Skoči na vsebino

fitnes v Mariboru

dyamant

Recommended Posts

Odpravljam se v fitnes v Mariboru!

Ker o Mariboru nimam blage veze vprašanje za Mariborčane in sicer kam naj grem?

Rada bi:

--> kaj naredila za svojo rit x:)x

--> ne da se mi poslušati lokalnih scen v smislu kdo koga pozna in kako blazno pomemben je za to

--> rada bi v miru telovadila in anonimno

--> cenovno prilagodljivost - verjetno mi ne bo zneslo več kot 1 x na teden

Hvala za kakšen predlog

Dyamant

http://waltm.net/mermaid.gif
Deli na socialnih omrežjih

A kako jaz telovadim? he he he

kampanjsko -) [zadnje čase].

Easy razgibavanje sklepov [od nog do glave, ali obratno], hrbta.

Raztezanje [naprej, nazaj, vstran]. Preko dneva, ko je potreba. -)

Kako boksanje s senco, kake sklece [ne preveč -)], kdaj pa kdaj.

Boksanje v vrečo, ...

Par vaj "zmodificiranih" iz "yoge & pilatesa" za trebuh & plexus solaris.

Stopanje na stol, iz stola z menjavo nog ...

Sobno kolo, ko se mi zazdi. -)

Fitness vodič [za nekje začet].

http://www.joker.si/mn3njalnik/index.php?showtopic=72844

V knjižnici [knjigarnah] se dobijo kake knjigice za fitness rekreativce.

Vaje se lahko v začetku dela z ročko [štango, brez uteži].

Da se izuri pravilne gibe, dvigovanje [najbolje, da to pokaže oseba, katera to zna].

V kolker se dela z ročko/štango, utežmi...

Simpatično: Beginners Weight Training Exercises

http://www.motleyhealth.com/weight-training-exercises.html

Dela se vaje, katere je možno delat doma brez obiska v fitnesu, v kolker ni časa zanj [drugi razlogi].

Prej malce razgiba, raztegne [ogreje]. In še boljši feeling [razpoloženje] se [samo]ustvari b.p.

Gesla za v http://www.google.si/

http://www.youtube.com

[stretching, Stretching Exercises, Exercises For Pregnancy And Childbirth, Stretching Exercise Video [pdf],

Beginners Weight Training Exercises, Easy Light Weights, Weight Training Exercises, Fitness Exercises,

Pilates, ....].

Pilates

http://www.youtube.com/results?search_quer...mp;search_type=

Se strinjam, v fitnessu se naredi več.

Enim se v fitness ne da, raje vadijo doma.

Tud na poceni napravah [pod 500€]. So vseen zadovoljni.

Da kaj delajo zase rekreativno.

Za bolj ambiciozne vsekakor fitness club.

Oz. vložit casch v kvaliteten domač fitness studio.

Stvar potreb, prioritet, motivacije posameznika.

Za motivirane fante poceni naprave vsekakor niso [imajo omejitve, kar se teže tiče, ...].

Je povedano realno v predhodnem Bobnarjevem postu.

Fitnes v hotelu Betnava (najnovejši in največji v mb) je kar dražji od ostalih. Ponuja sicer veliko, vrhunske naprave itd., ampak mislim da je cena za 8 ali 10 obiskov cca. 50 eur, ob katerikoli uri sicer. V Pristanu pa mislim da 8 obiskov stane 25 eur. Tak da, to se mi zdi kr razlika no.

Evo, sem našla cenik.

http://www.fitnes-pristan.si/cenik.html

http://hotelbetnava.net/index.php/cenik_fitnes

Lp x:)x

Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari.

...sicer odvisno od ciljev ampak načeloma lahkoče znaš trenirat lahko doma treniraš BOLJŠE kot na fitnesu, ker:

1. Nihče ne moti tebe(ti ni treba čakati na napravo, nihče te ne ogovarja itd.)

2. Ti ne motiš nikogar(in lahko res živalsko treniraš-švicaš, se dereš itd.) .

To dvoje je predpogoj za intenzivnost, ki je nadolgi rok najbolj bistvena komponenta uspeha. Je pa res, da večina ljudi hodi na fitnews zaradi socializacije in v teh primrih je logično, da je boljše it na fitnes kokr pa doma trenirati.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

za nas navadne ne vem če je glih pametna izbira fitnesa v HOTELU?

LOL

maš še TOP Power, pa Sokol, pa Fontana, pa še se jih najde.... poceni... cca 25-30 € , 10-12 obiskov kadarkoli...

Ravno zaradi tega sem omenila, ker je najdražji, pa ker ga hkrati tolk reklamirajo in da niso POVSOD podobne cene. To kam pa kdo gre, navaden ali ne-navaden, pa je pač njegova izbira.

Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari.

Glede vadbe...jst že dolg na fitnes hodm...sam nism še odkril bolj učinkovite vadbe kot vadim doma. Vadim na Freestylerju. Celo telo dela, od glave do pet...pol ure in švicaš kt na trgatvi:)

tle na linku je opisana vadba

www.freestylerpro.com

• 11 months later...

Priporočam Top Power na Ulici Staneta Severja 7b v Novi vasi. Nudijo strokovne individualne programe, prehranski načrt, osebne treninge, masažo, za mamice z otroki tudi organizirajo varstvo v času treninga. Vzdušje je prijetno, vzpodbudno in domače, vse skupaj vodi Bojan Permozer, večkratni prvak v body buildingu, skupinske vadbe pa vodi njegova sestra Janja Permozer.

Cene so zmerne oz. nizke proti drugim, dobiš pa več, ker se ti res osebno posvetijo in prilagodijo tvojim željam. Jaz sem bila včasih skeptična do fitnesa, ker sem pred leti hodila drugam pa se mi nihče sploh ni posvetil, če si kaj vprašal pa je izgledalo kot da jih nadleguješ. Tu pa je čisto drugače in zdaj hodim vsak dan :-)

Prej sem redno telovadila doma, ampak se ne more primerjat, na fitnes hodit je nekaj čisto drugega, rezultati so veliko boljši.

Toplo priporočam!

Prej sem redno telovadila doma, ampak se ne more primerjat, na fitnes hodit je nekaj čisto drugega, rezultati so veliko boljši.

...to je pa bullshit, sori, sam res... ...tukaj gre samo zato kaj znaš, če znaš trenirati, lahko doma vsaj tako dobro treniraš kot v fitnesu ob minimalni opremi, ki te bo stala manj kot letna članarina v povprečnem fitnes centru... da tega koliko bolj intenzivno lahko treniraš sploh ne omenjam-ni čakanja na naprave, znojis se lahko kolikor ti paše pa ti nihče ne bo ničesar rekel, lahko se dereš ko iztiskas zadnje atome moči iz sebe, pa ti spet nihče ne bo nič rekel... edino "prednost" fitnesa pred vadbo doma, ki jo jaz vidim je socializacija...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Kaj vem, morda se nekaterim telovadba doma obnese, meni se ni. Pa sem pridno delala kardio na orbitreku in vaje z utežmi, ampak so zdaj rezultati neprimerljivo boljši. Meni se zdi, da je le drugače, če ti vaje razporedi strokovnjak. Pa jaz še celo nekaj vem o tem, ker sem pred davnimi leti delala v nekem fitnesu. Neka prednost je vsekakor v napravah, ki jih doma ne moreš imet, ker so te za domačo uporabo dosti manj kvalitetne, razen če investiraš veliko veliko denarja. Vaje je pa sproti tudi treba spreminjat in prilagajat, drugače obtičiš na neki točki in od tam dalje ni več rezultatov. Sploh pa ogromno ljudi nima dovolj znanja, da bi lahko uspešno trenirali doma, večini pa se zatakne pri motivaciji. Ko nekam grejo in plačajo članarino, potem tudi telovadijo, doma pa vsakega kdaj prime, da si reče bom jutri..in potem iz tega nič ni. Tisti, ki jim uspeva z domačo telovadbo pa vsekakor vsaka čast. JAz pa ostajam privrženka fitnesa :-)

Kaj vem, morda se nekaterim telovadba doma obnese, meni se ni. Pa sem pridno delala kardio na orbitreku in vaje z utežmi, ampak so zdaj rezultati neprimerljivo boljši. Meni se zdi, da je le drugače, če ti vaje razporedi strokovnjak. Pa jaz še celo nekaj vem o tem, ker sem pred davnimi leti delala v nekem fitnesu. Neka prednost je vsekakor v napravah, ki jih doma ne moreš imet, ker so te za domačo uporabo dosti manj kvalitetne, razen če investiraš veliko veliko denarja. Vaje je pa sproti tudi treba spreminjat in prilagajat, drugače obtičiš na neki točki in od tam dalje ni več rezultatov. Sploh pa ogromno ljudi nima dovolj znanja, da bi lahko uspešno trenirali doma, večini pa se zatakne pri motivaciji. Ko nekam grejo in plačajo članarino, potem tudi telovadijo, doma pa vsakega kdaj prime, da si reče bom jutri..in potem iz tega nič ni. Tisti, ki jim uspeva z domačo telovadbo pa vsekakor vsaka čast. JAz pa ostajam privrženka fitnesa :-)

..kar se naprav tiče(ce jih ze omenjas in verjames da so potrebne, s cimer se deloma strinjam, ce so cilji estetski): z dobrimi kabli za cca. 100 EUR (npr. kaj tazga: http://www.bodylastics.com/ ) lahko vecalmanj vse naprave nadomestis, pa se vec opcij imas ( jih lahko zataknes za visoki, nizki ali srednji kavelj-druge sile)...

...o motivaciji se delno strinjam, delno zato, ker je ze res da pridejo v fitnes, ce ga ze plačajo.. kaj pa tam počnejo, pa je drugo.. vecinoma se pogovarjajo in gledajo TV vmes pa še kako nezahtevno vajo naredijo(kaksen biceps curl recimo), da lih ne bo zgledal da so res sam TV prsli gledat...

...v bistvu je sam program-v začetku-sekundarnega pomena, bistvo je kaj ti vlozis v samo izvedbo...

...se pa strinjam o tem, da je vsekakor potrebno znanje, da znaš dobro trenirati, tega pa večina nima...

..in če se vrnem na predpostavko, da večina zabušava je v končni fazi vseeno kje zabušavajo, definitivno pa je ceneje zabušavati doma... :)

Hotel sem samo povedati, da če hočeš trenirati, se vsekakor da vsaj tako kvaliteno in ceneje (casovno in stroškovno) trenirati doma ob primernem znanju in volji...

Frank Zappa

• 4 months later...

pozdravljeni,

sedaj pa vas še jaz prosim za pomoč.

zanima me v katerem fitnesu v mariboru nudijo osebno spremlanje pri vadbi oz.pomoč pri jedilnikih itd.

rada bi izgubila odvečno težo in mi sami doma ne rata.zato sem se odločla za malo bol strokovno pomoč.če bi mi lahko

svetovali koga, ki bi mi pomagal po ne preveč zasoljeni ceni,bi vam bila zelo hvaležna.

lep pozdrav

MayLee

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...