Marsa 27. februar 2002 Prijavi Deli 27. februar 2002 H. Miller: Tropic of capricorn.. ".... Karkoli se zgodi in ima pomen, je protislovno.Dokler se ni pojavila tista, ki je bilo zanjo tole napisano, sem mislil, da lezi nekje zunaj, v zivljenju, kot pravijo, resitev za vse stvari.Ko sem naletel nanjo, sem mislil, da sem zagrabil zivljenje samo, da sem prijel nekaj, v kar bi lahko ugriznil...Namesto tega sem do kraja izgubil zivljenje iz rok. Iztegnil sem roko, da bi se oprijel...Toda ko sem segel v prazno, ko sem se poskusal za karkoli zagrabiti, se ujeti, ves nebogljen in izgubljen, sem vendarle nasel nekaj, cesar nisem iskal - sebe..." 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 8. avgust 2002 Prijavi Deli 8. avgust 2002 kako res je Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mm 8. avgust 2002 Prijavi Deli 8. avgust 2002 Ej Marsa kako lepo, resnično. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2003 Avtor Prijavi Deli 22. september 2003 Tole je eden citatov, ki so me dobesedno 'zadeli'...Moram obudit vsake toliko tole misel malo...Vsec mi je ze 20 let... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 ta pa zadene, res ... ko sem brala v gimnaziji, pa sem čisto drugače dojela tole... kar pomeni, da je zame večno uporabna modrost... se mi razodene tako, ko jo tisti trenutek dojemam in sprejemam... (vau, naložila punca, nehi, nehi)... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.