj zdaj rečem, prosim, premisli, kaj sem hotela povedati...in ostani ...tukaj, s svojimi besedami...

Daj, predstavljaj si, da bi vsi mi pisali samo citate...v vseh temah, ob vsaki priliki...kaj bi bilo iz foruma???

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 164
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Borism, ker sem jaz to sprožila...moram tut nadaljevat...

Tudi jaz sem bila med tistimi, ki so pisali..pi...ije po LNF...in nekajkrat sem dobila, ZDAJ PA DOST...in nisem bila užaljena...ampak sem mal razmislila..in rekla, ok, ljudje imajo prav....in se poskušala popraviti...

Poglej, zdaj sem prvič videla...kako znaš nekaj napisati...prav iz srca...in prav lepo pišeš.... x^x ...daj, nadaljuj...s svojimi besedami... :palec:

In da ti še prišepnem...ko sem ob Novem letu potrebovala lepe misli, sem jih našla prav tukaj, na netu...tudi nekaj tvojih sem uporabila... x^x

Saj si del..LNF-ja...tako, kot mi vsi...vsak na svoj način...in kaj naj zdaj rečem, prosim, premisli, kaj sem hotela povedati...in ostani ...tukaj, s svojimi besedami...

Daj, predstavljaj si, da bi vsi mi pisali samo citate...v vseh temah, ob vsaki priliki...kaj bi bilo iz foruma???

Astra

Astra pozdrav :palec:

Sva v temi jeza, pa še vedno nisem jezen, ampak ne ti men, da sem sedaj ob svojem številu objav nekaj napisal od srca......saj tebe človek res ne razume, izgleda, da si nesrečna v svojem življenju, sicer se pa ti obremenjuješ z menoj in ne jaz s teboj, ponavljam, ker sedaj je že žogica dvakrat na moji strani in nikoli ne pozabi, da si se ti začela prva spotikati ob meni in ne jaz ob tebi........zaradi tebe ali Micka že ne bom spremenil načina pisanja ali količine objav x!x

Očitno nisem na tvoji frekvenci, pa tisto tvojo nemoč, da zjutraj ne moreš gledati tem, kjer so same moje objave, tukaj si rešitev najdi sama in se premagaj in pokomentiraj, pa lahko tudi s citati.

Astra upam, da ti nisem sedaj pokvaril tvojega zmagoslavja, če te tako motim me daj pač na ignor, kot pravi Mick, ki je očitno v abstinentni krizi (Mick prosim zdrži pri vztrajanju!), sem tudi jaz šel čez to, pa potem zmagal.

Astra želim ti en lep dan :palec: (tole je bilo pa res od srca in iskreno, kot že veliko stvari, ki sem jih objavil.....če pa ne bereš, si pa sama kriva, izgleda, da si že marsikaj zamudila!!) x;)x

Astra.....zdaj, če nisi jezna se morava prestaviti v drugo temo.....tako mi prideš, kot da si na takšen način hotela vspostaviti prvi najin stik....sicer pa sem jaz bil v svoji luknji preden sem prišel na luno, zdaj sem pa še preveč tule, a nisi sama tako napisala x;)x

Najbolje, da te ne jezim, da me daš na ignor, saj drugače se boš izčrpavala, pozitivno razmišljaj, saj vem ,da si v redu, ker sem slišal o tebi pohvalne besede, ampak mi ni všeč takšen negativen način komunikacije, kot mi ga hočeš ti ponuditi.

Še vedno ti želim lep dan...kot tudi vsem tvojim, ki te obožujejo. :palec: x:)x

Evo, roko na srce, tudi jaz ne berem vsega oziroma vseh. So pač ljudje s takim in drugačnim stilom pisanja. Eni razkladajo in pišejo strani in strani (a vi vsi to vse preberete?) , eni so neskončno dolgočasni, eni pa so nesramni in žaljivi. Ljudi, ki mi osebnostno ne odgovarjajo, pač preskočim(njihov stil pisanja pač, saj osebnostno, če bi jih srečala v živo, bi mi bili morda všeč!).

Tako da...ignore...ignore....e, tukaj je nekaj od Astre.....ignore ignore, upsala nekaj od Micka, moram prebrat ... spet ignore ignore....hojla Aakhut xDDx , ups tukajle Bobnar ...se počutim, ko da bi me zasledoval Oni z z žago iz Noči čarovnic, kar bom napisala, mi bo neusmiljeno zmasakriral, tako da bo špricala kri! Ali pa pripisal še kaj na temo škorpijonov. Ampak ga grem prebrat. Itd..... Torej, kaj se sekirate?

Berimo samo tisto, kar nam ustreza, če nas pa malo ujezi, nas pa vsaj spodbudi k pisanju! x:Dx

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Veš kaj, aakhut, ti maš prav noro srečo. V ikonci ti pes nahruli muco ko tahuda zverina, MucaMaca ti pa dodeli smeškota. Pa to ni res! (Čuden je ta svet.)

Ampak nas je pošlihtala ko grom. Vsakemu svoje. Zamisli. Ene je pohvalila, drugim gre "ignore, ignore", enih sploh omenila ni. Tisti - neomenjeni - smo pa očitno še bolj dol - down, down. Jaz se ji bom definitivno bal odpisat. Iz kevdra. Bogve kam me pošiba, če ne bom pazu.

x:Dx Nč bat Bern, tvoje tekste zanesljivo VSE preberem, pa četudi mi marsikaj še ni jasno.

Od tistih, ki sem jih omenila, zapisano rada prebiram, pa tudi od drugih, eh, je premalo placa.. vse od Marse, Mateje, Cosme, špičastih lady Sanjalice, Tamare, Nataly, pa tudi od drugih.

Včasih tudi mene motijo teksti, v katerih vse brsti od rožic, pregovorov in globokih misli, (pa čeprav imam Merkurja v popolni konjunkciji s točko Duha v Tehtnici ali kaj že ... xzobkox) , raje imam kaj konkretnega!! x;)x

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Mick (in Astra) xDDx , na "moram prebrat!"

Eh... xrolleyesx

Saj ni bilo mišljeno...koga rada berem in koga ne...ven sem padla...zarad CITATOV...vedno in povsod... :xx!:

Bern, tebe radi beremo, ker napišeš....predajaš svoje znanje, ne pa sam kak suhoparen tekst iz knjige...

Ostali pa itaq..bolj se iskri...boljše je... x:Dx x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

Kwa dogaja...wow....

Danes, bila odsotna na lnf...in pofff ful akcija tukaj....a ni lusten da smo se mal zdrmal kot pravi astra samo da je akcija... x:Dx .

Tudi moja fizioterapevtka, pravi kako je z nogo (po smucanju)..neki imas tukaj zateceno...pa pravim jaz...ej ves kaj sej ni vazen...samo da se je premaknil....na boljse ali na slabse vseeno...samo da gre nekam....

Jaz vas vecino, zelo rada berem, kaksen speh preskocim, pa kake zaljivke, mi niso na mestu....ne bi nastevala, kdo mi je ljubsi in kdo ne...ker vcasih mi kdo tudi ne sede, vcasih pa se sama sebi ne, pol pa ko za nazaj berem..si recem pisuka polde....se dober, da me niso skenslal z LNF-ja, ze zarad teh gluposti k jih pisem x:Dx .

Ampak mislim, da so simpatije obojestranske, smo si simpaticni dvosmerno ponavadi, pa se nekaj zunanjih opazovalcev imamo, ki nas radi berejo! A ni to fino...mi se mecemo mal na sceno, eni nas berejo, drugi nas ne....pa sej smo zaradi sebe tukaj. Show must go on!

So pa taki **rukerji** ful fajn, za mal prezracit sceno, tko kot doma...pol se mas pa rajsi x:Dx ...pa danes je en glup, dan folk nervozen na kliniki ful raztur, 2 sta se drla k jesiharja....ma more bit kaj na nebu xrolleyesx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Uff! Kak ste vse zakomplicirali!!! :xx!:

Hm..in zakaj..??

Umetnica ma prav, kar ti je všeč. to prebereš, kaj pa ne, preskočiš...in pol ne bo WAR med nami... x;)x

Hm..jaz tudi fejst rada berem citate, verze in jih tudi zbiram (mam že okrog 700 citatov in verzov)..

Včasih ti citati povedo več, kot ena cela knjiga, kar napišejo neki psihologi, filozofi; kajti oni mogoče sploh niso meli istih težav, kot pa tisti "modri" ljudje, ki so izjavili ta ali oni citat. In msilim, da Boris zelo dobro izraža svoje misli in res napiše tisto, kar mu "pride iz srca".

To ne pomeni, da sem LE na njegovi strani (TEHTNICA sem in vedno tehtam x:Dx ). Zato pa je ta naša črna luknja, da se izpovemo in se sprostimo... x:)x In ql :palec: , da se pol lahko spet pobotamo. xsrcx

"Stopaj po sledi mavrice,

Stopaj za zvoki pesmi

in vsepovsod te bo obdajala lepota.

Po sledi mavrice vodi pot

Iz najbolj goste megle."

Oj. Spet ta Marsa, ki se mora - ma, ampak v cisto vse - vtaknit. xrolleyesx :o|o: xrolleyesx

x:o)x x:Dx

Meni je povsem in absolutno jasno, da me kdo tudi ne prebavlja, pa se s tem niti najmanj ne obremenjujem.

Natanko to, kar ste rekli - aha, tole, OK, gremo dalje... Kul. No problem.

Tako da, Astra je pac rekla, cisto kul, pa kaj potem. Hvala bogu da kdo kaj zine. Po drugi strani pa si posplosila, Astra. Boris pove tudi kaj svojega, srcnega, je vljuden, pac pa s filingi in soncki ne pretirava, vsaj tako se mi zdi.

In mimo je misliti, da nam bo vse vsec, kar kdo napise, tudi ce se sicer, v 90% temah strinjamo z njim.

Tako da - big deal, no.

Boris - ti pa si brez potrebe uzaljen ali tko... Astra pa ni mislila cisto tako. Malo ze, sicer ne bi rekla... jo je pa po mojem prej zmotila morda nekaksna 'ribjost' tu...

Malo je pa vseeno fino vcasih, da nam kdo 'postreze' s cim takole... ker sami smo notri, ne vidimo.-

Skratka - ne se sekirat. :palec:

Neumnost pa, da bi kdo to tako resno vzel, da bi zdaj ful pazil v komentarjih in tko...

Ce pa mu da to mislit, pa je OK.

Saj mislit da vsem, obema... Ta iskreni pri sebi morda pomislijo... hm, s cim bi pa jaz lahko sel na zivce komu takole? x:)x :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zdele, sem govorila z enim frendom in mi je cestital, k sem se razjezila...zdej pa ne vem kam tole napisat a pod komplimente ali kaj....je reku da ne more verjet...in se mi je smejal....pa se enkrat cestital....

:o|o: mislm....

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ha, na temle forumu je pa res kot v eni veliki družini. Nekaj skupnega imamo, sicer ne bi bili tukaj, v številnih pogledih smo pa zelo različni. Včasih se imamo radi, včasih pa si gremo na živce. Včasih potrpimo drug z drugim, včasih pa se skregamo. Hvala bogu. Ker so citati trenutno nepriljubljeni, bom malo izzival: Prepir je kot nevihta - očisti ozračje, ampak ga tudi malo ohladi.

Vsem v družini ene lepe ohlajene pozdrave!

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Ker so citati trenutno nepriljubljeni, bom malo izzival: Prepir je kot nevihta - očisti ozračje, ampak ga tudi malo ohladi.

Vsem v družini ene lepe ohlajene pozdrave!

Kaksen izzval bigm???....samo priblizal si se kolektivnemu duhu x:Dx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

tovarish aakhut, si kar dosti udelezen pri procesu x;)x

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Še kar se obremenjujete v tej temi, še enkrat......Marsa in ostali, nisem jezen ali karkoli, ker vem , da jeza lahko povzroči marsikatero nepremišljuno potezo in tudi bolezen.....zato nasvet, ne se jeziti preveč :palec:

"Kdor se jezi, se dvakrat napreza;

najprej, da se razjezi, in potem, da se pomiri." x:Dx

Hhja, berem jest zdej tole, sej sm vedu,jao°°,o°dmev..

Drgač bom pa to reku, za vse tole dogajanje je kriv sam Lider ampak Lider, zato mora dat zeleno luč,da se to še stopnjuje ker, če ne bi forum ostal po samo njegovem mnenju dologočasen, nima popestritve in tko dalje in temu primerna reakcija .

Poizkušam seveda sodelovat,moj namen je bil od vedno tak in ostajam tak,brez prepiha seveda.Drgač pa,le potegnem en micen epilogec,na koncu mi ni vseeno,seveda odraščam ob vas, to si priznam; pha tko je, smo Škorpijonsko ukleščeni; Riba daje poplavo,a Zemlja jo pozkuša posušit, Ogenj daje svetlobo in toplino,a Zrak meša veter; sedaj pa se znajdi, vplivaj na socialni mir in na besedno zaupanje, hwala

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...