pokowc 4. oktober 2002 Prijavi Deli 4. oktober 2002 Kje se da kajt´ pršparat? Kaj si ,če nis´ skopuh? pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. oktober 2002 Prijavi Deli 4. oktober 2002 Ja prsparat za stanovanje je zelo tezka ribiska. Kaj si ce nisi skopuh? Neskopuh! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 4. oktober 2002 Prijavi Deli 4. oktober 2002 Če ne šparaš si potratnež, če šparaš pa skopuh. Eni verjamejo v srednjo pot(sam je se nisem preiskusil). N Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. oktober 2002 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2002 ..haha, a jo je že kdo sm pa mislu, da bo tema bolj hudomušno izpeljana, ne pa tak resno... ej,a pa,da si tolko skopuh,da susis na vrvici za perilo filtre za caj pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 4. oktober 2002 Prijavi Deli 4. oktober 2002 predlagam uporabo filter kave namesto turške ali ekspreso. imate dve stopnji varčevanja. 1. po uporabi lahko očistite filter, posušite in ponovno uporabite2. lahko pa skupaj s filtrom posušite še kavo in oboje ponovno uporabite v nemčiji in avstriji je filter kava zelo popularna, imajo jo v vsaki hiši, pa poglejte kam so prilezli! andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. oktober 2002 Prijavi Deli 5. oktober 2002 Imam pa raje ze tursko kavico. Ipak te zdrma ko jo spijes. Pri kafici pa res ne sparam, niti ko je kaksna dobra pojedina in pijaca. Tukaj clovek ne sme sparati. Zivi do konca icon_smile_big.gif. Gas do daske icon_smile_big.gif. No potem me pa zaboli glava, ko pomislim da se zmeraj zivim pri starsih, da sploh ne vem kako bom prisel do svojega stanovanja icon_smile_angry.gif. Zdi se mi pa skoda denarja za rentat stanovanje. Kaj pa zdaj icon_smile.gif? Nekako sem bom ze znasel! Kaksen sverc komerc varijanta icon_smile_big.gif. Potem bo denar padal kar iz neba. Uff, ze sanjam, sanjam. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. oktober 2002 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2002 bit skopuh , je koristiti zdravju? Letno zavrzemo priblizno 5 kg hruha stran. To je približno 7 štruc po 800 g. Kje se da kajt pršparat_ pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2002 Prijavi Deli 7. oktober 2002 Ni vsak, ki je varcen, tudi skopuh.Varcnost cenim, skopustva pa ne maram oz. ga morda celo preziram.Imam nekaksno svojo teorijo, da kdor je skrt, je skrt tako in drugace. Tezko (se) daje.Sicer pa je vcasih vzrok strah pred izgubo varnosti, vcasih pa gre preprosto za egoizem in celo brezobzirnost. Kje pa se da kaj prsparat?Pri mnogocem:- vrecko nosi s sabo in ne kupuj vsakic plasticnih, potem jo uporabi za smeti...- medtem ko si peres lase, umivas zobe, naj voda ne tece v prazno...- uporabljaj dvotarifni stevec...- ce ti ostane v kozarcu malo vode (ali radenske), ne zlivaj stran - zalij roze, ki imajo rade "postano" vodo.- ne peri vsega vsakic z detergentom - vcasih zadostuje z vodo jo umiti.- v ful zadevah uporabljaj kis namesto cistil.- kupi toliko kruha, kot ga bos lahko pojedel - kruh dobis povsod kadarkoli vseh vrst.- ce ga je vseeno prevec, to ugotovi preden ti splesni in ga daj susit za zivali (konje, kure etc)..- ko kupujes recimo gomoljno zelenjavo, ne odvrzi zelenja - tudi tega uporabi.- naj ne bo prizgan TV ves dan...- Ne kuri in ne zraci hkrati - prezraci, potem zapri in zakuri.- Ne kupuj vsemogocih kuhinjskih "pripomockov", ki sluzijo le temu, da potrebujes potem vedno nove in nove.- Ne zalagaj se s plasticnimi posodami (za shranjevanje ipd), ampak vcasih uporabi tudi banjice od sladoleda ipd...- Nauci se shranjevati zivila in ekonomicno nabavljati.- preden gres v trgovino, se dobro najej, potem pa napisi na listek, kar rabis in kupi tocno to. - ne delaj si pretiranih zalog, ker je vsega pri nas dovolj. Kvecjemu se ti zaredijo molji, mravlje, hrosci in podobna golazen.- ne delaj si utvar, da bos prisparal, ce bos lazil nevemkam (v tujino), kjer bos dobil to in to za 200 sit ceneje, ker bos ne samo zapravil za bencin in avtocesto, se zapravljal tam za hrano in pijaco in bos tako namesto manj zapravil vec.- ne kupuj si telovadnih naprav, ki jih bos pospravil pod posteljo, ampak raje se ukvarjaj z jogo, doma in zastonj.......... Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. oktober 2002 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2002 - kosilo pod kostanji ( suha malca narejena doma ) - Skopiburger- Juha iz trobentic - tusiranje v temi ( w )- tusiranje na suho - koliko zobnih past na leto porabite? - A si umite roke, ko greste na wc. ( šparanje vode ) - Da potegneš vodo za sabo samo po iztrebljanju,ne pa po lulanju. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 8. oktober 2002 Prijavi Deli 8. oktober 2002 - Da potegneš vodo za sabo samo po iztrebljanju,ne pa po lulanju.pokowc- Zelo aromatično,...... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. februar 2003 Prijavi Deli 19. februar 2003 Eat less, sleep less, walk more, work more, drink water, v bistvu je to kar koristno za zdravje... "When the power of love Replaces the love of power Man will have a new name: God." Sri Chinmoy Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. februar 2003 Prijavi Deli 20. februar 2003 http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_evil.gif SMRT JE ZMANJSHANJE ZHIVLJENSKIH STROSHKOU http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_evil.gif ma vas rad ORA, LEGE, LEGE, RELEGE, LABORA ET INVENIES Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. februar 2003 Prijavi Deli 20. februar 2003 Sem ugotovila, da ne znam - biti skopuška, niti ne znam šparat. Pa sem ves čas mislila, da znam. Da sem skužila, da s praznim želodcem ne smem v trgovino, sem rabila kar nekaj časahttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif, potem pa se mi je vse kar sem videla dopadlo..in se mi zdelo, da nujno rabimhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif. Čeprav je dejstvo, da v svojih 12-tih letih samostojnega gospodinjstva, še vedno nimam multipraktika, ker ugotavljam, da ga preprosto ne rabim, niti friteze in nič teh oh in ah gospodinjskih aparatov...v tem času, ko bi pripravila multi praktik imam zelenjavo že nasekljano(dobesedno).No, da nisem skopuška mi je v ponos, malo se edino moram zamisliti, kako prišparati...ker mi denar nekako hitro polzi skozi prste. natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 pih kok pametno tlele pisem, neverjetno, tanajbolj gobcna v tasparovni temi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 - vrecko nosi s sabo in ne kupuj vsakic plasticnih, potem jo uporabi za smeti...- medtem ko si peres lase, umivas zobe, naj voda ne tece v prazno...- ne peri vsega vsakic z detergentom - vcasih zadostuje z vodo jo umiti.- kupi toliko kruha, kot ga bos lahko pojedel - kruh dobis povsod kadarkoli vseh vrst.- naj ne bo prizgan TV ves dan...- Ne kupuj vsemogocih kuhinjskih "pripomockov", ki sluzijo le temu, da potrebujes potem vedno nove in nove.- Nauci se shranjevati zivila in ekonomicno nabavljati.- preden gres v trgovino, se dobro najej, potem pa napisi na listek, kar rabis in kupi tocno to. - ne kupuj si telovadnih naprav, ki jih bos pospravil pod posteljo, ampak raje se ukvarjaj z jogo, doma in zastonj.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~tega vsega se kar držim dosledno. s tem vsem tudi za okolje narediš nekaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 saj, vse je povezano, ce bi le vec folka se vsaj pri kaksnih tockah ravnalo... saj imamo se nekje morda se bolj specificno... (morda, najbrz... v kakih nasvetih) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 skopuh gor al pa dol, js jih NEmaram! Marsa js grem spat pa lahko noč Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 jaz tud ne, mi je to najbolj zoprna lastnost pri cloveku, mam kratko razlago, sem napisala ze zgoraj nekje.sam cenim pa varcnost, ce je nasprotje od zijalaste brezglave potratnosti, preseravanja. nisem edina na svetu.smo bli na otoku, je blo pomanjkanje vode...ne, eni slovenci so se vsa druzina vsaj 1x dnevno se KOPALI!!! v banji pa to, vecerni obred, ki se mu nikakor niso mislili odpovedati, ker - placajo... :xx!: (in jasno vsakic ko iz morja, vsak posebej, x4, dolgotrajna tusiranja)...ce pa vsi ostali crknejo (susha totalna, folk brez vode za osnovo, avtopralnice strogo prepovedane in podobno, pozari itd.), jih pa nic ne briga... vmes gundjajo cez vse zivo, skrtuhi pa ne grejo v portoroz (domaca scena, zavedni slo pa to), niti ne v dubrovnik niti ne na santorini, pac pa tja, ker je kao ceneje...a - pol bi hotli hotel ena AA... seb pa KAO prvoscijo.... v bistvu pa si ne (ker pol bi sli v dubrovnik vsaj)... so skrtuhi.pa se potratni pa nefer. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan_:) 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Na srečo se še da velik privarčevat in to samo pri hrani A je potrebno kupovati xy vrst kruha, sira, mleka, jogurtov, vode, .... ko pa je tak dokazano da so najpreprostejša živila najbolj zdrava, naravn, najmajn kalorična in najcenejša. Samo pri hrani se da varčevat (v to naj bo vštet tudi alkohol, kava, in tobak na vse načine) kateri čaj je že najboljši kamilični e to da ne bom dovgovezo. Lp narava 2005. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.