tantra 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Srce = v odlični kondiciji. Ni enako: Pripravljeno za Ljubezen. Sprejemajoče in Dajajoče. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 ahm,...za tistole "sprejemajoče in dajajoče" mora bit kr v kondiciji,...da, ne zgubi "čar divjosti" semizdi.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. december 2008 Prijavi Deli 29. december 2008 jezus, a ste čist ubrisan tle not,... Ne vem za ostale, jaz sem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 29. december 2008 Prijavi Deli 29. december 2008 jz tut -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 1. januar 2009 Prijavi Deli 1. januar 2009 Bi vas še vprašala, Marsa in ostali : glede na to,da vedno izhajate iz sebe in ljubezni v sebi do sebe, nat šele do drugih, pri čemer odnos drugih do vas ne vpliva na vaše stanje znotraj in na vaše občutenje ljubezni do sebe, je edina logika ta, da imate drugo osebo samo zato, da : -služi zadovoljitvi vaših potreb, materalnih, spolnih -zveza z njo ne bazira na iskrenem hrepenenju po bližini drugega in iskrenem raziskovanju drugega 1. Praktično v vsaki situaciji zadovoljujemo te ali one naše potrebe, tudi in predvsem s partnerjem: tako miselne, čustvene, duhovne, spolne kot materialne potrebe (v glavnem so te, potem je seveda na tisoče variacij). 2. Prav zaradi potreb vsi ljudje hrepenimo po bližini drugega in raziskovanju drugega. Drugi ni objekt, temveč subjekt, in mi smo drugemu subjekt zadovoljevanja miselnih, čustvenih, duhovnih, spolnih in materialnih potreb. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. januar 2009 Prijavi Deli 2. januar 2009 Našel nekje na netu - odgovor dr. Sanje Rozman novinarki na vprašanje kaj je zanjo ljubezen: - Če me bo partner prepričeval, da me neskončno ljubi, da ne more živete brez mene, da si ne predstavlja, da bi me zapustil, da je brez mene čisto izgubljen … mu bom rekla, NE, hvala, ne želim si in ne zmorem takega partnerstva. - Če pa bo partner rekel, da je zadovoljen sam s seboj, da se ima rad, da je srečen, da mu je lepo na tem svetu, da je življeje lepo – ampak z menoj mu je še lepše in prijetneje in da si zato želi biti z mano…. takega pa lahko ljubim in živim z njim. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 2. januar 2009 Prijavi Deli 2. januar 2009 Ko dozorevamo se tudi naš odnos do ljubezni spreminja - sposobnost sprejemanja in dajanja.Ni tako pomembno ljubiti na "pravi" način, kot pa najti nekoga, ki našo ljubezen sprejema kot ljubezen in nam za nas sprejemljivo ljubezen vrača. Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 2. januar 2009 Prijavi Deli 2. januar 2009 Našel nekje na netu - odgovor dr. Sanje Rozman novinarki na vprašanje kaj je zanjo ljubezen: - Če me bo partner prepričeval, da me neskončno ljubi, da ne more živete brez mene, da si ne predstavlja, da bi me zapustil, da je brez mene čisto izgubljen … mu bom rekla, NE, hvala, ne želim si in ne zmorem takega partnerstva. - Če pa bo partner rekel, da je zadovoljen sam s seboj, da se ima rad, da je srečen, da mu je lepo na tem svetu, da je življeje lepo – ampak z menoj mu je še lepše in prijetneje in da si zato želi biti z mano…. takega pa lahko ljubim in živim z njim. Ko dozorevamo se tudi naš odnos do ljubezni spreminja - sposobnost sprejemanja in dajanja.Ni tako pomembno ljubiti na "pravi" način, kot pa najti nekoga, ki našo ljubezen sprejema kot ljubezen in nam za nas sprejemljivo ljubezen vrača.Naslednja stopnja pa je ljubiti vse tiste, ki nam ljubezen ne znajo in nočejo vračati. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 2. januar 2009 Prijavi Deli 2. januar 2009 Naslednja stopnja pa je ljubiti vse tiste, ki nam ljubezen ne znajo in nočejo vračati. to pa ne razumem...verjetno še nisem tam...kokr se jaz spoznam, je ljubezen čustvena naveza, torej ni miselna in ne da se naučiti...ljubezen imaš ali pa nimaš... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. januar 2009 Prijavi Deli 2. januar 2009 eh ne morme citirat, ker ne najdem, Marsa, tebe sem si najbolj zapomnila, da si naj privoščim en dober seks pa kako lahko take pravite, ej ne soditi po sebija sej, sm *tvegala*, da bos prebrala tako. in tud si.slisal se je banalno, mislila pa sem s tem (in tud kasnej mal pojasnila, sam tistga ne omenjas), da je za stik dobr met stik. sklepam po CLOVEKU, kako je narjen. biolosko, psihicno, fizicno... (jaz sem pa sicer lohk mesce, ce ne leta v askezi, ker sem zlo strasten, a hkrati tud asketski tip - pa razumi, ce mores in ce zelis, no men je vseen, sam povem) MENE NAMREČ NIČ NE SRBI DOL x!x SEM NESPOSOBNA x!x MOJE TELO NE NEODZIVNO, NO KAJ PA BOŠ ZDAJ REKLA.rekla bom, da si otopela in mi je to potrditev tega, kar menim; da si si uspela z umom tud telo naprogramirat tako. ~~~ a ves kaj je prvi korak k ozdravitvi recimo alkoholizma?to da clovek prizna da je.dokler pa negira to in se oklepa, pa tud spremembe ne more bit.in zase seveda trdi (kot vsakdo) da je unikum (kar tudi je). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. januar 2009 Prijavi Deli 2. januar 2009 HECAM SE, nočem nikogar žalit.,.. ampak pač, RAZLIČNI SMO moja sreča je odvisna od tega, kako me DRUG = ta, ki ga ljubim, sprejema. torej sem UNIKUM glede na to, kakšni ste vi, hihihi Bi vas še vprašala, Marsa in ostali : glede na to,da vedno izhajate iz sebe in ljubezni v sebi do sebe, nat šele do drugih, pri čemer odnos drugih do vas ne vpliva na vaše stanje znotraj in na vaše občutenje ljubezni do sebe, je edina logika ta, da imate drugo osebo samo zato, da : -služi zadovoljitvi vaših potreb, materalnih, spolnih -zveza z njo ne bazira na iskrenem hrepenenju po bližini drugega in iskrenem raziskovanju drugega ja, vstavila si si program, da je tvoja sreca odvisna od drugih.kaj naj ti pol jaz?sej smo ze se pa jos spehovja tlele spisal in solat in buc, pa *smo* se vedno na istem. zato pa sem ti tud predlagala, kar sem ti: da preprosto ocitno rabis IZKUSTVO!mater si trda.ja, v osnovi je seveda to to, da/ko/ce nas partner, ljubljena oseba, sprejme take kot smo.in zakaj se mors najprej sebe sprejet (pa smo spet tam )??ker mors vec kot ocitno spremenit vzorec in si mors bit vsec in se met rada - ze samo sebe.zakaj si naprogramirana na polovico (ce rabis drugo polovico)? se pravi te v bistvu pol manjka. no ok, recimo da je to pac tko. no sam pol mors pa pac to sprejet. in bit zadovoljna s tem, kar je. ti pa nisi, ce se vedno zakacis v to, a hkrati pa se negiras, saj pravis, taka hocem bit kot sem.se pravi - to ni resnica. taka kot si (zdaj), noces bit (vec) - ker TI MANJKA nekaj, kot pravis.se pravi se zaplezas vedno...zato k si tok v umu. in jaz trapa se nadalje polemiziram s tabo. prav mantis. bodi taka kot si. men si ok, ker mi ni treba s tabo zivet in mas ful lepih lastnosti. vendar vcas to ni dovolj za sodelovanje z drugimi. zgolj imeti jih.tako kot sebe, druge tud stalno seckas, analiziras...... kdo si zeli taksno obravnavo?ce pa nimas izkusenj, situacij, pa pac po megli nekaj imaginarno seckas skoz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 2. januar 2009 Prijavi Deli 2. januar 2009 to pa ne razumem...verjetno še nisem tam...kokr se jaz spoznam, je ljubezen čustvena naveza, torej ni miselna in ne da se naučiti...ljubezen imaš ali pa nimaš...Ljubezen ni čustvo. Čustva so čustva, ljubezen je ljubezen. Sploh pa ni naveza, temveč povezanost. Skratka, ne vem točno, kaj je, upam pa si trditi, kaj ni. Sicer nisem niti jaz še v stanju, da bi ljubil vse ljudi in sploh vsa bitja. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. januar 2009 Prijavi Deli 2. januar 2009 sory k se vmesam k govoris alanu, a vseen: saj to je pa glih to! ti mas predstavo, ki pa je plod - cesa?? in ne odstopas od nje in si *raje* potem razocarana, to seveda je mazohizem pol pocas lohk.ti v svojem svetu si nekaj umisljas, domisljas, predstavljas, iz prebranega, videnega v filmih morda, sklepanega, opazovanega pri komuniciranju s tistimi, ki pac z njimi komuniciras in jih opazujes, skratka, tvoje mnenje je prevec(krat) predstava, premal(krat) pa lastno dozivetje. zato se pa lohk sam na predstave obesas in si vselej pol razocarana in v zacaranem krogu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 2. januar 2009 Prijavi Deli 2. januar 2009 Ljubezen ni čustvo. Čustva so čustva, ljubezen je ljubezen. Sploh pa ni naveza, temveč povezanost. Skratka, ne vem točno, kaj je, upam pa si trditi, kaj ni. Sicer nisem niti jaz še v stanju, da bi ljubil vse ljudi in sploh vsa bitja. Ok, kakorkoli to imenujemo, zagotovo pa ni miselni produkt. Če vzamemo za dejstvo, da se naši vzorci vseskozi primerjajo z univerzalnimi in pri tem upoštevamo univerzalno informacijsko polje, je ljubezen le uskladitev dvojnosti informacij v enojnost, skratka tisto kar naj bi imel tudi nekdo drug (oseba ali karkoli drugega, kar mi je pri srcu) v svojih vzorcih imam tudi jaz...Kaj ti smatraš kot čustva in kako si razlegaš ta pojav v naši psihi jaz ne poznam. Zagotovo pa vem, da so tudi čustva del našega programa, ki upravlja tako z nami, kot tudi z sinhronim delovanjem naših organov...pa da ne bova zašla iz realnosti v božanstvo, ker so v resnic prav čustva tista, ki na zavedni ravni najbolj vplivajo na nadgrajevanje našega programa, čeprav je zavednega komaj 7% od kompletne kapacitete, ki jo kurimo v resnici. In ker se tu pogovarjamo predvsem o tistem, kar se zavedamo na določeni stopnički našega jaza, je ljubezezen tisto, kar nam da toplino in zadovoljstvo in je to zagotovo tudi "luksus" ali pa razkošje, ki nam ga je uspelo pridobiti, ker je to vrednota, ki pa jo marsikdo ni sposobno osvojiti in jo na osnovi egovih orodij zamenjuje za zaljubljenost, odvisnost, zatrapanost, hrepenenja in sanje. Sicer je tudi v teh zadnjih oblikah nekaj trenutkov podobnih pravi ljubezni, a vse to je le namen priti do resnice o pravi ljubezni. Prava ljubezen je razkošje.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. januar 2009 Prijavi Deli 2. januar 2009 Izkušnje, katere pomanjkanje mi mečeš že iz posta v postsory, nisem tko vidla tega, se mi je zdel, da lohk tto omenjam, ker sama to govoris skoz in je pac tud predmet tele debate znotraj debate. ne bom vec.Niti malo ne razumem lahkotnosti, s katero vstopateno lepo te prosim! kaj pa ti ves, kako jaz kam vstopam. kar ti VES (kar si lahko tu prebrala in sklenila) o meni, je to, da sem 18 let bla z enim partnerjem, s katerim sem tud vec kot 16 let skupaj zivela, mam skoraj 17-letnega sina itd.)...Vcasih pa je blo, prej in pol, tud kej lahkotnejsega, ja (pa zato nic manj intenzivnega in poucnega, tko da v osnovi pravzaprav, ce je nekaj *hitro*, se ne pomeni, da ni mocno ali globoko oz. da je zato tud lahkotno)... No ja, sej je blo dost.Jp, ljubezen vsem ljudem. najprej pa sebi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 2. januar 2009 Prijavi Deli 2. januar 2009 Mantis, ti tako pišeš, da človek dobi občutek, da je edino, kar rabiš to, da te en potolaži. ...3x Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. januar 2009 Prijavi Deli 2. januar 2009 kaj ste mi iz ljubezni nardil. pa to je samo mrcvarjenje. prava ljubezen je v bistvu res razkošje. če samo pomislim koliko hipotek je že šlo po zlu in to za tisto "fejkano" ljubezen. koliko potem stane šele prava men se pa zdi, da se mi tule bolj gibljemo na nekem libidinalnem nivoju in tukaj je ljubezen bolj akcija-reakcija. človek je sam zase sebi dolgočasen, zato si išče zabavo, varnost in tako pozabi na svoj površinski dolgčas. potem pridemo do vse te neznosne mrcvarije... ti si meni pokazal kriv prst, jst pa teb dva... to položnico boš ti plačala, js bom pa še dva metra poglobil votlino, da nardiva še eno sobo. akcija-reakcija. ampak ljubezen kot taka, sama na sebi, brez naše čustvene vpletenosti so pa v bistvu trenutki, ko čutimo nekaj več, ko nas kar vodi in nam je vseeno kaj bo in kaj ne, ker točno vemo da tako pač je in da je tako tudi prav. zdaj, jaz mislim, da sam imam neko vrste ljubezen. kaže se pa na ta način, da načeloma jemljem ljudi takšne kot so (itak, da imam predsodke in to) ne glede a barvo kože, religijo, bogastvo itd. tu se mi zdi, da mora človek imeti malo drobnega uvida, da lahko jemlje človeško bitje kot tako in da bi to lahko bilo pod ljubeznijo. sej jih nimam rad, da bi jih hotel zdaj kušvat in to, ampak recimo, rečmo, da je ljubezen tudi, da pustiš ljudi na miru, da počnejo kar pač hočejo. sej ni treba takoj gang-banga furat itd. in potem še ljubezen kar se tiče občutenja narave in spoštovanja le-te. ta čudovitost narave, da iz nič nastanejo stvari... zmožnost fasciniranja. da zaključim. seveda bi vsi meli radi in bili radjeni. ampak tkole vam bom povedu. če imate preveč ljubezni jo pač zlijte v lijak, ker sem mnenja, da bi bilo na tem svetu veliko lepše, če bi gojili prav ono drugo ljubezen, kjer bi ljudem pustili da so to kar so. ne pa enga izmed vseh izbrat, rečt, ti si meni sve, ti mi daješ sve, pa bit isti bizgec 24/7. to nea ljubezen.... to nea nič. kristus pa, ko je dejal, da moraš imet druge rad, kot samega sebe, je v bistvu reku PA PUSTI DRUGE L'DI ŽE ENKRAT NADMAH vse je stvar interpretacije Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 2. januar 2009 Prijavi Deli 2. januar 2009 Kaj pravi Krishnamurti o ljubezni: "Kaj je ljubezen? Beseda je bila že tolikokrat izrabljena, da jo skoraj nerad uporabljam. Vsi govorijo o ljubezni, vsaka revija, časopis jo je polna, vseh vrst pridigarji govorijo o večni ljubezni. Ljubim svojo deželo. Ljubim svojega kralja. Ljubim to goro, ljubim užitek, ljubim svojo ženo, ljubim boga. Ali je ljubezen ideja? Če je, jo lahko kultiviramo, negujemo, obožujemo, se igrami z njo, zvijamo kakor hočemo. Ko rečete, da ljubite boga, kaj to pomeni? Pomeni, da ljubite projekcijo vaše lastne domišljije, projekcijo sebe, oblečenega v določeno obliko spoštovanja v skladu s tem, kar mislite, da je dobro in sveto. Reči: 'Ljubim boga!' ,je torej popolna neumnost. Če obožujete boga, v resnici obožujete sebe in to ni ljubezen. " Nadaljevanje tule (poglavje 10 je namenjeno pojmu ljubezen) En detajl za tiste, ki se jim ne bo dalo brat :"Cvetlica ima vonj in vi ga lahko zaznate ali nezaznate. Ta vonj je za vse. Ali ste blizu ali stran od vrta je cvetlici popolnoma vseeno. Polna je vonja in ga deli z vsakim." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. januar 2009 Prijavi Deli 3. januar 2009 ja, to je pol ta razlika med ljubim te, zato ker si tak in tak in tak, ki po padcu iluzije postane mrcvarjenje v stilu, sovražim te, ker si tak in tak in tak in med samo ljubim te, ki je v bistvu rad te imam. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2009 Prijavi Deli 3. januar 2009 kaj ste mi iz ljubezni nardil. pa to je samo mrcvarjenje. Kaj pravi Krishnamurti o ljubezni: "Kaj je ljubezen? Beseda je bila že tolikokrat izrabljena, da jo skoraj nerad uporabljam. Vsi govorijo o ljubezni, vsaka revija, časopis jo je polna, vseh vrst pridigarji govorijo o večni ljubezni. Ljubim svojo deželo. Ljubim svojega kralja. Ljubim to goro, ljubim užitek, ljubim svojo ženo, ljubim boga. Ali je ljubezen ideja? Če je, jo lahko kultiviramo, negujemo, obožujemo, se igrami z njo, zvijamo kakor hočemo. Ko rečete, da ljubite boga, kaj to pomeni? Pomeni, da ljubite projekcijo vaše lastne domišljije, projekcijo sebe, oblečenega v določeno obliko spoštovanja v skladu s tem, kar mislite, da je dobro in sveto. Reči: 'Ljubim boga!' ,je torej popolna neumnost. Če obožujete boga, v resnici obožujete sebe in to ni ljubezen. " Nadaljevanje tule (poglavje 10 je namenjeno pojmu ljubezen) En detajl za tiste, ki se jim ne bo dalo brat :"Cvetlica ima vonj in vi ga lahko zaznate ali nezaznate. Ta vonj je za vse. Ali ste blizu ali stran od vrta je cvetlici popolnoma vseeno. Polna je vonja in ga deli z vsakim." (vcas sm shizila na krishnamurtija, zdej ga pa ze dolg nimam vec, k nimam vec teh knjig) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. januar 2009 Prijavi Deli 3. januar 2009 ja, to je pol ta razlika med ljubim te, zato ker si tak in tak in tak, ki po padcu iluzije postane mrcvarjenje v stilu, sovražim te, ker si tak in tak in tak in med samo ljubim te, ki je v bistvu rad te imam. Za patološki narcizem, ki je večinski ustroj subjekta na zahodu v teh časih velja prvo...za njih je ljubezen res skupek lastnosti in torej zamenljiva. Sklep iz tega pa je, da čim več zaželjenih lastnosi imaš, večja verjetnost je, da pritegneš narcise in manjša, da odkriješ ljubezen. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. januar 2009 Prijavi Deli 3. januar 2009 Juhu Kaj pravi Krishnamurti o ljubezni: "Kaj je ljubezen? Beseda je bila že tolikokrat izrabljena, da jo skoraj nerad uporabljam. Vsi govorijo o ljubezni, vsaka revija, časopis jo je polna, vseh vrst pridigarji govorijo o večni ljubezni. Ljubim svojo deželo. Ljubim svojega kralja. Ljubim to goro, ljubim užitek, ljubim svojo ženo, ljubim boga. Ali je ljubezen ideja? Če je, jo lahko kultiviramo, negujemo, obožujemo, se igrami z njo, zvijamo kakor hočemo. Ko rečete, da ljubite boga, kaj to pomeni? Pomeni, da ljubite projekcijo vaše lastne domišljije, projekcijo sebe, oblečenega v določeno obliko spoštovanja v skladu s tem, kar mislite, da je dobro in sveto. Reči: 'Ljubim boga!' ,je torej popolna neumnost. Če obožujete boga, v resnici obožujete sebe in to ni ljubezen. " Nadaljevanje tule (poglavje 10 je namenjeno pojmu ljubezen) En detajl za tiste, ki se jim ne bo dalo brat :"Cvetlica ima vonj in vi ga lahko zaznate ali nezaznate. Ta vonj je za vse. Ali ste blizu ali stran od vrta je cvetlici popolnoma vseeno. Polna je vonja in ga deli z vsakim." Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. januar 2009 Prijavi Deli 3. januar 2009 Za patološki narcizem, ki je večinski ustroj subjekta na zahodu v teh časih velja prvo...za njih je ljubezen res skupek lastnosti in torej zamenljiva. Sklep iz tega pa je, da čim več zaželjenih lastnosi imaš, večja verjetnost je, da pritegneš narcise in manjša, da odkriješ ljubezen. ja, ..sej to sem hotla povedat, ko sem rekla, da se jo na vse mile viže otepam,..hm, pa so mi poturili, da mam slabo srčno mišico,..pajade:inocent: Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. januar 2009 Prijavi Deli 3. januar 2009 ja, ..sej to sem hotla povedat, ko sem rekla, da se jo na vse mile viže otepam,..hm, pa so mi poturili, da mam slabo srčno mišico,..pajade:inocent: A ne študiraš ti nekaj psihoanalize, ali sem te s kom zamenjal? Ker če jo, potem točno veš, o čem je govora. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. januar 2009 Prijavi Deli 3. januar 2009 ...mislim, da me nisi zamenjal,...sam mislim, da si "noto" narobe dojel,...jh, sej Freud tudi ni Junga razumel.... mah,...sej se razumemo.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.