ScorpioGirl 20. november 2008 Prijavi Deli 20. november 2008 Ojla! Delam seminarsko o motoristih/bikerjih pa rabim še odgovore od tistih, ki niste s tem lih povezani. tko da lepoooooooo prosim, če ste pripravljeni odgovorit na par vprašanj, da mi odgovore pošljete na OS (samo zato, da se ne ponavljajo preveč, da ni preveč citiranja pa komentiranja). 1. Zakaj nisi motorist/ka?2. Kakšni se ti zdijo motoristi?3. Ali misliš, da obstaja kakšna razlika med motoristi in bikerji?4. Če predpostavimo, da razlika obstaja (da je motorist vsak, ki se vozi z motorjem, biker pa je malo bolj določen), kaj bi bilo tisto, kar določa bikerje? Hvalaaaaaaa Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 20. november 2008 Prijavi Deli 20. november 2008 Imaš MK Moto Klube [nižji rang v MC Moto Clubs bikers srenji].MC Moto Clubs [Hells Angels, Gremium, "konkurenčne" Banditos, OutLaw, ... bikers skupine].Use google ... Oz. kontaktiraj kakega predsednika, člana bikersko razgledanega slovenskega MC Moto Cluba [jih je nekaj v SI]. Eni vedo o "bikerstvu, njegovih "legendah" kar nekaj. 1. Zakaj nisi motorist/ka?Ne da se mi podrejat skupini, zlasti ne v "2 - letni vajeniški" periodi ...2. Kakšni se ti zdijo motoristi?V redu. Se razumem z lokalnimi MC Moto "Boys". Pr nas so to cool pobje.Žuri so vedno na nivoju. Zabave [polprivatne] brez ekcesov.3. Ali misliš, da obstaja kakšna razlika med motoristi in bikerji?Motoristi so člani MK Motorističnih Klubov. Bikers so člani organiziranih MC Moto Clubs. Za licenco MC Moto Club je pa treba kaj "naredit", izpolnjevat določene pogoje, naloge, ...Biti mednarodno sodelujoč, ... Se udeleževat MC Moto Zborov doma in v tujini, ...4. Če predpostavimo, da razlika obstaja (da je motorist vsak, ki se vozi z motorjem, biker pa je malo bolj določen), kaj bi bilo tisto, kar določa bikerjeBikers so pripadniki organiziranih MC Motorističnih skupin [MC Moto Clubs], ...Razpoznavni po našitkih na njihovih motorističnih džeketah [ime/našitek MC Moto Club - a, funkcija/"čin", ...].Motoristi so člani MK Kluba/klubov, katere lahko ustanovi vsak ...Pridobit licenco MC Moto Cluba ni tako enostavno ... Tudi število licenc za posamezno regijo je omejeno, treba it tud skoz "2 - letno" vajeniško dobo [bodoči MC Moto Club kot celota, kot tudi potencialni člani], da mednarodna MC Moto Clubs bikers organizirana srenja sprejme nov MC Moto Club v svojo sredo ...Odnosi med posameznimi bikers skupinami, MC Moto Clubi so prijateljski, med nekaterimi tudi ne ...Vožnja z motorjem umirja & sprošča ... "Odpira dimenzije" v glavi. Svoboda gibanja & potovanja, ...Motor Head, Roling Stones, ACDC, ... so skupine, katere se rolajo na žurih pravih ... [rock, stari rock, hard rock, kak heavy metal kdaj]. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. november 2008 Avtor Prijavi Deli 20. november 2008 Tantra, poznam (večino) Mc-jev pri nas, pa tud velik njihovih članov (itd.). sem tud njih kontaktirala oziroma jih nekatere še bom. tukaj sprašujem predvsem zato, ker velika večina nima povezav z motoristi in podobnim, pa rabim tudi take odgovore. Pa hvala vsem, ki ste pripravljeni odgovarjat biker je menda motorist z rogovi Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 20. november 2008 Prijavi Deli 20. november 2008 MC Moto Club Bikers;bandidos.dkhttp://www.bandidoscph.dk/hells-angels.dkhttp://dk.hells-angels.dk/So rivali drug drugemu.gremium.dehttp://www.gremium.de/d/gremium.htmloutlawsmc.comhttp://www.outlawsmc.com/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 20. november 2008 Prijavi Deli 20. november 2008 Chinese MC Club of Denmark;The Chinese Motorcycle Club of Denmark, Coast to Coast 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 20. november 2008 Prijavi Deli 20. november 2008 Easy Riderhttp://www.imdb.com/title/tt0064276/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. november 2008 Prijavi Deli 20. november 2008 Jaz ne bom odgovarjala (bi pa z veseljem prebrala seminarsko pol... ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. november 2008 Avtor Prijavi Deli 20. november 2008 Jaz ne bom odgovarjala (bi pa z veseljem prebrala seminarsko pol... ) ti pejd odgovorit na motosvet za tadrugo se bomo pa že zmenil ... če mi bo končni izdelek všeč Tantra, hvala sicer pa res že precej poznam Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. november 2008 Prijavi Deli 20. november 2008 ti pejd odgovorit na motosvet za tadrugo se bomo pa že zmenil ... če mi bo končni izdelek všeč Tantra, hvala sicer pa res že precej poznam ojoj... v bistvu se zdajle spomnila, da sem ti še nekaj dolžna a si kej v LJ? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. november 2008 Avtor Prijavi Deli 20. november 2008 ojoj... v bistvu se zdajle spomnila, da sem ti še nekaj dolžna a si kej v LJ?a ti tud sem bla dons ... pa sem pozabila, da bi lahko še tebe zvrcnla no, tud cajta je zmanjkal, ker je peso doma čakal ves poklapan te pokličem, ko bom spet kej v Lj. drug teden sigurno pridem kej, ker moram na faks vsaj v knjižnico aja, a ti (to bi blo sicer že za OS, ampak bom kar tle ) veš mogoč za kakšno fotokopirnico, kjer bi mi diplomsko prekopiral? je prestara, da bi bla na netu (na našem faksu zdej vse dajo na net, kar je pa tiskanega, pa nočejo skopirat ), jst jo pa rabim za seminarsko. Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. november 2008 Prijavi Deli 20. november 2008 no, le poklič nimam pojma za fotokopirnico.. (bom rajš na os naprej ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. november 2008 Prijavi Deli 20. november 2008 Ojla! Delam seminarsko o motoristih/bikerjih pa rabim še odgovore od tistih, ki niste s tem lih povezani. tko da lepoooooooo prosim, če ste pripravljeni odgovorit na par vprašanj, da mi odgovore pošljete na OS (samo zato, da se ne ponavljajo preveč, da ni preveč citiranja pa komentiranja). 1. Zakaj nisi motorist/ka?2. Kakšni se ti zdijo motoristi?3. Ali misliš, da obstaja kakšna razlika med motoristi in bikerji?4. Če predpostavimo, da razlika obstaja (da je motorist vsak, ki se vozi z motorjem, biker pa je malo bolj določen), kaj bi bilo tisto, kar določa bikerje? Hvalaaaaaaa dobra anketa 1. ker sem kolesar2. debeli, zavaljeni in faulasti3. da, bajker je kolesar, motorist pa lenoba, ki misli da ima imidž4. bajkerje določa trdoživost, odločnost, zavezanost k cilju, motoristi se pa ob nedeljah zdolgočaseni prevažajo naokol in se na tankštelah bašejo s hotdogi x:Dx Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 20. november 2008 Prijavi Deli 20. november 2008 Motoristi so v kar nekaj primerih "šminkerji".[MK je, kar se pravil tiče lahko "bolj svoboden" pri njih sprejemanju kot so MC pravila].Bikers so pa bolj ali manj za rock. Rockerji. -)[Za MC klube so "pravila določena"].Potem so še tu motoristi - veterani.Kateri se ukvarjajo z veteranskimi motorji.Mojstri "šraufanja" in iz malega "naredit" kar nekaj. Sestavit motor,ga generalno obnovit, ... Se za deli posameznimi preganjajo naokoli, ...Obvladajo v nulo "šraufarijo" v večini. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 20. november 2008 Prijavi Deli 20. november 2008 motosvet.com forumhttp://www.motosvet.com/tabla/[Forum za vse motoriste po Srcu, ne glede ali so v MC, MK klubih, ali "freedancers/sami svoji]. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 20. november 2008 Prijavi Deli 20. november 2008 dobra anketa 1. ker sem kolesar2. debeli, zavaljeni in faulasti3. da, bajker je kolesar, motorist pa lenoba, ki misli da ima imidž4. bajkerje določa trdoživost, odločnost, zavezanost k cilju, motoristi se pa ob nedeljah zdolgočaseni prevažajo naokol in se na tankštelah bašejo s hotdogi x:Dx TTole bi jaz kar prekopirala in se V CELOTI STINJALA.Sama bi enako odgovorila. Naj imajo imidž, saj za to je le nekaj cvenka potrebnega.Uživajo naj v tem, naj se predstavijo v dobri luči, žav imam slabe izkušnje iz motozborov. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. december 2008 Avtor Prijavi Deli 11. december 2008 Hvala vsem za sodelovanje tud z vašo pomočjo je padla 9 Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. december 2008 Prijavi Deli 11. december 2008 jaz bi prebrala Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. december 2008 Avtor Prijavi Deli 11. december 2008 jaz bi prebrala pošlji mi mail na os Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 11. december 2008 Prijavi Deli 11. december 2008 Hvala vsem za sodelovanje tud z vašo pomočjo je padla 9 Cool, pa smeškota drugič gor [ne plavkota]. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kings 9. november 2011 Prijavi Deli 9. november 2011 zdravo..samo zaradi te teme sem se registriral na forum in prosim če mi lahko pošlješ to nalogo ker bi jo z veseljem prebrau:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 2. november 2012 Prijavi Deli 2. november 2012 Bikerji s(m)o zakon! Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.