Maginja Blinkita 1. november 2008 Prijavi Deli 1. november 2008 KVANTNI SKOK ZAVESTIMUNAY-KI, 9 starodavnih Inka ritualov, ali "veličastnih ključev", ki odklepajo vrata novega sveta in zdravijo ter nadgrajujejo naš DNK. Munay-Ki pomeni "Ljubim te". Munay-ki je devet portalov, vrat dimenzij, ki zdravijo in transformirajo našo človeško energijo v homo luminusa ali v svetlobno bitje. Prerokbe starodavnih Američanov govorijo o novem človeku, ki se pojavi na planetu. Homo luminus, tisti, ki živi osvobojeno od strahu in prebiva v svoji transcendentni, nadčutni naravi. Munay-ki so kode za tega novega človeka. Posredovane so bile v obliki energijskih prenosov. Devet ritualov "Rituali Kreatorja" so bili prvič posredovani poleti leta 2006 na Sveti Gori v Andrih. Devet iniciacij Munay-Ki je bilo do nedavnega dostopnih samo visokih svečenikom ali Varuhom Modrosti. Od leta 2006 naprej pa je na razpolago vsem, in zdaj, prvič tudi nam v Sloveniji! Prvotno ti rituali izvirajo iz veličastnih posvetitev ali iniciacij v Hindu dolini. Prvi čarovniški zdravitelji in zdraviteljice so jih iz Sibirje, v času ledene dobe, kakšnih 30.000 let nazaj, prinesli starodavnim Američanom. Ti pogumni popotniki so bili Laika, čuvarji zemljine davnine. več na: www.akademija-zivljenja.si Citiraj Veliko se smej, lepe misli in dobre občutke imej še naprej, TO JE TO! Maginja Blinkita Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 1. november 2008 Prijavi Deli 1. november 2008 Tole mi diši po še enem instant slepilu za lahkoverneže...Homo Luminus? Tele Maji so bili genijalni, uporabljali so latinske izraze že tisočletja pred Rimljani....kul Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. november 2008 Prijavi Deli 1. november 2008 In kako natančni naj bi delovalao to?Veliko je stvari, ki blagodejno delujejo na naše telo in zdravje, vsak ima svoj načn. Zanima me, če so tečaji, knjige..... za kašno stavr gre? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maginja Blinkita 2. november 2008 Avtor Prijavi Deli 2. november 2008 Tole mi diši po še enem instant slepilu za lahkoverneže...Homo Luminus? Tele Maji so bili genijalni, uporabljali so latinske izraze že tisočletja pred Rimljani....kul **** no, saj niti ni pomembno to, kako se bomo imenovali, temveč je bolj pomembno to, da se evolucija nenehno dogaja, pa to hočemo ali ne ... in človeštvo se iz homo sapiensa razvija v .... pač naprej ... tako kot smo se kot človeštvo že do sedaj ... zato se mi ne zdi to nič novega to je to! In kako natančni naj bi delovalao to?Veliko je stvari, ki blagodejno delujejo na naše telo in zdravje, vsak ima svoj načn. Zanima me, če so tečaji, knjige..... za kašno stavr gre? Več o tem si lahko prebereš na www.munay-ki.org ali na www.akademija-zivljenja.si Drugače pa je to 9 starodavnih ritualov, iniciacij, posvetitev, ki v nas prebudijo vse naše notranje moči ... in res je, veliko je stvari in od nas je odvisno, kam in v katere bomo usmerili svojo pozornost ... o osebni izkušnji težko govorim, ker jo bom prvič doživela konec novembra tukaj v Sloveniji, v sklopu tridnevnega šolanja. Bom pa o tem, kako deluje, poročala kasneje ... do takrat pa vse lepo, Citiraj Veliko se smej, lepe misli in dobre občutke imej še naprej, TO JE TO! Maginja Blinkita Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.