modronebo 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Pozdravljeni, zanimiva debata...Men se zdijo tvoji citati Boris zelo zanimivi, in velikokrat se prav zamislim ob njih. In si mislim, poglej ga Borisa, v malo besedah ti citati povedo vse... le kje jih izbrska in verjetno veliko casa nameni temu. To je tvoja posebnost Boris in naj te v tej drugacnosti, mnenja drugih samo usmerjajo v pravilnost podajanja tvojih misli... Eni pisejo dolga pisma.. drugi spet nizajo smeskote.. pa kaj... vsak je edinstven.. in verjetno na tem forumu zato, da se druzi s sebi enako prijetnimi, pozitivnimi. optimisticnimi osebami. Sama preberem samo tisto kar želim, in vsekakor so med njimi Borisovi citati. Boris, drzni si verjeti , da si cudovit clovek, edinstven, ostali pa ga sprejmite taksnega kot je... ker spremenite lahko le sebe, drugih nikoli. Simona Citiraj Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Tudi jaz mislim da je Boris enkraten človek, samo nikoli pa si ne bi drznila nekoga obtožiti, da se je pokvaril, še posebno če ga ne poznam... pa včasih njegova misel lahko popolnoma negira prejšnji post, če celo ne zasmehuje, čeprav mislim, da tega ne stori zanalašč... moje mnenje in resnično verjamem, ne vem, da je Boris čudovit človek. Saj tudi moje pisanje marsikomu ni všeč - ampak sem to kar sem, če me ne sprejmeš me pusti pri miru tako kot pustim druge jaz in ne žalim, ampak na vsaki strani modre misli, čeprav so teme za to no ja, vsak ima svoj način mišljenja. Ne verjamem pa čisto, da Borism v treh besedah pove tisto kar čuti, bolj se mi zdi, da ima rad modre misli, da veliko bere in da tisto, kar mu je všeč naniza v temo ki je na voljo in po naslovu paše vanjo... sej sedaj bom pa tiho...Želim vam lep dan, Borism pa brez zamere, saj veš da vedno povem tisto, kar čutim, Ksenija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 ... za vse tole dogajanje je kriv sam Lider ampak Lider, zato mora dat zeleno luč,da se to še stopnjuje ker, če ne bi forum ostal po samo njegovem mnenju dologčasen, nima popestritve in tko dalje in temu primerna reakcija ....Ne stekam tegale... se mi pa malo dozdeva, kako in kaj...Pac pa nekaj tule opazim - en mora biti kriv...Zdaj me pa zanima - cesa to? . Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Modre misli, ko se razvije debata....ko nekdo da svoje JAZ na forum, potem ti pa pride "modra misel" se mi zdi...včasih malce neosebno ... V času, ko sem potrebovala nekoga...ušesa....sem napisala en dooolg post...pa misel, da na koncu dobim odgovor: Kdor drugemu jamo koplje sam vanjo pade (ali kaj podobnega) ...sem izbrisala.... Knjiga ima vonj in dušo... (to zame).... Tudi sama imam na polički kar nekaj modrih mislih...pa...zame je knjiga knjiga...nobene dobre knjige nebi mogla prebirati preko ekrana... Sem se pa navadila in sprejela BorisM-a :-) če pa kdaj kaj dopiše, svojega...pa sem čisto Astra; - lahko bi se naučila na mojem "primeru" ko sem BorisM-a poklicala k lastnemu videnju modre misli in sem naletela na neodobravanje Lunatikov, da je to jalovo početje... Sprejmi ali pusti... BorisM - nadaljuj, včasih pa (meni na ljubo ) včasih dopiši kakšen svoj komentar... Takšnega te imam (še) rajši... Marsyka ti nič kriva...ti si tk ali tk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Pozdravljeni lunatki Hvala Simona za te besede podpore, saj zaradi takšnih se pa tudi splača truditi in vztrajati in pisati pozitivno in modro......kot sem dejal nobeden ni za vse.....nekateri so takšni drugi drugačni, da ne grem v detajle.....mene če kaj moti tule ali v življenju se izognem in se ne spotikam in obremenjujem......glede mojega mnenja o okuženosti sem pa mislil in mislim,da sem še vedno takšen kot sem prišel na tale res dober forum in se nisem "pokvaril" v tem smislu....drugi pač pišete, kakor, veter piha, zlo me moti, ker je res veliko lunatkov tule z dvojnimi ali večimi nicki pa zganjate takšne ali drugačne norčije( napisal sem, da me moti, ampak grem čez to!)......to čutim in vem, se pa iskreno opravičujem tistem, ki ste res novi in se takorekoč zelenci med nami. Takšnim povem, da je tale forum v redu in da se lahko marsikaj naučiš, sicer pa duhovnost in ezoterika te nikoli ne bo naučila nič slabega. Vidim pa da bom moral le nekaj spremeniti v načinu mojih postov in njihovega zaporedja objavljanja, ker enostavno si moje misli ali kakor koli jih že imenujete jemljete preveč osebno resno.....enostavno bom počakal, da še kdo drugi kaj napisal vmes, pa bom nato dodal kakšen svoj tekst.....PONAVLJAM PA ŠE ENKRAT, DA SE ŠE GLOBOKO OPRAVIČEJUM, ČE SE SEM SE KOMU ZAMERIL Z SVOJIM PISANJEM, AMPAK NAMEN VSEKAKOR NI BIL TAKŠEN, ZATO SI PROSIM NE JEMITE STVARI OSEBNO!!! Ponavljam pa tudi še enkrat, da nisem užaljen ali jezen(ČE BI BIL, BI ODŠEL!!!) ali kaj negativnega, kot predvidevate ampak tisti, ki me malo bolj poznate, poznate tudi moj urnik pojavljanja tule na forumu, prepričan sem pa, da ko bo dan daljši in vreme toplejše, da bom verjetno manj med vami, ker mene veselijo tudi druge stvari v življenju, so pa tudi obveznosti, ki se jih ne sme zanemarjati. Hvaležen sem, ker sem vami, tistim, ki me pa žal ne prebavljate, se pač opravičujem, naj me raje ignorirajo, da se ne obremenjujejo.....mogoče bi še kaj napisal, ampak že zamujam na basket med našimi in Slovanovci.....prav vsem, ki tole prebirajo pa želim lep večer, vikend in tudi vse lepo in pozitivno v vašem življenju. Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Hejhoooo (sploh vedela nisem, da se je tu razvila takšna debata... ) No, čeprav je že Boris nekako potegnil črto pod vsem skupaj, bi samo pripomnila nekaj, na kar sem se spomnila ob branju vsega tega. Najprej pa to... Borisove misli vidim kot čisto posebno popestritev na forumu, ko imam bolj hiter in leteč dan, jih ne berem, ko sem bolj introspektivna in umirjena, si zanje vzamem čas... kakor kdaj pač in kakor mi paše Ne bom razpravljala o tem, kako naj bi oznake bad/good kazale na nas... Tega je že povsod drugje dosti, pa verjetno tudi sami veste Hotela sem povedat to... Pred kar nekaj časa sem sodelovala na nekem drugem forumu. Na moje veliko veselje so po nekaj časa tam odprli podforum, v katerem naj bi se debatiralo, špekuliralo... bolj resne zadeve za malce razmigavat možgančke, svoja prepričanja, zmote... nekaj takšnega, kar sem si želela. Na forumu pa smo imeli dva uporabnika, ki nekako nista dovoljevala drugim lastnega mnenja in sta povsod gonila svojo... Za nameček pa sta to delala še na takšen smotan način (posti v angleščini, globokoumno razpravljanje, skopirano iz knjige, ki se je le v eni besedi tikalo tistega, o čemer je bilo razprave v temi, žaljivo pisanje, dobesedno napadnje in seciranje, osebno žaljenje... etc. ) , da sta zares zaustavila čisto vsako debato, ki se je razvila. Čeprav je debata imela potencial, folk kasneje, ko so začeli prevladovati samo še posti od teh dveh omenjenih uporabnikov, ni več pisal v temo, ker se jima ni dalo ukvarjat z egocentričnimi stališči teh dveh.No, temu bi jaz rekla "moteče" in nekaj, mimo česar že težko greš oziroma že kar težko ignoriraš. Boris, tebi pa hvala za tvojo prisotnost na forumu... tako kot vsi (in mislim res vse, vključno s tistimi, ki jih Borisova sporočila malce zmotijo ) prispevaš sem nekaj čisto svojstvenega LP in lep dan vam želim, sončki, pa ne se tolk jezit Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Smo tudi mi imeli semintja kako .. hm.. socno debato, vcasih pa je bilo kaj tudi celo tako prehudo, da bi se valjalo po teh straneh, da smo morali umakniti.Tako da tudi sem se sem in tja kdo oglasi, ki nekoliko ustreza opisu 'tvojih dveh'. Samo so ze pase'... kdo bi to bral, sploh ker niso urejene (*nekateri -predvsem novejsi clani- ne veste - vmes smo selili LNF, pa so se nekatere teme totalno popachile)..Kdo pa bi to urejal??Torej - toliko pa spet nisem, da bom eno kenjanje tam nekoga krotko in ustrezljivo popravljala, morda se njegove srdite 'smeskote' ipd... dosledno in natancno. Pa so tako odplavale v pozabo. Menim, da je ful tekmovalnosti, ful izfuravanja sefovstva.Razen seveda tu, ker tega tu ni. Preprosto. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Uh.....iz izraženega mišljenja glede non-stopnih pregovorov na vseh temah nastane taka frka Pač poveš kaj misliš....in gremo dalje......če je kdo pripravljen upoštevat in spremenit nekaj kar nekatere moti....kul....če ne, tudi ok......pač poskusiš . Mislim, da je ta LNF, naše več ali manj "virtualno" druženje, povsem podobno našim realnim življenjem........nekateri smo si všeč, nekateri mal manj, nekatere vzljubimo, nekateri so nam antipatični, nekatere radi beremo druge zopet malo manj..........v postih tistih, ki pišejo o sebi pa se prav tako izražajo njihova razmišljanja, doživljanja, čustva njihovega dejanskega življenja....in meni so ti pač bolj všeč, kot pregovori, le opazovanje, pa razni voaerji in tisti, ki si o sebi nič ne upajo, nočejo napisati.....pitaj boga zakaj....mogoče nimajo kaj . In tudi čisto normalno je, tako kot v real lajfu, da se tu in tam malo zaiskri, se mal pofajta....in hvala bogu, da je tako.....ne znam si zamišljati kako bi izgledal ta forum, ki je baje tako zelo toleranten, strpen........če bi si vsi samo kimali in si pritrjevali.....živi dolgčas. Kar se tiče spreminjanja nicknejmov in ikonc.......mislim, da se tudi vsi sami v življenju spreminjamo in zakaj se ne bi tudi kot pojave na LNF. Npr. Otožna pač ni otožna (in hvala bogu, da ni - po počutju ), počuti se drugače, vsem je povedala, da bo spremenila nickname, tudi na "željo" ali nevsiljivo sugeriranje drugih lunatkov.....in se torej ni "skrila" za novim nicknejmom.........pa tudi, če se bi.......ne vem sicer zakaj se bi.....mene to nič ne moti. Seveda se navadiš na dlje trajajoči nickname in ikonco......in te mal zmoti.....in rabiš nekaj časa, da se navadiš.........pa mislim, da to ni noben problem. Sam ga pač ne spreminjam, ker sem nekak vzljubil mick-enega, ki je v bistvu nastal oz. se nadgradil iz postov mojih kao "nasprotnikov", ki so me s takimi pripombami o velikosti mojega mickenega -a hoteli užaliti.......he-he .......ikonce pa mi ni za spreminjati, svoje si ne znam narediti, pa itak mi je ta kul....pa še čisto meni je podobna No....tak malo za popestritev debate ......upam, vsaj, da v popestritev Kar pa se borisma tiče.......mislim, da on točno ve, da ga ne žalim, podcenjujem ali karkoli takega........preživela sva kar nekaj ur skupaj, dovolj, da je lahko ocenil, da moje strinjanje z Astrinim postom ni bilo zlonamerno. Upam vsaj no.....Je pa res, da stvari, ki me motijo, včasih ali pa velikokrat ne povem dovolj taktno....pač pa preveč direktno, čisto odkrito..... Jaz imam ta forum rad ........in mi je fajn. Pa mi je bil v preteklosti namenjen že kakšen veliko "hujši" post, kot Astrin in moj borismu..... Seveda sem nanje reagiral......in tako je reagiral tudi borism....in sam sem njegove reakcije prav vesel......ker je napisal nekaj o sebi, o svojem razmišljanju, čustvovanju...........ne? Lep večer.....vsem.......in.......borism, upam, da Laščani zmagate Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Ker smo v temi jeze....jezen sem bil na sodnike :xx!: ...SMOTKOTI so , ker nimajo posluha za realne situacije, to govorim ali pišem, pa smo zmagali ......hvala tudi tebi Sončna Vila, pa tudi Micku, ob tem bi omenil samo še, da glede nickov......poznam situacijo pri spremembi Otožna- Selene, to je čist OK, poznam in čutim pa da je takšnih na forumu med 1700 sigurno 50, za katere ne vemo, kdo se skriva v ozadju, no saj je v redu, pa se naj skrivajo, saj čez čas se razkrijejo, pa se nasmehnemo .......lep večer vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 BorisM jeza škodi Lepo se pomiri in se veseli v miru zmage Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Sanjalica hvala za nasvet, ampak, če sem kje jezen sem res tam v dvorani ali ob igrišču, pa ne tako brez veze, ampak saj sem že navedel v športnih temah zakaj........hja, da jeza res škodi, menda vpliva negativno na jetra ali ledvice.....še dobro, da so te domače tekme vsak drug vikend......lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Boris, jaz sem pa na tekme včasih hodil zato, da sem podzavestno nakopičeno jezo lahko tam stresel na sodnike, igralce, gledalce.., no, kdo se je že našel. Uh, kako smo vpili. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Boris, jaz sem pa na tekme včasih hodil zato, da sem podzavestno nakopičeno jezo lahko tam stresel na sodnike, igralce, gledalce.., no, kdo se je že našel. Uh, kako smo vpili. Jaz pa nakopičeno jezo do sebe kompenzirala z norenjem v Orto baru Zanimive, iznajdljive, hecne in do neke mere zdrave so te kompenzacije, seveda dokler ne preraste v gomilo obrambnih mehanizmov Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Za ohladitev jeze japonski delavci pretepajo svoje direktorje, študenti pa verjetno profesorje. Koga bi pa ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Za ohladitev jeze japonski delavci pretepajo svoje direktorje, študenti pa verjetno profesorje. hehe Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Za ohladitev jeze japonski delavci pretepajo svoje direktorje, študenti pa verjetno profesorje. hehe To je v redu, da le svoje kobilce ne mlatiš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Jaz še nikogar nisem premlatila. In še nisem nikoli "izpustila" jeze...zato, ker kakor hitro je prišla jeza, je tako hitro tud odšla"...In nisem agresivna... Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 A res Almira.. Jaz pa ne...jaz pa znam biti tudi agresivna, pa nagla, pa zaletava... :xx!: Saj je ...da se je debata umirila...v bistvu...je sploh nisem želela, še manj sem želela povedati, da koga ne maram...ali kaj podobnega... Napisala sem...v trenutku, ko me je dvignilo...kaj pač mislim...in konec. Poko, tisto o Liderju.. :xx!: :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Jaz še nikogar nisem premlatila. In še nisem nikoli "izpustila" jeze...zato, ker kakor hitro je prišla jeza, je tako hitro tud odšla"...In nisem agresivna... Prijavi zlorabo astra Objavljeno: 11. Jan 2004 ob 11:17 Legenda foruma Objave: 1587Clan od: 3. Dec 02 A res Almira.. Jaz pa ne...jaz pa znam biti tudi agresivna, pa nagla, pa zaletava... Saj je ...da se je debata umirila...v bistvu...je sploh nisem želela, še manj sem želela povedati, da koga ne maram...ali kaj podobnega... Napisala sem...v trenutku, ko me je dvignilo...kaj pač mislim...in konec. Poko, tisto o Liderju.. Astra Kak dober sendvič, čokolada s feferoni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Jaz pa ne...jaz pa znam biti tudi agresivna, pa nagla, pa zaletava... :xx!:To kaže Astra da si temperamentna... In kdor je temperamenten po značaju, je tudi strasten (v ljubezni )... Vse se poplača, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Sstane...kaj pa imaš raje...čokolado...al feferone.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 A res Almira.. Jaz pa ne...jaz pa znam biti tudi agresivna, pa nagla, pa zaletava... :xx!: Saj je ...da se je debata umirila...v bistvu...je sploh nisem želela, še manj sem želela povedati, da koga ne maram...ali kaj podobnega... Napisala sem...v trenutku, ko me je dvignilo...kaj pač mislim...in konec. Poko, tisto o Liderju.. :xx!: :xx!: AstraJa res...najbrž zato, ker se ta jeza spremeni v žalost...in tega se težje rešiš... Ampak mam dovolj energije, da rešim moje male in velike " težavice" . (z vašo pomočjo in pomočjo prijateljic in kolegov itd...) Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Sstane...kaj pa imaš raje...čokolado...al feferone.. AstraPočakaj, da vidim, kaj imaš ti rada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Si mislim kajmak i marmeladu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Kaj je kaj imela za kosilo danes, mmmm? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.