seal 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si bom nabavla boksarsko vrečo in dala to jezo ven!!!!!!!!!! pa jezo lahk daš tud na kak bolj prijeten in predvsem užitkarski način "ven" Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa jezo lahk daš tud na kak bolj prijeten in predvsem užitkarski način "ven" Sej že zbiram kandidata............ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej že zbiram kandidata............ pa da nauš mene zgrešla slučajn!!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa da nauš mene zgrešla slučajn!!! Ja kako pa ti lahko kaj takega sploh pade na pamet?!...... veš da ne bi...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ja kako pa ti lahko kaj takega sploh pade na pamet?!...... veš da ne bi...... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> aaa buci buci buuuu........ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>aaa buci buci buuuu........ Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 naj vsa jeza izpuhti en dva tri... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Nisem več jezna ... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 pa kaj sem zaboga nardila tolk hudga v zivljenju, da se mi zdej to dogaja?! jezna sem..... :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 sem ze vredu uiiiiiiiiiiiiiii Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Jezna sem na ves svet, na svojo naivnost Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Da jeza ne pomaga, se spomnim takrat, ko sem jezen na svojo jezo.Ker se takrat z jezo na jezo ne rešim nič. Kot tudi v nobenem drugem primeru. Če jo že imam, jo moram spraviti ven. Le na druge ne. Bog ne daj, da pa bi jo hranil za druge.... za druge je treba hraniti ljubezen. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Tudi mene jeza že nekaj časa ni "napadla" and I`m happy for it! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.