Dož 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 Sem že v eno temo napisal, pa sedaj odpiram novo. Naprava na kateri treniram. Fitnes naprava Freestyler in način funkcionalne vadbe Functional Dynamics. Res dela celo telo. Pol ure in švicaš, naslednji dan pa veš, da si nekaj naredil zase. Jst sm napravo odkril pred slabimi tremi meseci in sem res zadovoljen. Stane 200 euro in mi ni škoda zadnjega evra. Nikoli ni dolgčas, ker te preko DVD-ja pelje čez trening. Pa še v fizioterapiji so jo sprejel, ker elastične tube simulirajo mišice in jo uporabljajo pri okrevanju po poškodbi. Drgač pa Freestyler in Functional Dynamics uporablja že kar nekaj fitnesev pri skupinski vadbi. poglejte si o čem govorim http://www.freestylerpro.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dož 4. november 2008 Avtor Prijavi Deli 4. november 2008 Vidiš, čeprav odobravam tole stvar, ker je zelo koristna, pa vseeno..Za vse te vaje, rabiš navadno gumijasto elastično raztegljiv obroč, ki verjetno ne stane več kot nekaj evrov Kaj pa vem. sicer sem uporabljal neke vrste "obroč", ampak sem se stalno zapletal. Tle se lahko prosto gibljem, plesat se da gor. Sm si nabavu DVD, latino craze, pa čist salsa, rumba, itd. ob vadbi. Moje dekle obožuje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.