majica 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 - izkusila na svoji koži nasilje (in ne čvekaj o zakonskih določilih...ker je zakon "prekleta" (upogljiva) stvar!) - imam otroke - imam doma živali - uzde se morajo pri zavijanju zategniti- pri dresurnem jahanju se uporablja tudi bič (tako je...nihče ni rekel, da se žival biča! ampak se uporablja, kot sredstvo, da se konj nauči "spoštovati" gospodarja)1. jaz tudi... ampak, če se sam dovolj potrudiš...se tudi nasilje neha...nisem mislila, da bi sedela križem rok in čakala, da ti pravne institucije pomagajo...mal je pa treba pomigat...zakon je na tvoji strani... 2. od kje ti ideja, da si gospodar nad živaljo... je to zato, ker si konja lahko kupiš za 1000 SIT na uro...očitno nisi in nikoli ne boš imela rada živali... Zelo očitno... Nasilje, ki ga tako zavračaš...in gospodar, ki ga tako poudarjaš...ni to zelo tanka meja... gospodarji so včasih izvajali nasilje... mislim, da ti malo čvekaš kar tja v III dni... spoštovanje ni isto kot strah!!! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 Šokira? Nesramnost in arogantnost ljudi (predvsem ljudi,ki kot del službe delajo z drugimi ljudmi). Najprej šokira,pol pa blazno jezi.Bodite v cvetju in imejte se radi!Chandra Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 hmchandra tebe bi biu pa hec UJAHAT ma rad nove pa svezhe kobile Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 hmchandra tebe bi biu pa hec UJAHAT Hja,bolj težko,sem predivja Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 Vse preveč ljudi ima živali le za svoje igračke (včasih jih celo zavržejo, ko se jih naveličajo). In na živce mi grejo ljudje, ki ob skrbi ljudi za živali govorijo - eh, kaj živali, za ljudi je treba poskrbeti. Živali so ja naši prijatelji in to zelo dobri. Ko nas vzljubijo nas imajo radi (za razliko od mnogih ljudi) ne glede na to ali smo lepi ali ne, mladi ali stari, bolni ali zdravi, debeli ali suhi itd. Nekateri celo pravijo, da kdor ne mara (spoštuje) živali je enak tudi do ljudi... Se popolnoma strinjam! Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 chandra bom ostroge uporabu ni je kobile, k bi jo ne ujahu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 a si ziher? Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 Mene pa je nazadnje nakurilo (ne ravno šokiralo ), ko je lepa bejba na hrbtu napredovala vizavi manj lepe in sposobnejše ter pridnejše bejbe Sicer pa me šokira nasilje, krutost (do vseh živih bitij). In brezbrižnost okolice do takih pojavov In neverjetna nestrpnost nekaterih ljudi do drugačnih (npr. romov, gejev, južnjakov itd.). Pa tako, uzput : kljub naklonjenosti do veliko Sanjaličinih postov se tokrat absolutno strinjam z Majico. Vse preveč ljudi ima živali le za svoje igračke (včasih jih celo zavržejo, ko se jih naveličajo). In na živce mi grejo ljudje, ki ob skrbi ljudi za živali govorijo - eh, kaj živali, za ljudi je treba poskrbeti. Živali so ja naši prijatelji in to zelo dobri. Ko nas vzljubijo nas imajo radi (za razliko od mnogih ljudi) ne glede na to ali smo lepi ali ne, mladi ali stari, bolni ali zdravi, debeli ali suhi itd. Nekateri celo pravijo, da kdor ne mara (spoštuje) živali je enak tudi do ljudi... Mick=rulz... To sem hotla povedat... Za 1. maja sem šla na morju med ribiče in sem na vsa usta govorila o krutosti ribičije ...športni ribolov je paradoks...kaj športnega pa je mrcvarit žival??? Babo zavito v sto lisic s psom na povodcu, ki razlaga o ljubezni do živali...bi pa z veseljem v rit sunla... Hja...očitno ima psa iz drugačnih nagibov!!! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 [ Babo zavito v sto lisic s psom na povodcu, ki razlaga o ljubezni do živali...bi pa z veseljem v rit sunla... Hja...očitno ima psa iz drugačnih nagibov!!! Ja psa ma zato, da ji lisice ne pobegnejo! Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Šokira, razjezi,... me krutost človeka do soljudi in tudi do živali. Predvsem pa me prizadene krutost, zloraba otrok, ker so oni naša prihodnost in se s tem uničuje našo prihodnost. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 nasilje nad živalmi,obrekovanje... :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 Ne nadleguj nadloge,dokler nadloga ne nadleguje tebe x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 Zaenkrat sem šokiran nad zabitostjo našega šefa. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 Zdaj,ali si sam svoj šef,da si tko napisal,al pa ta tvoj šef res ne zna še računalnika prižgati.Pa saj res,poznam,kar veliko takšnih,ga ne znajo x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2003 ˝˝Zaenkrat sem šokiran nad zabitostjo našega šefa˝˝. hah verjamem, sam tut to je sprejemljivo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 kaj me šokira??a me sploh kaj?? in ko me, koliko me! kaj pa pomeni šok ?to, da prenehas za nekaj trenutkovali dlje dihati?verjetno da, menda tako nastanje tudi blokade!?potem sem skos v šoku ko recimo kaj delam,pa pozabim dihat, etc... .Š.O.K. predvsem odvisno od moje notranje mirnosti!! verjetno bi me sokiralo tisto cesar se bojim inbi prislo nenadoma, nenapovedano, v trenutku, kot informacija,kot dogodek, kot podzavestno dejanje, ki lahko pride iz okoliceali iz mene samega.primer: ce bi hodil po cesti, in bi me zbil avto in odtrgal roko,potem bi bil verjetno sokiran. ce bi ze popreje v sebi razmislilo taksni moznosti, verjetno ne bi bil sokiran v taki meri kot sicer.torej meditacija lahko pripomore, da se lazje soocimo z nenadnimiokoliscinami.se bolj primerno:recimo, da sprejmes smrt, smrt sedaj v tem trenutku.potem je vsak nadljni dogodek lazje sprejemljiv, ker si z smrtjo samoze soocen. pa da ne filoziram prevec; toda zgodilo se je podobno, da nisembil tako sokiran, ko se je dogodek zgodil, ker sem ze poprejerazmisljal o moznosti le tega. to je pomoje point!! to kakor tisto; nek dan, ko gre se narobe...sprejmes eno zadevo ali potlacis v sebe... potem pa se samo nalagain samo sprejemas ali samo nalagas v sebi in gres mimo probajocda zadevo uredis pac kakor ves in znas.sprejemanje, sprejemanje zivljenja in smrti je verjetno povezano z šokom;kakor tudi odvezanost oz. vezanost na prepricanja, zelje in pricakovanja! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 eh, zanimivo; sem se spomnil!:namrec zgodilo se mi je, da sem bil nekoc malo omamljenz bejbiko v neki gostilni.. pride pijan tip, ki mu nekaj ni bilo pravin je iskal nekoga, da uporabi svoje misice (jaz pasiven kot sem bil, nikomur nic, se me loti nekdo kot ponavadi)naposled se me loti s pestmi; jaz pa v tistem trenutku iz telesanekam (pojma nimam kam; nekako opazoval od strani..).vem le to, da sem cakal da neha naposled v telesu najprej dojemam sploh kaj je bilo in potemkaj je s telesom. potem ne vem kaj je bilo .. ((verjetno tisti shit:a si vredu, a si cel, kaj bomo sedaj in razlicna glupa pitanja okolicein bliznjih...;; pravzaprav sploh ne vem kaj jim je bilo to tako pomembno???;ko pa je slo samo za pretok energije!!, pomoje!)).- ampak ljudje padejo v simpatijo in vzorce in se zacnes lahko se res slabopocutit poseldica je bila, da sem sel trenirat karate pa ga zaradi platfusa nisem dolgo! (je bols plavanje, ker ploskenoge bolj odrivajo vodo kakor neploske!!) v glavnem morda sem bil v soku; napisal pa sem tudi moznost kako ne bitiv soku; kajti jaz menim da nisem bil v stanju tako imenovanem ali vsaj perceptiranemoz. v vecinskem pogledu stanju imenovanem ŠOK! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PAMI 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Šokira me to, kako se nekatere ženske še vedno pustijo maltretirat moškim in se jim ne upajo postavit po robu.In to v tem času!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Pami,hja tole ko praviš.....,a bereš časopise,da je v Angliji več ogroženih moških od žensk(vsaj po uradnih podatkih),kakor obratno,kar tudi ni prav! Dobro,saj jaz ne dovolim oziroma ne podpiram teh skrajnosti.Kdor koga spošuje,ga ne bo maltretiral.....saj je prav,da se ne pustite ženske,ampak moški potem tudi ne.Mislim,da z nasiljem ali "maltretiranjem" ne dosežeš nič ali pa celo kontra negativni učinek x!x Potrebno se je prilagoditi,saj smo ljudje, menda Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Zdaj,ali si sam svoj šef,da si tko napisal,al pa ta tvoj šef res ne zna še računalnika prižgati.Pa saj res,poznam,kar veliko takšnih,ga ne znajo x!x Ja kje si pa videl da človek samemu sebi reče da je zabit . Ja da mi je mal več sreče da sem sam svoj šef, kar se tiče službe. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Šokirajo me absurdnosti še vedno, presenetijo me ne več... a je to lahko sploh... tko ko slišim stvari tist moment šok, pol pa rečem sej tak so vsi ena banda...To je npr. kozlarije v službi, pa kdo je bolj cenjen, pa kter kterga naprej rine, čeprav je butelj in arogantnež, nesposobnež, ima pa rodbinske veze.... Šokira me prav tako sprenevedanje vodilnih za določene JASNE zadeve, pa je očitno to tako bob ob steno... Ni več enakosti..Šokira me arogantnost, nevljudnost ljudi včasih.. ko jst pač drugače reagiram... pol pa doživim, da nekdo do mene čist kontra.. npr. da jst enga zaparkiram, se bi mu full opravičila, povedala vzrok in bi hitro stopila do avta... pa pride ena stara mrha, enkrat danes drugič jutri, prestavlja noge, gleda v tla, me bežno ošine s pogledom in kao logika da ona zaparkira mene, če gre po froca v vrtec.. sej to sem že enkrat nekje napisala.. smo tak fajt imele.... ko muši se pa ne da povozit in zahteva spoštovanje. Se pravi vsaj pozdrav in opravičilo.. ona pa nek jebiveter... madona sem se drla...Al pa da čakaš na kakem uradu in te postavijo nekje ob strani, da najdejo sploh tisto po kar si prišel, pol pa rečejo zdej se postavi pa v to vrsto, ko bi lahko tam čakal že prej.. pol pa spet čakaš, čakaš tam in te ženska hoče pol odpravit, da še neki nimaš, kar ti zadnjič sploh ni rekla da moraš prinest, ker kao, da imajo to oni tam. Jst pa v mavcu in groznimi bolečinami v vratu, hrbtenici, vsem.. in me tisti bedasti uradnički pošiljajo kot garjavega psa okoli, pa na občino v drugi kraj in tja nazaj, pa spet in spet, ko da imam ves čas tega sveta, da hodim k njim na uro gledat!!!!!!! (Avto Celje po prometni nesreči - odjava vozila, zahtevek za povračilo cest)..Skratka NESRAMNOST, AROGANTNOST in PODJEBAVANJE, FREH ODNOS..Pol pa samo dvignem glas in jim povem kako so nesposobni, so plačani za nedelo in da je dost ljudi na cesti, ki bi bolj upravičeno njihovo delovno mesto zasedali.Al pa jih o bontonu poučim.Ne morem in NOČEM se brzdat, ker zakaj? Kaj meni to koristi, negativno energijo je treba izlit ven in to točno na tistega zaradi katerega se ti nabira.. Da ne škoduješ sebi, da ne bruhne ven kasneje na enega čist nedolžnega, ker se ti je že prej nabiralo in nabiralo.. Tako. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PAMI 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Ja Borism,prav imaš, nisem se prav izrazla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.